A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Sziasztok!

Kukli után (elvitte az a két gyönyörüséget magával) én voltam a következő, aki távozott.
Most értünk haza, mert még kellett vásárolni is, de nem sokára mehetek is Leviért a bölcsibe.
Csináltam jó pár képet, de majd inkább később, mert még enni is kellene valamit, hogy Lilinek legyen kajcsija :)
Kukli: köszönöm a dícséretet Lili nevében, és igazad van Csibb gyerkőcei még szebbek mint a képeken. Katka Petije nagy cukor pasi, igazi pasis hanggal és mimikával :)
Katák mind szépek és Erpé Katája tényleg hatalmas :)
Julcsi hurkái tündériek, de ő még nem szokta meg a társaságot, néha nemtetszését fejezte ki :)
Márti hajasbaba még mindig nagyon filigrán és barátkozós :)
Lizanna meg hihetetlen okos kiscsaj már most is könyvet olvas :)
Jaj és Hanna baba is befutott, bár velük szinte csak futólag találkoztam. Megérkeztek én meg leléptem (na nem miattuk :oops: ) :) És közben még evett is a kis drága, szóval róla sokat nem tudok, csak azt, hogy Mártinak konkurenciája lett (haj terén) :)
Örülök, hogy találkozhattam megint veletek. Lassan nem lesz könnyü beszélgetni a babóka mellett, mert némelyek már most szöknek :)

Kép

Kép
gabka77

sziasztok, ma mondom anyumnak, Tehutiéknak mekkora macija van, erre(akkorát röhögtem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:)
szezon vége van (maci szezon :lol: :lol: :lol: ) a búgócsiga is akciós :lol:

Nemlajos gyönyörű Döme, a pasik tényleg ennyire élvezték a strandot :lol: ?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok,

Én is megjöttem.... Jól elfáradtam. Tali jó volt, csak meleg, de nagyon sokan voltunk, szerintem csúcsot döntöttünk.... Most Csibb és Gabka fényképezett, övék a beszámoló lehetősége... ;)

Tehuti: Igen, kormány. Ez volt a dínólovaglás és a szervezőknek annyi fantáziája sem volt, hogy ne kormánnyal oldják meg az irányítást. Nekem illúzió romboló volt, de a gyerekeket nem zavarta. :shock:
Maci nagyon tuti! Hatalmas! :)

Nemlajos: Döme egy zabálni való kispasi és nagyon ügyesen pancsolt!
Viszont az úszógumival kapcsolatban észrevétel. Majd csak akkor tedd bele:
- ha már stabilan tud ülni és
- ha már ölben jól érzi magát a vízben (te adod neki a biztonság érzetet)
-Ezek az úszógumik majd jövőre azért veszélyesek, mert ha a járó gyerek feláll vele a kisvízbe és fejjel előre kifordul belőle (képesek ám rá), akkor víz alá kerül a feje és nem tud feljönni, az úszógumi miatt. Szóval csak óvatosan.... ;)

Vica: Depit sajnálom és megértem. Rám is rámtör időnként, hogy jó lenne már egy kis felnőtt társaság, meg igazi beszélgetések.... szóval olyan valós élet.... Sőt időnként az is eszembe jut, hogy nekem túl sok ez a 4 gyerek és nem győzőm azt, amit vállaltam.... :oops:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Szasztok!

először néhány kép a tegnapi végül velencei tavi strandolásról:
Kép nagyszülők és lizi vízágyban
Kép már a szárazon fürci után

és én is kattingattam Katka :wink: íme pár kép:

Kép
Kép zitáék
Kép
Kép
Kép
Kép lizikém
Kép te figyu már, vmi belement a szemedbe Í(lizi és kata)
Kép hehe, csak vicceltem
Kép muti ezt a játékot...
Kép kemséék
Kép masuték

bocsi a szűkszavúságért, fél kezes vok :oops:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Hazaértünk mi is rendben. Jó volt a tali, köszi mindenkinek!
Mindegyik baba csoda aranyos és szép, no meg a nagytesók is. Külön köszönet Samunak a babakocsi tolásért :)

Engem leginkább Lizi és Kata nyugodtsága nyügözött le, ahogy órákon keresztül nyugiban elnézelődtek, de KukliKata és Lili elbűvölő mosolya sem semmi :) Fanni meg tényleg annyira gyönyörű, hogy rajzolni sem lehetne szebbet!

