A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Sziasztok!

Mi is előkerültünk ismét. Szentbékállán voltunka barátnőmékkel családostól a hosszú hétvége alatt. Nagyon jó volt, Soma is nagyon élvezte. :P

Twist! Szép lett a babaszoba! Mennyire előrehaladott állapotban vagytok már! Nem csak te, hanem sokan! :shock:

Ahogy visszaolvastam pár oldalt, látom, hogy már a babakelengyéről beszélgetünk...Az első babaával én is beszereztem mindent időben. Azt hiszem ezúttal minden az utolsó pillanatra fog maradni, de legalábbis októbertől indul csak a beszerzés projekt. Akkorra Soma már bölcsiben lesz napközben és lesz időm ilyesmikre. :roll:

Szerdán megyek uh-ra, már nagyon várom, holnap délelőtt pedig védőnő. Csütörtöktől jönnek a szüleim, hogy el tudjak intézni néhány dolgot ami Somival nehezen megy és már régen halogatom. Jó lesz végre egy kis magányos program. :)

Kép

Kép
somaanya

Szmák: épp ezt mondom én is. Hogy a férjem aggódik emiatt, és ő kerüli inkább a szituációt. Pedig nem ilyen fajta :)

Timi
athena

Csajok!

Nem nyitunk egy közös albumot a Fotóalbum menüpont alatt? Egyszerűbb lenne szerintem, mint ide feltöltögetni a képeket. Így visszakeresni is nehéz, ott meg bárki bármikor belekukkanthat. Hm?

Kép

Kép
somaanya

Köszi szépen a dícséretet:) Volt nálunk hivatásos festő is, meg a férjem haverjai és maga a férjem. Én inkább csak kaját csináltam, mert kíméltem magam. Egyszer próbáltam szemetet szedni, de bekeményedett a hasam a hajolgatástól és reggelig fájt.
Úgy van, hogy a szekrénysort már bepakoltuk. De kiságy meg ilyesmi szépség csak októberben jön, akkor kapjuk meg. De jó lesz, már alig várom.)

Athena, gratula a kerek 18. héthez!:)
És Somaanya, neked is:)

Somaanya, a babakelengye, nekünk is október lesz, vagy később. Először megnézzük, mit kapunk a család már nagy babás tagjaitól. Aztán anyósommal megyünk babakelengyét vásárolni, ami még kell. (én már most mennék, olyan izgatott vagyok:)
Vendég

Jó öltet Somaanya a fotóalbum!
Vendég

Somaanya: Emma szeptembertől megy 2 napra bölcsibe. Végre pakolhatok majd itthon :)

Twist: nagyon szép lett a szoba :)

Pocak: én még hason alszom...

Ma reggel az AFP-n volt egy lány akinek icipici hasa sem volt. Azt hittem nem is oda jött.... Olyan furi volt.

Kép
Kép
alma26

én is félhason alszom még...

Kép

Kép
somaanya

Én is még félhason alszom..

Twist nagyon szép lett a babszoba! Gratulálok!

Kép
arian78

Nekem nagyon tetszik ez a típusú dekoráció (csak a virág a falon), nem az, hogy minden fagyiszínű.

Mi a véleményetek? Kép

Timi
athena

Athena! Nekem bejön...még a fagyiszín is. :D Hogy vágyom én egy nem kisautós-vonatos szobácskára!!!!!! :?

Kép

Kép
somaanya

Athena Nekem tetszik! :)

A Möbelixben láttam tök jó falra meg egyébre ragasztható matricákat, volt több féle is. Ki is néztem egy ZOO -sat, nagyon jó pofa zsiráf meg oroszlán meg majom meg mindenféle állatok.

Kép
arian78

Mi vele festettünk nagyon szép falat. Olyasmi, mint az első mesefal.

http://www.barthadekoracio.extra.hu/web ... /refer.htm

Kép
Kép
alma26

Athena, nekem is nagyon tetszik ez a szobácska, amit feltettél:) Nagyon hangulatos.) Végre lehet kreatívkodni, ugye?
Én még kinéztem mici-macis falragaszokat is:) Végre kiélhetem magam.)

