A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Beatrix,képek megskubizva,a hosszúhajún gyönyörű a hajad!!!A rövidhajú közel állt mégis a rólad elképzelt képhez,amúgy azokon hasonlítasz a keresztanyukámra(sajna ő sincs már )!!!!!!

sutimano76

Jó reggelt!

Olvashatok vssza sok oldalt :lol: :wink: :wink:
Vendég

NEEEEEEM Kata,nekem muszáj az 5-ei dátum!!!!!!!!!!!!!!Addig fejenállok de nem szülök,főleg nem augusztusban,még ha már így is szűzjegyű lenne,de akkor sem!!!! :oops: De szerintem ti ezeket a görcsöket hívhatjátok jóslónak!!!!!Amúgy meg sokszor semmi bajom nem lenne,ha Berni nem tolná ki a popsiját.

Mellbimbó,nekem csak szimplán érzékeny,de már elég régóta,néha poló is dörzsöli ,Hát én vettem bimbóvédőt a szopihoz,háth úgy majd megúszom a csillagesőt!!

sutimano76

Hoztam nektek valamit. ;)

Kép

A kis hajas Dorka baba... :) Sajna nincs újabb infóm róluk... eddig nem akartam zavarni őket, de asszem ma már dobok egy sms-t nekik. :oops:

Kép Kép
manósziget

Hééé hol vannak Bex-képek????

Kép Kép
manósziget

Jó reggelt! :)

Petra,
vajon mi lehet Veletek? Egyben, vagy már babázol? ++++++++++++++++++++++

Tisz, Nagyon sajnálom, h be kell feküdni :( Igaz péntek már hamar itt van, na de akkor is... Drukkolunk nagyon!!!!!!!!++++++++++++++++++++++

T-pk, Nektek mikor lesz a nagy nap? Bocsi, de alig aludtam, nem emlékszem... péntek, vagy hétfő?

Madar, :) Örülök, hogy Veronika egy kisangyal :) El tudom képzelni hogy feszült voltál Julcsi miatt... De ne aggódj, ez teljesen normális, sőt elvárható reakció volt, valószínűleg lesz még ilyen v ehhez hasonló otthon is, akár úgy, h azt játsza Julcsi, hogy ő is kisbaba, neki is kell pl cumi, vagy valami hasonló. Egy kis regresszió belefér, ha belemegy az ember a játékba, akkor egy két nap alatt helyre áll a lelki béke, s újra a büszke Nagytesó lesz a csemetéből.
he-he-he, első babánál van, hogy az Apukáknak vannak ilyen regresszív megnyilvánulásai :lol: :lol: :lol: :lol: igaz, a cumiig nem fajulnak :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk az éjjel egy katasztrófa volt. Ati ugye egész nap nem aludt, ilyenkor éjjel is nagyon nyugtalanul alszik, felriad stb, úgyhogy jött át mellém... Kb másfél órát ficergett, forgolódott, mindezt úgy,hogy végig fogta a kezemet. Szóval egy kicsit fárasztó volt... Aztán az egész napos pakolás is érződött izületileg, alig bírtam megmoccanni :oops: fél 6kor keltünk...
Atesz is úgy jött haza szoliból, mint akit agyoncsaptak, éjjel fél kettőkor mentek oltani, meg találtak a leégett faház melletti sufniban egy kb hónapos holttestet. Nem unatkoztak.... meg nem is aludtak... Szóval így futunk neki ennek a nagy napnak. Asszem jó lesz, ha már este lesz 8) 8) 8)

Szombatra markáns hidegfrontot mondanak, lehet készülni ;)

vicger

Suti, én nem szoktam görcsölni (1x volt éjszaka kb 2 hete, az is nagyon enyhe). Semmit nem érzek pár keményedésen kívül, ami szintén nem fáj.

Kép
kata05

Petráról még semmi hír? Brumi, nem küldött vmi sms-t hogy bementek vagy hasonló???

