Sziasztok!
Csibe,
Borzasztóan sajnálom! Nagyon megrendültem, amikor olvastam, hogy min mész most keresztül.

Rengeteg erőt és türelmet kívánok neked! Jelentkezz azért időnként, hogy mi van veletek, hogy ne aggódjunk.
A fotók szenzációsak! Jázmint nézve, mindig az jut eszembe, hogy állandóan a méreteivel paráztattak a terhesség alatt, most meg egy kis energiagombóc! Tündéri az almaevős videó is! Ezek szerint még mindig nincs foga Jázminnak?
Ja, jut eszembe: nálunk is vaklárma volt tegnap. Mivel sosem engedi megnézni a száját, így csak ujjal tapintottam ki egy kemény kis göböt, arra hittem, hogy a foga. De még nem törte át az ínyét…
Bejci,
Fúú, fülmosás. Szegény Bius! És szegény te! Nem lehetett egyszerű. Juli is sokat matat a fülénél, nekem is el kellene vinnem dokihoz??? De nem látom, hogy fájna neki, nem nyűgös, vagy ilyenek. Eddig azt hittem, hogy csak felfedezte a fülét, és azért birizgálja…
Angel,
Én nem tudom, mit illik a keresztszülőknek venniük. Illetve régebben úgy hallottam, hogy a babakocsit szokták megvenni, de hát az már biztos van a picinek. Meg gondolom, nem is ilyen kaliberű ajándékra gondoltál.
Tomi fotói nagyon jók! Az első, olyan mint egy divatfotó! Tündéri a pofija, és az a vigyor zabálni való!
(mellesleg nagyon tetszik a fürdőszobátok)
Minyu,
Sajnálom a rosszullétet! Drukk, hogy távozzon a róka tőletek!
Ági,
Nagyon-nagyon jó fotókat hoztál! Én is észrevettem, hogy változott Dávid pofija!
(Kérdezted, hogy miért gyanúsítottalak meg Benneteket: Te egyszer írtad, hogy apájával már többször el kapott a hév védekezés nélkül, de mivel még nem jött meg, reménykedsz, hogy ez véd a teherbeeséstől. Noni pedig az írta, hogy a párja teljesen belelkesült, amikor meghallotta Honey pozitív tetszjét. Képbe vagyok

)
Anyoo,
Szuper, hogy meggyógyult Dorka! Ádám nagyon nagyfiúsan üldögél abban a fotelben!
Ajándék: már gondoltam rá, hogy meg kellene osztanunk egymással, hogy milyen ajándékot gondolunk venni a picik születésnapjára. Hátha valaki innen kap ötletet!
Nekem ugye az egyik ajándékom a tricikli (hála Anyoonak, már tudom, honnan fogom venni), de még kellene több ajándék, mert a nagyszülők is engem bíztak meg. Úgyhogy én szívesen fogadnám az ötleteket!
Humanka,
Hát ez már tényleg borzasztó! Szegény pici fiú!

Nem akarlak hergelni, de esetleg másik dokinak is meg kellene mutatni Benőt…
Druska,
Sajnálom, hogy rosszul sült el a sírni hagyás. De az tény, hogy minden újításnak akkor van értelme, ha kitartó vagy! Legalább 3 napot adjál magatoknak, hidd el, meg lesz az eredménye!
Lanta,
Hú, nem semmi ez az építkezés! Azért vigyázz magadra, nehogy rosszul emelj! A képek szuperek, nagyon szépek a lányok, és irtó csinin öltözteted őket! Örülök, hogy rendeződni látszik a problémád. Én nem tudom, hogy mi volt a baj, mert nem kértem privit, de – és ez most mindenkinek szól: nem azért nem kértem, mert nem érdekel, csak nem akartam tolakodni. Mivel később csatlakoztam hozzátok, még nem érzem illőnek, hogy kíváncsiskodjak a legbelső magánügyeitek felől, mert hátha nem szívesen osztanátok meg velem.
Konan,
Az anyját, de durva!

Remélem, ez csak „szívességből” kaptátok, és ezért nem volt képük még pénzt is kérni! Sajnálom, úgy tűnik idén nincs szerencsétek a nyaralásokkal.
Starlark,
Ki ne hagyd a pezsizést! Nyaraláskor még kötelező is!
Zárt topic: Azt hittem Holka rosszul tudja, mert én csak lezárt topikokat láttam, de olvasgattam a Szerkesztő c. topikot, és ott többen kértek zárt fórum indítását Apától. Mi legyen?