Sajna Julcsikám kicsit nyügi volt, mentségére legyen mondva, hogy reggel szurit kapott és a délelőtti kétórás alvása elmaradt a tali miatt. De ő amúgy is kicsit szeszélyes, hát áprilisi a kiscsaj :lol: Remélem nem lesz azért antiszociális, és legközelebb már több érdeklődést mutat babatársai iránt :) Azért dícséretet is érdemel, mert a kocsiban oda-vissza egy szava sem volt, ami nála ritkaság.

Nekem meg leégett ma a hátam :o Látszik, mennyit voltam napon a nyáron, pedig fél nyarat a Balcsin töltöttük :roll:

Nemlajos, jók a fotók, na ugye azért mégis összejött a mama és baba a vízben nálatok is :wink:

Julcsit ma 7-kor megfürdettük, aztán vacsi után azonnal kidőlt, én is baromi fáradt vagyok, úgyhogy lassan én is követem a kislányom példáját.

Zita

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok, mi is itthon vagyunk, na nem most értünk haza. :D Kemsével és Hannával kb. 1/4 6-ig maradtunk, mi Mártival utána még beugrottunk anyuhoz. Látom, Papillon már feltett pár képet. Majd én is letöltöm azt az egyet amit csináltam (a végén a padosat) és felteszem, de most munka van, muszáj csinálni.
Nekem nagyon jólesett a mai nap. Szerintem Mártinak is. :)
Jó éjt!

Masut
masut

Na teszem a képeket, előre szólok sok lesz. Szelektáltam kicsit, de ezeket muszáj :)

Először is a csapat (kemséék később érkeztek)
Kép
Kép
Kép

Kép Márti és Peti szerelmének kibontakozása :)

Kép Látod milyen erős pasi vagyok :)
Kép Samu, még szárazon :)

Kép Julcsi jobb kezével véleményt formál :lol:

Kép Márti, Lizanna és Peti szerelmi háromszöge :)
Kép
Kép
Kép
Kép "Mutasd csak Márti, hogy kell azt a lábujj szopit csinálni?"

Kép Lilim sapi mögé bújva félig ülőpozban

Kép A dáma :) (Zita, Julcsi és a MT)

Kép Katka és Peti

Kép Papillon és Lizanna

Kép Csibb és Máté

Kép Kata megpróbálja ellesni Lilitől a felülést :)

Kép

Kép
gabka77

Egy cuki lemaradt :)
Kép "te ez a sapi, nagyon klasz, kell nekeeeem" :)

Kép

Kép
gabka77

örülök hogy jól sikerült a tali:) valahogy nekem is elkéne már jutni egy ilyenre :P :P

ma az egész napom rohanás volt, ráadásul még mindig nem tudtam beadni azt a r*hadt gyed igénylőlapomat... szar csiga otp -re már majd egy hete várok hogy adja ki a magánnyugdijpénztáras záradékomat. nah mindegy péntekre remélem már kész leszek. már most kész vagyok csak más értelemben :twisted: :twisted:

tehuti nekem is kell olyan maciiii! hol vettétek ilyen olcsón?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

tök jók a talis képek!!!!

moncsi, tescoban vettük, gazdaságos tescos maci! :wink: :D

bea, búgócsiga :D :D :D :D :D

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Pappilon, Gabka: Nagyon jók a képek. Ügyesek vagytok! És a kommentek is nagyon jók! :lol: 8)
Megjegyzem a 'nagyok' közt is bontakozik valami. A végére igen nagy volt az egyetértés Samu és Fanni között. ;)

Moncsi: Hol jó Neked a tali? Tatai-tó?

