A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

tegnap este nagyon belemerült a meccsnézésbe :
Kép

és amikor észrevette hogy fényképezek :D:D
Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

ülést ilyet néztem a Líviának csak az a baj hogy ez 56.000 ft .. biztos találok ilyesmit olcsóbban is... remélem :) Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi: Nagyon szép Lívi baba mosolya! :)

Erpé: Egyszerűen imádom benned a határozottságot! ;) Jó munkát mára! Pont tegnap mondtam Petiapunak, hogy sajnálom Petit, hogy megyek majd dolgozni, de annyira kell már, hogy egy kicsit mást is csináljak. Nekem az agyamra megy az itthon ülés.... :oops:

Nemlajos: Szerintem októberben lenne a túra és nem 5 csillagos szállodára gondoltam, hanem valami megfizethetőre.... :roll:

Vica: Jó lenne, ha tudnátok jönni. Szerintem Neked is nagyon kell egy kis kikapcsolódás.....

Szerintem tök buli lenne. Napközben egy kicsit túráznánk. Csak annyit, amit elbírnak a gyerekek. ;)
Este meg társalgóban összegyűlnénk egy kicsit dumálni és iszogatni. Már látom magam előtt az egymás mellé állított bébiőröket. :lol:
Remélem lesznek még érdeklődők. Ha látom a létszámot, akkor keresek szállást!

Megvan a babysitterem. :P Ezzel azért nagy kő esett le rólam. Peti 'látásból' ismeri, most majd már kezdem összeszoktatni őket.... :roll: Nagyon nehéz másra bízni.... :oops:
És végre kifizettem az exemet. Újabb hitel a nyakamban. Ideje visszamenni dolgozni.....

Jövő héten szerintem is lehet tali.... Csak hol legyen a tali? Ötletek?

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

sziasztok!

Végre néhány kép rólunk!

Kép 1

Kép 2 [img]

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 1.9883.jpg[/img] 3

később jövök bővebben!

:-)
anna**

ööö... nekem a jövő hét már nagyon zsufi, kedden jövünk haza a nyaralásból, szerdán mosás, pakolás (kipihenni a nyaralást...), csüt. másik tali, pénteken meg bemegyek a suliba, szombaton meg kezdem a jogsit!!! 8)
jáááááááááááááááj, el se hiszem!

(nem tudom, gabka hol is van? olvasta már?... :roll: )

kukli, köszi a véleményt, egyelőre szerintem a pihenőszékében etetem úgyis majd, az dönthető, aztán meg, ha már ülni tud, belepróbálom.
Bár asszem, Lajos főnöke is ajánlott egy etetőszéket.
Na, majd kiderül.
De inkább az autósülés legyen fullos...
Megrendelés :wink:

Bakonyi túrát majd felvetem a Zuramnak, de nem ebben a hónapban 8)

Gyerek rájött, hogy kell "kucugni", ha ez mond valamit, tudjátok, az a gégehang, ahogy a disznók hangját szokták utánozni (nem a röf! :lol: ), most ezt csinálja feszt... :D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

a 3. nem ment át.

küldöm [img]

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 2.3408.jpg[/img] 3.
anna**

miért nem megy?

talán most:

Kép 3 [img]
anna**

Köszi a válaszokat Masut és az etetőszék infókat mindenkinek. Ezt a babadiszkontot majd megnézzük tutira.

Már itt is vagyunk a Balatonnál, jó korán indultunk és pikk-pakk leértünk. Csak az idő nem túl fényes.

Jövő heti taliban én is benne lennék, ha nem bánjátok.

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita: Dehogy bánjuk! Örülünk, hogy jöttök! ;)

Anna: Szép nagyon a babucid! Örülök, hogy sikerült képet feltenni! :)

Nemlajos: Hogy te milyen elfoglalt vagy! :shock:

Katka

katka22

hogyhogy nem jó az idő? itt verőfényes napsütés van... ezer fokkal...