Arian, igen, olyan falraragasztható matrciákat, amiket te is láttál. Tök édik!:)

Somaanya, nálatok hogy lesz a két kisfiúval? Egy szobában lesznek?
Vendég

Jaj, akartam írni a pocakméretről, hogy nekem nem nőtt a 14. hét óta:

Kép Kép

De én úgy érzem, hogy viszont szélesedtem, széles hasam lett, eltűnt a derekam stb. Meg volt egy kép a neten, hogy a 20. héten még csak pici a pocak.
Kép
A baba viszont szépen nő, ezt az UH-on is láttuk, nagyokat rúg, tehát jól érzi magát:) De majd mikor indul be a pocakom? Mikor lesz gigant poci? Régebben az utrótól volt nagyon puffadt. Most inkább megemelkedett és feljebb szállt.
Vendég

Első körben nekem is a matrica tetszett. Találtam egy kisvakondosat (Baumaxban is, Praktikerben is volt), de 6,000 ft!!! Szerintem az nagyon sok egy adag matricáért!

Ez a kép nekem úgy tűnik, mintha valami szivacs lenne, vagy ilyesmi, mert ha jól megnézitek, nem síkban van a fallal, hanem kiáll!

Nálunk már egy minimális dekor van. Múltkor a férjem külföldön volt, és hozott egy fali akasztót a csemetének. Méhecskés. Tündéri :)

Timi
athena

nekem a falra rakható díszítések közül ezek tetszenek nagyn:
http://www.gabeliz.hu/index.php?cPath=61

ez a gyártó (egyébként magyar) egész jó lámpákat is gyárt, fali és csiláár meg asztali is kifejezetten gyerekszobákba. És ami nagy dolog, hogy a gyerekeknek szánt lámpáik (legalábbis azok amiket behoztak hozzánk véleményeztetni) megfelelnek a termékbiztonsági előírásoknak. Pont tavaly karácsony-tájt vezettem egy ilyen témavizsgálatot (gyermekjátékszerű lámpatestek) és elég gáz eredménnyel zárult a dolog, a gyártók sajnos abszolút nincsnek tisztában az előírásokkal, bár az igazi baj az, hogy nem veszik figyelembe hogy azokat a lámpákat gyerekek fogják használni. :(
És lehet, h szakmai ártalom, de annak ellenére hogy nagyon tetszenek a különböző cuki irányfények, lehet h egyáltalán nem fogok venni a gyereknek, mert azoknál is tragikusan alacsony a megfelelési arány. Nem akarok konkrétan boltot mondnani, de az sem garancia a biztonságos termékre, ha viszonylag drága helyen veszed meg
Bocs, azt hiszem ez tényleg szakmai ártalom:)

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Mérnökasszony: erről jut eszembe, nálunk a gyerekszobá(k)ban ez a "dekoráció" már megvan: az egyikben repülős, a másikban légballonos lámpa van (Massive márkájú, ez megbízható minőség). Már beköltözéskor ezeket szereltük be, mindenki kiröhögött minket, de úgy voltunk vele, hogy mivel úgyis gyerekszobák, minek vegyünk arra az átmeneti (rövid) időre mást. A fal színe pedig mind2 szobában uniszex barack. Már csak a foltokat kell eltüntetni, amiket a villanyszerelő csinált, amikor a befejezett meló után szétverte a falat :roll:

Kép
szerencsemák

Sziasztok!

Megjöttünk a babanézőből, + hazahoztuk a babakocsit is, bár a hordozónkat elkeverték, azért telefonálnak majd, hogy mikor mehetünk. :?

UH: Hát, nagyon gyorsan lezavarták, kb. 5 perc volt, igazi futószalag. A doki Dr. Újvári Elemér volt, se nem szimpi, se nem ellenszenves. Minden rendben, azt mondta, 19 hetesnek megfelelő méretek:

BPD: 47 mm, HC: 167 mm, AC: 140 mm, FL: 28 mm. Ennyit mért meg. 4 üregű szív, ritmusos szívműködés. Ép koponya, gerinc, ép szervek, ép rekesz, ép hosszú csöves csontok. Jó gyomor- és hólyagtelődés. Magzatvíz mennyisége átlagos. Mellső fali placenta.

