A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Még megdicsérni sem volt alkalmam a drága kicsi 1 éveseket. Nekünk 2 hét múlva lesz. Már nagyon várom. :)

Zsófi, Niki! TEgnap megérkezett a hímzett body nagyon szuper és igényes lett. A méret is pont jó. 1 hét alatt lezajlott.
Vendég

Kata, mi a gond!? miért vagy rossz passzban?

a body nekünk is tegnap jött meg, hálám örökké üldözni fog érte, hogy Éva előbb megcsinálta, mint ahogyan a pénz átutalódott hozzá!

Szilvi, jobbulást gyerkőknek! azért csak jó lenne még terhesnek lenni, már maga az érzés szuper szerintem!

a mai mérésünk eredménye: 11600g (4120g volt), és 80,5 cm (60 cm volt)

Katica, hát igen, lesznek megfázások... :(

sophie27

Zsófi! Sajnos 2-3 hete egy délutánon apukám fogta Kristófot és megjött apa és nagyon örült neki és ellökte magát és apukám elejtette. Kb. 1 méter magasból. Szerencsére nagyon ügyesen esett, de apa pont végig nézte és háttal álltam, alig, hogy apukám fölkapta már elvettem tőle. NAgyon sírt. Apa meg üvöltött apukámmal, és nagyon csúnyákat mondott. Ezt anyukám is végig hallgatta. Senki nem aludt az első éjszakán és nagyon rossz volt látni így. A szüleim bennmaradtak a házba mi kimentünk a kertbe, ott először én majd apa szorította magához. Bőgtünk.

Így azóta nagyon feszült a hangulat. Igazából megértem amit apa mondott, mert ilyen nem lehetséges, ezt nem lehet úgy tekinteni, hogy véletlen, egy ilyen mozgó babára duplán kell figyelni.

Nagyon féltek attól, hogy nem látják többet Kristófot, de ezt persze nem akartuk.
Jó lenne megbeszélni, mert addig nem fog változni, de apa nem fog elnézést kérni,a zért amiket mondott és én ezt nem is kérem tőle. MErt ő, így reagálta le. Én szerencsére nagyon ynugodt tudtam maradni csak pár persz múlva kapott el engem is.

És jön a szülinap, eddig jó volt a kapcsolatuk, apukámmal nagyon könnyű kijönni.

NEm akartam leírni, mert nagyon kínosnak éreztem.

De köszönöm, hogy rákérdeztél.
Vendég

Sziasztok!

Kata: Neked akartam írni mindenképp. Tudom, hogy Kristóf nagyon fontos számotokra és hogy apukád hibázott, de nem lehet egy életen át büntetni. Én úgy gondolom, hogy most még jobban fog figyelni az unokára és abban biztos vagyok, hogy őt is bántják a dolgok, sőt!!!!

Ezeket azért merem leírni, mert nálunk is volt hasonló eset. Emese 1 éves volt pont, karácsony volt akkor. Anyukám a kezébe adott egy vékony üveggömböt, mert az unokának nagyon tetszett. Abban a percben Emese összenyomta, a szájába vette és az apró darabok felvagdosták a száját, ömlött a vér. Azt nem tudtuk, hogy nyelt e, nagyon meg voltunk ijedve. Kiabáltam vele, de nem csúnya dolgokat, de azt is félelmemben mondtam neki. A páromat nagyon tiszteltem azért, mert nem mondott semmi bántót anyunak. Rohantunk vele a kórházba, megröntgenezték, azt mondták, saját felelősségre hazavihetem a karácsonyra való tekintettel, nem látnak gondot. Mire visszaértünk anyuhoz, anyu zokogott, mondta, hogy megértené, ha soha nem láthatná az unokáját többet, de ő abba belehalna. Eszembe se jutott. Persze azóta is emlegetjük az esetet, ha közeledik a karácsony, de ő is emberből van, mint ahogy apukád is. Persze, uradat is megértem, neki a kisfiatok a mindene, de abba gondoljon bele, ha az ő anyukája, apukája csinálta volna ezt, mit szólna? Vagy ha ő tenné ezt majd egyszer Kristóf gyermekével, akkor hogy élné ezt meg??? Azt meg ne mondja, hogy ilyet ő nem tenne. Olyan nincs. Ez mindenkivel előfordulhat. Apukád is felnevelt Téged (meg ha van tesód), egyszerűen ettől elszokott. Ez nem olyan gáz szerintem.

