A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Köszönjük a sok köszöntést! :)
Holnap teszek tortázos képeket:D

Nagyon jók a képek :D Tündériek a gyerekek! :D

Juba!
El vagyok ájulva,hogy Bertának mennyi haja van :D

Drukkolok mindenkinek munka fronton!

Holnap megpróbálok részletesebben írni.
Igen sűrű napom lesz de.viszem a csajom a 2 éves vizsgálatra,
du.megyek az oviba szülőire mivel 1.-től a kisfiam ovodás lesz. :) :(

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Vindo, :lol: :lol: Nyugi!
dmaggie

Irina, érdekes ez, hogy mennyire másként csinálják mindenhol. Mondjuk nekem nagyon szimpatikus a felfogásuk. Teljesen a gyerkhez igazítanak mindent. Olyan érzésem volt ma, mintha "meg szeretnék tanulni" a gyereket. Például szóba került, hogy kruppos. Erika kérte is, hogy a szokásos gyógyszereiből vigyünk be a bölcsibe is. Próbálnak mindenre felkészülni. Mondjuk egy dologtól nagyon tart szegénykém, hogy mi lesz a nagy cicizésekkel. Én viszont nem aggódom, mert Bercó meg tud lenni nélküle, ha nem lát. Azt is mondták, hogy nem baj, ha sír a gyerek, ha elmegy az anyukája, sőt.
Nálatok meg másként csinálják, de ha ez már bevált náluk, akkor minek is változtatnának. Egyébként én úgy gondolom, hogy nekünk is alkalmazkodnunk kell, segítenünk kell őket a munkájukban. Szerintem én is partner lennék abban a helyzetben is.
Munka, pontosabban kinevezés???

Hú, ez az evés dolog akkor jól bejött. Nálunk sem minden tökéletes. Én azzal küzdök, hogy Bercó a szopi miatt nem igazán eszik. De szépen lassan azért már csökken a szopik száma. :oops:
Dudi: :lol: Bercó úgy hívja: todórió

Jaj, igen, én is nagyon drukkolok mindenkinek, aki éppen állást keres. (ezt jól lehagytam az előbb) :oops:
dmaggie

Maggie-m: de hülye voltam, ne haragudj, Gergőt írtam Bercó helyett fent... :oops: jaaaaaaaaaj... szóval: Bercó, Bercó, Bercó.

nagyon jó, amiket a bölcsitekről írtál. Nálunk az az érv, hogy a kicsik ha meglátják, hogy más hosszan búcsúzkodik vagy más anyukája ott van, elkezdenek sírni. A nagyon belevalóak nem, de a mimózábbak igen. És tényleg, múlt héten vmelyik nap előbb értem oda, beintegettem az udvarra, ahol a törpikék játszottak, és az egyik kisfiú sírva fakadt, amikor rájött, miről van szó.
Az nekem sem tetszene egyáltalán, hogy na nesze, itt a gyerek, én mentem, ezt tisztáztam is velük, mert az első alkalom nekem is furcsa volt, de aztán megbeszéltük, hogy mindent mondjak Ádinak, beszéljük meg, a kocsiban búcsúzzunk el, elmondom, mikor jövök érte stb., ők is mondják neki, ha hiányol -- így már el tudom fogadni. És úgy látom, bevált náluk ez a módszer, a kicsik imádnak ott lenni, Ádi is nagyon, és ha megyek is érte, jókedvűen találom. Nem tudom, ebben mennyire számít, hogy nagyon odafigyelnek rájuk és egy család csinálja az egészet, ma pl. a 4 gyerekre (amúgy 7 lesz összesen) 4 családtag vigyázott ;-)
És nyilván az is számít, hogy én tényleg nem aggódom, mi folyik ott, szerintem jó kezekben van (persze egész idő alatt gondolok rá, amíg nincs velem, de nem idegeskedem).
Szopi: biztos nem lesz vele gondotok, ügyes fiú Bercó!
Tudod, én pont addig voltam nyugodtabb evésügyileg, amíg szopizott, mert akkor legalább tudtam, hogy az anyatejből jut neki elég jó. De amióta nem, megy a tejtermékekkel szenvedés (nemigen szereti őket, a todóriót leszámítva, de az most tiltólistán van, mert az utóbbi hetekben már csak a csokit ette le róla, a túrót nem), a többiről nem is szólva...

Puszi, jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Ui: Maggie, a munkát lehagytam: köszönöm, hogy kérdezed, szerződésem szept. végéig van. Ha addig sem ül össze és határoz a legfelsőbb illetékes döntési fórum, akkor megint csak meghosszabbítás lesz. Már a hajam tépem ettől, de tenni nem tudok semmit. Egyébként több tucat tanárt érint, nem csak engem, itt így mennek a dolgok...