Nemlajos
ez tényleg jó sűrű! végül hova is mentek nyaralni? és végül csak 3-asban?

hát sajnos a balatoni tali nálam, nem idén nyáron fog összejönni... nekünk is kimarad az ottnyaralás... még mindig nincs kész. persze már elég jól áll, de még nem annyira, hogy kisgyerekkel lemenjek.

Anna
nagyon édes a babód! így képen nem is tűnik olyan nagynak! gyönyörű kék szemei vannak! :D

Erpé
jó munkát! neked is bébiszittered lesz? vagy meg tudod oldani családon belül?

GAbka
elküldöm priviben Mse számát!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Anna :D
Mekkora pillák! :shock:

katka, erpé, gondolom nekem sem véletlen, hogy tanfolyam, számítógépes programok, kreatívkodás.
Gondolom, most elégeltem meg a passzív agytevékenységet :wink:
(bár tanulhatnék mondókákat is...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

csibb, nem, a Zuram unokatestvérével, és párjával megyünk.
Ami jó, csak sajna tényleg egy fillér nélkül indulunk el, szinte csak benzinpénz maradt...
Jó kis nyaralás lesz :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Köszi a dícséreteket lányok!

Igen , így lassan több hónap tervezgetés után, végre sikerült. ;-)

Igen, a szempillák miatt Vik már a kórházban is sok dícséretet kapott a csecsemősöktől!

erpé jó munkát! Picit irigyellek!
anna**

Nemlajos
:? de a kaja le van zsírozva? vagy arra is kell még költeni?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

anna, nekünk is ilyen dm-es könyvecskénk van, nándi szereti.ha sír, csipogok neki a kacsás oldallal, attól elhallgat :P
erpé, nemlajos:lehet félreérthetően írtam, a 20-30 perc az első puszitól számítódik elalvásig/az ő elalvásáig/.
új albi jó, nagyobb, bár a konyha nagyon idegesítően kicsi..de ugye vettünk telket...férjem már kb. megtervezte a házat, jó lesz :wink: remélem, meg tudjuk építeni 4 éven belül6pénz, energia, lelkierő, stb/gáz, h eltörölték a szocpolt, mert még 2 kistesóra bizti pályázunk, és azért jól jött volna :cry: meglátjuk.
azt beszéltük meg, h annyi pénzünk nincs, h álomvárat épisünk, de épitünk egy olyat, ami a mi elképzeléseink szerint való, és jó elosztású, pl sok pici gyerekszobával.a nappali+konhya lenne nagy, a többi ésszerű.
ma én főtt paradicsomot adok nándinak :D
a bébiételeknek iszonyú rossz izük van, keserű, stb. csak az én főztömet eszi :D tipikus fiú, anya főztje..
ja, mi éjjelente újszülöttesdit játszunk 8-9 kelés :!: :!:
kb 3 hete ez megy, remélem lassan visszall az első kelés 2-3 -ra..nekem az már jó...
tegnap: elaludt kivételesen fél 8kor. kelés fél 9, fél 10, éjfél. 2, 3, aztán 4

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Csibb, hát én sem értem, mert mindenhol napsütést jósoltak meg 30 fokot, itt Keszthelyen meg tökre be van borulva, lóg az eső lába és most vettem elő a pulcsimat :? Remélem csak átmeneti állapot és délután már strandolhatunk! Végülis 4 előtt úgysem mennénk.

