Hali!
Én is vagyok.Tök pihent vagyok....nem értettem hogy miért nem tudok belépni a vaterára, hogy megrendeljem a babatornázót.....

...izéééééé....nem a teszveszes accountommal próbálkoztam vagy 60szor.....
Tüzijáték:
Ma egy fullsznob-hipergazdag barátunk meghívott tüzijátékot nézni a yachtjára.....
Látszik, hogy mennyire ért a babákhoz: úgy gondolta, hogy egy 3 hónapos babának jó program egy durrogó-villanó izét nézni este f7től 11ig (mivel akkor köt ki a hajó.....). Hát, ez nem normális.......
Szóval ma korán bealtatjuk Lilit és a férjemmel megiszunk egy pohárka bort...hú, nagy a buli....amióta megtudtam, hogy terhes vagyok egy korty alkoholt nem ittam......szóval most egy decitől sztem sztriptízt fogok nyomni, úgy becsiccsentek....
(ja, én még mindig elég vashiányos vagyok...napi 3 szem vasat szedek....PETRUS: mikor áll helyre szted a vas a szervezetemben??????????)
Lilinek is adok most vasat külön a doki ajánlásával.....
de mivel nem hajlandó kanálból elfogadni....iszonyat sz*r íze van, így napi 1szer a tápijába keverem bele. Ti hogy csináljátok???????????
Ja, és nem értem de Lilim csak a MAMos cumifejet hajlandó elfogadni.....

tommytippie, philips nem kell neki.....MIÉRT????????
Netti!
Pelusok nagyon szépek. Kár, hogy az eldobhatósokból nem gyártanak ilyen szép mintásakat....
Én lusti vagyok sajna még ezeket is mosni....
Kutyafüle!
Link nagyooooooooooooon jóóóóóóóóóó! Szétröhögtem magam!!!!
Trixi!
De jó olvasni téged! Hogy vagytok???? Nagyon megviselt a kórházasdi? Sokat gondoltunk ám rátok! Küldtük a + energiát!!!!!
Láttam a 2010 májusiakat. Én úúúúúúúúúgy örülök neki, hogy megértették, hogy miért nyitottuk 'helyettük' meg a topicot, sőt még örültek is neki!!!!!!!!!!!!!!!
Szeretem a + észjárást!!!!!!