A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Dorka
Nagyon szép a kicsi lány :lol: :lol: :lol: :lol:
Ugye, milyen jó büszke maminak lenni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

T-pk
Dukkok mennek!!!!!!

Babasírás
Nem tudom elviselni :oops: :?
Ezért próbálunk mindent Mollinál is... bugyolálás, cici, dajkálás, stb...
Még olyan kicsike :wink:
Csak éjszaka lehetne kicsit kiméletesebb :wink:
Ma is 1-től majdnem 5-ig szinte folyamatosan ébren voltunk...

És le lettem kakkantva :oops: :wink:
Vendég

[quote="madar"]H írta:madarát, lányok én nem aludtam édesdeden, meg enyim gyerek sem, meg többi gyerek sem itt a kórházban. Ma reggel azt mondta a nővér, hogy olyan nincs, hogy egyszerre minden gyerekmek rosszul alszik, tuti érzik a frontot. Éjjel, amikor végre Julcsi elaludt, tuti rákezdte egy másik manó egy másik szobában, de olyan is volt, hogy szerintem egyszerre sírt valamennyi a folyosón. :shock: Na, mindegy, túléltük. Emlékeztem én, hogy Julcsival is ilyen volt. :roll: Legalább majd napközben jót fogunk pihenni. :)

Ébresztőt fúj Veronika, megyek. :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Látszik, hogy többgyerekes anyuka vagy... kevered a gyerekeidet :wink:
Vendég

Kép

Megzabálom... :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Madar, gondolom Veronikára gondoltál, aki éjjel elaludt ugye?? :D, de ez még csak-csak, mi lesz ha én majd le Janikázom a kicsi lányomat. Keresztlányomat Zsófit szoktam rendszeresen :oops:

Mindenkinek megy a drukk!!!!

Kép
babcika

Mi is megzabáljuk Imola!!! :lol:

Kép
babcika

Úgy látszik Hajdú-biharban korán volt a kelés, a többiek majd csak később jönnek, bár Tpk már biztos úton van a kórházba. Jaj én annyira nem bírom az ilyen tervezett dolgokat, nagyon ideges tudok lenni,ha előre tudom.

Kép
babcika

Én is jobb reggeltet kívánok!

Mabe,most kép jön,tudod :wink: :lol:

Madar,ezek szerint Julcsi ott aludt veletek :) Hogy érezte magát?Csajos este volt :lol: Jól bírta a gyűrődést a többi baba sírása miatt?Már csak egyet alszotok,és mentek haza Kép

Timi,Kriszti és Brumi tök jól megfogalmaztál.Épp a minap olvastam valahol én is ugyanezt.Nem feltétlenül kell egyből a pocakra fogni,és adni rá mindenfélét hasfájás ellen,mert lehet pont az ellenkezőjét érjük el.Pici és védtelen,Anya kell neki.Én soha nem gondoltam bele,hogy a 6 hetes gyerekágy mit jelent,hiszen Danival szerencsém volt,de most,hogy Anna említette,hát erősen gondolkodom,ha nem is 100%-ban,de túlnyomó részt ezt fogom tenni.Pont ezzel kapcsolatban olvastam azt is,hogy tévhit,ha azt gondoljuk,hogy a 6 hét alatt,amit kizárólag csak a babával töltünk elronthatjuk őt.Mert a kezünkben van,mert velünk alszik.....Erre neki szüksége van.

Kriszti,éljen a komplett család :lol: Most már jöhet Luca is,megvárta a nagyokat.

Boboka,igen,olyan a pocak görcs.Mi azért érezzük picit később,mint a többiek,mert mi vagyunk a sereghajtók :lol:

T-pk-naj,Tisznek,Csunyinak,és Scoopernek sok sok drukk.

Én állati szarul aludtam,már reggel 6óta kukorékolok.Fél 10kor arcra estem,de éjfélkor arra ébredtem,hogy patakokban folyik rólam a víz.K....va meleg volt.Nagyon nehezen bírtam visszaaludni.Viszketett mindenem a melegtől,jáááááj,nagyon rossz volt.Na és a pisijáratokról nem is beszélve.

Találtam még egy akciót.Aldiban,10db-os mintás textil pelus 1990 Ft. :oops:

Kép
v.andi

Mabe,most látom,hogy meg is kaptuk a jól megérdemelt fotót Molliról :lol:

Most esik le nekem is,hogy Madar összekeverte a csajokat,bár mondta azt is,hogy Julcsi ott alszik majd velük,de mintha azt péntekre mondta volna :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Jó reggelt!

Mabe, Imola tündéri!!!

Madar, olyan aranyos volt olvasni, ahogy keverted a 2 gyerkőcöd!! :D Holnap mehettek haza? Vagy már ma?

Babcika, az tényleg érdekes lesz ha a lányodat fogod Janikázni! De biztos fog rá hallgatni. :D

T-pk, Tisz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!
Én is lennék helyettetek este már!