Én a helyedben megpróbálnám a helyzetet rendezni, mert szerintem apukádnak bőven elég büntetés a bűntudat, főleg, hogy Kristófnak nem történt baja.

De ez az én véleményem és ne haragudj, ha nem vártál erre kommenteket, csak nagyon ki kivánkozott belőlem.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kata, sajnálom az esetet, és remélem hogy rendezni tudjátok a dolgokat. De nagyon jó, hogy Kristófnak nem esett baja :-)

Zsófi, talán van benne valami, mert most 2 hónap kellett csak, Eninél meg egy fél év ;-) Nagyon édes a kis szülinaposotok :-D

yuyu79

Ja és köszi mindenkinek, hogy velünk örültök!!

Barbi, a lakáskeresés nem lesz egyszerű, mert nem szeretnénk panelt, és 2. emeletnél feljebb sem, ilyen pedig kevés van. És persze legyen minimum 2,5 szoba...Azért remélem sikerül majd valami, és nem szülés előtt 2 héttel kell költöznünk ;-)

yuyu79

Lilikének, Csenginek és Laurának nagyon boldog első születésnapot!!!

Kata, köszönöm, hogy megosztottad velem/velünk a bánatod okát! bízom benne, hogy mindent sikerül rendeznetek. talán az idő párodnál is sokat segít majd! ő is rá fog jönni, hogy nem direkt csinálta apukád, amit csinált, és egy ilyen baleset sajnos mindig benne van a pakliban. ezért tényleg nem szabad egész életen át haragudni. remélem, hogy mihamrabb belátja ő is!

a lényeg tényleg az, hogy Kristófnak nem esett baja! szerencsére!!!

megcsináltam tegnap a piskótatekercset, a torta díszítése a mai nap része! amúgy Dia receptjét csináltam. nagyon fini lett! egy kis gyümit lehet, hogy tehettem volna bele, de sajna nem volt itthon semmi olyasmi... na mindegy! majd meglátjuk, hogy mennyire ízlik a vendégeknek!

lassan megyek, mert még van mit készülni... :)

majd hozok újabb fotókat is!

Julcsi, köszi a választ. remélem, ha zöld utat kapunk, akkor nálunk is ilyen szuper gyorsan összejön a dolog! :)

sophie27

Szilvi! köszi, hogy ezt leírtad, azért ez is elég durva. Igen ezt tudom, de amikor fel akarja venni, akkor előtör belőlem az az érzés. És szegénykémre olyan fájdalmasan szóltam, hogy ne vegye fel.

A történtek után 2 nappal mentünk és Kristóf a járókába volt és apukám egyből hozzáment, megpuszilgatta, letérdelt hozzá. Csak tényleg mi a garancia, hogy nem történik meg újra és mivan, hogy ez egy jel arra, hogy nem szabad rájuk bízni. Sajnos én sem tudok elsiklani felette.

Igazatok van, ezen túl kell lépni, vagy ki se lépjek soha az utcára, de ez még nem megy.

És, igen látom, hogy vágyik rá és büntudata van, napokig nem mert a szemembe nézni. És, ami a legrosszabb, hogy a 2 napra rá való találkozáskor Kristóf nyújtotta a kezét, hogy vegye ki. TEhát benne nem maradt semmi az esetből.
Vendég

Sziasztok!

Mi is keszulodunk - ma van a nagy nap! :) Olyan hihetetlen, hogy eltelt egy ev - de mar el sem tudnam kepzelni nelkule az eletunket! Imadom a kislanyomat - ahogy szinte mar szalad a lakasban, mindenre felmaszik, mutatja, amit szeretne es jon es bujik hozzank. Van amikor semmi sem jo es bar nagyon faradt, nem tud elaludni es ha bemegyek hozza, csak bujik es bujik es vegul elalszik. Legyel nagyon boldog kislanyom, Boldog szuletesnapot, Laura!

...es persze az osszes ma unneplo babanak is! :)

A torta mar kesz van, vegul afonyas turotortat csinaltam, Sniky receptje alapjan - finom lett a krem. Majd teszek fel kesobb en is kepeket, most varom, hogy Laura felebredjen - elmentek setalni, mert olyan izgatott volt a keszulodes lattan, hogy nem birt elaludni itthon a dragam...:)

Kellemes napot mindenkinek, itt vegre kisutott egy kicsit a nap!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Boldog születésnapot Laurának, Lilinek és Csenginek! Jó és emlékezetes mulatást mára!!!! Fotókat várunk!!!!

