A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Katka A havi 15-ben hány óra van?
Én pont ma beszéltem meg a babaúszást, szeptember első, vagy második hetétől indul. Minden szombaton van de 9 vagy 10 órakor, 60 perc 8-10 fős csoportokban és 800 ft/alkalom.

Kép

Kép
rszg

Ebben 5 alkalom van benne. Kalovits program és nagyon profin fel vannak szerelve (Külön medence csak babaúszásra, babaszauna stb.) és felkészültek az oktatók, de én ezt nagyon drágállom. Nem ismerem az összes babaúszást, de régebben kevés volt és ez az egy volt professzionális. Illetve volt mégegy, de az nekem nagyon messze volt....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

hű, hát ez a nap nem úgy alakult, ahogy terveztük...
tegnap voltunk tesóméknál, Fanni persze ottaludt.. :roll: és úgy volt, hogy ma meg ők jönnek ide, és akkor visszahozza Fannit. jött is 11-kor skype-on az üzenet, hogy indulnak, erre 10 perc múlva hív a tesóm, hogy összetörte az autót... "szerencsére nem forgalomban, hanem a kapuban kiállásnál. nyitva felejtette a hátsó ajtót, és majdnem leszakította... :? ezért aztán mehettem ki én Fanniért, persze már megfőztem mindent, és apa meg elvitte a kocsimat balatonra, mert én úgysem megyek ma sehova, és a másik kocsiban meg elromlott a légkondi... úgyhogy izzadtunk rendesen. persze odafelé én is majdnem belementem az előttem lévőbe, mert az utolsó pillanatban indexelt, és fékezett, hogy ő lekanyarodik... :twisted: satufék, és épp hogy megálltam mögötte...

nekem még bármelyik nap jó, leányfalu nekem sem esne most jól... :oops:
bár az is igaz, hogy ha dög meleg lesz, jobban esne a kopaszinál... :roll:

flexen én is jót röhögtem! :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

az 5letek jók, meghát attól még hogy hívő vagyok házasságon belül nem vagyok ellene semminek, és semmi roszznak elrontója :D
de eddig ha pl felvettem vmi jobbat, minta szopis mt, akkor 5 perces rámugrás lett a következmény:)

Nándi ma 4.szerre alszik...lesz éccaka megint..
nem, nem mindig enni kér, és legalább 3szor úgy kel fel, hogy felsír, kicsit megvígasztalom, visszalaszik..sztem fogzik...
de kb. 4szer eszik.. :shock:
egyébként én Julianna, nem Júlia:)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

alapvetően én magamnál azt látom, hogy a férjemmel kívűl senkivel se találkozom/ mármint férfival/. a boltokban ugye ált. nők az eladók, védőnő, gyerekorvos nő, rokonok mások, barátok mások. és ez baj.egyszerűen viselkedni nincs kivel.most remélem, nem értettétek félre, amit írtam.csak egy nőnek kellenek emberi visszajelzések. szóval tipikus kismama lettem, minek sminkeljem magam, ha senki nem lát, stb.stb.bocsi, közben többfelé figyelek, ezért ilyen érthetetlen, de sztem értitek :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

papillon, gabka, jók a fényképek! :)
JA, ÉS KATKA, A BESZÁMOLOD PERSZE MEGINT NAGYON JÓ! ÉS AZT NÉZTEM, pETI MINDEGYIKEN OLYNA NAGYFIÚSAN-BÁJOSAN MOSOLYOG!nAGYON ÉDES, ÉS NAGYON FIÚS! bocs, véletlen nagybetű, de már nem törlöm ki.
ma 1ébként aférjem megszerelte 14 éve skori motorját, és mentünk egy kört, az a 10 perc amienk volt, Nándi nélkül:)Én ezeknek si nagyon örülök.Mondtam neki, hoyg az egészben az a legjobb, hogy közben hozzábújhatok, és ő azt mondta, hogy ő is épp erre gondolt :) szóval szeretem ezt az embert!csak mindig teljesen ledöbbenek, hogy affi meg a nő si ember, de mennyire különböznek :) néha mintha marslakóval laknék együtt..de gondolom ő is érzi ezt néha...