Asszem ha így végig fogok minden egyes szülésnél izgulni... lehet Ákos se fogja megvárni a 12.-ét. ;) :lol:

Kép Kép
manósziget

Dorka baba csodaszép!!!!!!!!!!!!!! :):):) Mennyi haja van :shock: :D :D :D

Manó, Petra azt írta tegnap este, ha nem jelentkezik,akkor szülőszobán van ;)

Madar, valamit még akartam, de elfelejtettem :oops: :oops: :oops:

Sütikém, üdv a jóslós klubban ;)

Most megyek fürcsizni, izomlazítok :)

vicger

Manó, Brumi sem jelentkezett még ma... :wink:

Vicger, férjednek sincs könnyű szakmája....

Gyönyörű Dorka babája(kár h nem olyan éles a kép)!!! Épp előbb láttam a pic-án! Tényleg kis hajas baba! :D

Kép
kata05

Mostani éjszaka... 2-szer olyan 30 perces szopival lezajlott... még szerencse, hogy én csak közelítem a fejem a párnához és már alszom... ezért is nem alszik Molli a mi ágyunkban...

Védőnő
Egyik fülemen be, másikon ki, amit mond :wink:
Védőnői tanácsadás: kihagyjuk. :oops: (üres pofaviziteket nem szeretem :cry: )
Gyerekorvosunk más körzetben van, vele tartjuk a kapcsolatot. Ő tart minket annyira IQ-snak, hogy tudja, gond esetén úgyis jelentkezünk.
ÉS... van egy nagyon kedves eredetileg gyerekorvos "barátném", tőle is bármikor kérhetek segítséget. (az ő irányítása alatt lett a DOTE elsőként bababarát-szülészet, egyébként szoptatási tanácsadó.... :wink: )

Lili
Cumisüveg, cumi szerintem felesleges...ha igazán akarsz szoptatni...

Bibi
Tejleadás: Debrecenben is jönnek érte... a lombikhoz a vizsgálatok nagyrészét meg kellett csináltatni, most egy mellkasröntgen és székletvizsgálat kell.
Fertőtlenítés: ismerőseim azt mondták, hogy alapvetően nem kell akkora cicó... (barátnőm 2-szer 10 hónapig adta le a tejét és semmi különöst nem csinált...mosakodott, mint egyébként, a fejős cuccokat meg a mosogatógép 70-90 fokos programján mosta el).

Astrid
Tesóm egyik nap még volt vzsgálaton, CTG teljesen normális, semmi fájás... méhszáj 3000 (5. terhesség, 40. hét)... 24 órán belül mégis babázott... :wink:

Vicger
Tappancskefélés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezen kiakadni???? Én vigyorgok rajta...
Nyáron mi mindig mezitlábaztunk ithon az udvaron... eső után meg a betonon, a pocsolyákban milyen jó tapicskolni :lol: :lol: :lol: :lol:

Boboka
Nekünk réklink nincs is... :oops:
Mióta body van, azóta a kising+rékli ki is ment a divatból... :wink:
Vendég

Madar, mondtam már hogy olyan jóóó neked? Annyi nyugalom sugárzik a soraidból... Remélem Julcsi is jobban van mára... de biztos közrejátszott neki ez az új szitu is. De nem féltelek titeket simán megoldotok majd mindent, hiszen ő már egy igazi okos nagykislány. Persze gondolom most őt is jobban kell majd pátyolgatni és foglalkozni vele, hogy ne érezze magát elhanyagolva.

Kriszti, éjszaka :? Együttérzek veled, hisz sokszor nálunk is hasonló a szitu. Az ember gondolná, ha nappal nem alszanak a csimók, akkor estére jól kifáradnak és úgy durmolnak, mint a bunda. De hát ez nem így van. Bár én most nem panaszkodhatom annyira az éjszakám miatt és Míra is megkegyelmezett.

Kép Kép
manósziget

T-pk
Burokrepesztés nm fájdalmas... elvileg doktor vigyáz, hogy semmi arórész ne kerüljön a baba feje elé... n legyen gond...
Fájásokat beindítHATja... :wink:
Drukkok mennek!!!!

EDA
Én azt mondom, akinek lehetősége van rá...éljen vele... Már csak azért is, mert ha menetközben derül ki, hogy császár kell, akkor EDA-kanülbe adott gyógyszer után hamar kezdődhet a műtét!
(anesztes vérem kiütközik :wink: )

Babcika
Abból, hogy anyuka és apuka is RH-, nem biztos, hogy a baba is Rh-!!!!!! A családban mindenki negatívos???? Szülők, nagyszülők?????
ÉS... "
Nyomorult vérellátó nem bírja elhinni, hogy ha én is és apa is RH-, akkor gyerek is az és nem lesz ellenanyag." HA BAJ TÖRTÉNIK, AKKOR IS EZT FOGOD MONDANI??????