Kata: látod, az utolsó mondatodban volt a lényeg. Kristóf nem is emlékszik az egészre. Nincs baja, ez a lényeg. Később is lesznek még balesetek! Pl. Dórikám is volt, hogy a csúszda legfelső fokáról esett le, hátra, hál istennek nem történt baja. Pedig ott álltam mellette. Félrelépett és nem értem oda elég gyorsan. Persze hibáztathatná magát az ember egy életen át, de hát emberből vagyunk mi is! Az életveszélyes dolgok persze mások, de hál istennek, nálatok sem erről volt szó. Én nem hinném, hogy ezentúl nem lehetne rá bízni apukádra vagy a szüleidre, esetleg leülhetnél vele és szépen magyarázd el, hogy mire kell még jobban figyelni, tudod, hogy régen volt, mikor Te pici baba voltál és elszokott tőle, de vigyázni kell. Szerintem ne bántsátok többet ezzel apudat, én biztos vagyok benne, hogy nagyon nagyon bántja a dolog! Ja, igen, nagyon durva volt a helyzet a karácsonyi szituban. Féltem is, de tudom, hogy anyu egy életre megtanulta ezt és ami a legfontosabb, nem akart rosszat és imádja a gyerekeimet!!!

Na megyek, Dórikámat rendezni (orrporszívó).

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kata! Nem szabadna, hogy ennyire meghatározza ez az eset a kapcsolatotokat apukáddal. Balesetek elő fognak fordulni, előbb-utóbb biztos lesz kék folt, seb (lásd Benit). Nem szabad ennyire felelőssé tenni apukádat érte. Az én kezemből is próbál gyakran kiugrani Dani (pl. pelenkacsere előtt), és kész csoda, hogy eddig nem landolt keményebben a földön. Egyik reggel viszont (pont a héten) mentünk le a lépcsőn, és megcsúsztam (ölemben a gyerek). Csak három lépcsőfokot zuhantunk, de én alaposan összezúztam magam. Daninak kutya baja (tartottam és óvtam), de akkor most nem lehet rámbízni a gyerekem :cry: ? Azóta extra óvatosan lépkedek lefelé. Oda kell figyelni, de mindentől nem lehet megóvni őket.

Minden kis szülinaposnak sok boldogságot kívánunk :D !

Judit

Kép
Kép
csutak33

Lili, CSenge, LAura remélem gyönyörű napotok volt :lol:

Kata szerintem menjetek szüleidhez..apukád biztos nem vár bocsánatkérést, boldog lesz hogy mentek! a félelem mondatta pároddal a dolgokat! biztos nem úgy értette! talán szüleid is érzik ezt..először biztos feszengés lesz, de később túltesztek rajta!én szorítok hozzá!
Vendég

Boldog szülinapot a ma ünnepelt 3 kislánynak :!: Várjuk a képeket!

yuyu79

Sziasztok!

Jol sikerult a szulinap tegnap - ebedre jottek a vendegek, Laura jol erezte magat, tetszettek neki az ajandekok es a torta is. Delutan meg kimentunk az allatkertbe. Ime par kep:

Kép Ajandekaim

Kép

Kép

Kép Ilyen lett a tortank

Kép

Kép

Kép

Kép

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Mazska: nagyon szuperek a szülinapos képek!A torta is guszti. Milyen volt az állatkertezés?

Zsófi: tegnap nem reagáltam Beni méreteire, az sem semmi!! Akkor két kis szumósunk van! :) Amin elhűltem, a születési hossza. 60 centi!!! Nem semmi. Bencém 49 cm volt, Dóri 50 cm, Emesém volt a legnagyobb 53 cm. Ő volt 4180 gramm. Pedig nem vagytok magasak Pároddal együtt, nem?

Mi megvagyunk, jó volt tegnap nagyon a kerti buli, gyerekek is jól érezték magukat. Emese barátnőjénél maradt, ott aludt.
Jobban is vannak, meg nem is. Már nincs láz, nincs nyűgösség, viszont köhögni kezdtek. Ma adtam már nekik köptetőt. Dórika szinte az egész éjjelt végig köhögte. Szegénykém! :(

Na megyek, vasalok, Apa itthon.