Megkérdeztük, szerinte is fiú :) Egyet viszont nem értek: én úgy emlékszem, a 12. héten még hátsó fali volt a placenta. Az vándorolhat, vagy melyiknél nézték el a dolgot?

Az AFP eredményre három érték van írva:

Terhességi AFP: 33,90 ng/ml
MOM érték: 0,97
Korrigált AFP MOM: 1,09

A doki azt mondta, ezek jó eredmények.

Babakocsi: Nagyon szép, szenvedett a férjem vele egy sort, míg összerakta, merthogy magyar leírást nem kaptunk hozzá. A hordozót még várjuk. Kérdezte az eladó, hogy elvisszük-e most, vagy majd együtt, de én nem bírtam volna ott hagyni.

Valamelyikőtök kérdezte, hogy nem hoztuk-e haza a múlt héten... nos, úgy volt, hogy Ati mégis el tud menni érte szerdán, de nem volt nyitva a bolt.

Hűű, lányok, amiket írtatok, hogy meg kell venni, én nem is tudom, ijesztő. Anyagilag is, és mennyiségileg is. Félek, hogy elfelejtek dolgokat, illetve nem jut rá a keretből :oops:

Twist: mi is ezzel a dekorcsíkkal szemezünk :) Ti hol vettétek???

Egyenlőre ennyi, ebédszünet :)

Klári

Kép
claracroft

Clara: De jó, hogy van babakocsitok :) Mi októberben megyünk Angliába akkor hozzuk el

UH: az a lényeg, hogy minden rendben :)

Kép
Kép
alma26

twist, gyönyörű, vidám szoba lett, gratula :) Na és ha nem előrefelé nő a hasad, hanem szélesedsz, akkor ez is 1 bizonyítéka annak, h kislányod lesz:)

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Nilszi: ha szélesedek,akkor azt jelenti kislányom lesz?
Akkor a dokinak igaza volt reggel! Mert én tényleg szélesedek :)

Timi
athena

Mérnökasszony ezt a gabelizt már én is néztem vannak tök jó dolgok, és jó tudni hogy biztonságosak is!

Clara gratulálok a jó eredményekhez! Jó kocsi tologatást! :D

Holnap szeretnék menni a Bbgo -ba tornázni! Van még esetleg kedve valakinek?

Kép
arian78

Klári gratula a jó eredményekhez!

Twist: tényleg nagyon szép a babaszoba és nilszinek igaza van, hogy ha szélesedik a pocid az kislányra utal. Vagyis a népi megfigyelések szerint a hegyes has az fiút jelent Én is nézegetem a sajátomat, de nem tudom eldönteni, h melyiknek felel meg:)

szerencsemák: a Massive tényleg tud jót gyártani, ha akar, de azért velük is szokott problémánk lenni. (ennek ellenére nekünk is van otthon egy szabályozható fényerős + olvasókaros állólámpánk, amit ők forgalmaznak)

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Sziasztok lányok!
Nagyon jó összeállításokat irtatok én ugyse tudom mit kell venni ez nagy segítség köszi mindenkinek!!!
Gratula a jó eredményekhez és a kislányokhoz, kisfiúkhoz!!!
Én is csak szélesedek pedig nekem kisfiút mondtak akkor hogy is van ez?
Milyen homeopátiás szerekről irtatok?Szüléskor használ vagy utánna?
Mindenkinek szép napot!!! :D
gyöngyi-30

Gyöngyi, ez a népi hiedelem sem 100%, és inkább később lehet hinni neki. Merthogy eleinte minden kismama szélesedik is... majd a 6.-ik hónaptól kezd jobban megfigyelhetővé válni, hogy marad-e a "csak szélesedés", vagy egy idő után (mikor már nincs szükség szélesedésre) már csak előrefele nő a has.