Tara, októberig tuti nem marad bent. Programozott császárod lesz, ha nem indul meg? Mennyibe kerültek az iskolai cuccok, ha publikus?

Vicger, de jó otthon a nagyok! 1111 méhszáj?! Hát lehet te már vasárnap szülsz(én szeretnék).

Olyan izgi, ahogy mindenkire rá kerül a sor!

Én ma medencézni fogok otthon, meg a kisrucikat rendezgetni. Mindenki vigyázzon magára, nagyon meleg lesz.

Kép
kata05

Andi, addig hajtogatod a sereghajtót, míg utolsókból lesznek az elsők között fog érvényesülni! :wink: :lol:

Bobóka, látom nálad is elindulnak a dolgok.

Kép
kata05

Kata,végre te is pihensz otthon.Milyen lett a lakás?Majd dobsz képet?
Nem leszünk elsők,mert lezsíroztam Juniorral,hogy a szept. 14-i hét előtt nem jön 8) :lol: Meglátjuk mennyire szófogadó :wink:

Kép
v.andi

Dobok, csak fényképezni kell. :oops: :lol:

Keményedek, az agyam szét megy tőle....

Kép
kata05

Kata,próbálj meg "nem foglalkozni" a keményedéssel.Készülődik Lőrinc és ez így jó.Nekem is napjában többször előfordul,de inkább akkor,ha teszek-veszek.Csak nehogy Te is beelőzz sokunkat :lol:

Kép
v.andi

Jóóó reggelt!

Vicger: most egyelőre csak neked írok,amíg el nem felejtem.Azt álmodtam,hogy megszültél,hármas ikreket és fiúk!!!!Még élesen él a kép bennem.Arik voltatok! :D :D
Vendég

Jó reggelt!

Szegény Dorka (Timi)!! Én is biztos így leszek a babámmal, a tapasztalatlanság súlya fog rámnehezedni. Én is olvastam valahol a piros törölközőt, hogy az anyaméhre emlékezteti a kicsiket, próbáld majd ki, hátha beválik. De milyen jó, hogy itt vannak tapasztalt anyukák, és tudnak tanácsot adni. :) Kitartást Neked!!!!!!!!

Boboka! Sajnálom, hogy görcsölgetsz, nekem még semmi ilyen tünetem sincs.

Csak ilyenek: éjszaka lehúz a pocakom, de nagyon, meg sokszor fáj is emiatt (nem tudom, most hány kg. lehet, de én kb 10-nek érzem..), úgyhogy fel is keltem ma hamar, lehet, h. mától tényleg a fotelban fogok aludni. Ja, meg néha a bordámnál érzem a babát (asszem), és alig kapok levegőt...

Nem hiába mondják, hogy az utsó pár hét már tényleg terhesség... kezdem érezni. :? :?

T-pk, Scooper, Tisz, Csunyeszka!! Sok erőt Nektek!!

Madár!
Sajnálom a nehéz éjszakádat, remélem nappal fogsz/fogtok tudni aludni!!!
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.08.28 07:33-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Vicger!! De jó, hogy már együtt a család!! Te lyány, azért most elég gyorsan beindultál!!!! :lol: :lol: :lol:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Opsszzz ... :oops: ezt tényleg jól összekevertem. Julcsi csak ma alszik itt, persze, hogy kevertem a neveket. Jajajajaj, de még mindig jobb, mintha majd Babacika Jancsikázza le Blankát. :lol:

Kata: nem lehet, hogy Lőrinc is a frontot érzi és készülődik?
Holnap megyünk haza :) Már annyira várom, pedig nem panaszkodhatok a kórházra.
Medencézés, húúúú, de irigy vagyok.
Képet én is akaroooooook!

Andi: ha lezsíroztad Vele, akkor úgy is lesz. :)

Kriszti: de jó, hogy újra együtt vagytok. Gondolom, van most hangzavar otthon. :) :wink:

Mabe: gyönyörűséges Imola is érezte akkor a frontot?

KépKép
KépKép
madar

Jelentem fészekrakok Kép ablakot pucolok,és nagytakarítok.Közben jövök pihenni.

Kép
v.andi

Szép Reggelt!!!!!

Andi holnap vihar és eső lesz,minek mosol ablakot,holnap meg majd téped a hajad!!!

sutimano76

Jó reggelt mamócák!

Egy újabb izgalmas nap! ;) :lol: Tisz, T-pk!!!!! +++++ Na és persze Csunyinak is! ++++

Lehet egy kérdésem???? Astrid hova tűnt el????? :shock: Utoljára szerdán volt! és azért be szokott minden nap jelentkezni, nem??? Ő egyeztetett valakivel? Remélem...