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Hűű, Pulcsi ez kemény, és minden alkalommal eszik is? Vagy miért kel?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Katka: nagyon klassz nyaralás lehetett. A képek csudijók és a gyerekeid édesek, még Dani is :)
És a két fiú valóban nagyon hasonlít egymásra

Csibb: köszönöm a telszámot, mindjárt fel is hívom :)

nemlajos: hajrá jogsiiiii! :) nagyon bátor vagy és ha a férjed nem gyakorol Veled, akkor szólj nyugodtan Nekem :)
Tényleg klasz dolgokat kreáltál :)

Epré: melózol már? de jó Neked, rám is és a családi kasszára is ráférne egy kis meló, de sajnos az én munkahelyem nem olyan, más meg még nem kerestem, előbb a szakdogámmal kellene elkészülnöm, de a kisasszony nem túlzottan együtmüködő ezen a téren. Mi is kelünk éjjel (csak) 2x, pedig olyan szépwn átaludta az éjszakákat.

Teljesen hulla vagyok, napközben sem tudok pihenni, mert mire én eldőlnék, addigra a kisasszony fel is ébredt, vagy menni kell Leviért.

31-én ballag a kicsi, pici fiam :) :shock: pedig még csak most született Ő is :oops:
Tegnap nézegettünk régi videókat és az derült ki, hogy amit Levi 6-7 hónaposan csinált, azt Lili már most nyomja :)
Kúszik, felnyomja magát 2kézlábra és néha próbálkozik a kézemeléssel, aminek nagy arcraesés és ordítás az eredménye :) De nem adja fel :)

Nem tudom kinek javasolták a Dévény Anna féle tornát, én nagyon támogatom és ha kell tudok is egy csajt ajánlani. Nagyon korekt, bár viszonylag sokára tud időpontot adni.

Valamit akartam még, de hogy mit ..... ? :roll: :oops: :shock:

Kép

Kép
gabka77

pulcsi: én is így gondoltam :wink:
Na jó, nem bagatellizálom el, tudom, hogy rossz lehet, de ha vigasztal, nem vagy egyedül...

csibb: nem, még nincs... Valamennyi üdülési csekkünk marad, majd olyan éttermet kell keresni, ahol elfogadják, meg főzünk is.
Hát, így jártunk.
Én előre megmondtam.
Bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha a két lányt visszük magunkat, null pénzzel, ahogy eredetileg volt :shock: :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

találtam 2 éttermet, ahol elfogadnak üdülési csekket :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pulcsi: Nem akarlak elkeseríteni, de ez nevezhető 'normálisnak' hosszú távon. Az elején tejbe-vajba fürösztenek, fél éjszaka akrobatikáznak, aztán már nem olyan érdekes a dolog, egy menet lesz belőle és utána romantikus összebújás helyett hallgathatod a horkolást. Ha megengeded, akkor azt javaslom, hogy dobd fel egy kicsit a szexuális életeteket. Mécseseket égessetek, lágy zene vagy máshol csinálni vagy vegyél ehető bugyit vagy fürdőkádba hívd be magadhoz vagy küldjél neki erotikus emailt vagy terítsd meg magadon a vacsorát vagy bármi ami neked belefér.
A szex halála a rutin. Mindig kell változtatni és ha apa nem kreatív, akkor változtass te! Hidd el, ha felkelted az érdeklődését, akkor mindjárt nem 20 perc lesz.... Persze most lehet, hogy nem sok újat mondtam, de nekem ez jutott eszembe. :roll:
Éjszakákat sajnálom. Nekem a 2 kelés is rengeteg.... :oops:

Gabka: Hihetetlen, hogy már ilyen nagy fiad van! Én Zsófinál éreztem ezt, amikor először beült az iskolapadba.... Még csak most született! :roll: :shock:

Nemlajos: Pénz nélkül tényleg nem könnyű nekiindulni a világnak, de azért sok mindent lehet csinálni pénz nélkül is. Jól emlékszem, hogy Tisza-tóhoz mentek?

