És kellene, hogy rögzüljön már??
Nekem a két kicsinél egész biztosan még két héttel a szülés előtt nem volt rögzülve (megnéztem a kiskönyveimet), a kicsinél meg a szülés előtt pár nappal sem.
(Az viszont érdekes, hogy a 3 kicsi (Dórát is beleértve) ugyanúgy feküdt/fekszik. Fejjel lefelé, és a hátuk a baloldalam felé volt/van. Lehet, hogy bent így kényelmes?
Rita!
Azt gondolom, nem vagyok szülés ügyben túlparázós, de komolyabb mennyiségű magzatvíz elfolyásnál (nem csöpögés, vagy szivárgás, amikor esetleg nem eldönthető, hogy tényleg az-e, hanem amikor egyértelmű) tuti mentőt hívnék. Addig is vízszintbe, nem zuhany meg ilyesmi. Ugye ha a fej beilleszkedését megállapították, akkor már nem lehet gond, fel lehet kellni, de addig jobb biztosra menni...
Nekem mindig fájásokkal indult, egyszer sem volt magzatvizes sztorim, még az utolsónál sem, pedig ott már 4 ujjnyival értünk kórházba, de akkor is csak vizsgálat közben repedt meg a burok (igaz akkor spontán).
(Pont ma megnéztem, a papír szerint 20:17-kor vettek fel, 20:38-kor meg már babáztunk.
Éljen a 36. hét! Minden OK lesz!!!
Boboka!
Nálatok is! Azért ti még bírjatok ki leg. 3 hetet!!!
Ja, még egy:
nyugtassatok már meg, hogy nem minősülök attól embergyűlölőnek, hogy ilyenkor már nem akarok kerti party-ra menni, de igaziból csak a legszükségesebbkor mozdulok ki.
Van itthon bőven mit csinálni, és az is nagyon zavar, hogy ezeket is csak több részletben tudom elvégezni. Bizony le kell ülnöm, időnként le kell feküdnöm.
(Mondjuk azt is elég nehéz lenne elmagyaráznom valakinek, aki soha nem volt terhes, hogy a vége felé egy min. 3 kg-os gyerekkel és egyéb hozzá kapcsolódó dolgokkal (méhlepény, magzatvíz) a hasamban már egy egyszerű fordulás az ágyon is külön program.
Én egyébként sokkal jobban szeretném, ha végre REND lenne, de ez 4 gyerekkel csak valahol egy álom. Csúnyeszka nagyon jól írta, olyan nincs is.
Ha valami miatt, akkor ezért nem szülnék még, bár tudom, nem lesz olyan pillanat, amikor azt mondanám, már kész vagyok, rend van, nincs mosni és vasalnivaló (na ez különösen nem valószínű

36+0 MÁTÓL NEM KORASZÜLÖTT !!!