Edina, örülünk,hogy jöttél és remélem hamarosan pihenni is tudsz már egy kicsit!
Vick, nem semmi lehetett az ikreket megszülni,még császárral sem.
Remélem sikerül Vincénél átélned ezt természetesen is!
Tényleg, Krisztina is debreceni,nem?Nem taliztok?
Fleur, pont kedden beszéltük, milyen jó, hogy mehet Lillus bölcsibe, nem hiszem el...
Valahogy esetleg hátulról nem lehet kikerülni ezt a macerát?
Gondolom megpróbáltok mindent!
Zsuzsi, neked nagyon jó szakmád van szerintem!!!Irigyellek is picit érte
Keresztlányunk második neve Zsófia, Eszter nevű barátnőm meg 2 is van, mind2 szép név,bármelyiket is választjátok!
Móni, a szülésznőnek nagyon örültem,tényleg.Rá fogok kérdezni az elején az anyagiakra is, meg hogy hogy zajlik ez, ha éjjel felhívom vmikor majd, bejön a kórházba?
Apás szülés lesz nálunk is.
Szerintem annyira összekovácsolja egy ilyen esemény a párokat.
Tavaly ősszel babu születésénél

benn volt velem a férjem, alig akart elmozdulni mellőlem, maszírozta a hátam, hozott rám vizes zsepit, simogatott és mielőtt beindult a tényleges folyamat, mintha megérezte volna, mondta, hogy kimegy egy picit levegőzni így szerencsére se ő se én nem láttunk semmit a dolgokból, bár akkor úgyis kiküldték volna.
Annyira megerősítette a kapcsolatunkat ez a történés, ott határoztam el, hogy erősnek kell lennem és minél hamarabb életet adni egy egészséges kisbabának, amint lehet, mert nagyon megérdemelné, hogy így mellettem volt.
Lányok, lehet hülye téma lesz...Eddig fel se merült bennem.Hétvégén egy idős nő/mami megkérdezte, hogy alszok ekkora pocakkal.Mire én, hát csak oldalt.Erre ő, hogy csak háton szabad, mert összenyomom vagy eltöröm oldalt fekve vmilyét a gyereknek.
Azóta ezen parázok és kínszenvedés minden alvás, mert háton kínlódok.
Mi igaz ebből?
puszi,
Kata