A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

altatás után újra itt.

szóval :
lotti a földön rágott vmit hason fekve. botond a kanapén ült. és egyszercsak eldobott egy elég nehéz zenélő műanyag vonatot. :shock: pont fejen találta vele lottit, úgy, hogy benyomódott a feje egy fél körömnyi területen. lotti sír, de pár mp alatt megnyugszik.
gyerekorvost felhív, mondta induljak azonnal, vigyem a játékot is. megyek. megnézi lottit. szerinte semmi gond, de meg kellene mutatni traumatológusnak, a biztonság kedvéért. menjek a heim pálba. oké. elindulok egyedül este 8-kor bp-re. (b dolgozni). lotti felébred, miközben tankolok, után sír a kórházik. (nem szereti az autósülést.) heim pálban közlik, h itt biza nincs traumatológia ügyelet, de gyorsan egy orvost, h megvizsgálja a gyereket, nem-e mentővel kell továbbvinni! :shock: (lottinak láthatóan semmi baja. vigyorog, kokettál mindenkivel.) doki megnézi, szte semmi baja, anya mehet az 1es számú gyerekklinikára. 21.30, gyerek vissza az autósülésbe, elkezd ordítani újra. még jó, hogy kb 500 m van a két kórház között. ott egy nagyon kedves (és jóképű :wink: ) doktorbácsi. szte olyan banális a dolog, h a gyerekorvosnak el sem kellett volna küldenie. de ha már itt vagyunk menjünk fel, és megröntgenezik. lotti baba továbbra is tündér, még a röntgen alatt sem sír!
persze semmi baja. de már 22.30. mehetünk haza. autósülésbe be, ordítás elkezd, majd egy óra múlva, mikor hazaérünk abbahagy. az őrület határán voltam. de legalább semmi baj! :roll:

Irina!
diszperzit + trilak aquacolor

ez nem igaz4
botond felkelt!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Köszönöm a dicsiket! :oops:

Hát igen, tudtam volna még maradni, főleg, hogy az első pár napban változékony időnk volt... :(
Még visszamennék egyet fürdeni a Balatonba. Még egy hét, és vége a strandidőnek... :( Próbálom megszervezni, hogy 1 napra lemenjünk... :roll:
Ma megyünk is az élményfürdőbe. Nem tudom, mikor fogom behozni azt az 5 oldal lemaradásomat... :? De mindenképpen érdekel, hogy kivel mi újság, úgyhogy majd időt szakítok rá (ha hagynak ;))! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Sense, basszus csajszi, hogy mik történnek veletek :shock: vigyázz nagyon a kis Lottira. Péterke most úgy veszem észre, hogy már nem dobálózik, megdobtam őt én is, aztán érezte, hogy az üt. Extrémek a módszereim tudom, de másképpen nem érti meg, csak ha érzi mit csinál.
Ha megdádázza Aront, én is megdádázom, hogy érezze fájdalmat okoz, bár lehet ő csak szeretetből csinálna, mivel sokszor csak úgy odamegy hozzá és megcsapkodja.

Irina bertokhenrietta@gmail.com

Irina mondtad, hogy milyen erős Aron, képzeld a babakocsiban, nem teljesen vizszintesen, de egyel feljebb levő pozicióból hasizmozva tegnap majdnem felült.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vizszintesen nem is teccik már neki feküdni :roll: hogy mi lesz még itt. És kis dumás, mindig dumál valamit.

Megszületett Péterke első mondata:
A baba buvál.

Horváth Éva ma reggel a műsorvezető, folyamatosan beszél neki, hogy Mári, Péper Mári ( Azt hiszi tesóm az, Mária :shock: )

Csajok féj a jobb vesém :evil: mit lehet ilyenkor bevenni??? meleg fürdő???

Heni
KépKép
heni81

Itt vagyok, próbálok reagálni majd, de nem nagyon fog menni... G. szabadságon, a gépet lefoglalja, Rugó fenn :roll:

Kaqk, Emma a sapkás képen nagyon ott van :D :D Bűbájos :D

Regina, biztos jó volt a Balatonnál :D Szerintem is csinos vagy :wink:

Sense, jó lett a szoba 8) Szegény Lotti, de a lényeg, hogy nem lett baja. Te is nyugodtabb vagy, gondolom. Hát, ilyenkor szerintem azért nem árt egy vizsgálat, ha koponyasérülésre is van esély...

KÉpzeljétek, R. unokatestvére, Hanga, felnyomott a homokozóban egy két centis kavicsot az orrába. Keményen küzdött vele, hogy felmenjen, majd utána közölte, hogy "kavics, orromban...". Ott is ügyelet, fül-orr-gégész éjjel, kórház. Mire előkerítették a doktort, Hanga kitüsszentette. De azért minden testnyílását ellenőrizték, hogy van-e benne újabb kavics :shock: Ági azt mesélte, hogy olyan ideges volt, hogy éjszaka is csak ült Hanga szobájában, és fogta a gyerek lábát, nem merte ott sem hagyni :(

Maggie, mi lett az eredmény???

Irina, igen, kicsit bonyolult lett volna...
A forgalmim meg csak 31-én lesz. Szóval így a legjobb. Valahogy megoldjuk azt a pár hetet, amíg nem lesz jogsim, de Böszörményben komplikáltabb lett volna.