Móka
Imola olyan 200000-be van (lombikhoz gyógyszerek) :cry:
Hajnali 2-kor azon vigyorogtunk apával, hogy mi ezért fizettünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Anna
Kálvin-csokoládé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Védőnő: barátnőm lemondott róla... mégse volt náluk még egyszer sem a gyámügy...(3 és 1 évesek a fiai :wink: )
Most csúnya vagyok... Nálatok piszkálódik a gyerekvédelem? Számtalan "kisebbségi" meg éli világát :evil: :evil: :evil:
Nagyon igaz, amit Beatrixnek írtál! Anyuka lássa el a lányát, max. dédelgesse időnként az unokáját, de azt inkáb hagyja anyukára :wink:

Vicger
Nálunk csengő ki van iktatva :lol: :wink:
Vendég

Nagyon édes picibaba Dorina,ha nem gond egy kicsit kivilágosítottam a képet és úgy felraktam újra a pic-ra,mert a sötétből én alig láttam valamit!!!Nagyon sok haja van!!!!!!

Köszi Manó,a Bex képeket meg iwiwen néztem!

Kriszti,Atesz a munka ,nem lehetett könnyű!!!KisAti ,talán majd ma.Lehet érzi rajtad a zsongást,hogy MA VÉGRE MEGJÖNNEK A NAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HURRÁ!!!!!!!!!!!

sutimano76

Vicger
Fürdés nagyon jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak ne vennénk ki a vízből... és... ne következne utána az öltözés... :cry: :evil:
Apa akkor vette ki az 5 hetes szabiját, mikor hazajöttünk a kórházból :lol: :lol: :lol:
Közben a család is átjár hozzánk segíteni (nálunk szokás, hogy a gyerekágy ideje alatt a háztartásba besegítünk egymásnak).
Imola nem szereti, ha nincs a közelünkben. Alszik rajtunk, a mellettünk levő bölcsőben, a pihenőszékben... :wink:
Egyébként én nem izgatom magamat... élvetzem, hogy babázhatok... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Beatrix
Egy jó anya mindennél többet ér :lol: :lol: :lol: :lol:
Én pl. nem tudnám elképzelni, hogy legalább naponta egyszer ne beszéljek az anyukámmal... :cry: :wink:
Anyukámnak Imola a 9. unokája (és már megszületett a 10.is :wink: )

Süti
Az sajnos a kapcsolat felszínességére utal, ha a célzás is süket fülekre talál.
csak arra kellene gondolni, hogy ma az egyikünk szorul segítségre, holnap akár nekem kell segíteni. És hogyan várjam el????

Madar
Veronika még jó kislány :lol: :lol: :lol: :lol:
Julcsit egy kis anyai szeretgetés, egy anyai puszi biztosan meggyógyítaná :wink:

Dorina nagyon szép baba!!!
Vendég

Madar!

Jobbulást Julcsinak!

Bex: irigy vagyok, hogy úgy érzed, milyen jó családba születtél. Nem panaszkodom, de ez nagyon jó érzés lehet.

Vicger!

Sajna a zaklatásokért, azért neked sem semmi energiád van még!

Aki szülni készül, mennek a drukkok ezerrel.... :D

Nekem tegnap Balcsi nagyon jót tett, totál kisimultak a ráncaim, olyan szép helyen voltunk(nádas, csónak, stég)olyan igazi retro fíling. Gyerekek is marhára élvezték és én is bementem combikáig, annyira jó volt.

Süti!

SAjna embereket nem tudom kiiktatni magam körül, panelban lakunk...
Pedig néha jól jönne!

Mára is megfőztem, most őszibarackkrémleves lesz lecsós csirkemájjal, zöldborsós rizzsel meg ha lesz erőm, csinálok délután egy muffint is :D

Kép
arvaerika

Süti
Ha kevesebbet kellene visszaolvasnom, jobban lenne időm képeket felrakni... :wink:

Most "anya éhenhalok" riadó van....
Vendég

Mabe,én kivárok,aztán majd ha nekik kell segítség én nem leszek sehol,ők meg majd szóváteszik,akkor felemlegetem a mostani sérelmeim!!!

sutimano76

Ja, és Dorka baba nagyon szép, bár a kép egy kicsit sötét lett...

