Sziasztok lányok!
Jujj,de rég írtam már nektek

viszont olvasó üzemmódban ittvagyok,ha nem is minden nap.
Elöször is üdv. az újaknak! .. gratula Labkatnak az iker fiúkhoz,és persze Natasának is a második kislányhoz!
Mi nagyban benne vagyunk a vásárlásban,már egy szekrényre való baba ruhánk van,tuti ami tuti alapon vettünk 1cumit és egy cumis üveget is. A hétvégén kiválasztottuk a kiságyat és a babakocsit is a brendonban,és meg is rendeltük,de majd csak októberi érkezéssel.
Múlthét szerdán voltam a dokimnál,végre sikerült híznom 1kiló 40dekát eddig összesen

viszont a vérnyomásom vacakol,ahogy várható is volt,ezért szigorúan napi 3x kell mérnem,írnom,és 2 hét múlva jelenésem van a dokimnál újra, már a számszerű tényekkel...
Ma voltam a terheléses vérételen,úgy látszik ez mindenhol máshogy működik, ahogy itt olvaslak benneteket.
Nálunk az orvosom döntötte el, hogy 1 vagy 2 órás a vizsgálat, és azt is, hogy mit igyak-egyek az első vérvétel után.
Nekem 1 órás volt, odamentem, levették a vért, vinnem kellett egy kiflit és 2dl tejet, azt megettem-megittam, 1 óra múlva újra vettek vért, és már jöhettem is haza.
Viszont amilyen szemekkel néztek az idős nénik... szinte öltek a nézésükkel,hogy soron kívül mehettem be. Pedig még ki is van írva.
Kezem-lábam elkezdett dagadni,már le is húztam a gyűrűket,nehogy nagyobb baj legyen.
Melinda,szerintem is inkább menj az orvoshoz,az a biztos amit ő mond!
Sprite, te pedig vigyázz magadra és egy darabig szerintem most hagyd azt a biciglit..
Én ma gofrit akarok sütni,tegnap kaptam a férjecskémtől /a holnapi szülinapomra,wááá 1000éves leszek már/ egy dupla sütőt és ki is akarom próbálni. Tud valaki egy szuper ropogós gofri tészta receptet esetleg?
j'adore! Várjuk a 4d-s képeket!