Kép
Kép
irina

Sziasztok,

valahogy nem jutok ide :oops: :oops:
Szombaton grilleztünk a szomszédokkal, tegnap anyuéknál voltunk, ma pedig csak a gyerekek. Semmi nyüglődés, csak csupa nevetgélés volt, még aludtam is velük:-) igy kellene minden nap, de hát akkor lehet éhen halunk és megesz minket a kosz :roll:

Áron énekel:
http://www.youtube.com/watch?v=qUle4u1Zs3M

:-)

NAgyon muzikális gyerekeim vannak :shock: hogy ez kitől van nekik :roll:

Bölcsibe szoktatás olvasom nagyon egyszerűen megy itt:-)

Minitali szuper lehetett:-)

K.Timi szuper nyaralás lehetett:-)szépek vagytok!!!! Nagyon vagány a frizud!

Fleur nagyon szép göndör fürtjei vannak a kislányodnak:-)

Nektarin nem szerettél volna képeket magadról:wink:

Vindo hajrá!!!!! szuper a ház!!!! Rugó továbbra is édespofa!

Emese én benne vagyok!

Irina eszik majd Ádi együtt a többi gyerekkel tuti:-)
Péterkének van a nappaliban kis asztalkája kis székkel, ott eszik egyedül. Én leteszem neki és ha éhes leül és eszik, de csak 3 óránként van kinálva. Nem egy igazán jó evő, válogatós fajta.
Igy eszik vajas kenyeret villával:
Kép Kép

Képeket megkaptam köszi:-)

Juba nagyon szépek vagytok:-)

REgi te nagyon házias lettél!!!!!! Ennyi befőzés :shock:

Heni
KépKép
heni81

Maggie, nagyon belelendültél az írásba :wink:

Itt sem hívei a nagy búcsúzkodásnak, azt hiszem. De nem is lesz módunk rá, mert elsején nyit az intézmény, nekem meg akkor tömbösítésem lesz.
Leadjuk G. telefonszámát, aki épp dolgozik, és ha kell, Gábort megcsörgeti a csanás lány, G. pedig jön :roll:

Mondjuk addig még megyünk egyszer, azt hiszem.

Nyelvvizsga: a héten már lennie kell eredménynek :roll:

Irina, hát, ezzel szeptember végi szerződéssel :x De azért kezdjétek el nagy elánnal a tanévet :shock:
Megáll az eszem... És egy évvel hosszabbítanának?

Kép
vindolanda

Ildikét Isten éltesse:-) Várjuk holnap a képeket Hörcsög!!!!!

Rugóval nem lesz gond szerintem a bölcsiben:wink: ügyes fiú ő!!!!

Heni
KépKép
heni81

Boldog 2. szülinapot kis Kapucíner!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Raniának és Mírának nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!
Kép
dettyk

Halihó!

Szóval elkezdődött a suli:-( nincs mit olvasni reggel:-(

Boldog szülinapot Rania és Mira:-)

Ma jó napunk van, Péterke igaz reggel 6kor felébredt, de megitta a kakaóját és visszaaludt 8ig:-) jaj de jó volt!!!!

Tegnap este lekopaszitottam Pétert, jaj volt nagy sirás:-( de most ellesz szerintem tavaszig.

Áron vagy egész nap cicizne, vagy az öklét rágja, hogy ezek a fogak :evil:

Heni
KépKép
heni81

hello

szerencsére nem a vesém fájt, csak vmi izom...nagyon puha volt az ágy kastélyban :-(

Emma kicsit hisztis volt tegnap met ugye nagyiék mindent csináltak..nehogy sírjon ...és keressen minket....de mára összeszedte magát..:-)

Kedvenc férjecském ma 2 napra elutazott a dunántúlra.:-( Mi meg a nőgyógyászaton kezdtünk reggel..villám tempóban rászántam magam a rákszűrésre..mostanában volt esedékes....kedvenc dokimhoz mentünk..( család barát ) és soron kívül fogadott, meg anyuval elpletyiztek kicsit, megdícsérte Emmát h milyen szépre sikeredett gyerek..:-)

du-án jön a keresztanyja...már nagyon várja....:-)

Regi: mmmm őszi barack.....

Vindo: mamidnak jobbulást! Papa?? van vki aki ott tud lenni vele?

Dettyk: hogy sikerült az állásinterjú párodnak?

Ágica: +++++++++ pozitív híreket!

Juba: nagyon édes kis fürtöskéd van,

Kispocc: De jó h nem fáj Búlcsú pocija, és a fogad is kibújt.