Sziasztok

Szilvia

UI: akartam kérdeztem Barbi, hogy nem érkezett meg a pénz? Aggódok, remélem megkapod.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jesszus, ezt a pangást! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok! Mi hirtelen felindulásból péntek este elmentünp Prágába, ma pedig egész nap Brnoban voltunk, most léptük át a határt Győrnél, az első utam ide vezett!
Minden szülinaposnak nagyon sok boldogságot kívánok! Csandi, ne haragudj kérlek, de végül Málnus miatt úgy döntöttünk inkább éjjel utazunk, ígérem bepótoljuk valamikor! Remélem
minden nagyon jól sikerült, várom a képeket. Málnus ébred, mennem kell...

<
sziszka78
Tolna

sziasztok!

nagyon jók a szülinapos fotók!!! még még! :)

mi jól vagyunk, csak egy gyors kérdésre ugrottam be!

a megatalis hétvégén, minden apuka szabit vesz ki!? csak azért, mert most esett le nekünk, hogy az lesz a 20-i hétvége miatti ledolgozós... :( ti hogy oldjátok meg!? apának nálunk már csak a karácsonyi időszakra való szabija van, plusz 1 nap tartalék, így a szabi nem nagyon jöhet szóba! egyedül meg nem tudok lemenni (nem merek, inkább így mondanám), szóval lehet, hogy mi csak délutánra érünk oda... !?

most megyek, holnap leszek többet. a hétvégi szülinapi zsúr jól sikerült. fotót nem nagyon csináltam, mert apa videózott, én meg tüsténkedtem...

na mindegy. jók legyetek!

és mielőtt el nem felejtem! Andaka Zsófikájának nagyon boldog első születésnapot!!!

jó éjt!

sophie27

Sziasztok!

Először is köszönjük a köszöntéseket!
Képeket futottam csak át , nagyon szép tortákat kaptak a manók és milyen nagyra nőtt mindenki. Bocsánat hogy nem emelek most ki senkit.

Nagyon jó volt lent mamáéknál, Áron nagyon szépen megy fut szalad szökik. Megtanulta kinyitni a kiskaput, és ha nem lenne még egy plusz kallantyú a kilincs felett akkor sikerülne is kiszöknie a házból.
Leginkább semmit se csináltunk de azt nagyon , csak egymással foglalkoztunk. Megtanultuk hol a fejünk, hasunk és a kuki :D csip-csip csókázunk, csattogtatjuk a nyelvünket, mondjuk hogy autó.
A születésnap nagyon jól sikerült , 2napos volt pénteken csak a család és keresztapu, szombaton pedig a rokonsággal de szükitett körben gyerekeket kirekesztettük sajna.
Ugyanis szülinapi ajándékként Áron éjjelre 39,5fokos lázzal feküdt egész éjjel amit alig tudtunk levinni neki hajnal 4re 38.4re. Reggel irány ügyelet , kiderült, tüszős mandula gyulladás. Hogy honnan kitudja :?: Szóval betegen jöttünk haza azóta is lázas, kaptunk antibiotikumot , most meg pöttyös lett a gyerek . így holnap hívom ki a dokinkat mert ez nekem gyanús.
Torta szuperul sikerül nagyon finom lett , de 2nap állás után még finomabb volt. Áron szegényem annyira jól nevelt volt hogy nem merte nagyon szétturni csak akkor nyult hozzá miután mi beletapicskoltunk a kis tenyerét :D

képáradat rólunk aztán dugulok mert éjjel kelnem kell láz ellenőrzésre :( amint tudok jövök, vissza kell rázódni a kettesben létre.

Pipiskedek az egérért
Kép Kép
a tortám
Kép Kép Kép
csak vagányan
Kép Kép
ajándékaimmal
Kép Kép Kép Kép
lábnyomok
Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mega talira lehet mise érünk le mert szombat munkanap. Vasárnap meddig lesztek lent?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggelt!

LAura és Áron szülinapi képei is nagyon jók!

Sajnálom Mecsi a betegséget, pöttyök mitől lehetnek? ?

a két torta ugyanolyan?

hát igen, ezen gondolkodtam én is múltkor, hogy sokan biztos azért nem jönnek, mert ledolgozós szombat lesz.. nem is értem hogy kerülhette el a figyelmünket a szervezésnél :oops: nekünk szerencse,hogy saját vállalkozás van..

ZSófi Mecsi és ha lenntalszatok?