pulcsi

sziasztok
vagyok én is de tegnap este írtam egy hosszú hsz-t de a hülye mozila frissíteni akart és elszállt minden, utána meg már inkább mentem aludni.

ma nagyon elvagyok kényeztetve Nico ügyileg 2-kor jöttünk haza sétából és azóta kisebb megszakításokkal alszik.. én hülye meg ahelyett hogy aludnék ( éjszakáink többekhez hasonlóan xar.. másfél-2 óránként kel enni) leálltam nagytakarítani... de legalább tiszta lakásban vagyok zombi.. :D
asszem Zazzy te kérdezted mit csinálok 2 kg reszelt almával.. hát kérem szépen még keresztanyám adott almát, ennyit nem tudok megenni azt meg nem akarom hogy tönkremenjen szóval lereszeltük és fagyiba költözött.. jó lesz abból télen almás pitét csinálni :P

igen Katka tengeres idő van bár tegnap fújt a szél nagyon szóval csak séta lett a parton .. nem pancsiztunk. ma terveztem de Mic huga elhívott sétálni.. úgyhogy holnap úszunk ha az idő engedi, ami ugye abból áll hogy megmártózom Nicóval... egyedül csak nem hagyhatom a parton míg én úszok :lol:

6 hónapos kor körül is van fejlődési ugrás, vagy miért akar 2 óránként enni éjszaka meg nappal is?

továbbra is szépek a babóink.. szerintem indulhatnánk a legszebb babás-mamás topik versenyén 8)

tali miatt irígy vagyok, érezzétek jól magatokat!!!

egyébként tök jól megvagyunk Nico-val kettecskén.. bár nem mondom lefáraszt rendesen :)
megyek.., felkelt a főnök és ciciért kiált, aztán esti sétaidő :D

KépKép
KépKép
adryn

Pulcsi: Ha jól értem az 5 perces rádugrást, akkor a párodnak kell egy kicsit tanulni, hogy az 5 perces gyorsmenetek csak neki jók és hogy illene időt hagynia Neked is.... Szóval ügyesen vezesd rá, hogy nem kell rögtön a lényegre térni.... ;)

Katka

katka22

Adryn!
Almáspite :P Most itt csorog a nyálam :twisted:

6 hós ugrás?De akkor az enyémmel mi van???Folyamatosan ugrik? :lol: :lol: :lol: Elejétől fogva 2 óránként evett(bele se merek gondolni, mit csinált annó a gyerekkórházban,mikor csak 3 óránként volt szopi :shock: Igaz,mondták is a nővérek,hogy hangtompító kéne hozzá :shock: :cry:
Érdekes módon itthon hangja sincs(mármint sírás).Az anyámtól meg is kaptam vmelyik nap,hogy meg se érdemlek ilyen jó gyereket :shock:

Nálunk továbbra is 2 kelés.Fél 8kor utolsó szopi,alvás,aztán éjfél körül meg 4 körül.Max 6kor pedig ébresztő :shock: Na ez a 2 kelésnél is kegyetlenebb :?

Katka!
Micsoda tippek! :wink: Én is megmosolyogtam,pedig nem hülyeség,csak így annak tűnik olvasva fura,de mi pl.tavaly egy lagziban(ami egy erdő közepén volt egy étteremeben)untuk meg a műsort,és inkább "feltérképeztük" az erdőt :oops: :lol: Azóta is emlegetjük :wink:

Kép
Kép
zazzy

Hm, akkor Leányfalu nem nyerő, sebaj. Mi szerdán oltást kapunk, így a szerda délelőtt kilőve, de amúgy bármelyik másik nap jó egyelőre.

Mi Budakalászra akarunk járni a Gézengúz alapítványnak van ott a Cseppek háza. Erről tudsz valamit Katka, milyen a hírük? Az ára 15 ezer per hó és heti két alkalom. Ha heti egy alkalom, akkor 8 ezer per hó. 1 hónap beszoktatás van. Én már csak a mozgás miatt is szeretném vinni Julcsit, talán jót tesz neki. Ma a Balcsiban gyakoroltunk kicsit, na jó nem, csak kicsit belemártogattam. :lol:

Mivel úgy látom szeretitek a fotókat, teszek én is néhány mait annak örömére, hogy Julcsi ma 4 hónapos :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Hú mennyien vagyunk újak, Kemse...Zita. :o :o

Zita
, nagyon tündér a babád!!!! És hogy illik hozzá a Julcsi név, szép.