Maggie: mikor jöszök a bölcsibe? az itt van közel hozzánk, beugorhatnátok ha van időtök? Postakert u-ra jösztök ugye? Párom ott dolgozik a bölcsivel szembe( bélyegzőcenter vag mi van kiírva) :-)

Irina: de jó hír..szuper hogy van még ilyen.. ( anyud munkája ) Beszoktatás..ne semmi a tempó...akkor +++++++++++az ott alváshoz!

Hörcsög: Ovis lesz a kicsi fiad????? Ildike megy bölcsibe? Ház vásárlás??

Vindo: erdmény.....+++++++++++meg lesz az!!!

Rania, Míra Boldog születésnapot kvánunk!!!

Heni: grillezés Péterke a villával.. :lol: :lol: Áron
fogacskája... :(

Nálunk a 4 szemfog pikk-pakk kibújt egymás után..csak az elsőt vttük észer, akkor volt nűgib...a többit csak mikor kíváncsi voltm mizu..akkor vetem észere....szóval 16-nál tartunk.. :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Tudom, tudom, hogy én kértem és Irina drága át is küldte őket, mármint a képeket, és hát jobb, hogy nem lettek felrakva, borzasztóak. Na erről ennyit :D :D :D

Irina, de jó, hogy Ádi ilyen kis ügyes

Madonna, nekem tetszett, igaz a 2 órás várakozás nem volt túl felemelő a 2 órás koncert előtt, de egész jól bírtam, a végén kezdett csak esni, és hát a kijutásnál tulajdonképpen szarrá áztunk.
De mi simán kijöttünk, nem volt kordon döntés semmi extra, sok ember volt, és esett az eső ennyi. Ha nem esett volna, ki tudták volna várni az emberek a dolgott, így hogy esett nem ment inkább kordont döntöttek.
Amúgy a silver rész közepén álltunk tehát eléggé a tömegben, középen, és simán kijöttünk.
A koncert pedig sztem szuper volt, látványos és hát ez a nő, szóval baromi jól néz ki, és a hangja is szuper, ami show volt, az pedig szuper volt, voltak cigány zenészek, M.J. emléke, volt old t. autó, volt boksz ring, szóval jó volt.

Robesz egyre több ilyen hihetetlen dolgot dumál :shock:

Na én megyek beutalóért megjött Apa
Még jövök

Kép
Kép
nektarin

Úh, nagyon boldog születésnapot Csajok!!!!!!!!!

Kép
Kép
nektarin

NAgyon boldog szülinapot Míra!!!

Mi is megvagyunk, jórészt kint, ameddig csak lehet. Zsozsikám festeget a teraszon - nagyon élvezi.
Még nem bili érett, időnként mondja, hogy menjünk a nagyvécére, de miután ráültetem, azt mondja nem kell. Utána a pelcsibe meg csorog. De haladunk, mert ma mondta, hogy pisilni kell. :)
Asszem vennem kell egy szűkítőt. A bilivel sincs még jó barátságban. NEm baj, alakul ez. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Mírának és Raniának nagyon sok boldog születésnapot

Heni milyen úri fiad van :lol:
vajas kenyeret villával :lol:

Mesi Grétike is messze van még a pelusmentes léttől.
Néha sikerül a bilibe de többször mellé.

Juba szuperek a képek :lol:

Irina hogy sikerült az ott alvás?

Dettyk a munkához+++++++++++++++++

Ágica neked is+++++++++++++++++
hátha csal a megérzésed :roll:

Maggie ma milyen volt a bölcsi? Bercó jól viselte, hogy eltüntél egy kicsit?

Vindo milyen volt az első napod?

Mi ma egész nap fényképeket nézegettünk. Cicus nagyon rákattant :D Mindenkiről kell mesélnem valamit :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok, itt vagyok.

Jöttem, minden szuper volt, kicsit fáj a torkom, kifáradtam... De a legszuperebbek Maggie és a gyerekei voltak, akik hat órán keresztül vigyáztak Rugóra, mert mi mind a ketten dolgoztunk, a csana meg csak elsejétől van.

Ezúton is köszönjük :oops: :oops: :oops:

Minden jót, este jövök, ha elaludt Rugó.

Boldog szülinapot Rania, Míra!

Kép
vindolanda

Egyszer, mikor 14 éves voltam, vendégségben voltunk egy arisztokrata családnál (anyu barátnője elszegényedett arisztokrata család sarja volt, és a gazdag rokonok kastélyában dolgozott). Ott voltunk kb. egy hetet :roll:

Ott ették a vajas kenyeret késsel és villával :roll: :wink:

Kép
vindolanda

Ja, és Zsozsikám több, mint 15 kiló, és 94 cm. :shock: Nem lesz egy kis darab csajszi. :lol:
Gegi egy tündérbogyó, a legjobb kistesó a világon! :D
Ő már több, mint 11 kiló.
Imádják egymást, olyan jó nézni őket. Zsozsi énekel, meg mondókázik Geginek, ölelgeti, puszilgatja, és mondogatja: Én is szeretlek Gegi! :D
Töki meg úgy néz rá, mint egy istennőre.