Szisz de jól tettétek

én már alig várom a szerdát, mert anyukám két testvére akiket imádok jönnek fel egész hétvégére

:lol:
Vendég

sziasztok!

Mecsi, nagyon jók a szülinapos fotók! és a játékcenter! szuper! gondolom, hogy Áron is élvezi nagyon! :)

nem lehet, hogy mégis "csak" a három napos lázatok volt!? de, hogy a torka akkor miért volt tüszös!: :( jobbulást nektek!!! amúgy éjjel hogy ellenőrzöd a lázát? felkelted? vagy csak a homlokára teszed a kezed?

Boni, hogy gondoltad, hogy lent alszunk? de hogy mennénk le!? vonattal? ha apa szombaton melózik, akkor pénteken is csak este tud levinni, aztán haza, aztán szombaton megint le, majd haza? tényleg érdekel, hogy mire gondoltál, mert mindenképpen szeretnék találkozni veletek!!!

mostanában váltott ki valaki erre az agyhártya gyulladásra való oltóanyagot? nekünk a meningitec van felírva, de állítólag az hiánycikk... valóban!?

sophie27

Megjöttünk a nyaralásból, nagyon jó volt :D Zsombi élvezte a tengert és a frissen szerzett járástudományának köszönhetően kedve szerint fedezhetett fel mindent. Letöltöm a közel 900 képet :) néhányat majd teszek fel meg olvasok vissza, csak még kicsomagolni, mosni, stb kell. Tegnap szülinapoztunk is egyet anyuméáknál, nagyon tündér volt minhárom ünnepelt, az egy éves a négy éves meg a kilencven éves nagyikám :)
Vendég

Hát Áronnak eltűnt a láza, még hőemelkedés sincs, viszont piros pöttyök egyre több, de nehezen nyel és köhög :( Én már nem értem a dokim nem veszi fel a telefont :twisted: :twisted: remélem visszahív még ma mert így nem merek neki semmit adni.

Lázat este a fülhőmérővel mérem Omron márkájút vettünk nagyon jó 1msperc alatt mér, de tény hogy meg kell találni a jó pontot a mérésre. Volt nekünk is fals mérés , azért popsiba is mértem de legtöbbször jól mért.1-2tized eltérés még belefér sztem.

Zsófi én a másikat vettem és azt kapta ismerőseim is, az volt a patikában.

Boni hogy érted hogy a két torta ugyanolyan?
másnap dobostortát kapott nem sütöttem 2őt, de péntekről még maradt.

Párom ma mondta hogy szombaton ők tuti dolgoznak , ráadásul helyettesít a főnöke :( Jó hülyén jött ki ez az augusztus 20-dikai ledogozás. :( :(

Barbi én szívesen elköltöznék felétek mert annyi jó programot tudsz összehozni, itt pesten azért nincs ennyi lehetőség :(

Dia ez a csúszda dolog elég merész ,én már az első után nem mentem volna vissza.

Málnus magán játszótere CSÚCS! Én mennék :)

Csenge üdv újra itthon!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Néhány kép:

Kép Ez tetszik!

Kép Ezt ide leszúrom
Vendég

Na sikerült elérnem a dokinkat de ő szabin van, de egyeztettünk diagnózist meg hogy mi történt és mi is a 3napos lázzban vagyunk azaz roseolásak vagyunk :(

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Kép "Iszakozás" Zéti után szabadon

Kép Ez csudajó

Kép Apák nélkül a banda :)

Kép A víz is pont jó
Vendég

Andi, hello újra itthon! nagyon édes Zsombid! kis hercules! :) majd még dobj fotót, ha lesz időd! ;)

Mecsi, de akkor most feleslegesen szedett Áron gyógyszer!? :evil:

másik recit most írja az asszisztenscsajszi. holnap elmegyek előbb érte, ha nem kapok itt anyuéknál sem!

sophie27

Mecsi, jobbulást Áronnak!

Zsófi, folyt. köv :D
Vendég

ZSófi arra gondoltam, hogy lejöhetnétek ha apa hazaér,meg kellene kérdezni van e szabad szobájuk? mert akkor azért jobban megérné.. mert másnap lehet strandolni még aztán utána haza... :lol: mi már szerdán megyünk anyuékhoz, különben mondanám, hogy gyertek velünk :cry: :cry:

MEcsi arra gondoltam hogy Laura áé Áron tortája ua a recept?vagy csak a Garfield készült te recepted alapján? már nem bírom követni :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!
Jó régóta nem voltam, nem is nagyon volt időm visszaolvasni. Most is csak addig vagyok, míg Muci alszik, mert nem hagy számítógépezni egyébként.