Örülök, hogy Ádi ilyen ügyes volt. A csanás lány itt is mondta, hogy nem valószínű, hogy olyan klasszikus két-három hetes beszoktatás lesz. Hát, majd meglátjuk.

Egyik este megyünk megnézni az intézményt, még most rendezik be, várják a tippeket. Na, majd mondjuk, hogy hozzanak flexet, konnektort, hajszárítót, számítógépet, mert ezek Rugó kedvenc játékai.

Négyen lesznek egy csoportba amúgy Rugóék, és mind fiú :shock:

Heni, nekem volt vesegyulladásom pár éve, mikor R. két hónapos volt. De rajtam már csak a tíznapos antibio-kára segített... Tartsd melegen a derekad, szóval szerezz vesekötőt valahonnan. És a szoptatásra figyelj, én akkor szedtem össze. Éjszaka vetkőztem, akkor még variáltuk a pozíciókat, nem jöttem rá a spagettipántos póló és a szoptatás gyümölcsöző kapcsolatára. Na, ki volt a vesém már a kórházban is, meg itthon is, és ez lett a vége.
Szóval nagyon vigyázz magadra :!:

Áron akkor igazi erőművész :shock:

Móni, jó lekvár-főzést.
Na, a gyeses papírokról mi lemaradtunk, mert az új adókártyám két hét alatt készül el. Azt hittem, úgy megy ez, mint az OEP-nél, hogy két perc alatt laminálnak egyet. Így nem tudok fénymásolatot csatolni. Brrr.

Szóval egy nagy felfordulás az életem. Megint menni kéne könyvtárba is, éjjel kivégeztem az utolsó könyvet is, ami nálam volt.

G. még alszik.

Ja, Rugó néha mondja, hogy auda (autó).

Közeledik :shock:

Kép
vindolanda

Bocs a hibákért. Az előbb kiszúrtam, hogy egy "N" lemaradt egy szó végéről, de most nem találom. Rugó szilvát eszik.

Juba, hogy vagytok?
Bertus nagyon kis csintalan :D És micsoda hajszíne van :D 8)

Kép
vindolanda

Ja, Gábortól tegnap megkérdezték az egyik szerelvény-boltban, hogy nem őt látták-e véletlenül a Debrecen tévében a citeráról nyilatkozni :lol:
G. viszont ideges, mert nagyon megvágták, így nem lett értelme a mondatoknak, meg olyanokat is mondattak vele, ami el sem hangzott :roll:

Itt egy másik youtube-os link, ezen is ők vannak videoklippel:
http://www.youtube.com/watch?v=2SZP51f4xwI

Örülök, hogy Niki megkerült. Tényleg akkor lehettek itthon, mikor én sms-t küldtem neki :roll:
Na, megyek most már, felöltöztetem Rugót :arrow:

Kép
vindolanda

áááááááááááááááááááááááááááááá
nem bírom ezt a napot
sose lesz vége
extra rossz a haramiapalánta :?
legszívesebben ordítanék vele :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni jobbulást+++++++++++
nem tudom vesével mit lehet. Inkább doki!

Vindo azt hiszem kellően ledöbbennének a felsorolás után :lol:

Irina de jó, hogy tetszik a bölcsi Ádónak :D

Sense sajnálom ami most nálatok van.
Hidd el hamarosan elmúlik.
A szoba szuper lett :lol:
Az a zsiráf nagyon tuti. Cicus vagy 10 percig bámulta, megpróbálta levenni a monitorról :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Elaludt bünti közben (a kanapéra kell ülnie és elgondolkoznia azon amit csinált) :arrow: iszok egy kávét és befejezem az üvegmosást a lekvárnak.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok Csajok!

Most csak egy extra gyors bejelentkezés,mert hamarosan indulunk nyaralni,még vasalok és rakodok ezerrel,csak nem akartam köszönés nélkül lelépni!

A képek szenzációsak!

Regi,tényleg remekül nézel ki!

Sense!Csodás lett a gyerekszoba,számomra felfoghatatlan,hogy valaki szabad kézzel ennyire szépen tudjon rajzolni :shock:
Rémülten olvastam a kórházas történetet,hála Istennek,hogy nem történt baja Lotti babának!

Köszönöm a bókokat,átadtam Bertinek,majd jövök nyaralós képekkel és ha nem leszek rajta nagyon gáz akkor magamról is teszek fel.(Irina és Maggie említette ha jól emlékszem)

Móni!Kitartás,Berti is iszonyt hisztis ma,szerintem álmos is de semmi pénzért nem hajlandó elaludni :?

Heni!A vesére a meleg jó igen!És a kamillatea.De ha tényleg komolyan fáj akkor feltétlen menj el orvoshoz!

Ennyire futotta,most rohanok mert még tényleg sok a dolgom,amint megjöttünk a nyaralásból bejelentkezem!

Puszi mindenkinek!

juba0

Köszi csajok a tanácsokat!
Nem fáj komolyabban, csak itt ott érzem.
Nagyon könnyen felfázós tipus vagyok, aztán a nagy hőségekben nyuszkán aludtam :roll: meg a hv sok volt a klimázás is a kocsiban.
Most már elész jól vagyok, igaz jó melegem van a hosszú nadrágban és a vastag zokniban, de hát másképpen nem lehetek :roll:

Móni nálunk is van bünti, akkor a szobájába kell mennie és gondolkodnia :wink:

Heni
KépKép
heni81

Heni! Nekem is volt vesegyulladásom, 3 hétig kellett antibigyót szednem. Néha kopogtasd meg, és ha nagyon fáj, menj dokihoz. Minden esetre Vindo jól írja, tartsd melegen, és igyál nagyon sok folyadékot!!!!!!!!!