Visszaolvasni, még csak-csak visszaolvastam tegnap, ma, de reagálni már nem volt időm, annyira el vagyok havazva itthoni munkával, is, jövünk-megyünk és Maja is duplaannyi figyelmet követel most, nem tudom mi lehet, nyűgösebb is, az nem lehet hogy jön a foga, nagyon rág mindent... :roll: ?

Katka
látom a képeken ismét jól éreztétek magatokat, örülök, hogy jól sikerült a mini-nyaralás.

Bea, Maja

Kép
bea1978

[quote="nemlajos"][ írta:nemlajosb]katka: igen. Nem vagyok kétségbeesve, jó lesz az, csak hát ilyenkor azért megsimizném a Zuram fejét, hogy látodlátod, kiskópé :roll:

szex: hát, ahogy olvastam katka az ötleteidet, bevallom, röhögőgörcsöt kaptam :D :D :D
Vizuális típus vagyok, és láttam magam, ahogy mondjuk magamon terítem meg a lecsót :D
Egyszer bementem a párom után a fürdőszobába, és mondtam neki, hogy beszállok mellé a kádba.
Azt a riadt tekintetet!!! :D :D :D
Flexszel se szedtek volna ki minket, az tuti :lol: :lol: :lol:

Azt hiszem, lánykoromban dugtam eleget :wink:

Nemlajos nem sokmindenen röhögtem ma, de ez nagy volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: főleg az "Azt a riadt tekintet" rész

én szerintem a teherbeesésem volt az utolsó szex, és akkor ebben úgy gondolom vezetek is a rossz nemi élete van versenyen :lol: :lol:

na az uccsó mondatot kiszerkesztettem, mert csak nyilvános a blog, ki tudja ki olvassa... :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: Majd pótlod sokszorosan az álompasival. ;) Türelem....

Katka

katka22

Sziasztok,

nekem a jövő hét még elég rugalmas tali ügyben, kedd és szerda is OK. Csak mielőbb találjuk ki, h melyik legyen...
Leányfalu tőlem is messze van, sajnos. Inkább a Kopaszira szavazok. De lehet persze más is.

Gabka, sajnos nem ebből a munkából fogok meggazdagodni... Ez csak amolyan szerelem-vállalás, érdekes téma, jófej arcok, és kevés meló. Olyan igazit (több munkával járót) még nem tervezek bevállalni, ahhoz Katababának még nőni kell. De legalábbis nem csak szopizni :) Viszont nem sietek most sehova ezzel.
Ma kb 3 órát voltunk külön, és volt egy negyed órás sírás (álmos volt, és nem ment az elalvás), de végül a párom hugának sikerült megnyugtatnia. Nálam ilyenkor a cici a megoldás :) Szóval jól boldogultak most is. Ügyes csajok!
Gabka, és hajrá szakdoga!
Nem tudom ki kérdezte, most rövid távon nem keresek szittert (a fentiek miatt), de előbb-utóbb biztos kell majd...

Tök jók a babafotók! Anna, Viktorodnak gyönyörű szemeid vannak! Moncsi, Líviád nagyon édes. Julcsibaba is szép nagyon, és ügyes az olvasással :)

Nemlajos, flex :)

Tényleg nagyon sok babó sokat ébred mostanában éjjelente. Sajnálom, remélem, hogy mihamarabb ismét jobb éjszakákról számoltok be.