Katka

katka22

katka: igen. Nem vagyok kétségbeesve, jó lesz az, csak hát ilyenkor azért megsimizném a Zuram fejét, hogy látodlátod, kiskópé :roll:

szex: hát, ahogy olvastam katka az ötleteidet, bevallom, röhögőgörcsöt kaptam :D :D :D
Vizuális típus vagyok, és láttam magam, ahogy mondjuk magamon terítem meg a lecsót :D
Egyszer bementem a párom után a fürdőszobába, és mondtam neki, hogy beszállok mellé a kádba.
Azt a riadt tekintetet!!! :D :D :D
Flexszel se szedtek volna ki minket, az tuti :lol: :lol: :lol:

Egyébként persze nem hülyeség, amit írsz, előző kapcsolataimban simán működött mindez, egyszerűen csak a férjemmel való kapcsolat nem épül a szexre, vele már az elején se volt se akrobatika, se fél éjszaka.
Nem örülök, de ha így alakult, hát így alakult...
Azt hiszem, lánykoromban dugtam eleget :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Megint jó sokat írtatok.
Meg végre sok kép is jön. Szeretem őket nézni, nagyon édesek a gyerekek!
És hogy megy az idő. Már etetőszék, gyerekülés, aztán holnap már bicikli, és lassan már jön az iskolatása. Na jó, kis túlzással. Elötte még az ovizsák :D

Egy kis kikapcsolódás már rám is rámférne. Kezdem kicsit unni a nyarat, mert nincs egy olyan perc, hogy ne jelenne meg Géza valamelyik haverja. Reggeltől estig mindig jön valaki.
Tegnap tök durva volt. Jött egyik haverja (aki persze csak évente egyszer jelenik meg a családjával). Én a hintaágyon szoptatam éppen Mátét (amit látott is), erre megszólal (mintha jópofa lenne), hogy "Szárazékhoz jöttünk?" És néz rám. Aki nem érti, ez célzás volt, hogy üres a pohara. Hát nem sok hiányzott, hogy elküldjem a jó édes ...ba. Bocsi.

Pulcsi Nálunk is hasonló kelések vannak. 1-1 naap jobb, de már 4 hete tart.

Kép

Kép
rszg

Nemlajos Én meg a Te hsz-odon reöhögtem jót :P

Kép

Kép
rszg

Ja!

Moncsi Én sem kaptam meg a képet. Elküldöd? rszg@citromail.hu

Köszi

Kép

Kép
rszg

Nemlajos: Csak írtam, ami eszembe jutott, mivel Pulcsi ugye mélyen vallásos, ezért gondoltam kicsit visszafogottabb lánykora volt, mint neked! ;) Egyébként én is jót röhögtem! :lol: Sajnos a flex rám is illik jelenleg... :lol:

Katka

katka22

Rszg: Legalább vannak látogatóitok, még ha időnként hülyén is viselkednek.... (Én azért beszóltam volna... :twisted: ) .... Hozzánk nem jön senki, már attól tartok, hogy 6 hónapos szinten reked az agyam.... :shock: :roll:

Katka

katka22

TEgnap nálunk is ezen ment a vita. Kicsit fásult vagyok, mire azt mndta megértően apuci, hogyx én nem vagoy knormális ő el lenne itthon egész nap a gyerekkel. Lehet, hogy nem szép, de 6 hónap nekem most kicsit elég volt, felnőttek nélkül mivel ismerős nincs Pesten, rokonok vidéken és nem látogatnak. Emberi párbeszédek JAJ DE SZÉP gyermeke van, HOGY ALSZIK... meg hasonklók én emg szépen mosolygok...

JA ÉS KITÖRT A PARLAGFŰ ALLERGIA :twisted: :twisted: :twisted:

SZÓVAL valaki a szotatástól állítólag lefogy ... Én meg most kicsit hízom, mert magáynomban kicsit eszegetek...

Beszéltem Dévényis gyógytornásszal, szabadságon vannak és majd csak jövőhéttől tudnak MAJD valamikorra időpontot adni.

Hannának még nyomokban sincs foga, mármint arra jel hogy jöne ki.