Katka

katka22

remélem van még belőle mert én is akarok ilyet :D:D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

hűha, ez aztán tali volt a javából!
Segond, én meg túl vagyok az oltáson (hát még Döme :D), megmérték a szentem, 7460gr, 66 cm (összement).

Hoztam képet a kész falrészről:
Kép Kép

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!
Micsoda képek! Tényleg sokan voltatok a végén. :o Remélem legközelebb tovább maradhatunk. Lili sapija nekem is megtetszett, de asszem hülyén nézett volna ki ha én is így rávetem magam. :twisted: A lábujjszopisoktatás csúúúúcs! Petike pedig jól megmutatta Mártinak. Gondolom öblös hangot meg is mondta neki a frankót. :lol:
Hmmm azt nem csodálom, hogy Fanni és Samu összebarátkoztak…. még jó hogy Boti nem zargatta őket. Hazafelé amúgy többször szóba hozta Samut.
Macit ma mi is láttunk, de aztán úgy döntöttünk nincs hova rakni, annyi mindenünk van. De nagyon finom puhaaaaaaaaaaaaaa! Menjetek, vegyetek!
Julcsi, Döme szuriknak nem lett semmi egyéb hatása?
Tényleg Ilda mi is varázsitatózunk, csak én az üvegre raktam a szopis részt, mert nekem a másikból folyt. Pár napja próbálkozik Kata, egészen tetszik neki, már kezd belejönni. Így kicsit több vizet iszik egy nap mint eddig (ma már kb. 25 ml-t) . Emiatt sterilizálhatok minden nap. De már csak pár hét.
Masut nem semmi, ti mindig jó sokáig nyomjátok. Kicsit irigy vagyok, hogy milyen mobilak az emberek egy gyerekkel, persze semmiért nem cserélném el a kettőt.
Na menek, holnap, holnapután bandázuk egész nap, max. sztem olvasni fogok. Szép napokat!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Ilda :shock: :shock: :shock: NEKÜNK IS KELL ILYEN FAL!!!!!!!!!!!!! :roll: Kiokosítasz majd, ha lesznek kérdéseim?
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jóccakát!

Na nem azt mondom, hogy most értem haza a taliról, csak most tudtam ideülni.
NAGYON JÓL ÉREZTEM MAGAM. KÖSZI NEKTEK!
És Bocsi Masut ha a végén amikor ketten maradtunk csak beszéltem és beszéltem és beszéltem és.... látszik otthon vagyok egyedül

Hannát kicsit az orránál meg a szeme alatt megkapta a napocska.Tényleg jó sokan voltunk most.

Nem csináltma képet a talin, de csatolok:

Kép dédivel vigyorgunk

Kép barnulok

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

Nemlajos: Nagyon tuti lett a fal! Tök ügyes vagy! :shock: Irigyellek ám érte! :D

Katka

katka22

kukli, mondtam már, hogy ha kell, küldök sablont (bárkinek) :)
a gyakorlati része meg annyi, hogy a mentett, sokszorozott képet (ha nem ilyet akartok) wordben, vagy amihez értesz A4esre elhelyezni, kinyomtatni öntapadós A4-esre, utána kiszínezni, ha kell, feketét alkoholos filccel erősíteni, kivágni, elrendezni fejben, felragasztani 8) :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, télleg marha jó lett a fal!!!!