Sense! :shock: Bizony, nagyon kell vigyázni! Én is inkább elvittem volna. Ha hányna, akkor irány a doki, de szerintem már nem lesz semmi! :D

No mennem kell.

Kép
Kép
Kép
gremese

3,5 órát aludt :shock:
remélem a délután jobb lesz :roll:
a lekvár mindjárt kész 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni!
Sajnálom, h rossz napotok volt! :( Na meg azt is, hogy nem tudtam ott lenni a talin. Pedig nagyon örültem, hogy lesz. Legközelebb...
Ja! És tetszik a hajad!

Heni!
Vigyázz magadra! A vese nem játék! :roll:

Juba!
Bertus tündérien néz ki! Annyira bájos!
Jó utat!

Regi!
Bomba alakod lett! Le a kalappal a kitartásod előtt. Én megálltam -5 kilónál. Persze azért mert megint nem figyelek... :?

Kaqk!
Emma annyira dögös már most! Mi lesz veletek később.... :wink:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Szóval mindenki nyaral....

Mi délután voltunk szurin Áronnal, 66 cm és 7 kg, ia doktornő teljesen elvolt halva tőle, hogy jó nagy baba a korához képest, de hát az apukája is jó nagy darab...nyugtatgatta magát :roll: nem látta még Gegit :D

Ma itt volt a fűtésszerelő, beszerelte az őj kazánt, már nem fagyunk meg a télen tuti :wink:

Móni 3.5, front van, P is aludt 3 órát ma, meg olyan kis zizi

Vesém nem fáj már, segitett a meleg fürdő, meg a meleg zokni :wink:

Kaqk nagyon szépek vagytok!!!!!

Irina szerintem könnyen beszokik majd Ádi, Lalival is olyan gyorsan összebarátkozott:-)

Heni
KépKép
heni81

pár kép:
Kép lovaglás :)
Kép
Kép ő most lotti
Kép meztelen

Ildikó
KépKépKép
sense4

így csinál, ha nem akarj ameghallgatni, amit mondok:
Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense! Édesek a gyerekeid! És mennyire hasonlítanak!!!!

Az enyémek egyik nap így tévéztek:

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

A pelenkás dobozok funkciója: vagy mei tai-ok vannak bennük, vagy Geginek képeznek akadályt, mert az én kábelbarátom bemászik mindenhová és ezerrel rágja a vezetékeket. 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, nagyon kreatív vagy ezekkel a dobozokkal :lol: Látom, megy a Baby Tv :lol:

Sense, Lotti rengeteget változott. És tényleg hasonlítanak a gyerekek nagyon :lol:

Nem akarja hallani Botó az instrukciókat akkor:)

Heni, az jó, ha rendben van :wink: De ha megint fájni kezdene, vagy belázasodsz, akkor nyomás az orvos. Én két hónapig húztam az enyhe tüneteket anno. Mindig pisilnem kellett, fájt a hátam (ezt nem is tudtam, hogy a vesém miatt van. Aztán novemberben fél óra alatt felment a lázam 40 fokra, és négy-öt napig le sem tudtuk húzni. Az ügyelet tanácsára Algopyrint szedtem, nem Rubophent a szoptatás miatt (máig nem tudom, igazuk volt-e). Mindegy, de mivel az a vesében bomlik le, tele lettem jó nagy kiütésekkel is. Ja, és nem is jutott eszembe, hogy a vesémről lettem beteg, mert a hátam fájt. Végül kórházba kerültem, Rugót vittük magunkkal, még két hónapos volt. MIndenféle vizsgálatot elvégeztek, negatív lett minden. Közben szépen lement a lázam is. Legvégül egy vizelet-vizsgálattal zártunk, és ott derült ki, mi a bajom. Rugóra való tekintettel nem kellett benn maradnom, de 10 napig antibiot szedtem. Ennek fényében már mindegy volt, hogy az elején Rubophent vagy Algophyrint szedtem :wink:

Áron akkor szépen fejlődik :D

Rólunk: ma is elég zizzent napunk volt. Olyan délre szedelőzködtünk össze, és elmentünk Db-be. Vittünk babakocsit is. G. a tanszéken szerelgette a gépeket, telepített ezt-azt, én meg Rugóval próbáltam először is könyvtárazni. Az eleje volt nehéz, mert sajna az egyetemről neki az ugrik be, hogy melyik irodában milyen jó játékok várják. Az intézeti irodában az alacsonyan elhelyezett mikrohullámú sütő :shock: A másik helyen az extra hosszú vezetékkel bíró telefon :shock: Szóval volt egy kis hiszti, mikor elindultunk. Leadtam a kérőlapokat, majd felmentünk a szabadpolcos részhez. Ott persze az andragógia a legmagasabb polcon volt, hoztam egy fellépőt. Rugó is fellépett persze. Ott pakolgatta ki a könyveket. Nagy nehezen boldogultunk. Aztán átmentünk babakocsival a klinikára a rákszűrés eredményéért. Eléggé meglepődtem, mert sima P II. lett, mindenfajta hámelváltozás nélkül (fél éve P II-III., ez kontroll volt). Szóval örömködök. De közben rájöttem, hogy eltűnt tegnap a lakcím-kártyám. Rugó nagyon fetrengett az Apehnél, ott veszhetett el. Ha csináltatni akarok egyet, akkor irány Derecske, de persze munkaidőben vannak nyitva, így G.nak el kell jönnie a munkahelyéről. Na, azért várok még pár napot, hátha visszaküldik postán, meg fel is hívom az Apeh-irodát is talán.
Aztán mentünk vissza Gáborért. Még egy másfél órát szerelgetett :roll: Azt hittem, R. elalszik hazafelé, de nem tette. Este fél kilencig bírta. G. lelépett dolgozni délután (kiköltözik az új szobákba, mikor nem figyel Rugó). Így egyedül tartottam a frontot. Aztán vadul tanulni kezdtem, de most már csak a kenyérre várok, hogy készen legyen.