Én meg melózok ezerrel, a honlap 1-2 hét múlva készen van. :D

Ja, és Gegi kezd leszokni a szopiról. Éjjel és/vagy hajnalban szopizik, tehát 24 óra alatt 1x vagy 2x. Este lefekvésnél sem igazán szopizik, abbahagyja, kitekeredik...

Hetek óta ilyen az étrendje: Tejpép, gyümi, főzi, gyümi, tejpép és hajnalban szopi.
Tejem sincs már annyi. A "leszokás" előtt becsomósodott mindkét cicim, de szépen lefejtem, és nem volt gond.

Kép
Kép
Kép
gremese

Drágák vagytok,Míra nevében köszönöm a köszöntést :) :)

Raniának nagyon boldog szülinapot kívánunk :)

KépKép
viranka

Halihó!

Csak gyorsan lejelentkezem, még pörgés van itt is. Ráadásul másodjára is el kellett indítanom egy mosást, mert egy törcsi összekékezett mindent. :? :x
Most várhatom, mire készen lesz.

A bölcsi jó volt szerintem. Bercó játszogatott, én ültem a szülői padon. Igyekeztem nem nagyon belefolyni a dolgokba. Csak nem tüntem ám el, majd holnap kerülök látótávolságon kívülre. :wink: Jó lenne, ha bírná, mert a kocsimért mehetek, a szerelő is uabban az utcában van.
Holnap meg ott is ebédel majd manóka a többiekkel együtt.

Kaqk, ezt nem is tudtam, már biztosan beszéltük az utcátokat, de én nem nagyon tudom betájolni magam. :oops: A bélyegzőcenter tényleg szemben van. :lol: Valamelyik reggel beugorhatunk bölcsi előtt, ha gondolod. :lol: Na, legalább nem a veséd, inkább a másik szerintem, ha már választani lehet. De a legjobb az lenne, ha egyik sem. :wink: Jobbulást!

Rania és Míra füle érjen bokáig! Sok boldogságot kívánok az ünnepelteknek!
:lol: :lol:

Heni, :lol: :lol: :lol:

Nektarin, 8) Hú, ez tök jó lehetett. Aztán majd ne csodálkozz, ha a kistesó Madonna-módra bújik elő. :lol:
Milyen beutaló? :roll:

Na, eddig tartott, nekem kell mennem kivenni a kisfőnököt a vízből.

De egy fontos dolog: HAJRÁ LOKI!!!!
dmaggie

s tegnap Bálint ült Míra ágyán egyszer csak elkezd röhögni :shock:
"Géta,onoko ,Dede" azaz Gréta homokozó Míra és ült és röhögött :) nagy hatással volt rá a kiscsajszi .
Amúgy Cicus ha apjánál van rá hasonlít ha Móninál akkor anyjára :)

:arrow: hívnak :)

KépKép
viranka

Helló, drágák, most csak kicsit tudok jönni:

DRÁGA MÍRA ÉS RANIA, ISTEN ÉLTESSEN BENNETEKET NAGYON SOKÁIG!!!

Maggie, nagyon ügyes Bercó legényke a bölcsivel, csak így tovább! És elbúcsúzni szabad, mielőtt elmész holnap (vagy el kell szivárogni)?

Vindo: szájszárazság 8) És milyen élmény volt, milyenek a hallgatók?

Mónikám, aranyos vagy, hogy kérded, hát ma már volt némi sírás, méghozzá beadáskor, mert előtte Ádi közölte, hogy bölcsi helyett inkább menjünk kirándulni. De aztán állítólag minden flottul ment, az alvás is sikerült, úgyhogy holnap is 9-től 3-ig marad. Amikor megyek érte, nem úgy tűnik, mint aki azon agonizál, mi lesz vele, hanem épp jól elvan. ;-)

Mesi: micsoda méretek, egek! :-) Már alig várom, hogy lássam a honlapot! :-)

Ma megvettem az őszre-(részben) télre kellő cuccok nagy részét Ádinak, jó hosszú körút volt. De végre kaptam esőkabátot rá (igaz, néhány mérettel nagyobbat, de jó lesz) meg gumicsizmát. Már megint 2 méret között van, nehéz ügy a dolog, 89 centi és a lába 21,5-es :-)

Lányok, egy kérdésem lenne: ki milyen fogkrémmel mossa a 2 évese fogát? Engem kiborít, hogy 1600 forintért tudok csak nenedentet venni (vagy ha olcsóbb is, akkor csak pár száz forinttal), és nem létezik, hogy ennyit kell kb. kéthavonta csak a gyerekfogkrémre kiadni. De minden másban van fluorid (a homeodentes homeós gyerekfogkrémben is, megnézettem a patikussal), az enyém meg nem hajlandó kiköpni, ami a szájában van. Szóval mindenkinek kiköpi a kicsi, vagy hogy csináljátok? A DM-ben lévő ún. gyerekfogkrémekben is mind van fluor, egyik sem lenyelhető emiatt (szerintem). Aki tud a nenedentnél olcsóbb, de nem fluoridos fogkrémet, ne habozzon megírni.