Katka, és hogy mentek a dínók??? Elektromosak vagy, mi??? Leragadtam rendesen ezen a témán. :lol: :lol: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Csajok, tök jó volt a mai tali, még ilyet, sokat :D
Ugyan én nyomtam a kétfelé szakadós anyuka mintát, mivel a nagyobbik a játszón, majd leginkább a Dunaparton érezte jól magát, a kisebbik pedig addig talizott a többiekkel. Így túlságosan aktívan nem vettem részt az eszmecserében... Ezúton is köszönöm Gabkának, Papillonnak, Katkának és aki még felügyelte Katababát a szitterkedést, amíg én a nagy(ok) után rohangáltam :)

Képek csodajók lettek, küldök emilcímet, átdobjátok majd nekem?
Gyerekek nagyon édesek. Mindegyik tök ügyesen nyomja már a különféle lábrágós, forgós, kúszós, ülős produkciókat. Sok volt a lány, Petinek és Máténak nagyon jó dolga volt :)
Fanni és Samu pedig tényleg jóban lett, - a végén már civódás is volt :). De Boti és Samu is hamar megtalálták most a közös hangot (legutóbbi talin nem nagyon foglalkoztak egymással még), kár, h Kukliék nem maradtak tovább.
Masut, Kemse, ti végül meddig maradtatok?

Nemlajos, zseniális lett a szoba fala a barikkal. Nagyon ötletes és szép! Képek jók lettek, kommentek is! Tök jó, hogy Dömének bejött a víz.

Tehuti, az a maci tényleg nem semmi méretekkel rendelkezik :)

No, lépek, elfáradtam. Ma délután még vendégeink voltak.

erpé

na én meg most ültem le... hihetetlen ez a csaj... amit ma művelt... pörgött ezerrel, nem aludt el a tali után a kocsiban, sőt, még a húgomtól hazafele is csak félúton... :shock: én már a tali után hulla voltam. és most is vagy háromnegyed órán keresztül altattam... :shock: :shock:

képeket még nem töltöttem le, de amiket felraktatok, nagyon tutik! :wink: igyekszem, de nem tudom, hogy lesz-e ma energiám.

én is örülök, hogy megismertelek Kukli, és Erpé!

hát igen, jóképű Samut elkezdtük puhítani... 8) :lol:

köszönöm a dicsérő szavakat a gyerekeimre, nagyon jól estek! :D
dehát ebben a topikban ez a szint, szerencsére hozzuk! :wink:

Peti és Lili nagyon keményen nyomják a mozgásfejlődést! :shock: mi lustik vagyunk ehhez képest!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

köszönöm a dicséreteket :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na persze nem bírtam ki...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

és még jön a duna-parti románc!

Nemlajos
nekem is nagyon tetszenek a báránykáid! nekem jöhet a sablon!
bár kétséges, hogy megcsinálom-e... :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Tyű, micsoda képek!!!
És én most nem voltam... :shock: 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jaj, Erpé, és köszönöm, hogy az én lányom után is futkostál... :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

mi is leégtünk... :?
én most kipurc... megyek eldőlni, jóéjt!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Látom jól sikerült a tali, jók a képek :wink:
Samu és Fanni képek nagyon jók, látom jól megértették egymást :D

Nálunk ma nagyon nyügi nap volt, szerintem Nimród összvissz kb. 1,5 órát aludt :( Nem tudom mi volt vele, talán a foga. Még jó hogy anyukámnál voltunk, így volt ki ringassa, hol a nagymama, hol a dédmama :)
Ja és szegény Bulcsú végigsírta a fürdetést, egyrészt a fáradtság miatt másrészt tiszta piros a popsija, hiába kenjük nem nagyon akar elmúlni, és hát fej neki :cry: Jó lett volna ha erre az időre szobatiszta lesz és akkor nem lennének ilyen popsipirosságok a pelenka és a kaki miatt, de hát annyira tiltakozik az egész ellen :?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

hűha, ez tényleg nem duma, ez románc a javából :wink:
Ment a sablon, ahogy tudtam...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

vica, a nyűgös naphoz csatlakozom, én ma kimondtam, hogy nem is kell nekem másik gyerek...
Nagyon gáz volt (ehhhe, közben ég a pofámról a bőr, hogy milyen gáz lehetett, ha közben tudtam bárányt is ragasztani, de csak azért ment, mert közben a lábamnál tekergett, én meg szórakoztattam...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

no, jó éjt, kidőlök, régen volt reggel majdnem 7 óra...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