Először is BOLDOG SZÜLINAPOT az utóbbi héten ünnepelt babáknak! Szuperek a képek, nagyon jó volt végignézni!

Emma szülinapja is remekül sikerült, Zsennyén ünnepeltük (Hollandia után rögtön továbbutaztunk oda). Őszibarackos túrótortát kapott tűzijátékkal, de kapott egy tűzoltóautót is a biztonság kedvéért :). Fürdött a Döröskei tóban (Őrség) és a Balatonban is, és nagyon élvezte a nyaralást, meg hogy a nagyszülők körülugrálták.

Szülinapja után hasonlóan jártunk, mint Mecsiék, Emma is jól belázasodott, meg dőlt belőle a takony, vírusos torokgyuszi, de szerencsére nagyon hamar kimászott belőle.

Hollandiában Emma külön szobában aludt, és ez sokat használt neki (minden nap 8-ig húzta a lóbőrt). Ezért most gőzerővel nekiláttunk a gyerekszoba elkészítésének (eddig raktárként használtuk).

Mit szólnátok a jövő héten egy talihoz, Városliget vagy Margitsziget?

És néhány fotó:
Kép
Kép
Kép
Kép

sushy

Anna, Emma is tünemény! jó kis utazó lesz a csajsziból! ennyi idősen ilyen sok helyen! :) mint Laura is, Zsombi is, kis világutazót!

amúgy mindenki útlevéllel utazik!? nem csináltatott még senki személyit a babának!?

Boni, áhham. értem most már, hogy mire gondoltál. lehet, hogy felvetem apának, hátha!? mondjuk most szerettünk volna menni a 4 naposban valamerre, de szerintem már esélyünk sincs helyet találni, korrekt áron... :(

sophie27

Kép Este is a parton vagyunk

Kép Élvezzük az életet

Kép Add ide a fagyidat!

Kép Naplemente
Vendég

Anna, tali nekünk jó lehet a jövő héten, de még majd egyeztessünk! inkább a liget, ha már választani lehet... apa ott dolgozik mától az Arena Corner-ban, szóval nem olyan messze...[/b]

sophie27

Hú, amig a levelet írtam, 6 hozzászólás volt (10 perc alatt). Még hogy pang a fórum :lol:

Múltkor többen dicsértétek a fekete "I bike BP" pólómat, köszi! Csak azt szerettem volna írni, hogy 1000 ft-ért kapható a Hajtás Pajtásban, női és férfi is, ha valakit érdekel.
http://cyclechic.blog.hu/2009/07/07/uj_ ... _a_vilagot

Zsófi - Szuper! Nekünk hétfő vagy szerda lenne jó, az időjárás miatt inkább szerda. De kedd délután is szóbajön. Többiek?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sushy 2009.08.17 11:09-kor.

sushy

Andi, nagyon jók a fotók! annyira édesek a fiaid! együtt is, külön-külön is! ;)

sophie27

Yuyu de jó hírek , reméljük nem lesz annyira megterhelő az első része mint Ritusnál.

Ritus te hogy vagy, nő már a pocó?

Katica nagyon édes lett a tortátok én is gondolkodtam ezen de én ennyire nem vagyok kreatív, biztos nem macskafeje lett volna :lol: :lol:

Kata, fő a békesség, tudod én azt mondom hogy én örülnék ha bűntudata lenne anyóséknak ha ilyen történne. Áron most mikor lent voltunk 3kerekü kicsi biciklin ült amolyan retro bicikli, és anyós egy fanyéllel tologatta másik kezébe meg cigi volt és Áron elengedte a kormányt én már ugrottam hogy talán elérem de nem , ő meg , meg se mozdult. Leesett, ráborult a bicikli . El se dobta az a k.... cigit végignézte ahogy leesett és jaj hát nincs semmi gond. De van!! Én meg nem tudtam elkapni. Persze vannak borulások de azért tényleg jobban oda kell figyelni rájuk ebben a korban! Meg kell beszélni az ilyen helyzeteket és nem szabad eltolni a segítő szülőket mert addig jó míg vannak én már csak tudom.

Csenge köszi, elvileg jobb a kedve most ébredezik és dumál ezerrel szóval már nagy gáz nem lehet.