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

arian: ezt a Bbgo-t én is néztem, h esetleg jó lenne odajárni, de nekem sajnos nagyon kiesik. (már nem emlékszem hol van, de vlhol nem jó helyen)
Én kismamjógára járok, a Blahánál, a Corvin áruház mögött van (http://www.keklotusz.hu), én sajnos csak a hétfőire tudok ide menni, , mert az van munkaidő után. De nagyon élvezem, és jó, hogy másfél óráig csak a babával is magammal foglalkozhatok és nem zavar meg senki :) Bár a heti 1 alkalmat nagyon kevésnek érzem, lehet, hoyg még érdemes lenne mást is beiktatni

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Gyöngyi: én szedtem szülés közben és utána is homeos bogyókat, de nem tudom milyen lett volna nélkülük :)

Kép
Kép
alma26

Jó nektek hogy járhattok kismamatornára meg jógára. Én el vagyok tőle tiltva, a magzatvíz vizsgálat miatt, meg a múltkori görcsölésem miatt. :( :( Kíváncsi vagyok lehet-e majd valamikor nekem is.

Icu
Kép
Kép
icu03

Clara: gratulálok a jó eredményekhez!

Arian: én megyek holnap BBGo-ba tutira, mert keddenként járok. Akkor találkozunk?

Hékás: csatlakozol?

Alma: angliában hol veszitek a babakocsit? Én a kezdetekben meg voltam róla győződve, hogy ott olcsóbb, de aztán rá kellett jönnöm, hogy sajna azok amik terepre is jók, ugyanolyan árban vannak, mint itt.

Kép
szerencsemák

A jóga engem is érdekelne de 16.30 -ig dolgozom, pedig még a Blaha is jó lenne! (A Bbgo az Egressy úton van a Nagy Lajos király útjánál)
Ja, Istvános kismamák! Van az Istvánban ingyenes kismama torna (akik ott szülnek asszem azoknak) szerdán 17.00-től és pénteken 15.00-től. Egy ismerős mondta aki járt és most szült 3 hete. Sajna a szerdám most nem jó úgyhogy még nem tudom letesztelni de infonak nem rossz...

Kép
arian78

Szcsm szerintem találkozunk, remélem most nem jön közbe semmi! :D

Brigi gyere te is!! :D

Kép
arian78

Sziasztok!

Előbb írtam egy csomót, s elszállt :evil: .

Tamesz, üdv köztünk!
Én is Kistarcsán tervezem a szülést, írjál a tapasztalatokról, milyen a kórház! (a két "nagyot" máshol szültem)

Babalistákhoz pár gondolat:

Légzésfigyelő: nekünk van, szerintem aki aggódós, azt megnyugtatja. MIndkét gyereknél egyszer jelzett, érdekes, hogy mindkettőnél 6 napos korban. Utána nem, de azért megnyugtatott.
SZCSM, 30 ezernél olcsóbban is lehet kapni ilyet, nekünk 15 ezres Angel Care van, és teljesen jól működött. Ma már bébiőröset vennék, de anno mikor vettük még 49 m2-en laktunk, oda nem kellett...

Kiságy: érdemes keményfábók készültet venni (pl bükk, vagy bútorlap), és nem fenyőt, mert rágják később. Ez kicsit drágább, de masszívabb, tartósabb is.

Ágynemű: mi nem használunk, mai napig csak hálózsák van, abból nem tudnak kitakarózni.

Cumisüvegből kezdésnek elég 1, max 2 db, hátha nem is kell majd. Ha meg mégis, akkor férjet lehet ugrasztani vásárolni :D .

Pelenkázónak mi a kiságyra tehetős variációt vettük, most rothadt szét majdnem 4 év után, s kb 3 ezer Ft-os tétel volt... egy idő után csináltunk alá dezwskából egy erősítő lapot, s így elbír akár 15 kilűt is.

Szoptatós melltartó: szerintem 2 db kevés, eleinte több kell, mert könnyen elázhat az ember, akár napi 2-3 is "elfogyhat".