Mabe! Enyim gyerekek is mezítlábasok.... :lol:
Szeretem, ha koszosak, nem baj, ha saraznak, vizeznek.
Anyós múltkor megjegyezte, hogy miért kell sarazni? Én meg a gyerekek helyett válaszoltam, hogy sajnálhatja, ha kimaradt az életéből, ha nem szégyellném, én is beállnék a gyerekek közé...ez az igazi önfeledt játék, nem a szabályok közé szorított viselkedés(persze azt is kell, de annak is megvan az ideje)

Különben is van vezetékes víz, intelligens mosópor, szárítókötél....a ruháknak. Gyerek meg megy utána a kádba csutakra :lol:

Anna! Nekem két gyerkőc+párom 13-ai, én és Viki 1-jei, Lotti is kibújhatna elsején(csakhogy ne szakítsa meg a sort)

Kép
arvaerika

[quote="mabe86"]S írta:mabe86üti
Ha kevesebbet kellene visszaolvasnom, jobban lenne időm képeket felrakni... :wink:

Most "anya éhenhalok" riadó van....

Tudod mit akkor ne olvasd a hüleségeinket :oops: (bocs),csak pakold a képeket,mert a múltkori sok-sok képet már megnéztem.

Riadó,de édesen írtad le!!!!!!

Erika,asszem beköltözök valahova a környéketekre,ha ilyen finomságokról írsz,én esküszöm éhen halok!!!!!!!Na jó tegnap a carbonara nagyon fincsi lett.

Ma megyünk elhozzuk a hordozót,meg a járókát!!!!!Lehet megint takarítani,ja és kapunk egy etetőszéket ajándékba(kiváncsi vagyok az milyen,mert amire én emlékszem az egy drágább és nem semmi darab volt!!!!

sutimano76

Erika,csak neked csak most
Kép

sutimano76

Süti!

Kössssssssz!

Na, lépek a játszóra, felváltom apát, hadd dolgozzon egy kicsit(persze szabin van, de vagy a neten lóg, vagy a telefon a fülén :evil: )

Kép
arvaerika

Erika, ez nem ééééér!!! Most reggeliztem de már csorog a nyálam!! 8)

Zsófival most beszéltem... szinte 100%, hogy kedden mehetnek haza!!!!!

Csunyeszka is még egyben van... de már nagyon szeretne megszülni. (ezt nem csodálom)

Na igen képecske nem a legjobb... de majd kapunk még mi olyan sztárfotókat, hogy csudi.

Imoláról is kérünk újat!!!! Veronikáról nem is beszélve!!!!!! Lécci-lécci!!!!

Kép Kép
manósziget

Jó reggelt!

Madar,úgy sajnálom Julcsit,és olyan szuper testvér.Szerintem is inkább az izgalom,ami kijött rajta utólag.Hamarosan Ti is mentek haza,és minden rendben lesz.Veronikáról mikor kapunk friss képet?

Anna,ezt nagyon jól megfogalmaztad,sok igazság van benne!A svájci csokit megkérdezem neked.Egy barátnőm jön haza svájcból 5-én. :wink:

Hol van Bex fotója??? :roll:

Mano,köszönjük a képet Dorka babáról.Tényleg gyönyörű hajas baba.Remélem kapunk még sok sok képet majd.

Kriszti,éjszaka :twisted: Kíváncsi leszek én is "kit"hoz ki belőlünk a markáns hidegfront :lol: :wink:

Süti,sajnálom,hogy anyós ilyen,sose kerüljön "bajba",de te biztos fogsz neki segíteni!Csak most még antiszoci vagy :lol: :lol: :lol: Tegnap azért pazaroltam el majdnem a magzatvizem,mert az ikeában kinéztem két szép takarót Juniornak.Ahol voltak a takarók,ott már nem volt összetekert,csak kibontott mindkét színből.Én azt vittem a pénztárhoz.Majd közölte a csaj,hogy ez a mintadarab,és nem vehetem meg :twisted: :twisted: .Olcsó volt,tetszett, pont azok a színek,amiket én szerettem volna,és közlik,hogy NEM.Na de aztán kértem,hogy akkor szóljon fel az osztályra,mert bizony én 9 hónapos terhesen vissza nem mászok,és hozasson nekem olyat,amit megvehetek.Mivel ez volt az utolsó kettő,így mégis elhozhattam.

