Katka!
Ez sem rossz,ez a "végre fiú".Basszus milyen emberek vannak.Bár a múltkor a boltban mondta a boltosnéni,hogy neki is lesz nemsokára unokája,és ő is lány lesz(gyönyörködött Larában)és én is megjegyeztem neki,hogy akkor biztosan nagyon örül,hogy 5 fiú unoka után jön egy kislány is, de ez azért más!Én legalábbis nem úgy szántam,hogy na végre egy lány is lesz.Főleg,hogy a fiúk tündériek, kettőt tanítottam, de az ovis is egy tünemény.Csak ugye az mégiscsak öröm neki,hogy ennyi fiú után lesz egy kislány is VÉGRE
Moncsi!
Én sem kommentelném különösebben a dolgot, az a helyzet,hogy én még néhány órára sem bíznám az apján kívül bárkire is.Én megmondtam mindenkinek,ide lehet jönni, lehet babázni,oszt jó napot.Majd ha nagyobb lesz,és már tudja mondani,hogy szeretne menni,akkor mehet.Sosem fogom kiheverni az anyai nagyszüleimnél töltött "muszáj" nyaralásokat.Utáltam ott lenni,minden este sírtam, de ráfogták,hogy "csak" a honvágy,és nem vittek haza

Basszus miért egyértelmű az,hogy egy gyerek egyformán szeresse mindkét oldali nagyszüleit?Én hozzájuk nem kötődtem úgy,mégis minden nyáron "muszáj" volt menni.Így utólag nem is értem
Hát lányok, 6 hónap ide vagy oda, miután a mai ebédnél Lara szokás szerint nyálcsorgatva nézte,ahogy eszünk, és mivel pont volt bent a kertből fini édes nyári alma, a férjem adott neki egy kis megpucolt darabot(úgy,hogy ő fogta, Lara meg nyalogatta)kóstolás céljából.Tényleg csak nyalogatás volt, vártam a fintort,amit a vízre vágott annó, hát nem volt fintor,sőt,ha a férjem a kezébe adta volna,szerintem úgy gyűrte volna befelé,mint a rágókáját kb.

Ha elhúzta szó szerint remegett érte valamint sírva fakadt. Na ilyenkor mi van????
Én is várni akartam 6 hóig, védőnőm meg határozottan fel is szólított rá