Zsófi,Hát elvileg azt mondta a doktornő hogy mivel nem lehetett tudni hogy ez az oka ezért nem volt felesleges mert a torka nagyon csúnya volt ezt még az ügyeleten is mondták.

Torta :Sztem Lauráé más milyen volt és katica tortája is csak hasonló.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jaj nyaralós képek én is akarok még víz mellé menni nyaralni :wink: :wink: Csenge most fáj a szívem. :cry: :cry:

Csigusz kis iszapmanó :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mecsi 2009.08.17 11:13-kor.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

tényleg nagyon pörgünk most! :)

Mecsi, csinálod még a diétát? :roll: hány kiló mínusznál jársz? többiek? Sziszka, Szilvi? Boni, Te is beszálltál végül?

én is nyomom, de minek!? :oops: :evil: nem is részletezem...

sophie27

Mecsi, hála az égnek, hogy nem lett baja Áronnak! anyós meg... pfff. ki vagyok én is, de az enyém meg pont a másik véglet! nem mehet a gyerek kettő lépést sem anélkül, hogy ne fognák a kezét! azért szerintem az sem túl jó! :(

sophie27

Sziasztok!

Mecsi, Anna, Csenge nagyon-nagyon jók a képek!

Én azért nem tartom számon a munkanapokat, mert nekünk is vállalkozásunk van :(
Azért remélem nem érint túl sok embert, azaz szabival meg tudjátok oldani. Zsófi, szerintem valakihez betársulni sem rossz ötlet, aztán apa meg jönne utánatok, annyira szeretném ha meg tudnátok oldani!
Részünkről a vasárnap úgy alakul, hogy ebéd után indulunk Horvátországba, így én semmit nem ígérhetek vasárnapra, nekünk csak egy délelőtti pancsolás fér bele, semmi más. Mivel szombatra beszéltük meg a közös talit, így mi a vasárnapot már beszerveztük, talán a többiek még nem.

Mi útlevéllel utazunk, de nálunk az volt az oka, hogy mi olyan helyre megyünk nyaralni, ahová az a személyi nem elég, így nem is volt már választásunk.

Anna, nekünk sajnos már nem lesz ebben a hónapban Pesti utunk, így mi nem tudunk jönni a talira.

Csenge, örülök, hogy ilyen jól sikerült a nyaralás, én is nagyon várom már, remélem Málnus is élvezni fogja majd :)

Mecsi, azért jó, hogy Áron jobban van!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

én most ma reggeli mérickedés szerint 65.7voltam 68 valamennyiról indultam még kb 1hónapja :D lassan de biztosan , pedig bűnöztem csomószor :lol: :lol: nekem ez így jó.
Zsófi ne add fel csinál csak , próbáld tartani a napokat még ha nem is csinálod olyan szigorúan .

Végre hogy mozog a topik, az elmúlt másfél hetet elég hamar sikerült átfutnom. Lassan vége lesz a nyárnak talán sokan visszatérnek!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Hú, tényleg pörögtök csajok :)

Diéta, épp ezen a hétvégén adtam fel végleg, még két hét lett volna vissza, de amilyen jól be tudom itthon tartani, olyan nehéz, ha máshol vagyunk, és hát a juhtúrós sztrapacskának ellenállni...nem sikerült :( Most jön a hosszú hétvége, akkor is megyünk valahova, aztán 10 nap nyaralás, így két héttel előbb abbahagytam. Eredmény -10 kiló, úgy hogy egy pillanatig nem éheztem vele. Mivel előtte még lement 4 , így most - 14-nél vagyok, és elégedett az eredménnyel!

Szilvi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2009.08.17 12:13-kor.

<
sziszka78
Tolna

neked már le is járt volna Sziszka!? de szuper. én augusztus 1-jén kezdtem! nagyon nehezen tartom, mert sokszor ennék, de aznap nem lehet, így sokat szenvedek vele. szombaton direkt tészta napom volt, így a sütikből ehettem bűntetlenül, de volt szendvics is, meg másnap, mikor gyümi lett volna, akkor rendesen ebédeltem... :( szóval 1 nap az kuka! ma újra a hússal folytatom, kezdem. nekem is nagyon lassan megy. igaz, hogy nem mérem magam sűrűn. nem is vagyok kíváncsi a súlyomra, csak a változásra! :) remélem, hogy azért egy 10 kilót én is ledobok, mire a végéhez érek...

na most megyek, mert gyerekem az utóbbi 1/2 órában 4x esik el, de úgy üvölt, szerintem már fáradt is! ebédet melegítek neki...

sziasztok!

