Sziasztok,
látom többeknek is rossz éccakája volt

, nekünk is. bálint éjfélkor, 1-kor, 1/2 3-kor, 4-kor és 1/2 6-kor kelt ekkor már nem is aludt vissza.
nagyon irigykedek a kirándulások miatt, én is úgy mennék, de nem merek elindulni

. meg itthon is mindig van valami, pedig zsozsó is igényelné, imád kirándulni!!
nekünk is államalapító fogunk lett, mint livinek

, jobb alsó jött ki egyelőre, de a két felső középső is rettentően dudorodik. tegnap barack-pépeztünk (eddig csak levet kapott) és hát nagyon teccett neki, úgy nyúlt a kanálért, mint akit már egy hete éheztetnek

, be is nyomott jó 3/4 barit. mi nem váltunk ki gyümivel szopit. én úgy olvastam és védőnő is asszonta, h gyümivel nem lehet csak főzelékkel. a héten ráadásul elkezdett nagyon pörögni a fiatalúr és tegnap még a "kúszást" is megpróbálta, de úgy járt ahogy Erpé Katája, neki is csak hátrafelé sikerült így haladnia és ettől jó mérges lett
Bea: Majaaput sajnálom. zsozsónál egy ideig erőltettem én is, h találkozzon az apjával aminek az lett a vége, h ő mindig lepasszolta az anyjának a gyereket

, egészen addig míg egyszer az anyja tök részegen elindult az akkor 4 éves gyerekkel és a villamos síneken össze nem esett, na utána többet nem vihette el amíg meg nem oldotta a dolgokat. jó fél éves kihagyás után már el sem akart menni az apjával. most viszont nagyon jó a kapcsolatuk (havi egyszer megy az apjához). ezzel csak azt akartam mondani amit a többiek is írtak, amíg apa nem akarja nem érzi, addig csak ront a helyzeten

. az pedig, h apa haza akar utazni, hááááát mondhatni nem szép dolog tőle!
etetőszéket én is elkezdtem nézegetni, egyelőre ezt találtam, ami teccik:
http://teszvesz.hu/item719067980_peg_pe ... k_nma.html
na és a végére felrakom az épp aktuális kedvenc képemet:
na most hirtelen ennyi voltam, jövök ha tudok!
Nemlajos: nem vagy semmi, mennyi mindent csinálsz! nagyon jók azok a barikák!!