[quote="kemse"] írta:kemses Bocsi Masut ha a végén amikor ketten maradtunk csak beszéltem és beszéltem és beszéltem és.... látszik otthon vagyok egyedül

Kénytelen voltál, mivel kérdeztelek. :DD

Masut
masut

Jók a képek. :)
masut

Jó reggelt, hétalvók...!
Azt hiszem, én visszaadom Dömét, biztosan elcserélték a kórházban, meg ilyenek.
Egy olyan lény, aki az én génjeimet örökölte, nem AKARHAT felébredni reggel 6-kor!!!
Ráadásul mostanra elfáradt, és már alszik is, én meg...
Ehh :?

Ma nekem van kopaszis nap, remélem, segít, mert a türelmem már nagyon fogytán :(
Kimerültem.
Remélem, a hétvégi kresztanfolyam segít picit.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jó reggelt :)

ezen jót nevettem Nemlajos... bár én ma nem panaszkodok a háromnegyed 7-es keléssel. de általában nálunk is 6 a sláger :? és most elég jó éjszakánk volt... úgyhogy csak félzombi vagyok... keresem is már a progit mára :P nekem is nagyon tetszik a fal amit csináltál.. most rám is rámjött a kreatívkodás ennek hatására, de Nico mellett nincs időm :( nekem macik kellenének, van ötleted hol találhatok jó sablont?

tali szuper lehetett, irigy irigy hogy nem lehettem most ott 8)

Tehuti: szép nagy maci, látom ti is macimániások vagytok :D

KépKép
KépKép
adryn

Sablon akárhol van, én pl. a virágot és a kombát egy faldekorációs honlap oldaláról szedtem, aztán a szövegszerkesztőben ki fekete-fehérítettem színesről.
Majdnem mondtam a rossmannt, ami ugye jó macibeszerzési forrás, de hát Neked az most picit kiesik.
No, most csak beírtam, hogy maci, a gugliba, és még csak nem is a képekre kattintottam, mégis elsőre találtam egy ilyet, ezzel már lehet mit kezdeni (főleg, ha nyomtatható fóliára csinálod, ami átlátszó, úgy még a szőrkék is megmaradnak szépen):
http://pctrs.network.hu/clubpicture/1/5 ... _15348.jpg

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

köszi :D

annyiból nem esik ki a rossmann hogy anya jön szeptemberben ki hozzám szóval be tudja szerezni. lehet kapni macis képeket ott? vagy mit? :roll:

KépKép
KépKép
adryn

ahan, ilyet:
Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nyóccáz pénz az egész egyben.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

bakker.. anyának lesz egy menete rossmannékhoz :D már úgyis kérdezte mit hozzon :lol:

KépKép
KépKép
adryn

8) :D

Na léptem, mert elkések.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Nemlajos, neked jó talit mára - hiába, aki ennyifele topikol, minden nap mehet talizni a Kopaszira :D

Csibb, nagyon szuper képeket készítettél. Lili és Mártibaba fotósorozata kifejezetten tetszik.
És aki nem jött volna rá: Fanni és Samu éppen főz a Dunaparton. Fanni volt a főszakács (értelmi szerző), aki kitalálta, hogy milyen összeállítású menüt és milyen alapanyagokból készítenek. Samu meg hűen követte az utasításokat - igazi pasi, először bevágódik, és úgy tesz, mint egy mintaférj: még főzni is hajlandó. :D A menű egyébként: babgulyás és paprikamentes tojás volt :lol: és aztán vendégül látták a jelenlevőket.
Samu egyébként a végére nagyon elfáradt, itthon aludt egy nagyot.

Adryn, és mi lesz a mai program?