És plíz, plíz, még páran töltsétek ki a kérdőívet, kellene még néhány ember. Nagyon hálás lennék érte. 15 perc max. az egész!
Köszi előre is! Itten van:
Puszi: Irina
KÉRDŐÍV

Kép
Kép
irina

Irina, mi Gabi fogkrémet használunk, az olyan 400 ft, ha jól emlékszem :wink:

Dehogy köpi ki. Megeszi :roll: Na meg Rugónak hiába is mondanám, hogy ne egye meg:)

De ez egyénfüggő, engem nem zavar, ha naponta megeszik egy borsónyit :roll:

Ádi nagyon ügyes volt akkor :shock: Igazi felnőtt baba lett :shock:

A hallgatók rendesek voltak :roll: Nem volt velük baj :wink:

Zsófinak nem semmi méretei vannak :shock: :shock: Rugó olyan kis minimál-baba :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok

Boldog Szülinapot Rainának és Mírának!!

Mesi: Petra 92 cm és 12 kg :D Ő sem az alacsonyak táborát erősíti.Viszont bilizni bilizik de nálunk meg a beszéd nem akar beindulni :oops: További sok sikert a melóhoz :D

Irina: Őszintén szólva én fluoridosat adok Petrának csak egy angyon picit teszek a fogkeféjére és persze előbb megmosom neki és utána természetesen egyből lenyeli :oops: Vademecum junior a neve. :)

Maggie: De jó hogy Bercó igy bírja a bölcsit.Én rettegek mi lesz velünk mert rajta van az hogy annyira anyás de valami extra módon :? Sokat szokott rá vigyázni a nagyim és ma is vittem mert dolgom volt és már a bejárat előtt ordított :oops: :cry: Úgy sajnáltam :oops: :cry:

Viranka: Géta :lol: :lol:

Vindo: Akkor mondhatni kellemesen elfáradtál? :D Hogy van a nagyid?

Lmóni: Cicusodnak nagyon bejön a társaság :D Kis édi :D

Kaqk: Ez tényleg jó hír hogy nem a veséd! Az valami kegyetlen!Esküvőről képek?

Juba: Annyira aranyos Bertus.Sugárzik róla a vidámság.Nagyon cuki! :D

Heni: Nagyon jóóó képek Péterkéről.Petrának is van ilyen széke kis asztalall és szintén ő is ott eszik mindig :D Csak mienk szép strandkorlát kék színű :oops: :?

Kép

Kép
agica1126

Raniának! :oops: :oops: bocsánat

Kép

Kép
agica1126

Na, megint itt vagyok. Bár most meg lassan kiszedhetem a ruhákat, aztán meg gyorsan ki is teríthetem.

:lol: :lol: :lol: Hehe, tényleg igaz, vigyáztunk Rugóra, ami szerintem azért nem egy nehéz dolog. Leginkább arra kellett figyelni, hogy Bercó ne tegyen kárt benne. Szegénykét jól kupán vágta, mondjuk nem akarattal, de csapkodott is kicsikét, azt viszont akarattal. Szegény Rugó meg inkább csak elfordult tőle. Egyébként egy tünemény ez a kis emberke. Igazi kis energia bomba. Bercó du. 4 körül kidőlt mellőle, de ő bírta rendületlenül. Fotóztam is, majd igyekszem feltenni, bár nem lett sok jó kép, mert állandóan mozgásban voltak. :lol:
A nagyoknak is nagyon tetszett Rugó, mondjuk közben Dávid azért elment edzésre, Gergő meg nehezen szabadul a szg. fogságából. :lol:

Vindo, máskor is nagyon szívesen. Nekem volt öröm. :lol:

Emese, mondom én, táltos. :lol: :lol: Gegi a kis hurkás karocskáival, Zsozsi meg a rengeteg hajával, a szépséges pofijával. Jól sikerültek, na. :lol:

Irina, még nem tudom. Bár én ma próbáltam neki mondani, hogy elmennék a kocsiért, de azt modta, hogy nem. :roll: No, mindegy, majd lesz valahogyan. Legfeljebb majd együtt sétálunk a szerelőhöz a kocsiért. Ádi meg milyen kis kreatív. Jó ötletei vannak. :wink: Munka :x :twisted:

Viranka, ez édes. :lol: :lol: Báló is nagy dumás lesz.

