Sziasztok!
Köszi lányok a nyugi-üziket, mostantól akkor nem fogok annyit ijedezni a szurkák, feszítések miatt.
Rencsi szívem, elhiszem, hogy nagyon rossz, hogy nem láttad Domibabát. Ha ilyenkor kicsit erősködnél, se kukkantaná meg Apánk? Jól értem, hogy szívhangot azért hallgatott?
Melcsike!Iwiw? Küldök nevet és jelölj meg, ott jól megnézhetjük egymást.
Hú, a toxoplazmától én is parázok! (mitől nem?

) Bár nekem se kutyám, se macskám, csak anyósnak van egy papagája. Kérdeztem a múltkor Apánkat, azt mondta, toxopl.-t épp nem lehet tőle kapni, de vagy 4 másik fertőzést simán. Annyit teszek, hogy ha egy mód van rá nem tartózkodom egy légtérben vele. (a madárral, nem anyóssal...

)
Azt olvastam még, hogy nyers husitól, tojástól is lehet kapni. Nyersen ezeket nem eszem, húshoz nem nyúlok, többet nem tehetek az ügy érdekében.
Cs.andi, hogy vagytok? Mesélj Petikéről! Lehet, hogy csatlakozunk mi is a Petikésekhez...

Nem árt tudnom, miféle pasik amikor még csöppek...
Ervick, köszi, hogy te is írtál! Gratulálok a pocakon kívüli és belüli gyerkőcökhöz egyaránt!
Puppy, nekem nem volt kellemetlen élményem ma az Istehegyin, sajnálom, hogy Te csalódtál!
No, a vizsgálat:
Szenzációs volt az UH, csodálatos élmény. Nagyon alaposan megvizsgálta a doki a babócánkat. Szépen fejlődik (67,5mm) mindene van, aminek kell lennie. Nagyon aranyosan forgolódott, kapálózott. Néha fél percre bealudt, aztán újra mocorgott.
A tarkóredő 1,9mm az orvos szerint tökéletes, orrcsontocskát is talált, így az UH alapján nem látta kockázatát a Down-nak.
Azt mondta, hogy ha most találgatnia kellene,akkor azt mondaná, hogy ő lát egy kukit.

Pénteken ezt még remélem, Apánk is igazolja. (ha nem az sem baj

)
A vérvétel eredménye nem lett épp tökéletes. A PAPP-érték elég kevés volt, de a dokinéni szerint, aki ezt elemezte a másik értékkel együtt kell nézni, és így nincs baj. A Down kockázat így 1:798, ami ugye jóval a kritikus érték alatt van (1:150), de ők "szeretik" ha az 1:1000 alá megy, így javasolták még a 16. hétre a sima AFP-n túl a négyes tesztet, hogy biztos legyen a biztos. DE! Az eredmény így is NEGATÍV! (az Edwards-, meg a Patau-szindróma eredménye kifogástalan) Úgy döntöttem, nem foglalkozom ezzel a félig megnyugtató eredménnyel, negatív ez így is és kész! Azért a négyes tesztet majd megcsináltatom...
Rakok képet, remélem, nem találjátok tapintatlan dolognak...