Viszont először láttam, hogy R. nem négykézláb mászik fel egy olyan lépcsőn, aminek a szintkülönbsége olyan 10-15 cm. A könyvtárban lépett egyet-kettőt önállóan :shock:

Ja, és megy a hasa Rugónak, de nem tudom, mitől. Vagy 3-4 alkalommal pakolt ki délután-este. A keze állandóan a szájában, éjszakánként felsír párszor. Tuti a fogai... Enni meg alig evett este:(
Remélem, holnap bepótolja.

Itthon most nincs pénzünk, a dugi számlánkról utaltunk, de eltelhet egy-két nap, mire ideér. Holnap szerintem vissza visszük az üres kólás üvegeket, így tudunk venni egy liter tejet, hogy Rugónak legyen kakaója :shock: A kaja az szerencsére jön :roll: Na, a lényeg, hogy hamar ideérjen :roll:

Dettyk, most aztán tudsz majd mit olvasni reggel :wink:

Jó éjt mindenkinek, V.

Kép
vindolanda

Na, most már én is megyek aludni :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Isten éltesse a 2 éves Zétit!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Marhára örülök, mert tegnap 200 év után megjött. Ugyan úgy, mint Zsozsinál. Gegi most 7 hónapos, Zsozsi is annyi volt. Utána volt még, mikor Zsozsi 8 hónapos lett, utána megszületett Gegi... :lol:
Most azért vigyázunk, mert nem akarjuk, hogy még érkezzenek az iker lányok (Apának az a fixa ideálja, hogy ikerlányaink lesznek). :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Zétinek boldog szülinapot kívánunk!

Reggel hatkor keltünk :shock: Valami összecsipdeste a lábunkat, és úgy viszketett Rugónak, hogy felébredt rá, elkezdte kaparászni. Hétig próbálkoztam visszaaltatni. Most már megy a Macskafogó. Mindjárt indul a reggeli rutin.
Bekentem magunkat Fenistillel. Nem szúnyognak néz ki, nem kör alakúak a csípések, és megállás nélkül viszkettek az enyémek is egész éjszaka.

Megyek, felhasználom az utolsó pohár tejet kakaókészítésre Rugóak :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt :D !

Vindo, köszi, tényleg nem unatkoztam :wink: .
Bár engem 8-kor ébresztett a kukásautó, mit ébresztett: riasztott :twisted: , ugyanis nem tettem ki a kukát. Bezzeg ha kiteszem, 9-nél nem jönnek hamarabb...Remélem, még visszajönnek, mert dugig van, és hetente csak 1x járnak :? .
Remélem, meglesz a kártyád. Biztosan leeadták vagy visszaküldik.
Még jó, hogy van dugi számla. Bizony, az építkezés le tudja nullázni az embert rendesen :roll: ...

Mesi, ikerlányok :lol: :lol: . Hát nem semmi lenne :D . A pelenkásdobozok nagyon jól mutatnak, mintha játéktárolók lennének :wink: .

Sense, micsoda hihetetlenül nagylányos már Lotti :D . És mennyivel husibb, mint Boti, aki viszont már nagyon nagyfiús lett azóta, amióta láttam :shock: :D .

L.Móni, Gréti elaludt bünti közben :shock: ?? Akkor komolyan betarthatja és nagyon belemélyedt a gondolkodásba :wink: :lol: . Nálunk még nincs ilyen, de lehet, hogy kipróbálom :D .

Irina, biztosan könnyen beszokik Ádi :D . Olyan kis társas lény, még ha eddig ritkán találkozott is gyerekekkel :D . Kérdőívet már elkezdtem :oops: , remélem, ma el tudom küldeni...

Heni, jól mondják a csajok, ha visszatér a fájdalom, nem lehet viccelni vele :!: Akkor nézesd meg orvossal!

Zétinek boldog szülinapot!!!!

Két nap után tegnap hazajöttek a gyerekeim :D (azért most már nagyon hiányoztak :roll: ). Két napig meg sem álltam, aztán Panka beviharzott a szobájába, és két perc alatt szétrámolta 8) . Szerintem ma lazítok, és ha lesz időm, csak angolozok.
Holnap nem megyünk sehová, átadják az elkészült Postapalotánkat, amire tavasszal tették fel a kupolát. Gyönyörű lett, oda megyünk majd az ünnepségre és tüzijátékra este.
dettyk

Hozok pár képet a szombati lovasprogramról, és a tegnapi napunkról:
Kép Góliát volt a tombola fődíja, gyerekeim nála töltötték a fél napot...
Kép "marhára" élveztem...alig vártam, hogy kiszállhassak 8)
Kép Őrült nő :D
Kép Trombitás Joe :D
dettyk

Dettyk:-) hogy téged engedtek beleülni a körhintába :shock:

Sense édesek a lurkók:-) nagyon hasonlitanak!!!

