Sziasztok!
Délelőtt dokinál voltunk. Megint sokat kellett várnunk, mert sokáig műtőben volt, de aztán végre megérkezett. Képzeljétek mondtam neki hogy örülök, hogy legközelebb már a régi Honvédba mehetek, mert itt megint sokat vártunk, és megkérdezte, hogy mennyit. Mondtam is neki, hogy múltkor kb 3,5 most meg 2,5 órát. Aztán erre mondta, hogy ad időpontot legközelebbre. Bár ugye vett le kenetet, amit remélem, hogy negatív lesz, mert már nincs semmi tünetem odalent - de ezért még jövő héten telefonálnom kell. Ha minden jól alakul, akkor szeptember 21-én megyek hozzá legközelebb... épp akkor leszek 31 éves
Mondtam neki a keményedéseket is, és megnézte a méhszájat, ami rendben volt. Bár olyan pofákat vágott vizsgálódás közben, hogy azt hittem nincs rendben, de mondta, hogy zárt a méhszáj. Mondtam hogy szedek magneB6-ot, de csak napi 3-at. Azt mondta az kevés, és nyugodtan szedjek naponta 6-8 szemet. Vagy a Béres magnéziumját ajálotta, amiből napi két szemet javasolt. A magnerot-ra is rákérdeztem, de azt mondta, hogy ő azt nem szokta ajánlani. Nem hinném, hogy gond van vele, tán nem szeret felírni gyógyszert. De amúgy rendes volt...
csillag: nagyon jó kis uh képek ezek
Amúgy képzeld, hogy annak idején, amikor Verocska volt a pocakomban, szedtem a szőrt a lábamról, és énekelnem kellett közben, mert nagyon megviselte őt is a zaj. De jó hangosan énekeltem, és az megnyugtatta
o'hara: hát igen, tudnak elég érdekesen helyezkedni a picurok, és nagyon nagy fájdalmakat okozni. Tegnap este egyébként nekem is, egyszer az egyik oldalam, majd a másik fájt nagyon. Szerintem a petefészkeimen feküdt egy-egy baba

Én szoktam kicsit noszogatni ilyenkor őket, hogy nyomuljanak már odébb!
A hite Isten ajándéka. Ha gyengül, van egy ige, amikor az apa gyermekét gyógyítja meg Jézus, és az apa mondja Jézusnak, hogy "Segíts az én hitetlenségemen!" Én is ezt szoktam mondani.
Amit a munkahelyről írtál, hát tényleg nagyon igaz. Sokszor jobb, ha egy jónak látszó lehetőséget nem kapunk meg...
Ma láttam a kórházban egy kislányt. Két év körüli lehetett, járókeretet kapott, olyat, amin kerekek is vannak. A kis lábai ki voltak merevítve térdtől lefelé - mint Forest Gump-nak - és olyan boldog volt, hogy tud menni! Azt hittem elbőgöm magamat. Egyrészt azért, hogy milyen csodás öröme van egy ilyen kis életnek, és másrészt hálát éreztem a szívemben, hogy a mi gyermekeink egészségesek.
teodorka: a Máv-ban voltál? Én is ott voltam és sokat vártam a Spánikra, de fél12 körül megérkezett...
Lehet hogy láttuk egymást???
Én is már előre utálom azt a löttyöt, amit majd meg kell innom egy hónap múlva a terheléses cukron
anita: az én fejem is fájdogálósat mutat
briell: a gyűrűimet már én is alig hordom.
moly: a PC elég drága, nem is gondoltam volna, hogy az is kínai gyártmány