Sziasztok!!!!
Ezer éve nem voltam, pontosabban egy hete. Kaptam egy hatalmas munkát itthonra, és szinte egy hétig napi 8-9 órát fordítottam. Anyum itt volt nálunk, így ő foglalkozott a babóval, és persze azt hiszem meg is látszik rajta, hogy nem voltam olyan intenzíven vele. (Jut eszembe, Masut te is fordítasz, milyen nyelveken? Irodáknak dologozol vagy főleg közvetlen megrendelőktöl?)
Persze időközben annyi hsz született, hogy csak győztem visszaolvasni, tegnap kezdtem, ma fejeztem be

Ennek örülök, és a sok uj csatlakozónak is !! Üdv nektek!!
Ht-t alaposan kitárgyaltátok, sztem érdemes ezzel foglalkozni, és meghallgatni mindenkit, Viktor 2 hét múlva lesz fél éves, akkor sztem almalével kezdünk, meglátom, hogy reagál. Egyelőre hatalmas 71 cm és 9400 gramm volt 2 hete, sokszor azon gondolkodom, hogy már akkora, hogy alig bírom vinni, és hogy igazából sosem volt olyan igazi pici baba, csak az első két hónapban.
Csibb jók a képek, majd még mse helyett,egyszer téged kérlek meg a fotózásra (mert már játszottam a gondolattal, hogy hozz össze bennünket) a MT-od pedig tényleg nagyon vagány, nagyon!!!!
Nos, ami a nemalvást illeti, sajnos én sem számolhatok be jó dolgokról, többször ébred, és sírva szinte ordítva, és nem lehet megnyugtatni, semmivel, de semmivel, próbálom nem kivenni, de kb 5 perces hangos ordítás után nem bírom, és a végén csak a cici nyugtatja meg. És ez nem jó ugye, mert azt érzi a felébredésért cicivel jutalmazom. Egyelőre tanácstalan vagyok, talán wicának van igaza, hogy át kellene tenni saját szobába. Hol van már az az idő amikor 8kor letettük 2kor evett, és 7kor kelt. Most legalább 2x eszik éjjel, van, hogy többször felritad.
Kb. 2 hete kibújt a két alsó foga, nagyon aranyos kis csipkefogak

, én chamomillát adtam neki, 5öt kis vizben feloldva, nap 3x, azt hiszem segített. Osanit-em nincs és mostanában senki nem ment külföldre, hogy beszerezze. Borostyánkő nyaklánc is a nyakában van.
Adry örülök a fejleményeknek! Meg annak, hogy tudtatok beszélni! Milyen kis szupermami vagy, a lefejéssel kapcs. én esténkét néha iszok 1 deci bort, de nem fejek le. Lehet ez nem jó.
Nemlajos vezetni tanulsz? Vagy felelevenítesz? Sorry, ha írtad, én meg nem olvastam. Jaj, amugy nem is mondtam, de néha viktorapu is olvassa a márciusi babákat, és mindig jókat nevet a hsz-iden, mármint a stílusokunk.

tetszik neki!
igy, más most nem jut eszembe, jah, moncsi a kérés tényleg furcsa volt, két nem, hmmmmm
két hét és vége a nyárnak....hmm, de kár, de mondjuk én nagy vénasszonyok nyara rajongó vagyok, remélem az idén szép lesz.
szept 12-én kereszteljük Viktort.