Mesi jó a tvzős kép nagyon 8)

én is dobok:

Igy laptopozik
Kép Kép 8)

Unokatesóval ébredés után:
Kép

Heni
KépKép
heni81

Heni, nagyon édesek a gyerkőcök :D ! Péterke nagyon komolyan nyomja :wink: . Képzeld, nemhogy engedtek, de a pasi azt mondta, üljek be mögé, nekem nem kell fizetnem, és akkor biztosan nem fog megijedni :D (ez volt az első körhintázása. Alig akart beülni, ki akart szállni, a végén pedig visított, amikor kiszedtem belőle, és egész nap vissza akart ülni bele 8) ). Egyébként nem csak én voltam az egyetlen szülő, apuka is ült fent, ő lehet, hogy jobban élvezte :wink: :roll: ...
dettyk

Sziasztok!

Milyen csodás képek :lol:
Lotti milyen sokat nőtt :lol:
Mesi a két gyerek a tévé előtt :lol:
Heni Péerke már nagyon profin ül a gép előtt :lol:
Dettyk :lol: Panka egyedül veszi fel a cuccokat vagy ráadod?

Dettyk nem is mondtam, hogy mióta látta cicus a videot amin Panka furulyázott Ő is próbálkozna 8) ceruza, toll vagy ami épp a kezébe akad és dúdol hozzá 8)
Nem mindig jön ám be a bünti :roll: de tegnap az a 3,5 órás alvása felüdülés volt nekem is :D

Viranka hoooooooooooooooooool vaaaaaaaaaaaaaaaagy????????????,

Zéti boldog születésnapot

Heni örülök, hogy jobban vagy :D

Vindo mi is voltunk így a felújjítás során :? :roll:
aztán még a dugiszámla is kiürült :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni, Irina, Mesi küldtem a képeket.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszi Móni:-)

Vindo dugi számla :roll: jó kis napotok volt :wink: hát gyerekkel nehéz! néha néznek is az emberre, hogy miért gyerekkel jött, de vannak pozitiv tapasztalataim is.

Dettyk csúcs Panka:-) Jó lehetett a hintázás, nálunk Péterke nem félt, de kiszállni ő sem akart. Sőt képzeld történt egyszer a tescoban, hogy egy 100 al működő helikopterben már ült egy kislány, Péterke bekéreckedett mellé, nem dobtunk bele pénzt, mert mondta a nő, hogy fél a kislánya ha mozog, mindig csak simán ül benne. Erre jön apa, aki ezt nem hallotta, és egy mozdulattam dobta is bele a 100ast. A kislány szája leáll, Péterke nagyot nevet, elkezd berregni, erre a kislány is mosolyog már:-) Hát az anyukája is nagyon boldog volt, dobott nekik még 2 menetet:-)

Zéti boldog szülinapot!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Éééééés gratulálunk Heninek a 800. oldal megnyitásához :wink: :lol: !

Heni, ez nagyon aranyos kis sztori :D . Hát igen, így tudnak egymásra hatni a gyerekek :D .
Eggyébként köszi a töltött cukkini receptet, már másodszor csinálom, ez is isteni :D . Én egy kis tejföllel is meglocsoltam a sajt alá.

L.Móni, Gréti is nagyon édi lehet a "furulyázással" :lol: , javaslom, szerezz be neki egyet :wink: :twisted: .
Áááá, nem én öltöztetem be, felvesz mindent, ami a keze ügyébe kerül, de nem mindig a megszokott funkcióban :wink: :lol: ...
dettyk

élek,varrok,robbanok :roll: :evil:

Zétinek nagyon boldog szülinapot :)

KépKép
viranka

Halihó,

Köszi a dicsiket. :-)

Sense: szuper a festés...és a gyerekek..Lotti milyen nagylány már..és nagyon hasonlít a bátyóra aki nagyon kis huncut! korházi látogatás :(

bár lenne már nekünk is hova festetni..úgy döntöttünk még decemberig maradunk anyuéknál ( rendesek, ők 2-3 évre redezkedtek be hogy maradunk :shock: )..hogy tuti összeszedjük magunkat....és lássuk h mindet ki tudunk fizetni...:-(

Mesi: TV-zős kép!!! :lol: :lol: Ikerlányok.. :lol: én is mondtam apának..ha több gyereket szeretnénk akkor ikreket kell szüljek..( már majd ha terhes leszek ) :lol:

Dettyk: Pankán behalok..annyira belevaló csajszi!!!tényleg magától vagy segítesz neki??
Trombita: :lol:

Heni: jobban vagy? Képek.. :lol: :lol: Péterke nagyon tudja már kezelni a laptop-ot.

Zéti Boldog Születésnapot!

Vindo: ajaj...Az eredmény :lol: , Lakcímkártya :? , Rugó lépcsőzik :lol: , fogzik :? , pénz ismerős :evil: ( útálom)

Rólunk:

Emmának beszereztük a szlinapi ajándékot ( konyha) ma meg amit anyuéktól kap azt vesszük meg..az meg egy Götz baba( álítólag mindent kibír, nyűhetetlen...meglátjuk)
Ja tegnap már muszály volt gyurmát vennünk..mert a régi kiszáradt s kistündérem már napok óta mondja Burgya, burgya....
be nem áll a szája, szédítő csajszi.....annyit nevetünk rajta...mindent mond, beszél egyfolytában mindenhol..... :lol:

Holnap megnézzük a karnevált..délután anyóshoz megyük el..aztán pakolok, készülődök a lagzira....anyunak már megírtam a használati utasítást Emmához....ő rettentően izgul h hogy fog menni az alvás..mert napközben tuti jól elvannak.....én is kicsit gyomor ideggel küzdök ......

