Gyöngyi, Esztó!
Köszi, próbálok nem idegeskedni...de nehéz.....nem éri meg, hogy emiatt elmenjen a tejem....
Én sztem nagyon türelmes ember vagyok, sokáig tűrök, mert szeretem a nyugit és a békességet, de ha átlépnek egy biz. határt, akkor robbanok....ő most átlépte!

egyszerűen számomra döbbenet, hogy egy felnőtt nő hogy viselkedhet ennyire önzően....
Úgy érzem, hogy féltékeny Lilire, mert amióta megszületett, ő kevesebb figyelmet kap....
Addig amíg nem volt gyerekünk és is ráhagytam mindent, mert nem érte meg nekem a feszkót, hogy belemenjek egy-egy vitába....de mostmár túlment minden határon....egy kicsinye, egyszerű kérést is elutasít és meggyőz mindenkit arról, hogy ez így helyes....
Az a szomorú, hogy ugyan az egész család tudja, hogy milyen nehéz természet, mégsem tesznek semmit ...hagyják hagy lebegjen a kis szappanbubijában 50 cm-re a föld felett....
mi a férjemmel pedig a gonoszok vagyunk, mert merünk finoman célozgatni arra, hogy ne csak a saját kénye-kedve szerint cselekedjen, ha ezzel másnak árt....pláne egy 3 hónapos babának.....
Sajnálom, mert ha megszületik a babája, akkor egyik percről a másikra kell felnőnie a feladathoz és neki ez nem lesz egyszerű....
Borítékolom, hogy a nemalvásoktól depis lesz stb.....
Ennyire önző, egomán és neveletlen embert én még nem láttam.....
És az a szörnyű, hogy akarom, vagy sem, hatással van az én életemre is és nem tudom kivonni belőle magam és a gyereket....
(arról már nem is szólok, hogy mint ahogy számomra egy vasi reggeli teliből kiderült-férjemmel beszélt kihangosítva- még abba is belekötött a hátam mögött, hogy én a gagyi ikeából rendeztem be a házunkat és szte ez gusztustalan...az ő lakásuk full antik, ami a menő.....bocsi, mi ezt engedhetjük meg magunknak, ugyanis bennünket a férjemet is és enegm is 20 éves korunk óta nem támogat senki....
Ő lakást kapott, 28 évig havi olyan 300-400 ezer költőpénzt, megvetetett minden antik bútort az anyjával, 6szor kezdte el pl. a jogsit és fizette be (nem saját pénzből) 6szor a teljes díját....de még a rutinig sem jutott....mert nem volt kedve eljárni.....

most meg még nincs 1 éve sem hogy melózik...kvázi inyen...csakhogy csináljon valamit...férje meg anyósom továbbra is full extrásan eltartják....)
És absz. semmit nem értékel.......
Legszívesebben jól megmondanám neki.....de a pocakja miatt nem tehetem.....
Férjemmel kerek 0 időt sikerült emiatt együtt lennünk....3 hete ez megy....elegem van....