halihoo
nagyon meleg van! igy csak a kovi etetes utan megyunk kirandulni ilyesmi. tegnap normafanal voltunk!! nagyon jo ido volt ott. Boronak hangja nem volt, nezelodott vegig, meg evett meg magyarazott! csomo terhes no volt

meg szinte akik voltak meg mind gyerekkel!! piknikeztek
meg voltunk vasarolni is!
Eszto, altalaban amit meglatok

etelt is itthonra, meg ruhat

egyebkent ha vkit erdekel a gyongyosinel a plazaval szemben van egy zokni nagyker!! van vagy 200fele gyerek zokni ..... es akkor lehet keveset mondtam!! meg harisnyak, minden szinben, mintasak is stb. en csak amultam bamultam! hihetetlen olcso!! vettem 188ft-ert tapados talpu 100%pamut zoknikat.. minden baba zokni 100% mondjuk

akkooor vettem telire is zoknikat, jo vastagok!! annyi cuki mintas van........ szoval sztem olcso! ha vkinek kozel van erdemes benezni! vettem neki harisnyat is. olyan okos voltam! bele se fer

ugyhogy majd ma elugrunk meg venni nagyobbat.....
en meggylevest szeretnek ebedelniii, csak meg apat kikuldtem sparba h hozzon! mert elfogyott. napi 1et siman megeszek, vagy dinnyeset.. vagy ilyesmi

rakatt
Gyongyi, parom nagymamaja megmutette a szemet nemreg! igaz mar 80korul jar

de megunta a szemuveget..... hat brutko h lat.. mindent elolvas total messzirol!!!!!
nah annyi mindnt akartam meg. de total elfelejtettem, sot, most abban is bizonytalan vagyok leirtam e mar nektek a zoknisat vagy sem