Kórházi csomag: szerintem 5 hálóing nem elég. Én korábban napi 1-2-t kalkuláltam, és kevésnem bizonyult, most lehet napi 3-4 et viszek, persze ha 4 napig bent kell lenni, nem viszok 12-16- darabot, de vagy 8-10-et biztos, aztán hazaküldöm mosni a férjemmel. (NEm is fontos a hálóing, a sima póló +pizsigatya is jó, hisz télen is fűtenek, mint állat.)
Én szülés után (gondolom a hormonok miatt) izzadtam, mint egy ló, nagyon kellemetlen volt, hogy kevés volt a hálóing, meghát könnyen vér-s és tejfoltosak is lehetnek.

KépKépKépKépKép
uxi

Athena, egész ebéd közben azon filóztam, hogy min nevetsz a cumisüveg láttán? És nem jöttem rá :lol:

Twist, már kilestem a blogban a képeket, nagyon tetszik! Szép lesz, ha be lesz rendezve! Az én pocakom sem nőtt a 17. és a 20. hét között. Majd fog, nyugi. Mindenkinek eltérő ütemben és mértékben nő.

Clara, szerintem az egyiken elírták a lepény tapadási helyét. Majd nézd át az összes UH leletedet, és amelyiket többet írták, ott lesz :lol:

Nilszi, én Marcival is kiszélesedtem, nem is kicsit. Mégis fiú lett. Most még nem ment szét annyira a csípőm, mint anno, pedig most kislányt várok. Azért ez sem 100%-os bölcsesség :lol:

Arian, én tervezem a tornát, már többször szóltam a páromnak, hogy érjen haza időben bébiszitterkedni :lol: Azt még nem tudom, hogy pontosan hol van, csak a Minimanót tudom. Meg azt sem tudom, hogy hol lehet ott parkolni. Bár lehet, hogy villamossal megyek, végülis 3 megálló és ott vagyok :lol: :lol: Vagy sétálok negyed órát :lol: :lol: De helyesbítek. A Nagy Lajoson van, az Egressy útnál :lol: Csak hogy nehogy az Egressyn keresgélj :wink:

Gyöngyi, a homeóst én is a szülés előtt és alatt szedtem. De csak a 36. héttől lehet szedni, szóval még van idő. Majd a 30. hét környékén visszatérünk rá :wink:

Én Istvános vagyok, de nekem elég messze van a kórház ahhoz, hogy tornázni oda járjak...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nem olvastam vissza, mert sokat írtatok és Mari itt szenved. Ha megjön az apja visszaolvasok.

MEGLETT A CICA!!!!!!!!!

Gyors kérdés: szombat óta folyamatosan keményedek és hasogat a derekam. Valakinek van ilyen? Mit lehetne csinálni???

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima, de jó, hogy előkerült :lol:

Vegyél be Magne B6-ot, ne emelgess, és pihenj, amennyit csak tudsz! Én ha pocsékabbul vagyok, leülök a szőnyegre játszani Marcival, és akkor pihenek is, meg játszom is vele egyszerre :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Köszi akkor ott keresem! :D

Kima de jó hogy meglett a csavargó cicus!! :D

Kép
arian78

Most megint van egy kis időm. ELÉRHETŐSÉGI TÁBLA??? Aki bele akar kerülni, hogy tudjon bárkit értesíteni, vagy csak elérni csacsogás szempontjából, az küldjön nekem privit. A következők vannak benne, azt adjátok meg, amelyiket akarjátok:

- teljes név
- telefonszám
- email cím
- msn

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nagyon jokat irtatok, szerintem nekem, mint elso gyerekes sokat fognak segiteni a listak es tapasztalatok. Majd udules utan akarunk elkezdeni vasarolgatni (szept vege-oktober eleje), akkor meg valoszinuleg jobban fogom birni a maszkalast.