Erika,milyen jó is a sarazás.Mi is imádjuk.Én is mindig beültem a kölykök közé játszani.Na és amiket főzöl :shock: :lol: !Szülés után befizetnék hozzátok :lol: :lol:

Süti a PC guru!!! :lol: :lol:

Mabe,egyetértek Sütivel,ne olvass,hanem rakj képeket :lol: :lol: Mollinak becézitek Imolát???Annyira cuki.

Én viszonylag jól aludtam.Az egyik pisijáratnál férjecske álmodhatott valamit,mert úgy felriadt a lépteimre Kép Aztán később én is felriadtam egy kattogó kutyaugatásra.Ma kimostam a babaágyba valókat (takaró,plédek,rácsvédő).Férjecske is itthonról ügyköd ma,így nem leszek egyedül.Persze a kamaszomról semmi hírem.Tojik a fejemre,egy sms-t sem írt.Így most reggel írtam neki,hogy valami életjelet adjon.

Kép
v.andi

Dorina is gyönyörű! :D :D :D
BEatrix, Bex, egyetlen mozzanat volt: Bex-nek nincs vonalzója, Beatrixnek van. Ennyi. Meg amit írtam, ha titokban más nagymamák is olvasnak minket...

Süti, a tesód lehet, hogy szerepzavarban van most veled kapcsolatban és azért nem igazán segít, mert nem is tudja, hogyan segítsen :wink:

Imola, Mollinak szólítjátok?

Mónika, nagyon jó fej Julcsid van. Remélem otthon jobban tudsz majd aludni. :wink:

Erika, elképzeltem a főztödet... (nekem is csurog a nyálam)

Tisz, Kata, Petra, sokat gondolunk rátok :wink:

Ja, még valami. Én ezt nagyon tudom, mert apa, anya Rh+. A testvéreim közül legalább hárman vagyunk negatívok. Az én férjem is negatív, így nekem nincs gondom. Annak kell az Anti-d-gamma-globulin (ha jól emlékszem így hívják), aki maga Rh-, de a babája pozitív (ez csak + apával lehetséges). A neg. a gyenge, a poz. az erős tulajdonság. Úgyhogy Kata te is nyugodt lehetsz efelől. (Én azon kaptam fel a vizet, amikor anno Kaposváron mondtam az orvosnak, hogy tőlem nem kell vért venni, a gyerek apja is negatív, mire a válasz: Ők nem tudhatják ki a gyerek apja! :evil: De én csak tudom!!!)

Kriszti, nem semmi éjszaka...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Jó reggelt! :shock:

Még itthon,de szerintem már nem sokáig.
4 óta fent vagyok, mert derült égből villámcsapásként jöttek a görcsök.
Most egy ideje már 4-5 percesek ( elég horrorisztikus :shock: :shock: :shock: :shock: )Igyekszem sokat sétálni,de ha jön a görcs, akkor kapaszkodnom kell.
(de most már legalább tudom milyen a keményedés és milyen a görcs.)
Mintha le akarna szakadni az alsó fertályom. :shock: :shock: :shock:

No, igyekszem optimista lenni, most dobok egy zuhit, utána felhívom a szülésznőt, és szerintem INDUL A MANDULAAAAAAAAA!!!!!

( ja, szerintem a nyákdugó is távozott........... )

puszi mindenkinek és köszi a sok sok aggódást!!! :wink:

KépKép
csikipetra

Ellenanyag... én lenni 0 Rh-, apa nemtom... Míra naná, hogy 0 Rh+ lett. Meg is kaptam az ellenanyagot szülés után. Most is 2 havonta volt vv... Ennyi, de ez most miért baj? Vagy csak kérdés volt hogy megy?

Kép Kép
manósziget

Sziasztok!

Csak gyors bekukk: mert rajtam van az inger, hogy ma csináljak is valamit, ne csak lusta macsak módjára lézengjek egész nap ...