Fogkrém, én nem is tudom igazán. Az egyik szomszédunk fogászati asszisztens, tőle kaptunk valamilyen mintát, azzal mossuk Bercó fogát. De szerintem az is fluoridos. Ha gondoljátok megkérdezhetem, hogy mit javasol.

Ágica, Te hogy vagy? Kérlek, ne aggódj annyira a bölcsi miatt. Először neked kell rendbe tenned magadban. A gyerekek szerintem átveszik a szülői aggodalmat, aztán csak rosszabb lesz a dolog. Meg olyan önbeteljesítő jóslatok is ezek. Hidd el, nekem sem egyszerű Bercót bölcsibe vinni, de ez van, sajnos nem tudom megoldani, hogy vele maradhassak. Akkor meg legalább igyekszem nem megnehezíteni a dolgát. Minden nap tapsikolva, örömködve indulunk el, hogy milyen jó is lesz. Mindig elmondom neki, hogy ott nagyon jó lesz neki, ott lesz vele a sok gyerek, Erika néni, Kati néni. Keresi reggelente az apukáját és ilyenkor el tudom mondani, hogy apa dolgozik, majd jön és megbeszéljük, hogy én is elmegyek majd dolgozni, addig ő a bölcsiben játszik majd a gyerekekkel.
Ennyi.

Petra méretei sem semmik ám. Gratulálok.

Jaj, tényleg, ma B. megnézte a kis ágyacskákat. Minden egyes takarót leellenőrzött. Szerintem nem kellett volna kétszer mondani neki, hogy próbálja ki. Bár, ha rendszeres lesz a dolog, akkor... :lol:
dmaggie

Sziasztok LÁnyok!
Újabb életjel! :)
Hétvégén már otthon leszünk, utánna remélem többet tudok jönni, bár látom, h sokan dolgozni, bölcsizni fogtok, így gondolom ritkábban keveredtek gép elé.

SZÜLINAPOSOKNAK SOK-SOK BOLDOGSÁGOT!

Munkakeresőknek sok sikert!

Vindo!
Mi az a tömbösítés?
Akkor ezek szerint már dolgozol?

Maggie!
Ügyesek voltatok, h Rugót is be tudtátok vállalni!
És milyen ügyes Bercó a bölcsivel!

Irina!
Ádi is ügyes a bölcsivel.
Mi is Gabi fogkrémet haszálunk, nem nagyon köpjük ki, de az a kis mennyiség szeritnem lemehet.

Nektarin!
Örülök, h jól éreztétek magatokat Madonnán!

Mesi!
Micsoda méretek! :) Persze Anyu, Apu sem apró. :)
Szopi miatt szomorú vagy?

Ágica!
Ne aggódj, minden rendben lesz!

Heni!
Péterke nagyon ügyesen eszik! :)
NÉha kellenek lazítós napok!

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Ja, és Zsozsinak neccesen még 23-as a lába.

Néhány kép a szülinapról:

Kép Az elmaradhatatlan lufik!
Kép Gegi hihetetlen tempóban csapkodott
Kép Szőke, kék szeműek :)
Kép Hasonlítunk? :)
Kép Művésznő
Kép Az egyik szülinapi játékkal

Kép
Kép
Kép
gremese

Gica! A szopi miatt Zsozsinál szomorú lettem volna, de most abszolút nem, máshogy látom a dolgokat. Fél évig szopizott rendesen, mármint sokat, megkapott mindent. Jövő héten 8 hónapos lesz, és még tuti szopizik, vagy kap anyatejet, úgyhogy szerintem abszolút jól állunk. Én meg legalább így (hogy nincs napközben szopi), rengeteg dolgot el tudok intézni.
Ma reggel nem kellett a cici, a "defektesből" lefejtem 1 decit, annyit tudtam (kezd lassan leállni - mint Zsozsinál, csak ott terhes voltam), és cumisüvegből megitta a nagy részét.
Egyáltalán nincs rossz érzésem, dönt a fiatalúr, én meg alkalmazkodom. :)

Munkakeresők! Boszitopik, tudjátok! :twisted:

Apa le akarja nyírni géppel Gegi haját. :shock: Mind azt a 2-3 centit, hogy le lógjon fülére. :lol: Kíváncsi leszek.
Gegi biztos nem lesz fürtös fiúcska! :lol:

JA, és tegnap gyurmáztunk. No ezt azért felügyelet nélkül nem szabad. Zsozsi a sötétbarnát :!: szétkente a kerti széken, én meg törlőkendővel :!: szedtem le. Gondolhatjátok hogy nézett ki. Zsozsikám meg: kaki, kaki! :lol:

Amit még birok bennük: Zsozsi odamegy Gegihez, megfogja a fejét, magához húzza, hogy összeérjen sz orruk, és azt mondja: Gyere pisze, vesszünk össze. :D (Azaz besszünk, mert a v-t b-nek mondja).