Maggie: Kedvesed eredménye??? Talizunk majd vmikor?

:arrow: vasalni

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok

Nagyon Boldog Szülinapot!

Mi is megvagyunk,még mindig náthásan most már mind hárman :? De Peti viseli a legrosszabbul :roll:

Mesi,Sense,Heni: Annyira jóóóók a képek.Gyönyörűek a gyerekek!!! :D

Lmóni: Köszi a telefonos segítséget,de nem mentem el majd a jövőhéten remélem sikerül. :roll:

Viranka: Miért robbansz? Nagyon ügyes a beszéddel Báló :D

Dettyk: Körhinta :D Nagyon édes Pankusz :D

Vindo:Szerintem is a foga jöhet Rugónak mert Petrusnak egyből megy a hasa mikor jön neki vagy épp taknyi lesz mint most :roll:

És ma először belepisilt a nagy wc-be egyszerűen szólt hogy rakjam rá azthittem csak játszik majd de neeem :D Mondjuk azóta megint csak a bilibe végzi a dolgát :roll: Majd beszerezek szerintem egy wc szűkítőt :roll: :D

Kép

Kép
agica1126

Az lemaradt hogy Zétinek

Kép

Kép
agica1126

:oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
agica1126

Helló, Lányok!

ZÉTUS, ISTEN ÉLTESSEN! MILÉNA ANYUKA, LEGYEN KEDVES BEJELENTKEZNI, MERT HIÁNYOLJUK!!! ;-)

Képeket elküldtem, Viranka, kérlek Te is, írd meg a mélcímedet, a Tieidet is leválogattam, csak nincs hová küldenem :-) Miért vagy ideges?

Sense: igazi harcos anya voltál, rémülten olvastam, mi történt. Azért a röntgen fontos, jó, hogy megvolt. De a legjobb, hogy Lottesznek semmi baja. Huh...

Heni: jobbulást a veséddel, én is remélem, hogy semmi gond valójában. De ezek tényleg alattomos bajok tudnak lenni.
Csodásak a képek, az unokatesó is szerintem hasonlít ;-)

Dettyk: egyikőtök szebb, mint a másikótok.

Mesi: csúcs az a combikasor a képen! ;-)

Vindo: én nagyon bírom, hogy Rugóval intézed a dolgokat, irigylem is, olyan jól levezényled. Dugiszámla ;-)

Bölcsi:
ma már volt egy kis sírás, de úgy a délelőtt közepén állítólag, de aztán megnyugodott Ádi. Jövő héten már megpróbáljuk az ottalvást is. És ma már rendesen evett is ott Ádi, ami tök jó, mert itthon hetek óta alig eszik... viszont kocsi nélkül 45-60 perc az út hazáig sajna, tegnap a legnagyobb melegben buszoztunk haza, még szerencse, h az alacsony padlós változat jött (ami ritka errefelé).

Kép
Kép
irina

Maggie, jelentkezz, kérlek!!!

Ágica, Te hogy vagy (a náthán kívül: mielőbbi jobbulást Nektek!!!)? Aggódtunk ám Érted! Mit mondtak, mitől lett a lábad ödémás?

Vindo: fejben ma utánagondoltam, ha majd elköltözünk, egy sor bútor kell, ami most még nincs (pl. normál franciaágy, gyereknek akasztós szekrény, mert csak komód van, kanapé a nappaliba -- mert elvileg végre lesz nappalink, nem a dolgozó-háló-gyerek játszótere-nappali (és esetenként kajálda) multifunkcis nagyszoba változatban élünk tovább), eléggé lesápadtunk. hát majd apránként. jövőre új élet indul, mindenféle értelemben, azt hiszem, de költségvetésileg tuti.

Kép
Kép
irina

Ágica, rosszul írtam: szóval: hogy vagy (a náthát leszámítva, amihez és a lábadnak és a családodnak is mielőbbi gyógyulást!!!)

Kép
Kép
irina

Rugó két órája kidőlt, én eddig tanultam, G. felveszi a dugipénzt, csöveket vesz a fűtéshez meg citerázik. Most ideértem :oops:

Visszaolvasok, és jövök is :wink:

Kép
vindolanda

Na, akkor:

Dettyk, kukásautó reggel nyolckor :shock: Jó, hogy nem dudálnak, mikor jönnek :roll:
Gyerekeid szuperek, Te meg nem kevésbé abban az autóban :D

Heni, az unokatesó volt nálatok, vagy Ti mentetek rokonlátogatni?
Lehet, írtad amúgy... :oops:
Péterke nagy szaktekintély, igazán hozzáértő módon ül ott :lol:
Mi még csak betettük Rugót az ilyen autókba, de nem indítottuk el, mert attól tartok, akkor minden alkalommal dobálhatnám bele a százasokat :roll:

Móni, Rugó is így furulyázik :D
Ha hallani is akarja, odaadja nekem, miután összenyálazta :roll:
Költségek: jönnek még a fűtéssel járó költségek (a radiátorokon kívül), vezetés egy része, csana :shock: :shock: :shock:

Kaqk, a Götz baba biztos szép lesz.
Mikor Egerben középiskolás voltam, a Dobó tér mellett volt egy Götz bolt, mindig ott nézelődtünk 8)

Ágica, Petra nagyon ügyes akkor :wink: Tuti a foga lesz Rugónak amúgy, most két óra alatt négyszer sírt fel álmában.

