Sziasztok! Na mostaztánmarhasokmindentakarokírni!
Anikó! Szupi a kedd, de én is indítványoznám, hogy a költségeket osszuk el, az innivalót meg mi visszük...?
Böbi, lehet, hogy befér, de mit művelnek ott hátul...?

Vagy már megint én parázom túl?
Mindenesetre, ha Barbi ilyen szuperül meg tudja oldani, akkor maradjunk ennél, nagyon örülök neki!
Annus, akkor én vagyok a te fuvarosod! Zsüci meg még mindig tud vinni valakiket! Ennek tükrében új talira jelentkező?
Zsüci, na, ha fiú lennék, udvarolnék neked! Amúgy én is mindig megdöbbenek, hogy azért nem gondoltam, hogy EKKORA vagyok, szóval nyugi, ez általános jelenség!
Füge az Horvátországból volt, anyósomék hozták. Holnaptól mezei alma banán őszibarack lesz...
Szerintem a mi étrendünk pontosan olyan, mint amilyet az általad küldött cikk leír. Nincs koplalás, mennyiségi korlátozás, minden tápanyag bekerül a szervezetedbe, csak nem egyszerre.
Mondjuk, ha alapesetben ennék húst krumplival, este meg vajas kenyeret kakaóval, akkor ez most úgy változik, hogy megeszem a húst de zöldséggel, uzsonnára később a kakaót, este meg a krumplit, vagy a kiflit. (Erről jut eszembe, Tinu, vajat meg margarint meg olívaolajat bármihez ehetsz, használhatsz!)
Tény, hogy hatékonyabb a kúra, ha méregtelenítéssel kezdesz, de öhm, mi ezt a részt átugorjuk, és egyből az étrenddel kezdünk - úgy is működik.
Zsüci, azonnal küldd a verseket!!!!
Gyöngyi, engem is érdekelt, hogy mi a foglalkozásod! Reméltem, hogy az "elkurvultam"-ot nem kell szó szerint érteni!
Adraci, tudom, tudom, a férjemtől már hetek óta azt hallgatom, hogy ha most nyerünk, és utána összesorsolják a DVSC--t a Barcával...

Szóval nézzük!
Na asszem ennyi...