Kép
Kép
Kép
gremese

Vikdannak boldog szülinapot kívánunk :)

Napsugarast :)

Köszönjük mindenkinek a köszöntést :)

Tetszett a tegnapelőtti este bölcsibeszoktatóstéma :) Nálunk úgy volt,h. első nap kb. 1 órát(vagy másfelet) voltunk,melynek a végén Míra szökdösött át a gumiabroncskerítésen a másik csoportok játszóterére :) másnap már a szülőknek "el kellett " menniük azaz a másik épület háta mögött ültünk vagy 2 órát :) s így fokozatosan kb. másfél hét alatt beszokott a kiscsaj :9 Az alvástól én is rettegetem,mert anno elrontottam és igaz volt 1-2 nap hiszti az alvásnál,de a végén mindig ő kelt utoljára :) Nálunk az is jó volt,h. a bölcsi mellett mentek el a vonatok és majd 50 törpe mászott a kerítésre :)

Mesi!
bakker én lányom bölcsi végén majd 3 évesen volt 13 kg :) de magas volt :) művésznő :)

Juba!
nagyon szép Bertus :) s milyen gyönyörű haja van :) nagyon megváltozott,de még mindig hasonlít Rád :) :)

Irina!
én pici korukban elmexet használtam,most meg már ált. Gabit(Míra választja) v. vademecumot :) annyira mini adagot kapnak ha lenyelik sem lesz bajuk :)

:arrow: B. már nem bír magával :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!!!!

Péterke éjszaka felkelt pisilni, de a mi ágyunkban akart tovább aludni, már nagyon régen nem aludt ott. :roll: de igy csak nem rég keltünk 8) Áron még alszik.

Mesi jaj de szuperek a képek!!!!! Külön fürdenek a gyerkőcök???? Nálunk már együtt lubickolás megy, Péter már nem akar egyedül, Áron pedig csak úgy lubickol mellette:-)

Tegnap volt szó a bölcsis betegségekről a reggeliben, én is javaslok mindenkinek majd ősszel egy kis immunerősitést, mi is fogunk, mert tavaj sokat volt ősszel beteg. ( Multi, vagy C + béres)

Fogkrém: eddig Gabi volt 1 éves kortól, előtte nem tudom a nevét, de dm ben vettem, ujjra húzható fogkefés változat, most vademecum van, de nagyon picit kap csak, inkább csak sajátitsa el a mozdulatot. Mi egyszerre mosunk fogat, próbál köpni, mert látja, hogy én is igy csinálom.

Verus lesz valami a szomszédom képeiből???? rólunk készültekből átküldesz pár jobbat???

Hát úgy olvasom, hogy mi járunk itt a legnagyobb lábakon, 25 ös
:shock: Ruha 92-98

Foga 19 van, cumit elhagyta és most már teljesen szobatiszta:-)nem hittem volna :oops:

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Jó korán keltünk, Bercó Gergővel néz valami filmet. Van egy kis időm, hogy tegyek fel képeket. Sajnos tényleg nem a legjobbak, mert nem nagyon tudtam fényképezni őket. :oops:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Az első képen Bercó táncol. :lol: :lol:
dmaggie

Éljen a kétéves VIKDAN!!!! Nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is!
dmaggie

Emese, díjnyertes képek. Művésznődet ölelem. Nagy cuppanósat küldök a kis hurkicásnak is. Nagyon-nagyon szépségesek. Szopit nagyon jól kezeled. Így van, ha ők döntenek, nincs mit tenni. De hogy Te mennyi mindent csinálsz, azért pihizel is néha? Zsozsitól meg elájulok. Nagyon szeretheti Gegit.

Viranka, nálunk is hasonlóan van a beszokatás.

Heni, köszi, ezen én is gondolkodtam. Adok is gyorsan valami vitamint. Bár ma reggel szőlőzött a drága, amit jól leszilvázott.
Na nyügi van.
dmaggie

Regi???? Szokatlanul csendes vagy! Minden rendben?
dmaggie

Sziasztok, én is itt vagyok...

De nem sokáig, Rugó hív :arrow:

Maggie, kösz a képeket.

Dettyk, állás-ügyben van fejlemény?