Megyek szunyálni. Szép álmokat!

erpé

én meg megint szomszédoltam, úgyhogy már búcsúzom is mára, csak visszaolvastam gyorsan.
Ami megcsapta a szemem: rszg, 800Ft-os babaúszás??? Az milyen? :shock:

Julcsi baba nagyon formás! És hát megint egy vizes-anyás kép. Hát tőlem ilyet nem kaptok a jövő héten, bár, ahogy néztem, nem is lesz módom, egyedül a hétvégén (péntektől keddig, ahogy mi nyaralni leszünk) mondanak esőt...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt!
Katka grat a csősszhöz, nem egyszerű találni. Én is most kaptam új számot. Viszont a régi lett a gyógytornászunk, ha bármi van. Munka rendben lesz tuti, főleg ha kicsit hiányzik is. Peti pedig husibogár, ellesz, sztem jót is tesz nekik néha, ha más is gyömöszöli (bár Petit sokan cuppantgatják, de akkor is) :wink:
Julcsi és Viktor is csodaszép baba. Viktor milyen kis nagyfiús pofijú: kisherceg arcú. :P Julcsi meg igazi belevaló kiscsajnak, és milyen husi nemelálló fülei vannak. :lol: Livi husi ahogy nevet. Akkora huncut ez a csaj is, látszik rajta. Jó hogy egy sört nem kért a meccshez vagy szotyit. :lol:
Nemlajos jó utat és pihit! Reméljük azért nem lesz olyan nagy esőzés. Riadt tekintetet kádügyben én is kaptam már. Csak mire lereagálta, már bent voltam. Gondoltam a kijövetel legyen a jövő zenéje. 8)
Erpé jó hogy ki tudsz kapcsolni ilyenkor, még ha munka is, de ha élvezed, akkor más…
Csibb kevésbé izgalmas napokat! :?
Nekünk jövő héten csütörtök nem jó, és a kedd de.
Adry örülök, hogy jól telnek a napok. Hát fárasztó az biztos, de apa hamar otthon lesz, és talán a munka jót tesz neki. :roll:
Rszg szuper, hogy ennyirét van ott úszás. Hozzáteszem Kaposvári bnőmék (ketten karöltve) ingyen járnak vhova, mert ismerik az edzőt. Vagyis sztem nem meglepő, hogy van ilyen áron, biztos szupi hely lesz. Kedves vendéggel hozattam volna magamnak is inni. Aztán köszönje meg, hogy eljöhetett hozzánk. :twisted:
Mi lassan indulunk bnőmmékkel (Boti tegnap du. már úgy kelt fel, hogy kiabált az ágyból „Anya Somával mehetünk!” Fogta a csacsiját és láthatóan indulásra készen volt). Szép 4 napot mindenkinek!

ui: Gyöngyinek benne vagyok mindenben. :wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

hehe, már én is itt vok :twisted:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

és én is....... :evil:

KépKép
KépKép
adryn

Szép napot mindenkinek!!!
Nekünk a mai nap is olyan lesz, mint a többi, csak a férjem nem a mh-re, hanem a házunkhoz megy ki dolgozni :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Óh, Adryn, pedig pont rád gondoltam, h te még bizti durmolsz....

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

hahaha..... durmolnék én ha hagynának :lol: :lol: de az ifjonc úgy gondolta kezdődik a nap....nem lenne ezzel gond csak ne kelne 5-ször éjszaka... ááááááááááááá amíg kétszer még bírtam.. de ííííííííííííígy meddig fogom? :roll: :shock:

KépKép
KépKép
adryn

én is korán keltem ma .papillon az én párom is dolgozik ma :( nemtom milyen munkahely ez ahol minden ünnepnapon délelőtt be kell menni....

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

"Jó" reggelt kívánok én is :? Tegnap elkiabáltam a 2 kelést. Az éjjel 4 után már nem számoltam :evil: Apája persze tök jót durmolt :evil: Na legközelebb nem így lesz!Ugyanis ez volt az első olyan éjszaka,hogy nem enni kelt föl :roll: De akkor miért????A foga miatt jobban szokott visítani, ez amolyan "felébredtem,segítsetek visszaaludni"volt.Nem lenne jó rászokni :roll:

Már akartam írni,hogy nekem minden elismerésem a gyereküket egyedül nevelőknek.(az olyan átmenetiekért is,mint Adrynéknál)El sem tudom képzelni :oops: És hálát adok a sorsnak, hogy a férjemnek olyan a munkahelye,hogy gyakorlatilag csak minden 4. nappal kell hiányolnunk, az éjszaka az nem olyan gáz(legalábbis eddig nem volt).
Szóval meglehetősen el vagyok kényeztetve ilyen szempontból,és tökre kétségbe tudok esni,mikor egyedül vagyunk :lol: na jó,nyilván nem, csak olyankor nem halad semmi.