Na most én vagyok a depike vagy inkább debilke.

azért teszek képet rólunk

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

kemse, fel a fejjel, megértelek!
Viszont az internet világában nem kell, hogy egyedül érezd magad.
Én spec. egész nap "beszélgetek", nem csak kismamatopikokban, estére úgy érzem magam, mint egy mozgalmas nap után, pedig legtöbbször csak a kutyát viszem le, mégis rengeteg emberrel beszélgetek a nap folyamán.

Szóval csak bátran kattingass több helyre, ha van egy kis időd, olvass tudományos cikkeket, vagy ami érdekel, kreatív blogokat, hallgass rádiót, beszélj vissza neki, ilyenek :roll:

Apák meg viccesek, szerintem mindegyik legalább egyszer elereszti az "én is szívesebben ülnék itthon a gyerekkel" dumát. Na persze!
Mondjuk nekem szavam sem lehet, mert hát csak arra nincs időm Döme mellett, amire nem hagyok :oops: 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Elolvastam mindent, jókat nevettem is, főleg a flexen. Mi még vékonyabb koromban megpróbáltuk, hát az vicces vót, Andris 195 centijével plusz én:lol:
Dobok pár képet, főzök, aztán jövök.
Kép huncutka
Kép
Kép végül eztet vettük, meggyőztetek:-)
Kép mindnet tud, amit kell, 25 vót

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Kemse: Én még olyan pasival nem találkoztam, aki megértette volna, hogy milyen nehéz otthon lenni, kivéve, ha ő is volt GYED-en egy évet.... :roll: Ötletük nincs, hogy ebben mi a nehéz. De azért vagyunk, hogy meghallgassunk és gyere a jövő heti talira! Megtanítom nektek az Így ketyeg az órát.... Ezt minden gyerek imádja 2 éves korig. ;) (És akkor nem csak azt mondjuk, hogy Jaj. de szépek a gyerekek! :lol: De tényleg szép Hanna azokkal a kék szemekkel! )

Jövő heti tali: Mit szóltok a kedd délelőtthöz a Kopaszi-gáton? Úgyis az a törzshelyünk. Kiknek jó az időpont és kinek nem jó?

Katka

katka22

Nekünk sarokkádunk van, abban még most is elférnénk :) :oops: :lol:

teszek én is két kedvenc képet :)

Kép

Kép

Kép

Kép
gabka77

Pappilon:Nagyon tuti az új ülés és milyen jól fog benne mutatni Liza! 8)

Katka

katka22

Nekem eddig jó :)

Kép

Kép
gabka77

Katka: jesszus :!: hogy landót az a gyerek? :shock: nagyon ügyes kép. (volt piros-fehér mintás is, de az jobban koszolódik:wink: , majd beleültetem, azt rakok fel képet és köszi a tanácsot:wink: )

Nekünk jöv7 keddre a leányfalui strand van beütemezve, elviekben. Ott tali?

Apukák meg nem értése, amikor panaszkodok, akkor ő annyit mondott egyszer, h hát én ezért kapum a fizum, ez a munkám....igaza is van, de most még jól fizetik, de szeptembertől????????? :evil: és hát valljuk be, kellemesebb pillanatai vannak ennek a munkának, mint a férjeinké... :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon, milyen ülés ez?

hirtelen azt hittem, a kádas jelenetről hoztok képet :shock: :D

Nekem az időpont nem jó, de már mondtam.
A mondóka az "így ketyeg az óra, tik tak jár... "stb?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

én is ezt mondom, ha kérdezik, hogy hogy bírom otthon, vagy hogy nem fárasztó-e igény szerint szoptatni, meg ilyenek, hogy ezért fizetnek 8) :D
De amikor kész vagyok idegileg, akkor valahogy nem érdekel :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

a kádas jelenetről nem készült fotó :P

A Kikában vettük, francia márka, Nania márkájú, 0-18 kg-ig használható, dönthető, hm... mi van még, mosható, levehető huzat, szűkítő van benne, jó kis öv, és 3 pontos biztonsági övvel rögzíthető, de sztem a 2 pontossal is lehet. Nekem tecc.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nekünk jó a kedd és a leányfalui strandot nagyon pártolnám! A kopaszi gát kicsit messzebb van nekem, még sosem voltam ott, de szerintem azért oda is el tudunk jutni, ha az lesz a döntés. :)