Bölcsi - nálunk sajna csak a durr-bele-bumm beszoktatásra van lehetőség, de Rugó stramm gyerek, megoldjuk valahogy :wink: :roll:

Mennem kell :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, egyem azt a táncos lábú Bercót :lol: :lol: :lol:

Kép
vindolanda

Maggie Regi már lehet eltette télire Szelit is :wink:

Édesek a gyerkőcök, gondolom Rugó a sajátos kis tempójában ismerkedett a helyszinnel és átjárókat keresett, porszivókat, csukjákat :wink:

Vindo milyen jó is ez a babanet, még babysittert is találtál :wink:

Gyurma na én még ezzel nem próbálkozom :oops:

Péterke happje, hogy minden egyes szunyogcsipését krémezteti :shock: naponta többször :roll: sőt még a fenelukát is krémezteti :shock: :shock: :shock:

mutatja a helyet és mondja KRÉM :shock:

Mennem kell, mert épp a nokedli szagatóval akarja leütni Áront :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Heni
KépKép
heni81

Heni, a csípések Rugót is foglalkoztatják.Végigmutogatja a lábain a csípéseket, különösen, ha viszketnek neki. Aztán megkeresi az én csípéseimet is. Igen, és szereti, ha kenegetem őket :wink: :lol:

Heni, akkor nagyon léptetek előre a szobatisztasággal :shock: :D
Nokedli szaggató :roll:

G. keres skype-on :arrow:

Kép
vindolanda

Na, majd írogatok neki később.

VIKDANNAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK :!:

Megyek, csinálok egy virslit Rugónak :arrow:

Kép
vindolanda

Szóval mi a héten vettünk gyurmát, nagyon bejön Rugónak. Olyan jó sós az íze, így nem eszi meg Rugó, nem ízlik neki.
Gyúrok belőle neki gombócokat, kígyót, nyújtom, mint a tésztát :roll:

Lila színű, ő azt hitte a gombócokra, hogy szilva.
De csak velünk akarja megetetni, mert ugye az íze rossz :wink:

Kép
vindolanda

Erre eltűntetek :roll:

Megyek én is dolgomra :arrow:

Ja, Emese, jók a partys képek!!
Nálunk a családban egyetlen szőke ember sincsen :wink:

Kép
vindolanda

Maggie: hányra jártok most bölcsibe?

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Vindo én vagyok :D

Szülinapos képek szuperek Mesi :D

Maggie táncoló Bercó :lol:

Irina örülök, hogy Ádó ilyen ügyes :D
Remélem később se lesz gond.
Ügyes vagy a ruhákkal.

Viranka Báló :lol: :lol: :lol:
Gréti vagy ahogy Ő mondja Géta is emlegeti :lol:

Cicus 13 kiló körül van és a 20 fogat kiszenvedtük már. 92-98-as ruhákat kell most beszereznem. Szobatisztaság még odébb van. Imád rajzolni, festene ha hagynám. A gyurma pedig nagy sláger de állandóan kóstolgatná :lol:

Csajok HP bejelentkezett vasárnapra :twisted:
Jó lenne reggel úgy ébredni, hogy már hétfő van :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, mi anyósomat és apósomat is várjuk péntekre, és vasárnap akarnak hazamenni. Meg vannak győződve róla, hogy segíteni fog nekünk, ha itt dolgozgatnak :roll: :?

Én is várom a hétfőt, de nekem akkor forgalmi, kedden tömbösítés... Tuti hétvége :wink:

Kitartást nektek is!!!!

A rajz nálunk kimerül annyiban, hogy kusza vonalakat rajzol, más esetekben meg pöttyöket (tiszta erővel). De ez is valami. Persze ha a falra kell rajzolni, ügyesebben megy...

Gica, igen, ők levelezősök voltak. Hamarabb kezdődik a szemeszter náluk.

Kép
vindolanda

Kitartás Vindo!!!
Egy cipőben járunk :roll:
A hétfői forgalmi meg sikerülni fog++++++++++++++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hát, majd meglátjuk :wink:

A legidegesítőbb az, hogy most formába kellene hoznom a lakást. De Rugó ugye nappal nem alszik, éjjel dolgoznom kellene, szóval a nagy kérdés az, hogy mikor. G.nak sem tudom lepasszolni Rugót, ő az új részt csinálja munka után.

Szóval törhetem a fejem, hogyan is csinálom.

Fetreng a földön :arrow:

Kép
vindolanda

Ha valami csoda folytán elaludna ma vagy holnap, az nagyon jó lenne :roll:

Elég nyűgös ma :roll:

Kép
vindolanda

Mármint napközben aludna el, nem úgy általában :roll: :wink:

Nem blogolok tovább :arrow:

De ha jön valaki, visszajövök ám...

Kép
vindolanda