Én is szép napot kívánok mindenkinek!

Kép
Kép
zazzy

Jó reggelt!

Én is jöhettem volna korán, mert Máté szokás szerint 6.40-kor felkelt, és játszani kellett vele. Most aludt vissza kb. 20 perce.

Nemlajos Még nem tudom milyen lesz a babaúszás, de sok jót hallottam róla. Vidéki városban lakunk, látszik az áron. De van drágább is.

Zazzy Lehet a foga. Azt mondják, ha jön a fog, nyugtalanabbul alszanak a babák. Mátéé most valamelyik nagyon elindulhatott, mert ezerrel rág mindent.

Kép

Kép
rszg

JA! Akartam még kérdezni, hogy Ti is hetente vágtok körmöt a babáknál?

Kép

Kép
rszg

Vagyok, vagyok, csak mostanában csak olvasni volt csak időm. Viszont jókat derültem közben. :)
Katka, élvezetes volt a beszámolód. :)
Moncsi, nagyon tetszett Liviről a 2. kép, szinte láttam magam előtt, ahogy felveszi azt a pózt, ahogy észrevesz. :)
Anna, Viktor gyönyörű! különösen a 2. képen...
Nemlajos, flex :lol: :lol: :lol: Mi is próbáltuk a kádat, de nem túl kényelmes, nagyobb kád kellene. :oops: :lol:

Tali nekem jövő héten egyelőre bármelyik nap jó. És a Kopaszi nekem is jobb lenne, mint Leányfalu...

Masut
masut

Rszg, van, amikor hetente kétszer is. Valahogy gyorsan nőnek a körmöcskék.
masut

rszg én is általában egy héten kétszer vágom neki.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nekem is most aludt vissza... de vajon 2 kávé után nekem menni fog? :? én is hetente egyszer kétszer vágok körmöt. muszáj, egyébként csikarja magát.

Zazzy: hidd el bele lehet jönni az egyedül nevelésbe. rendet azokban az 5 percekben és félórákban rakok amikor épp egyedül eljátszik vagy alszik, esetleg ha nagy ritkán van olyan alkalom mint tegnap hogy aludt 3 órát kisebb megszakításokkal délután ... és az összes düh és álmosság elszáll amikor közli hogy GÖ és ezerrel vigyorog közben :D és csak azt érzem hogy IMÁDOM ezt a kis manót! :D

na.. megpróbálok pihizni egyet, szép augusztus 20-át ;)

KépKép
KépKép
adryn

hoztam egy képet is Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Én csak most keltem..., de csak azért mert Petiapu 6-tól átvállalta Petit. Most az éjszaka első fele jobb volt. Utána viszont pocsék. Az ölemben aludt és úgy is 10-20 percenként felsírt.... :(
Remélem hamarosan véget ér ez a nyügös időszak. Indul a suli, nekem hamarosan minden reggel kelnem kell, ha aludtam éjszaka, ha nem... :?
Én olyan 5 naponta vágom a körmét, mivel a cickón szereti élesíteni.... :shock: (Lányok ilyet nem csináltak)

Erpé: Jó, hogy egy kicsit ki tudsz kapcsolódni. Kicsit feltöltődsz és utána nagyobb lendülettel tudsz tovább babázni.... :wink:

Kukli: Jó pihenést Nektek!

Nemlajos: Én is megnéztem az időjárást és csak vasárnapra mondanak egy kevés esőt! Szombatig van kanikula és utána 26-27 fok lesz. Szerintem ez egész jó! ;)

Katka

katka22

áááááááááááááá már fel is ébredt.... mire pont elaludtam volna.. most meg itt szédelgek és hányingerem is van... :?