PETRA: semmi hír róla, én ebből arra következtetek, hogy a szülőszobában van ... remélem, hamarosan jön az sms ... akkor rögtön jövök igérem!!! :)

MÓNI: Julcsinak tutira csak az a baja, hogy 1. hiányzol neki, 2. most döbben rá, hogy minden megváltozott ... annyira jó anya vagy, gyorsan túl fog esni ezen !!! .... tudom, milyen szörnyű lehetett a teloban hallani, hogy "beteg" ... amikor tavasszal Londonban voltam, akkor Lilla is beteg lett közben ... a tehetetlenség érzése borzasztó ... közben meg tudam: jó kezekben van, biztoan gyorsan jobban lesz !!! ... ma már biztosan minden rendben lesz Julcsival :)

ERIKA: én is a sarazás, homokozás, pocsolyában játszás híve vagyok :) ... estére úgy néz ki Bibike, mint egy kisördög ;) ... és leginkább mezitláb van egész nyáron ... mondjuk itt adottak a körülmények mindehhez ... max nekem kell 5ször annyit takarítani :)

Megyek főzni: pulykanyakból húsleves, májgombóccal, petrezselymes krumpli, fasírt és koviubi ... ez lesz a mai menü :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

PETRA VELED VAGYUNK LÉLEKBEN!!!!! ÜGYIK LEGYETEK! ++++++++

Kép Kép
manósziget

Na most szorítsatok az én CsikiPetra barátnémnak!
danyuci

Dorina baba nagyon szép kislány, milyen sok haja van!! :D

Petra, nagyon izgulunk érted!!! Drukkolunk ezerrel, ügyes leszel és erős!! :wink:

Anna, képzeld megkönnyeztem amit Beatrixnak írtál!! :lol:

Andi! Dani tutti nagyon jól érzi magát, meg lehet, h. lemerült a telefonja, ezért nem ér rá írni... Kamaszok... :wink: :wink:

Süti! Sajnálom, hogy görcsölsz, lehet, hogy előbb szülsz, mint én?? Nekem még semmi ilyen tünetem nincs!!

Tisz, nagyon szorítok értetek is!! :)

Madár!
Mielőbbi jobbulást Julcsinak!!

Húú Bibi, ez a menü egy szadizmus!! ÉHES VAGYOK!!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Sziasztok!

Petra: Nagyon-nagyon drukkolok! Biztos nagyon ügyik lesztek és továbbra is irigykedem! :oops:

Dorina baba nagyon szépséges!

Madar: Szegény Julcsi, jobbulást neki! Egyetértek az előttem szólókkal, ez nagyon stresszgyanús rosszullétnek tűnik! Remélem a többi nagytesó azért ezt kihagyja. :oops:

Erika: Örülök, hogy jót tett lelkednek a Balaton!

Andi: Jaj, Anya, Dani fiú nagyon elfoglalt ám most! :lol: Ki tudja mikor jutott ágyba? :wink:

Süti: Azért nem ér beelőzni!!! :wink: Nekem 3 napja nincsenek nagy jóslóim, de Anyum szerint átalakult a pocakformám. Remélem majd bent várlak a kórházban és váltjuk egymást jövő hét vége felé. :lol:

Kép

Kép
hgrita

PETRA HAJRÁ!!!!

Peppino,becsomagoltam neki a töltőt.Nem fogadom el indoknak :lol: :lol: :lol: .Tudom,hogy jól van,és érezze is jól magát!

Kép
v.andi

Petrának továbbra is megy a drukk!

Dorka baba nagyon édi.

Szerintetek, ha eddig nem beszéltem se a dokival, se a szülésznővel eda-ról az gond lehet, ha netán mégis kérnék?

Bár én a szuritól jobban félek....nem hiszem hogy fogok kérni a hátamba egy nagy szurit, még a hideg is kiráz tőle, de persze ez változhat.

t-pk

t-pk,én is pont így vagyok vele.jobban tartok a szuritól,mint magától a szüléstől.Mondjuk nekem már van tapasztalatom.