Gratula a kisfiukhoz es a kislany-gyanuhoz :wink:

Olvastam a hetvege (4 nap) jol telt es azert volt akinel porgosen. :wink:

Tesomek itt voltak 10 napig (ma mentek haza :cry: :cry: ), ugyhogy nalunk is porges volt inkabb. Azt hiszem kemenyedett neha a pocim, de igazabol nem tudom milyennek kellene lenni, ha igazabol kemenyedik, vagy csak egyszeruen olyan? :oops: Fajni nem fajt, bar parszor gorcsok jelentkeztek...valoszinu a sok-sok gyaloglastol es a nevetestol (tegnap este akkor gorcslt a hasam, amikor nevettem :shock: :roll: )

A szulinap jol sikerult! :lol: Azt hiszem a legnagyobb meglepetest a parom uzlettarsa okozta: egy Hammer limuzin jott ertunk, azzal mentunk bulizni. Volt pezsgo (a tobbieknek... :? ), disco meg fenyaradat a kocsiban. A sofornek meg angyali turelme hozzank :roll: :lol: A bulit nem birtam sokaig, de megertoen hazaengedtek...utana pedig pasis buli volt :lol: (szerintem orultek, hogy elmentem :roll: )

ennyit rolunk, de most megyek es bongeszem a listakat! a babaszoba dekoracios dolgok nagyon bejonnek!
Vendég

Hékás!
Köszi a tanácsot! Most sikerül olvasni egy kicsit. A cicám még csak 3 hónapos, még ne csajozzon. De meg is mondtam neki, amikor előkerült reggel. Annyira örültünk neki!

Athena!
Ügyes voltál nagyon, hogy nem hagytad magad! Gratulálok a kislány(gyanúhoz) Szépe a szoba amit feltettél.

Twist!
Nagyon szép lett a babaszobátok!

Voltam ma védőnőnél is. Jó lett az AFP-m, még csütörtökön uh, utána tényleg meg lehet megint nyugodni egy időre. Sajna még mindig nem érzem a babát……

Kima
Kép
Kép
kima75

arian: elvileg én is 16:30ig dolgozok, mondjuk nekem jó, mert itt a blahán, és a főnököm elenged kicsit előbb, ma is még kb negyed óra és lelépek
jó az oktató, kellemes a környezet (mármint nem a blaha:), hanem a berendezés ) és em szoktunk, csak max 4-5-en lenni. Szóval szeretem

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Akkor lehet, hogy csütörtökön megtudod, hogy kislány vagy kisfiú? :lol:

Húúú, nekem Mincsi ma nagyon beindult. Kívülről is lehetett látni, szabad szemmel, hogy mekkorákat rúg. :shock:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Köszi hékás :) Én is így gondoltam valahogy...

A babáról még mondta a doki, hogy haránt fekvésű, de azt nem tudom, hogy jó-e, rossz e :oops:

Olyan kupi van a lakásban, hogy nem tudom tologatni a kocsit, mert nem fér el. Én már kezdeném a takarítást, de a párom bealudt :? Ráadásul elkezdtem lehúzni az ágyneműt, az egyik takarót begyűrte a feje alá, így azt nem tudom kitenni szellőzni az erkélyre (persze az én takarómat). Meg amúgy is sztrájkol, hogy szabin van, pihenni akar. Az előző 4 napnak arról kellett volna szólnia. Nem tudom, haladunk-e valamivel a héten, én nagyon szeretném, és még ablakot is kellene pucolni, de látom Atin, hogy a háta közepére kívánja az egészet. Szerintem érlelődik egy nagyobb vita. :(

Klári

Kép
claracroft

Kima: de jó, hogy meglett a cica!!!

Hékás: a bbgo közvetlenül a minimanó mellett van, és előtte lehet parkolni

Francesca: a limuzin Neked is meglepi volt?

Uxi: köszi a kiegészítéseket. A hálózsákot többen is írtátok, én még azon filózom, hogy akarom-e. Az egyik könyvben van egy jó módszer, hoyg takarjuk be a gyereket, hoyg ne tudja kitakarni magát, illetve láttam speckó takarókat is (pólya-szerű) amik állítólag csodát művelnek a gyerekkel, de még nem olvastam utána.

Kép
szerencsemák

Köszi Brigi akkor visszatérünk a homeos bogyó témára 30.hét körül ami nincs is olyan messze... :D
gyöngyi-30

Na még a babalistához.

Kórház: sima wc papír mellett jó a nedves wc papír is, főleg, ha gátseb lesz, sokkal kellemesebb azzal törölni alul.

Babafürdető: Kima, nekem más a tapasztalatom: nekünk még most is azzal fürdenek, Beni ekcémás, más nem jó neki. Próbáltuk, de nem vált be semmi.