KépKép
KépKép
adryn

ez általálban nálunk is így működik. mire lepihennék pont felkel :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Adryn: Nagyon sajnálom, én is így szoktam járni és ilyenkor a legrosszabb felkelni.... :(

Moncsi: Szuper a kollázs. Melyik progival csinálod? Tudom, hogy már írtad, de akkor nem néztem meg....

Köszi a beszámoló dicséreteket. Tényleg jó kis nyaralás volt. Olyan nehezen ülök itthon, úgy mennék még! Erre mondaná a pszichológus, hogy Ön elfut a problémák elől! Mit gondol meddig futhat? :lol:

Zazzy: Én is tisztelem az egyedül álló anyákat. Én is voltam az és majd bele szakadtam időnként. Mondjuk most is van, hogy így érzem! :roll:

Katka

katka22

katka: photoscape :wink:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nekem sem sikerült visszaaludnom, csak a kisasszonynak, addig picit nyűglődtem, végül olvastam.
Lizi meg egyre gyakrabban sír álmában, Adryn mondta, h Nico is, lehet azt, h elvesztették a kedvenc csörgőjüket, vagy nem érik el :lol: szegénykék
Lizi kaki még mindig véres :evil: de jól van... elkezdem neki adni az aktivátort.
A 800-as babaúszás király, hát igen, vidék ennyivel is jobb....

Akkor legyen kopaszi, de mikor?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Szerintem a tali legyen szerdán akkor, nekem úgy tűnt az többeknek jó. (Tudom, hogy nem mindenkinek és elnézést kérek azoktól, akiknek ez nem jó.... :oops: )
Szóval: szerda 10 óra - Kopaszi-gát

Úgy döntöttünk, hogy egy picit csavargunk.... Tunézia helyett a Bakonyba megyünk túrázni.... 8) Most csak 1 gyerekkel! :wink:
Egyenlőre 1 napra foglaltunk szállást, de 2 napra pakolunk holmit. Előbb-utóbb jövünk! :D

Katka

katka22

Sziasztok!

OK, nekem jó a szerda 10 óra. Most megyünk! :)

Katka, jó csavargást a bakonyban!

Most csak ennyi, indulunk mi is csavarogni.
erpé

Sziasztok!

Szerintem én leszek az első anyuka, aki hirtelen felindulásból megfojtotta az anyósát.. :twisted:
Most itt van 2 napig, de szegény gyereket egy percre se hagyja békén. Már próbáltam szegényt másik szobába menekiteni, de anyósom oda is utánunk jött.
Ráadásul egész nap nyávogó hangon azt mondja Annának: ti-ti-ti-ti
Értelme nem tudom, mi van, de engem kikészit vele.
Mi minden nap fél 7-7 körül kelünk, igaz nálunk már nincs kelés éjszaka. viszont tegnap nálunk is sirva kelt este 10kor, és fogalmam sincs miért. :roll:

Katka!

Egyszerűen tündér a kisfiad! Annyira tetszik, hogy minden képen mosolyog!
Vendég

Lilla:anyós :evil: Ök már csak ilyenek

Na azért megnyugodtam, hogy nem csak Eszti csinálja éjszaka a műsort. Nálunk úgy néz ki a felállás, hogy keleget 2 óránként,majd az éjjel 3 órási ébredéstől kezdve össze-vissza csapkod, rugdos, nyöszörög. Aztán reggel 6-7 között kipattan a szeme és kész. Én meg alvajáró vagyok napközben. Ma extra rossz hangulatban van (most is a hátamon alszik, mert máshogy nem ment az altatás), a Lili is csinálja a programot közben (2-szer pisilt csak be :evil: ) És a férjem most magozza ki a kb. 15 kiló szilvát,amit be kéne főznöm lekvárnak..... Elegem van a mai napból

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: szilvalekvár: nyami.. nagyon szeretem!!! majd küldjél kóstolót! :D hát az anyák sorsa a zombilét...

