Annus,
drukkolok, hogy hamar túl legyetek ezen a hullámvölgyön! Amikor hasonló volt nekem, nem hitttem benne, hogy túl lehet lenni rajtam de a csecsemősorvos, aki szopitanácsadó ois egyben azt mondta.. és igaza lett..
Pótlás: hát, én még mindíg az utsó előtti etetésnél pótolom a hajnalban ciciben hagyott 50-70ml-rel, és az utsónál tápszerrel. Az elmúlt napokban nem volt elég neki a 100ml tápszer ssem, még 60-at bekevertem, és beszippantotta egy pillanat alatt.. Ha szüksége van rá, akkor kap. (És hajnalban 3 körül mindíg eszik úgy 120-160ml-t ciciből, ha 160-at pótolok, akkor is... kiváncsio vagyok én meddig tudok szoptatni...
Panddi,
szépséges lánykáid vannak! Hú, a párom mit nem adna 2 ilyen bombázóért! Nagyon jó hangulatúak a képek... jó kis hely lehetett...
Edua,
látod, még mindíg tart a tejci... le a kalappal a fejést illetően tőlem is!
Gyöngyi,
klasszak a képek!
örülök, hogy jó hatással volt rád a talink! Mi sem használtuk ki mindíg a kertet kellőképp. Kb 2 hónapig egy kényelmetlen nyugágyban akrobatikáztam Marcival, ha kint akartam lenni a kertben, aztán egyszer csak jött a szikra, hogy az aerobikos szivacsos matraccal kiköltözöm vele a fűre... (Nálunk sokszor vizes a fű, a férjem álandóan locsolja... Vagy egy másik helyzet, amikor én is gyagyának éreztem magam.... ugye mi soha nem megyünk babakocsival sehova, mert olyan a terep itt, és amikor a dokihoz elvittem, mert tudtam sokat kell várni, amikor kiakadt Marci, ott álltam, hogy most már nem tudok vele mit csinálni.. erre a keresztanyja, aki elkísért bennünket elkezdte ide oda toligászni a kocsit. 10 mp alatt elhallgatott Marci...
Túl sok inger: miért is nem jó, oha túl sok inger éri a babót?
Trixi,
sajnálom, hogy nem megy a szopi.. ne add fel, 40 napig kell érintetelennek lenni a cicinek, hogy elapadjon a tej.... mennyit sikerül fejni? Mennyi idő után indul be a tejleadó reflex? És mivel fejsz? Kézi Aventessel?
az sns nem segít? Mi hetekig azzal ettünk.... vagyis azzal pótoltam... de szerintem azzal tanult meg szopizni igazán jól Marci, előtte csak a felét szívt ki többnyire...
Holnap vagy holnaután lemegyünk Balatonra, lehet nem tudok jönni.. pár napot leszünk, időjárás és Marcitolerancia függvénye...
Megpróbálok jönni onnani is...
Ha nem sikerül, puszi, majd jövök!