Kép
v.andi

Anna: Svájci csokik, nyam! Azért is szerettem férjem előző munkahelyét, mert évente többször utaztak Belgiumba és onnan is hozott azért mindenféle finomságot! Úgy ettük a bonbonokat a dobozból, mintha aranyból lennének! :wink:

Tisz és T-pk, meg persze mindenki, aki mostanában tervezi (vagy nem, csak meglepi) a szülést, szorítok! :lol:

Vicger: Sajnálom az éjszakát! KisAti is egyre nyugtalanabbnak tűnik, nem? Biztos érzik már a közeledő változást, mert Andris is mostanában néha teljesen kivetkőzik önmagából, nem is lehet ráismerni. Másnak nem tudom betudni, mint a tesókérdésnek.

Mabe: A Molli becézés nekem is nagyon tetszik! :lol:

Nekem férjemen ( ő max 2 hétig lesz itthon) és Anyumon kívül nem lesz majd több segítségem (tudom ez is elég sok sokatok helyzetéhez képest). Apum esetleg bevásárol nekünk, de nem tudom, hogy Anyós pl akar-e főzni esetleg. Ezért nekünk eleinte biztos marad az ebédrendelés.

Anyum egyébként mintanagymama: amikor Andris születése után segített, akkor vasalt, mosott, mosogatott, ha fürödni, hajat mosni szerettem volna, akkor dédelgette Andrist, de egyébként mindent hagyott hogy én döntsek el. Most sincs ez másképp. Soha sem szól bele semmibe, ha kérdezem (és tud), akkor segít, tanácsot ad, de kéretlenül sosem. És maximálisan tiszteletben tartja, hogy mi szabjuk a határokat, ebben sosem volt vita az elmúlt 3 évben. Ha egyedül viszi el Andrist valahova, akkor biztos jó nagymama módjára kényezteti, de tudom, hogy minden alapszabályt maximálisan betart. Nagyon szerencsés vagyok vele! :oops: :lol:

Kép

Kép
hgrita

Igen, Petra, ez már biztos az!!!
Szorítunk :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

T-pk: Én nem fogok EDA-t kérni (Andrist is nélküle szültem). Az Uzsokiban még külön kell érte fizetni (azt hiszem 20ezer Ft). Nem a pénz a probléma (bár inkább költöm Mátéra a pénzt), hanem hogy félek én is a szuritól. Jobban, mint a fájdalomtól. :oops:

Kép

Kép
hgrita

Lányok, olvasok ám, csak most még írni nem tudok, de majd minnyyááááá ... most csak gyorsan Petrának:

Petra, nagyon szorítunk Somának és Neked ... Veronikának is most mondtam, hogy sok-sok energy-t küldünk Somácskának és a mamájának.

KépKép
KépKép
madar

[quote="t-pk"]P írta:t-pketrának továbbra is megy a drukk!

Dorka baba nagyon édi.

Szerintetek, ha eddig nem beszéltem se a dokival, se a szülésznővel eda-ról az gond lehet, ha netán mégis kérnék?

Bár én a szuritól jobban félek....nem hiszem hogy fogok kérni a hátamba egy nagy szurit, még a hideg is kiráz tőle, de persze ez változhat.

Kata: az Istvánban nem kell előre jelezni, mint az Uzsokiban, azt hisezm ... csak, amikor beérsz, akkor mond, meg esetleg ha beszélsz addig a szülésznőddel, kérdezz rá, mit javasol ... én is rettegtem tőle ... DE most is fogok kérni hasonló szituban ... nekem nagyon sokat segített !!! ... a szuri nem fáj, csak a gondolat "fájdalmas", ha elképzeled ... nem kell rágondolni, csak gyorsan túllenni rajta :):):)

Petra beelőzött, majdnem egyszerre írtuk az előző hsz-omat :)

Anna: nekem is fura volt ez, amit írtál a vonalzókról ... :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Petra,nagyon nagyon drukkolok!!!!!!!

Andi,lényeg hogy a takaró és a magzatvíz is meg van!!!! :lol:
Kamasz fiú:ismerős,de miután elmeséltem uncsiöcsémnek hogy én is azért kértem hírt(nővéremék külföldön nyaraltak),mert nem szerettem volna álmatlanul forgolódni,hogy minden okés-e,azután napi szinten kaptam tájékoztatást akövi elutazásánál.Csak egy-két szó:minden oké!!!Szóval értesd meg vele ezt és talán belátóbb lesz,és megszánja az anyját!!!!

sutimano76

Jó reggelt!