Irina, ez az ügyintézési rend inkább kényszerből alakult így. Ez nem Db, szóval kocsival kell menni, ahhoz kell Gábor, Rugót meg nem tudjuk lepasszolni senkinek. Így aztán kiskora óta könyvtárazik, jár az Apeh-be, az OEP-be, G. munkahelyeire, mikor én dolgoztam, akkor az alapítványhoz stb.
Néha jól jövünk ki belőle, mert mindenkit elbájol, máskor meg ott fetreng a poroltó mellett, mert meg akarja szerelni :shock:
Soha nem tudom, mire számítsak :roll:

Berendezés: egy-két év tuti kell, mire berendezkedünk majd rendesen :?

Juba, R. most 84 cm.

Délelőtt visszavittük a kólás üvegeket, vásároltunk Rugóval. Ott ült a derekamon Rugó, hátamon hátizsák, szabad kezemben bevásárló kosár meg egy szatyor hét darab pet-palackkal, erre egy néni becsukja az orrom előtt az ajtót. Rám nézett, még egy méterre voltam tőle, gondolom nem bírt tovább várni :shock:

Ha R. felébred, eszik, és talán elmegyünk megnézni a csanát. Valamelyik este mehetünk, azt mondta a leányzó. De nem tudom még.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Halihó!

De Drágák vagytok!!!!

Bocsánat, hogy nem jelentkeztem, de zajlik az élet. A Kedves volt uh-on. Ott mindint rendben találtak. Gyakorlatilag negatív a lelet. Tegnap visszament a dokihoz, írt fel neki még gyógyszert és azt mondta, ha szükséges akkor szedjen hasfogót. Szeptemberben meg menjen a tükrözésre. Viszont legalább a fogyása talán megállt. Eszik végre, eddig csak úgy kismadárka módjára. Csak csipegetett. De már annyira éhes volt, hogy szinte állandóan szédelgett.

Most meg igyekszem úgy főzni, hogy mindenkinek jó legyen. Nem egyszerű a dolog.

Tegnap elvittük a kisautómat szerelőhöz. Zöldkártyáját kell megcsináltatni, no meg a Kedves néhány dolgot megnézettet. Még nem lett készen, mert nem találják, hogy mi okozhatja az általunk jelzett és általuk is észlelt érdekességet. Mondtam, hogy inkább most maradjon, a jövő héten már ugyan beszokatom Bercót, de azt még könnyebben meg tudom oldani kocsi nélkül, mint utána, amikor már dolgoznom is kell.
A tegnap du-t meg Szoboszlón töltöttük. Az öcsém egyik ajándéka az volt a Dávid ballagására, (kicsit eltolódott) hogy elviszi, pontosabban felviteti ejtőernyőzni. Sajnos olyan nagy szél volt, hogy meghiúsult a terv, majd pénteken bepótolják.

Ma meg vásároltunk, gy.orvoshoz mentünk bölcsis igazolásért, du-n meg Dávidnak volt edzőmeccse, azt néztük meg. Aztán itthon locsolás a kertben, locsolás a teraszon, folyosón, stb. Most meg fáj a fejem.

Gyorsan csak ennyit, aztán majd remélem jövök még, hogy a többire is tudjak reagálni. :oops:
dmaggie

Most jöttünk a csanából, nagyon szuper, Rugót alig tudtuk elrángatni. A leányzóval már el is játszottak vagy negyed órát, én addig ki is mentem.

Jön G. a géphez :arrow:

Kép
vindolanda

Maggie!

párodnak nem szallmonellája volt/van véletlenül? mert az is elhúzódhat...

:arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Köszönjük a sok köszöntést!!!Rengeteg puszi érte! :D

Végre eljutottam a gépig. Párom dolgozott rajta, gyorsan lehuppantam.

Azt sem tudom hol kezdjem....
Nagyon jók a talis képek!!!!! Ma amúgy is érzékeny és nosztalgikus napom van, olyan jó volt látni titeket és a manókat!

Mi jól vagyunk, Zétus kis hisztimanó de imádom. Ma tartottunk egy kis szülinapi bulit hármasban. Semmi extra, csak felvágtuk a tortát. :D Holnap reggel jönnek anyósomék köszönteni, ők mennek is haza. Délután jönnek anyukámék és tesóm, ők vasárnapig maradnak ha minden jól megy. Bevallom még soha nem volt egy napnál tovább vendégem, ma egész nap sütöttem-főztem-takarítottam....Nagyon várjuk már őket. Most végeztem a dolgaimmal, alig élek.

Zéti most éli cápás-halas-traktoros korszakát. :lol: Mindenkitől traktort kap, imádja őket. Csokitortát kapott tőlünk amin kép van. Ki találja ki mi van rajta? Két traktor a réten. :lol: Majd rakok fel képet, teljesen odáig van tőle.
Mi a nyáron voltunk elég sok helyen egy-egy napot. A cápa és halimádat a Tropicárium óta van. Vannak műanyag cápái, teknős,rák stb. Na azokat mindenhová vinni kell. A traktor pedig csak három kerékkel traktor. Egy bizonyos kereket rögtön eltávolít és közli, hogy eltört. :lol: Szóval vannak dolgai.

