Hű Nemlajos,Döme egyre szebb!Olyan helyes kis pofija van!Nagyon teccik!

Jók a képek!
Csibb!
Fanni biztosan élvezni fogja az ovit!

Várja???
Engem tegnap elkezdtek győzködni,hogy ne töltsem ki a 3 évet,nagyon durva szituk vannak a munkahelyemen,kellenék nagyon,de nem akarok(egyelőre),meg ugye nálunk nincs bölcsi,pedig még oda is szívesebben adnám,mint pl.anyósomnak
Poénkodtunk a férjemmel,hogy menjen ő gyesre,na ez vicces lenne,mert kb.50-nel többet keres,mint én,sokkal lazább melóval.
Moncsi!
Tényleg durva.Nekünk annó államvizsga előtti nap kapcsolták ki az áramot,mert a főbérlő nem fizetett

Gyertyafénynél tanultunk reggelig
Én is havonta küldöm interneten az óraállásokat,így mindig ténylegeset fizetünk(illetve gázt szoktunk előre fizetni,hogy ne legyen télen olyan sok,azt úgyis csak évente egyszer olvassák le)
Adryn!
Homokevő Nico,nagyon tuti!

Ez ám a hozzátápi!
Környék tényleg meseszép!
Szonja macija nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Énisénisénis!
Lara is aludt tegnap du.2 és fél órát(igaz,néha vissza kellett altatni,tudom,ha sírva kel fel,hogy nem aludta ki magát)rég volt ilyen.Ő totál beállt a 8kor vacsi majd alvás,és fél 12 majd fél 4kor kelés.6kor meg végleges.Viszont ma hiába kínáltam, fél 4 után csak 9.20kor éhezett meg

Ilyen se volt még.Mondjuk tegnap se evett sokszor,csak menős napunk volt,nem tudtam annyira figyelni(itthon még jegyzetelni is szoktam,mikor eszik,mikor kakál-amúgy elveszünk a napok számlálásában

)Jó lenne,ha ritkítana végre kicsit a 2 órákon.
Tegnap vettünk Huggiest a dm-ben duplacsomagos,nagyon jó áron volt és még törlőkendő is volt hozzá ajándékba.Hát tényleg nagyon tuti!Ezt tényleg nem kell 3-4 óránként lecserélni.Szinte száraz volt(és nem azért,mert nem pisilit!

)Szóval lehet átpártolunk