Rácsvédő: mai napig haszunáljuk, a gyerekk szeretnek odabújni hozzá. Kisbabáknak még ne mfontos, nagyobak szeretik.

Pelenkavödör: én most készülök majd venni egyet, de nem egyesével becsomagoltatva a pelust, hanem teszek majd bele egy nejlonzacsit, s abba gyűlik egész nap. VAn valakinek ezzel tapasztalata? Tényleg nem negedi ki a szagot?

Emi tápszert is kapott anno, nagy hasznt vettük a mikrós sterilizálónak, sokkal könnyebb vlt, mint előtte a kifőzés, főleg, hogy ott meg is kellett várni, hogy felforrjon a víz, s az éjjel nem túl nagy buli :x . BEninél nem kellett, tehát ezt sem érdemes előre megvenni, csak ha pótlás kell a babának, vagy el akar valaki tenni anyatejet.

Na nem sikerült végig visszaolvasni :oops: 102. oldal következik ,ezt csak magamnak írom...

KépKépKépKépKép
uxi

Klári, az, hogy milyen fekvésű, még csak tájékoztatás. Még bőven van ideje befordulni. A harántfekvés egyébként azt jelenti, hogy nem fejjel lefelé van, ahogy születni fog, hanem keresztben fekszik a pocakodban jelenleg. A párod meddig van otthon?

Szcsm, de ugye nem a Minimanó udvarban van, hanem utána? És a Minimanó előtti nagy parkolóra gondolsz, hogy ott lehet? Vagy a Minimanó udvarban? Vagy a BBGo-ban? :lol: Még jó, hogy rengetegszer megyek el előtte, de még sosem figyeltem :?

Gyöngyi, bizony, mindjárt itt lesz hamarabb, mint gondolnád :wink:

Uxi, én este lefekvés előtt kifőztem mikróban 3 cumisüveget, így éjjel csak meg kellett tölteni. Aztán elég hamar rászokott arra, hogy este megcsinálom a tápszert, és éjjel hidegen megissza :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Klári, az, hogy milyen fekvésű, még csak tájékoztatás. Még bőven van ideje befordulni. A harántfekvés egyébként azt jelenti, hogy nem fejjel lefelé van, ahogy születni fog, hanem keresztben fekszik a pocakodban jelenleg. A párod meddig van otthon?

Szcsm, de ugye nem a Minimanó udvarban van, hanem utána? És a Minimanó előtti nagy parkolóra gondolsz, hogy ott lehet? Vagy a Minimanó udvarban? Vagy a BBGo-ban? :lol: Még jó, hogy rengetegszer megyek el előtte, de még sosem figyeltem :?

Gyöngyi, bizony, mindjárt itt lesz hamarabb, mint gondolnád :wink:

Uxi, én este lefekvés előtt kifőztem mikróban 3 cumisüveget, így éjjel csak meg kellett tölteni. Aztán elég hamar rászokott arra, hogy este megcsinálom a tápszert, és éjjel hidegen megissza :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Bocs a gépelési hibákért, nem otthon vagyunk,itt nem túl jó a billentyűzet... :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

A párom is, és én is szabin vagyunk egész héten. Elég gyakori, hogy ütköznek ilyenkor az érdekek, és a végén nem csinálunk semmit sajnos :( Mondhatni, hogy visszahúzzuk egymást. Sokszor még filmnézés/mozi/séta tekintetében is így van. Pl. nekem nincs kedvem egyedül elmenni sétálni, ő pedig nem akar, vagy mindenféle mást kezd el, esetleg míg megvacsorázik, vége a napnak. Bosszantó :( Persze néha meg fordítva van...

Klári

Kép
claracroft

Óóóóó, mi a közös lustaság miatt nem csinálunk semmit, így egyikünk sem moroghat a másikra :lol: :lol: Max megnézünk valami sorozatot, amíg Marci alszik... de a hétvégén is általában a fiúk kettesben mentek sétálni, én addig itthon pihentem. Majd ha jönnek anyósék, csináljuk a közös programokat kettesben :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?