Sziszka. megpróbáljuk megoldani!

sophie27

Két dolgot írnék még, most hogy végre kipurcant a gyermek :)
Szerintetek mi lehet a magyarázat arra, hogy itthon arra is felébred Málnus, ha kopognak az ajtón (el is lett könyvelve a családban, hogy mennyire rossz alvó, és hogy elkényeztettük, azért ébred fel mindenre, még a saját kutyánk ugatására is) Már lassan én is elhittem így van, erre tegnap a Moto gp-n, ami a tv-ből nézve is hangos, de ott a helyszínen még durvább, ráadásul a legnagyobb kategóriájú motorok mentek épp, olyan hangosan szurkoltak mint a állat, és fújták mellé a kürtöket, az én gyerekem meg olyan jót aludt a karjaimban, mintha semmi nem történne körülöttünk.

Aztán egész véletlenül éjjel a sátorban az is kiderült, hogy tud ő 8 órát aludni egyhuzatra, itthon 3-4 óránként minden éjjel felkel enni, teljesen mindegy hogy mit vacsizott :( Ezt sem értem mitől lehet, és azt sem, hogy hogy lehetne ezt itthon is elérni...

Harmadik, nektek is mindet ételt a földre dob a gyerkőc, vagy csak a miénk ilyen fajta? Félig megcsócsálja, aztán egy huncut mosollyal már repül is, miközben engem néz, mert tudja, hogy nem szabadna megcsinálnia????

Nagyjából ezek történnek velünk :) Mit gondoltok?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Zsófi, ha kell a szállás telefonszáma, akkor írj, és priviben elküldöm, vagy ha gondolod akkor meg is tudom kérdezni nektek!

<
sziszka78
Tolna

még néhány kép és befejezem :)

Kép Megyünk halakat lesni

Kép

Kép hú, ez sün

Kép fagyit ettünk egész nap

Kép Zsomi is nyomta nagyon

Kép együtt 91 évesek vagyunk

Kép tortázás

Kép Zsomi esete a tortával
Vendég

Anna, látom Emma is élvezte a tortát a drága :) Zétinek is pont ilyen tűzoltóautója van. Sajnos jövő héten megint nem leszünk itthon, megyünk nagyira vigyázni, amíg anyumék nyaralnak.

Zsófi, nálunk kellett az útlevél, mert Ho. nem EU. De épp gondoltam, hogy megcsináltatom a személyit is a kölyköknek. Zsófi, akartam írni, hogy majdnem úgy járt Zsombi, mint szegény Beni, indulás előtti este beleesett egy szúrós vacakba a kádban és a szeme feltt felrepedt a bőr, alatta meg bedagadt. Tettem rá hideg vizes vattát hűteni, majd aloe krémet és gyönyörűen elmúlt szerencsére. Már épp kezdtünk aggódni, hogy megyünk így nyaralni... Beninek rendbejött már az arca? köszi a dícséretet :D

Reggel is írtam már pár sort, csak Zsomi kikapcsolta a gépet :(

Julcsi, neked akartam gratulálni, még nem volt alkalmam a kistesóhoz!

Gabi, gyönyörű lánykád van, gratula hozzá mégegyszer.

Zsomi támad megint, inkább elküldöm :)
Vendég

Szilvi, hurrá nyaralás :) hova mentek? Ügyes vagy, hogy ennyit sikerült fogynod. Nálam is megy a diéta :D nyaralás alatt +2 két kiló de nem bánom, végig halat ettünk és végre nem fáj a gyomrom és az arcom is kitisztult ettől a menűtől, valahogy itthon is hasonlót kellene enni, de honnan annyi finom friss halacska, tintahal, rák, stb? Nem is beszélve arról, hogy nem tudom elkészíteni őket, sajnos. Zsomi is mindent dobál, főleg ha már nem éhes. Ez egy ilyen korszak. Aludni meg szörnyen rosszul alszik, itthon is, nyaralás alatt meg főleg... inkább haggyuk :)
Megyek is altatni :D
Vendég

CsengeAn,di, elevenen él bennem a hasonlatod miszerint Zsombi = Zombi, nagyon sokszor eszembe jutsz ám egy-egy sokadsazor kelek fel éjszakán! :D

<
sziszka78
Tolna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?