sziasztok,megjöttem!!!
köszi ezt a sok írást,egy ideje már olvasok.
kriszti,37 hét...gratula,sógornő...

ez hihetetlen????Hogy tud így élni???
Madar,köszi a génbókot

, pogi virslis kifli,hát mostmár sárgulok hogy nem lehet a vendégek közt,a maradékra vevő vagyok!!!
Andi,apának kitartást!!!!Nekem már az is sok (ill.kevés)amit írtok.A fűnyírás miért volt gond???Dani vagy Apika még aludt??????Ha jól emlékszem 9.30 körül írtad.
nemsokára én is fűnyírós szomszéd leszek,de azért igyekszem olyan időben csinálni,amikor a szomszédok a kertben vannak,akkor tuti nem zavarhatom őket..Nálunk volt olyan hogy fél8-kor kezdték.
Junior eredményeihez gatula,pufi arc,na majd ha kint lesz meglátjuk!!!!
Krisztinálunk nőtt a fű,bibibíííííííííí!!!!!!!Reggel még nem látszott semmi,mire hazaértünk nőtt 1 cm-t ,apa meg is jegyezte!!!!!
Astrid,babának a pelustáskába van popsitörlő,azt vinni kell,és az enyim tartóban van,ezért sok helyet foglal,viszek pelust is,mert doki mondta,hogy bár adnak,de ha éjjel elfogy akkor séta a nővérpultig hogy adjanak,szóval jobb ha viszek párat,a pelenkázóra vagy magamnak viszek eldobható alátétet.És amit ajánlott a szülésznő az a piros kistürcsi,mert állítólag az megnyugtatja a babát,és kértek még kisplédet,de az már nem fért bele.
Floranan kitartás a festéshez.Pocaksimi....
Brumi Lilla ügyes!!!Miért vagy rossz hangulatban??????Én ezt nem engedem meg magamnak,azzal vígasztalom vagy inkább ostorozom magam,hogy másoknak sokkal rosszabb,mert nincs mit enniük,nincs mellettük egy ember se aki szereti őket,nincs ruhájuk,betegek stb.Szóval ehhez képest én tök szerencsés vagyok,van hol laknom,van szép ruhám,van egy szerető férjem,van mit ennem,egészségesek vagyunk és nemsokára egy gyönyörű kislánnyal bővül a család.Fel a fejjel!!!!!!!
én is kérek ctg privit!!!!
Scooper,nem semmi mennyire masszív az ágy!!!!!!!
Mabe,már hogyne hiányoznál,de teljesen természetes hogy nem jössz,hisz egy csoda vár rád ,hogy vele foglalkozz és tökre rendben is van.Szóval igazolt a hiányzásod.Na jó nem sértődök meg ha nem jössz 1

napig

.Köszi a képet még mindig olvadozok a kis Hercegnő láttán.
T-pk,Csunyeszka,

megmondom őszintén én nem gondoltam hogy ikrekkel ilyen sokáig fogjátok húzni,én úgy tudtam,hogy az ikrek mindig(90%-ban)előbb jönnek,gratula!!!!!
Hát ennyire emlékeztem és ha ez az írás elszáll,akkor kitépem a hajam!!!!!