Lilla: anyóst szereld le valahogy. TE vagy a lányod anyja, mondd meg nyugodtan neki szerintem hogy neked ez a fajta gügyörészés nem tetszik és nem szeretnéd hogy a lányod így tanuljon meg beszélni. szóval vagy hallgasson el vagy jössz a csúzlival :lol: :lol:

bakker ma én bekötöm magamnak intrásan a kv-t :? ja és a mai bícs is ugrott... akkora szél fúj hogy hihetetlen :shock:

KépKép
KépKép
adryn

ööö... hát én nem ébredtem korán, a Zuramnak köszönhetően negyed délig alhattam :oops:
Mondjuk, volt nyavalygás, meg miegymás, de most jobban koncentrált a gyerekre :wink:

Kellett is ez az alvás, már nagyon ki voltam.

Ehh, most se jobb, nem tudom, mit akartam reagálni.

Katkára emlékszem, időjárás: hülye tv2 mif*szért pánikoltat akkor?
:? :D

No, többre tényleg nem emlékszem :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Heti egy körömvágás????De jó nektek!A kezén nekem kb.2 naponta kell,annyira nő,és egyből összevisssza karmolja az arcát.

Zombianyák táborát erősítem én is! :?

Katka jó kikapcsolódást!Olyan jók az ilyen váratlan kiruccanások,az én férjem is meglephetne valami hasonlóval...Na ezt várhatom.Szervezett holnapra programot anyósékkal:disznóvágás! :shock: értetek még ilyet???Hát pont ez hiányzik nekem,még akkor is,ha csak a sütögetés része marad rám :x :x :x :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
zazzy

hehehehe Zazzy megértelek.. és koránkelős disznóvágás? én életemben nem voltam, nem is szeretnék, viszont hurkát már ettem és szeretem :P

Nemlajos: irííííííííííííííííííííííííííígy vagyok az alvásért. jó nyaralást!

KépKép
KépKép
adryn

Ők lehet,hogy korán kelnek(na meg én is Larával)amúgy csak ilyen ripsz-ropsz lesz,egy kisebbet szétkapnak,hús a fagyasztóba,jó kis húsleves,sült hús,ennyi.Szóval hurka-kolbászgyártás nem lesz.De akkor is!itt a 4 napos hétvége,és nekünk ez a program???És a férjem úgy közölte,mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne aug. 21-én disznót vágni :evil:

Kép
Kép
zazzy

hát Zazzy nem irígyellek.. finoman közöld vele hogy meglepinek legközelebb inkább wellness 7végét szervezzen. :wink:

KépKép
KépKép
adryn

:D

Kép
Kép
zazzy

:lol: ez tetszett!!! (mármint a wellness hétvégés beszólás!)

mi ma a barátnőm kislányának egyéves szülinapi partijára mentünk volna a Velencei tóhoz. dél körül indultunk el (mert Máté ma meglepő módon 9-ig aludt, két ébredéssel éjjel), és olyan dugó volt az autópályán, hogy az első kijáratnál 40 perc autózás után lejöttünk róla, és inkább felmentünk a normafára. azért döntöttünk így, mert még elképzeltük, hogy hazafelé meg a tűzijátékos brigádba csöppenünk bele... :twisted: hát nagyon jó döntés volt, jót sétáltunk az erdőbe, elsétáltunk a kalandparkhoz, Fanni meg volt szeppenve, nem akarta, de általában elsőre mindig ezt csinálja, aztán másodikra le sem tudom vakarni majd róla... :roll: utána visszaséta, rétesezés, haza, most mindenki durmol.
este meg megyünk apa mh-re a tetőről nézni a tüzijátékot. Máté ma extrém időben fog feküdni... :oops: :roll:

szerda 10 nekem is jónak tűnik!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

erdőben!!! :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

és a barátnődék nem bántódtak meg? :(

Én ma megint pörgök, a gyerekszobát raktam TÖKÉLETESEN rendbe (már amennyire tudom), még a falat is radíroztam, ahol összekentem a babakocsival :D

Aztán meg a fürdőszobát, nappalit rakom rendbe.
Imádok úgy elmenni otthonról, hogy ha hazajövök pl. nyaralásból, akkor élvezet legyen belépni, mert SZOKATLAN rend fogad :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?