Én próbálok készülni a nyelvvizsgára. Le a kalappal aki gyerek mellett diplomázik, stb....

Úgy néz ki már rendben van a gépünk, próbálok jönni rendszeresen.

Betegeknek jobbulást! :(

Jövőhétig biztosan nem jövök. Minden mostanában szülinapost sokszor puszilunk! Eszemben van ám amikor gyerekágyi nyűgök közepette jött a hír Zsozsiról.....Nagy cuppanós előre is nektek Gremese! :D

Megyek megnézem kis husimat és nosztalgiázok még felette. Vettünk neki leesésgátlós ágyat, azóta lényegesen jobban alszik mint mostanában. Arról is készítek majd képet.

Sok puszi mindenkinek, jó pihit a hosszú hétvégére!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sok puszi minden szülinaposnak!

A képek miatt visszatekertem pár oldalt :) nagyon jók. Mi sokat jöttünk mentünk mostanában ezért nem is jelentkeztem és este meg legtöbbször bealszom Lillával, hát a házas életünk is megsínyli ezt kicsit, de egyelőre nem tudok mit csinálni.

Dani matat ezerrel :) szóval tuti minden rendben. Nagy a feje :)

Móni drága köszi a sms-t benne vagyunk, holnap hívlak :)

Ja és nagy hír Lilla 2 napja "nem" vesz bugyit :) :)

KépKép
KépKép
fleur

Szép jó reggelt mindenkinek :lol:

Hamarosan indulunk Balcsira. Z-nek dolga van mi meg megyünk csomagként vele 8)
Vagy ma vagy holnap jövünk vissza.

Fleur várom :wink: :lol:

Viranka ma este hívlak :D

Miléna végre jelentkeztél :D
képeket ne felejtsd el :lol:

Maggie ez nekem is eszembe jutott már :roll:

Na el.

Mindenkinek szép napot, jó kirándulásokat és csináljatok sok-sok képet :lol:
Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt :)

Móni!
jó utat és várom hívásod :)

S h. a mai nap is jól kezdődjön :roll: B. hajnalok hajnalán kelt,majd miután M-t is felkeltette, mogyorót ettek... B. orra folyni kezdett először azt hittem jó taknyos lett,majd vakarozott,szemei elkezdtek ödémásodni :evil: ekkor kapcsoltam mogyoró :evil: kapott calcimusc-ot+ fenistil cseppet.hívtam ügyeletet mit tegyek :) ha nehéz légzése legyen hívjam őket v. vigyem :evil:

s nemsokára indulnánk Nőtincsre a Heni által belinkelt helyre :)

hatottak a szerek kezd szép lenni ismét gyermekem :) :) de ma még 2* kell adnom fenistil cseppet :) :)

KépKép
viranka

Halihó!

Lassan elkészül az ebéd, Bercó meg f11-kor elaludt. Korán kelt, cicizni akart, aztán abba meg bealudt. Na, majd a du. hosszabb lesz. Mi meg megnéztük a tv-ben a karnevált, már amennyit láttam belőle.

Zétinek utólagosan is nagy pusszancsot küldök, ez már az este lemaradt.

Bercó meg felismerte Emmát a képeken, hangosan követelte, hogy újra és újra megnézhesse. Közben meg egyfolytában emmázott. :lol: Istenem, de szép is ez a kisleány.

Mondjuk Pankusz sem semmi ám. Azok a beállások, a szerelések és a gyönyörű szeme, meg a mosolya. Imádom őt is. Szívesen fogadnék egy ilyen kislányt!

Zsófi meg Gegi! Jaj... Annyira édesek, meg tudnám őket zabálni!

Sense, nem semmi kis tortúra az már biztos. De jobb félni... Azért nagyon örülök ám, hogy nem lett semmi baj. Lotti is gyönyörű, teljesen olyan, mint Botond. Le sem tagadhatnák, hogy egy alomból valók. Ez a féltékenység meg szerintem teljesen normális, szerintem nagyon jól kezeled a dolgot. Én is hasonlóan csináltam anno.
A szoba meg fantasztikus lett. Tényleg ügyes.

Heni, jobban vagy? A fiúk fantasztikusak!

Vindo, remélem meglesz majd a kártyád. Örülök, hogy tetszik a csana. Jók a tudósításaid az ügyintézésekről. Hasonló a helyzet nálunk is, én is viszem magammal Bercót állandóan. Mondjuk könyvtárban még nem voltam vele, de könyvesboltban igen. Mondjuk nekem van egy nagy előnyöm. Ha Gergő szabad, akkor ő is jön velem, ez olykor megkönnyíti, olykor meg megnehezíti a helyzetet.

Miléna, nagyon jó, hogy jelentkeztél. Öröm volt olvasni rólatok. Jó tanulást, jó vendégeskedést!

Viranka! Jajjjjjj! HOgy nálatok is mindig történik valami! Remélem a nap további része rendben telt!

Móni, köszi a tippet, meg Virankának is. Fogalmam sincs, de gondolom, azt valamelyik labor kimutatta volna. Jó szórakozást Nektek is!

Gyorsan ennyi jutott eszembe, meg ébredezik is B.
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?