Sziasztok!
A természet törvényei szerint kellett, hogy nőjön Babó, de nekem nem feltűnő, hiszen minden nap látom. És mivel nyápicka a ruhái is sokáig kitartanak.
boo!
Na, végre már! Gondoltam, hogy történés van, azért nem kukkantottál be két napja. Utána meg azt hittem, hogy Apázol, mert én múlt hét péntekre gondoltam. És Apával együtt jár anyós is.
Nyuszi fel sem veszi, hogy be van gipszelve a keze. (Ennek örömére tegnap este kétszer elesett illetve később lefejelte az apját. Persze sírás lett a vége. Mondtam, hogy akkor irány a fagyasztó. Ott persze még jobban rázendített. Mikor megnyugodott, akkor mondtam az apjának, hogy most már jó lenne, ha nem zúznánk teljesen össze a gyereket. Legalább egy kis szünetet tartsunk néha...

)
Anyatej:

. Egy kicsit még dolgozzál rajta (vagy ügyesen gyűjtsd össze) és már mehet is a fagyasztóba!
lorca!
Tudom, hogy miért kaptam. (Ettől több tördelés volt benne, úgyhogy én sem értem igazán

)
"Ha helyesírási hibákat néznék, elég egy mondat is. Az "eltörööt" az spec 2 ö és 3 t ) "
Ez nem hejesírási hiba, hanem elgázolás.
Ha nagyon kötözködni akarnék, akkor azt mondanám, hogy hol így, hol úgy írják a pen drive-ot.

(Kb. mint a fitneszt vagy a cappuccinot.) De valóban külön írva a helyes.
És, hogy maradjunk az off-nál:
"A Pen Drive neve onnan ered, hogy külsőre olyan, mint egy (kihúzófilc). ... Hordozhatósága minden igényt kielégít. A csatlakozófelület védve van, és akár a nyakunkba is akaszthatjuk, vagy felfűzhetjük a kulcscsomónkra. Súlya nem haladja meg a 20g-ot (18g)." Próbálkoztak a
memóriakulcsra magyarosításával, de nem jött be.
De a Plutó rajongók sem maradjanak kielégítetlenül:
"Venetia Phair kilencvenévesen hunyt el, 79 évvel azután, hogy gyerekként elnevezte a Plútót. ...
1930-ban 11 évesen a nagyapjának javasolta, hogy az alvilág istenéről nevezzék el az újonnan felfedezett bolygót.
„A nagyapám a Timest olvasta, és az volt benne, hogy felfedeztek egy új bolygót. Arról beszélgettünk, hogy mi lehetne a neve. Én javasoltam a Plútót" – mondta A Plútó elnevezése című, 2009-es dokumentumfilmben Phair.
Phair nagyapja ... Elmondta egyik jó barátjának, aki pedig részt vett a királyi csillagászati társaság találkozóján, ahol elnevezték az új égitestet. ...
1930 május elsején jelentették be, hogy az égitest a Plútó nevet kapta, ...
Tizenegy évesen megszállottan érdekelte a csillagászat és a mitológia is, és visszautasította azokat a vádakat, hogy a bolygót a Disney-kutyáról nevezte volna el . „Nem volt praktikusabb név a klasszikus mitológiából. Tudtam, hogy a bolygó sötét és homályos, ezért választottam az alávilág urát" ..."
" A Plútó nem bolygó többé
... azért osztályozták le a Plútót, mert nem felel meg a bolygók új definíciójának. Eszerint azt az égitestet lehet bolygónak nevezni, amely egy csillag körül kell kering, de nem csillag, és elegendő tömege van ahhoz, hogy a saját gravitációja gömbölyűvé vagy közel gömbölyűvé formálja. Emellett egyedi pályájának kell lennie, ami a Plútóra nem igaz: hosszúkás pályája találkozik a Neptunuszéval. ...
A Plútó egy teljesen új kategóriába került, ezentúl hivatalosan törpebolygónak kell nevezni. Ebbe a kategóriába számos aszteroida és más égitest beletartozik majd. "
"... hivatalos elnevezése is megváltozott: mostantól a 134340 néven emlegetik ..."
"A definíció szerint a plutoidák olyan naprendszerbeli égitestek, melyek a Neptunusz pályáján túl keringenek ...közel gömb alakot vegyenek fel. ..."

Valaki még valamit?
On topik
Középiskola: na ott már nálunk is "nagyban" mentek a dolgok. A matekórai körömlakkozás és az egyik osztáytársnőnk rajtakapása, mialatt a fiú wcben bagózott semmi volt ahhoz képest, hogy - mint utólag kiderült- két abortusz is volt a négy év alatt és akadt aki már nagy hassal tolatott be a pótérettségire. (Addigra szerintem már a többség túl volt a szüzesség elvesztésén

)
"problémás gyerekeből az arányon felül vannak a pestiek. Az okot nem tudom, mert igazából ugyan azokon a reklámokon nőnek fel és ugyan úgy chatelnek a neten."
Egy kisebb közösség tagjai jobban ismerik egymást, nagyobb kontroll alatt vannak.
ancsurti!
A "Gettómiiliomos"-t még nem láttam, de nagyon dícsérik csakúgy, mint a "Becstelen brigantyk"-ot.
"Boo:hurra apa erkezik!!!!"
Szerintem - miután egyként örülünk - menjünk elé és fogadjuk őt naaaaaaaaagy-nagy szerettel és szórjunk virágokat a lábai elé.
Csak így tovább Hangával, egyenesbe jönnek majd a dolgok és már azt sem fogod tudni, hogy milyen az, amikor egyfolytában sír.
(A temetőben való szoptatást illetően már múltkor is felszaladt a szemöldököm lorcánál, mert első blikkre nem értettem, hogy egy kismama miért járkál ilyen helyeken, ha nem muszáj.

)
sillia!
Én is szoktam így járni, amikor a frissen elkészült kaját vagy bármit akarok levenni a tűzhelyről. Aztán mindig anyázok magamban, hogy ki gondolta volna, hogy forró, ha egyszer most zártam el alatta a gázt. Azért szólhatna valaki...
"ki kellett húznom az ablakot mert lelógott a szöveg vége."
Mondom, hogy nem vagyok százas. Nem értettem, hogy hogyan lehet kihúzni egy ablakot. Azt nyitni szokták.
Játék.
Pont erre gondoltam, hogy kinek, mi a kedvenc időtöltése, mit szeret nézni, hallgatni.
Hugit leginkább a hófehér csempe köti le a fürdőszobában. Tégla szinű a fugázása és árnyék se sűrűn vetődik rá. Ehhez képest majd' kitekeri a nyakát csak, hogy láthassa.
Megnézte valaki tegnap a filmet?

És ha nem, akkor hogy tetszett?
gabi1 már napok óta nem jelentkezett be.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.08.27 08:12-kor.