Lépek,

erpé

köszi kérdésed Erpé.. ahogy az idő kinéz ma is bícs lesz. csak egy újabb. szeretek új helyeket felfedezni, vallom hogy legjobb találmány a gps az olyan embereknek mint én :P

Nemlajos: jó talizást!

KépKép
KépKép
adryn

Nagyon jók lettek a képek!

Szuritól nem lett semmi gond, még hőemelkedés sem, pedig kicsit aggódtam mikor hazafelé beszálltunk a majd 50 fokba a kocsiba :shock:
A tegnapi méricskélés szerint Julcsi 8200 gramm és 65 centi. Dokinéni és védőnéni is azt mondta, hogy ez rendben van, az anyatejtől minden baba másképp fejlődik. Védőnő azt mondta, még legalább 1 hónapot várjunk HT-val, aztán ha 5 hónaposan érdekli a kaja és elfogadja, akkor elkezdhetjük neki adni, mert aztán elmehet az érdeklődés és általában csak 9 hósan jön vissza. Hmm, nem tudom, ezt mondták :roll:

Az éjszakánk jó volt, ma már 7 órát aludtam egyben, igaz este 9-kor már elaludtam. 4-kor szopiztunk, utána már alig bírtam visszaaludni, nem voltam álmos. Most reggel viszont annyira hisztis volt Julcsi, egy percre sem bírtam letenni, de még a kezemben is üvöltött egy csomót :? Most végre alszik :) Fogalmam sincs hogy tudnám elérni, hogy olyan jól eljátsszon egyedül, mint a babóitok tegnap :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

nemlajos: tök jók a képek! Jó talit mára neked!

adryn: dejó lehet bíscselni, mennénk veled.

zita: sztem sehogy, alaptermészet kérdése az egész, sztem :roll:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

sziasztok. hoztam én is pár képet :)

Kép hehe ez már az enyém :D:D

Kép itt vagy negyed órát elbeszélgetett magával :D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Erpé: majd adj egy emilt priviben és küdöm a képeket :)
Akinek kell még szóljon :)
Ja és nagyon köszönöm az infót :)

Eddig egy rohanás volt a napom, nem egy nem túl sikeres éjszaka után.
Lili ugyan csak 1x kelt éjjel fél 3kor, de Levi kétszer is csinálta a fesztivát, 1 kor és 3 után, ja és hatkor is ébresztőzött :)

Reggel átmentem nagyihoz, leszedni a paradicsomot, lett egy kis kádnyi :)
Utána berohantam Levi bölcsijébe felvenni videóra a ballagási műsort, mert a gondozónők attól tartanak, hoyg nem lesznek hajlandóak produkciózni, ha ott lesznek a szülők, nagyszülők :)
Bőgtem egy nagyot, mert annyira édesek és ügyesek voltak. Olyan nagyok már :)
Utána mentem Lilivel szurira végül vissza Leviért a bölcsibe, mert már így is alig akart ott maradni. Az ebéd ígéretével és hogy visszamegyek érte lehetett maradásra bírni.
Lili egész délelött nem aludt.
Most elvileg mindkettő kipurcanva szunnyad. Eldőlök én is kicsit.

Nemlajos: üdv újra közöttünk, remélem nem sültök meg ebben a melegben :)

Kép

Kép
gabka77

katka neked elfelejtettem válaszolni. hát mondjuk a tatai tó az jó lenne :) felmennék én pestre is mert kiismerem magam ott is, de Líviával nem szeretnék annyit vonatozgatni meg bkv-zni.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Hú mennyi fotó!
Csibb tetszenek a Duna parti románc fotók Fanniról és Samuról :D vízben is voltak?

Szép hely ez a gát. egyszer én is elmegyek.

Adryné meg valami csodálatos lehet a tengerparton felfedezni új helyeket, nagyokat sétálni, én már néha kivagyok ettől a panelos lakótelepi sétáktól, ráadásul öt percenként megállít valaki, és vagy ráveti a gyerekemre magát, vagy ellát okos jótanácsokkal :twisted:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?