Aludtam egyet, kisütött a nap, mindjárt Apa is visszaér (ő ma még melózott itt a környéken), ha Julcsi is felébredt, irány a strand :lol:

A nagy délutáni alvások után cseppet sem bánom a főállású anyukaságot, de igaz ami igaz a társaság nekem is hiányzik :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Pappilon: Az a Katka a hszedben az Gabka, nem? ;)

Adryn: Hol vagy? Hogy vagy? Adj életjelet! Biztos tengerben tapicskálsz.... 8) Nico meg négykézláb nyomja melletted! 8)

És a többiek? Masut? Bea? Marq? Mamacsibe? Másik kukkoló (Ada talán... :oops: ) ? És aki most éppen nem jut az eszembe..... tessék írni, jönni.....

Katka

katka22

teljesen esélytelennek látom a visszaolvasást,nem is kisérletezem vele. Most is csak annyira jöttem, hogy jelezzem: Kuklival rendelnénk ilyen osenit (vagy mi a túró) homeos cuccot külföldről. Ha valakit érdekel még, azt nálam vagy Kuklinál pü-ben jelezze. Ha lesznek konkrétumok (ár, időpont) akkor szólok. Ne várjatok azonnali reakciókat, mert megyünk nyaralni, és ha jól rémlik Kukliék is.

Mindenkit csókolok :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Osanit, és megtaláltam, amit kérdeztél, de mivel egyveleg, mindegyiknek más a potenciálja.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

osanit, ja, ja :) Már utána olvastam én is, köszi :) Ez a hordozóshét buli lehet, el kéne menni :roll:

Kép

Kép
pgyöngyi

menjünk :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ha strandra megyünk, akkor Katka benevezem hozzád Julcsit egy kis babaúszásra :lol: Szeretnék majd járni vele szeptembertől.

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

katka bakker, igen, az eleje a gabkának ment!!!!!!!!! hüle vok, ezer felé koncentrálok :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

habkönnyű testemmel :P nekem a strand is jó meg a kopaszi gát is...
csak nem a kedd
Másik nap??? szerda????

kemse

most jöttem haza kozmetikából Hannával voltam, szemöldök festés igazítás... mármint nekem :)
aztán Hanna kezdett nem örülni, hogy babakocsiban van, egyszer megbróbáltam én is a cumit, hogy az esetleg nyugtatja, de kiköpte, aztán a csaj mondja nekem, jaj nem zavar minket hogy sír a baba, aztán amikor ott ülök becsukott szemmel, a csaj odamegy hozzá beszélget neki és megkérdezi kéred a cumit de Hanna ellökte a kezéből, hát ez is rendes csajszi, nem zavarja hogy sír a gyerek de betömné a azájába, hogy hallgason el...

kemse

Nekem a leányfalusi strand irtó messze van.... :shock: Ott tanultam búvárkodni záróra után és arra emlékszem, hogy a világ végén van, pedig akkor még Budán laktam.... :roll:

Babaúszást én is néztem Petinek szeptembertől, de elvette a kedvem az ára. Én ezt már 2 gyerekkel végigjártam. Peti az első 2-3 hónap anyagát tudja és most ezért fizessek havi 15 ezer forintot? :shock: Egyből haladóba meg úgysem engedik..... :? Szerintem nagyon drága ennyit elkérni.... és olyan nagyon nem nagy tudomány ám!

Kemse: Tőlem lehet másik nap és akkor Pappilon strandnapját sem zavarjuk....

Katka

katka22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?