Hali!
Annyit írtatok...
Lili NEM lázasodott be! Juhú! Én kb. 2 óránként keltem és néztem hogy meleg e....de nem....sőt, ma f9kor úgy kellett keltenem enni....most megint szundizik!

Édes kicsi nyuszkóm.
Hozzátáplálás:
A dokink szerint az általános mostani orvosi álláspont az, hogy 6 hónapos korig a kizárólag anyatejes babóknak nem kell semmi kiegészítés! De! Ha valaki tápizik, vagy tápit is és cicit is kap, vagy esetleg nehezebben jön a kaki, akkor szépen fokozatosan meg lehet kezdeni a hozzátáplálást olyan 4 hónapos kora körül (1-2 hét +- nem számít). Ergo ez teljesen babafüggő!!!
Nekünk még nem adott engedélyt erre....2 hét múlva jön és akkor megbeszéljük, hogy hogyan és mit/mennyit adhatok Lilinek.
Akkor vsz. már a Milupa HA2-re is válthatunk.
Ja, ez abban különbözik, hogy több benne a zsír és más arányban tartalmazza a kül. összetevőket, mint a HA1.
Fürcsi:
Megkérdeztem a dokit, mert érdekelt, hogy az egész fejét beletehetem e a vízbe pancsinál.....(biztos nagyon élvezné Lili)
Nos, szerinte ez 1 dolgot kell különösen figyelembe venni: ha a fülébe víz meg...elképzelhető, hogy a gondos törlés, száírás ellenére is 1-2 kis vízcsepp mélyebben belemegy a hallójáratba....amit onnan már nem tud az anyuka kitörölni.....Ez a kis cseppecske fülzúgást okozhat, ami kellemetlen a babáknak, ettől nyügik, sírósak lehetnek, mivel folyamatos zúgást hallanak! Ha túl mélyre ment a csepp, akkor csak 'fülorrgégedoki' tudja kiszedni.....
Szóval én még várok ezzel.
Tinu!
Oltári grimaszokat tud Csongi vágni!!!!!!!!!!!!!
Tökre kis értelmes arcai vannak, látszik, hogy kattog a kis agya.
Anita!
Örülök.....mostantól 'elővigyázatosnak' lenni!
Lányok gyönyörűek!!!!!!
Annus!
Nagyon tetszenek a rucik!!!! Egyre jobban bejön a Next! Kitartás, férjed nélkül gondolom nehéz....de -legalábbis a saját példámon tudom- ilyenkor csillog-villog a lakás, rend van és nyugalom.
Iza? Foga?
Böbi!!!!
Ilyet csináljatok az esküvődre!!!!!!!!!!!!!!!!! Én nyomom majd Lilivel szívesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0
Ja, csajok!
Érdemes a tescoba benézni...6 pár zoknit(1csomiban 2 szín, tappancsán csuszi gátló)) vettem Lilinek 500Ft-ért!!! Nagyon jó minőségű!