Petra hajrá!!! Szorítok!!

Ma végre itthon vagyok, de jönnek a kolegák megbeszélni munka ügyet, így most meg takarítanom kellene.

Janónak sajnos nagyon nehezen indul az ovi, remélem visszaszokik majd! Ma apa vitte, már az integetésnél majdnem sírt, de aztán mivel ő férfi, megemberelte magát.

Imola! Én nem értek hozzá, nekem a doki mondta, hogy ha apuka is rh- akkor a baba is az. És régebben ezelőtt 5 évvel nem azt nézték,hogy te termelsz e ellenanyagot, hanem megszúrták apucit is és ha apa is negatív volt akkor ha jól emlékszem már nem is nézték. De lehet tévedek. Egyébként adom én a vérem amikor csak akarják, csak ne kelljen már érte a 9. hónapban összesen 4 órát várni. :(

Kép
babcika

Köszönöm Julcsi nevében a jókívánságokat, de ahogy többen is írtátok, ez a fajta "betegség" az, amit egy kis anyai ölelgetés és puszilgatás remekül tud kezelni. Délután jönnek hozzám. Veronikával már nagyon várjuk Őket. :)

Süti: lesznek képek, este majd töltök fel. :wink:
Tényleg jókat alszom, megszűnt a gyomorégés, olyan könnyedén jövök-megyek, lehajolok, jó újra ura lenni a testemnek. :) :wink:

Manó: köszi a képet. Dorka baba gyönyörű :) :) :)

Kriszti: igen, számítottam ezekre a helyzetekre, csak látni, tapasztalni azért más ... de tudom, minden rendben lesz, erre a legjobb gyógymód a szeretet, abban pedig nincs hiány. :wink:
Végre beazonosítottam, mi az a szoli ... pár napja még a női agyamnak csak a szolárium jutott eszembe erről, gondoltam is, hogy Ati milyen hiú pasi (ami persze nem baj) :lol: :wink: de azért ma sikerült összerakni a mozaikot ... bocs :) a történet többi része
:?

Mabe: Molli nagyon szép becenév ... tecc :) és a Te soraidból is a béke és nyugalom árad ... olyan jó ez :)
Julcsi délután jön a "puszikért" :)

Manó, Kriszti: csak megerősíteni tudom, amit írtatok, ha Julcsi kisebb korában nem pihent napközben, na nem a nyugodt éjszaka jött ... :roll:

t-pk: burokrepesztés Julcsinál nekem is volt. Tényleg nem fájdalmas, bár nálam hatásos sem volt, mert nem indított be fájásokat. De Mabe is azt írta beindítHATja :wink:

Erika: jól tettétek a pihenést. Ha sietek, ebédre még odaérek. :) :wink: nyam-nyam
Mi is imádjuk a sarat és a pocsoláykat. :wink:

Andi: a kamaszod simán csak jól érzi magát és nagyon jól van. :)

Bibi: igazad lett Julcsival kapcsolatban :) ... és annyira várom a délutánt, hogy megölelhessem.
Nem is tudom, hová induljak, ez a menü is nagyon csábító :)

Rtia:
mintanagymama ... de jóóóóó :) bár, én sem panaszkodom.
:wink:

Babcika: inkább várj, amíg odaérnek, és segítsenek takarítani.
:wink:

Petra, úgy várom a híreket ...

KépKép
KépKép
madar

Kép
Vendég

Mabe: Molli :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Kép
Kép
Vendég

... és továbbra is nagyon szééééééééééééép :)

KépKép
KépKép
madar

Kép
Kép
Kép
Vendég

Madar :lol: :lol: :lol:

Hiiiiiiiihi.... most 2 oldalon is Molli-képek vannak... :lol: :lol: :lol:
(ti akartátok :wink: )
Vendég

PETRA ÜZENI :

"Szülőszobán vagyok, 1-2 órán belül megérkezik Soma! :) "

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ééééés, még van ereje SMS-t küldeni .... vagy legalább apikának diktálni :) ... minden rendben lesz, és még császár sem lesz ??? :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibiesbrumi 2009.08.27 11:15-kor.

Kép

Kép
bibiesbrumi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?