Sajnálom a rossza alvókat :( Nekem viszonylag tűrhető volt... csak ne fájnának így a forgóim meg a térdeim... de ezt a 2 hetet még kibírom! Holnap 38!!!!! :lol: :lol:

Andi, tüneményesek a rugik. Nagyfiaddal sikerült beszélni?

Keményedők, görcsölgetők... én is egyre többet keményedek... főleg esténként. marhára utálom, mert ilyenkor szinte levegőt se kapok. görcsök hála az égnek nem nagyon vannak.

Kriszti, de jó végre együtt... bár lehet nem sokáig, mert most te mész majd el otthonról pár napra. :lol: 1111 hmmmm :lol:

Kép Kép
manósziget

Én vasárnapra terveztem be egy hiper-mega uccsó nagytakarítás.. már mondtam apikának, hogy készüljön. 8) Ablakpucera, függönymosás, szőnyegek meg sarokülő kitakarítógépezése, minden polc, szekrény lesuvickolása... Huh, még így is soknak tűnik... de azt érzem, ha ez nem lesz meg, akkor nem mehetek még szülni... pedig én úúúgy-de úgy kiegyeznék a jövő héttel.... :roll:

Kép Kép
manósziget

[quote="sutimano76"]S írta:sutimano76zép Reggelt!!!!!

Andi holnap vihar és eső lesz,minek mosol ablakot,holnap meg majd téped a hajad!!!

Komolyan????Banyek,végre utol ért engem is,de látom ezentúl időjárás előrejelzést kell néznem :lol: :lol: :lol: mielőtt nekiállok.Amúgy minden ablakunk "tető" alatt van,nem lesz piszkos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára v.andi 2009.08.28 08:16-kor.

Kép
v.andi

Manó,a jövő héten már szeptember,így azt gondolom,jöhet Ákos :)
Érdekes ez a takarítósdi.Napok óta csak lustizom,de ma nagyon rám jött.

Kép
v.andi

Andi,ha vihar van,akkor mostanába vizszintesen esik eső,fúj a szél.De ha most van rajtad,akkor gyerünk,gyere hozzánk is .Ha meg mégis koszos lesz,akkor szidkozódhatsz a vállamon!!!!

sutimano76

Süti,ha esetleg piszkos lesz,akkor kiadom a két fiúnak feladatnak,míg én babázom az Uzsokiban.Meg fogják oldani Kép Kép Kép Ha csak este leszek kész,akkor hozzátok holnap megyek.jó? :lol:

Kép
v.andi

Okés.Ezt megbeszéltük!!!!! :lol: :wink:

sutimano76

Jó reggelt :) :)
Mi aludtunk az éjszaka, Fruzsinak a tegnapi gyilok megbocsátva (még mindig nem ébredt fel)! Apát megkértem reggel, hogy suttogjon, mert így nem hallja meg a hangját. Megvan a taktika :lol: :lol: :lol:
Nagyon szurkolok a csajoknak Tisz, T-pk, remélem minden rendben!!!
Andi nagyon jók a rugik! A takarítással óvatosan :)
Kriszti, örülök, hogy együtt vagytok végre :)
Madar, sajnálom ,hogy car éjszaka volt! Talán napközben egy kis szunya?!
Taranee, nagyon ügyesek vagytok :)

Kép
lili34

Szóval!

Az én éjszakám teljesen rendben volt,de a szokásos egy pisijárat most sem maradhatott ki.

Reggelire a tazsim-ot (asszem így kell írni) ettem.Ez egy nagyon fincsi arab kaja,mivel két barátnőmnek is arab (tunéziai) a férje így tőlük kaptam kóstolót.

Bocsi,de leírom miből áll,hátha valakinek van kedve megcsinálni,isteni:

tonhal,tojás,petrezselyem,macisajt,sült krumpli,vegeta,bors,kurkuma,ezt jól összekeverni kivajazott hőálló tálba önteni és sütőben megsütni.

Manó: nekem ez a szám van a hordozón: ECE R 44/03.Ez is megfelel az előírásoknak ugye?

Andi:takarítani ide is jöhetsz. :D

Tisz,Tp-k,Csunyeszka:nagy-nagy drukkok mennek!!!+++++

Dorka:Dorina gyönyörű pici hajas baba!Büszke anyuka lehetsz!!! :D A szülés azért nem volt semmi,ahogy olvastam.
Vendég

[quote="manósziget"]S írta:manószigetüti, vmi szám nincsen a hordozón? ECE R44/03 vagy ECE R44/04?? Ha ez rajt van, akkor ok, ha ettől régebbi (/02 vagy 01), akkkor nem jó...

Egyébként meg ki mondta hogy elviheted a járókánkat???? :shock:

Végül csak megtaláltam a hüle cimkét a hordozón,és ECE R44/03 a száma. Kép

sutimano76

Oh Süti köszi,megválaszoltad a kérdésem. :D

Astriddal,Erikával mizu?
Vendég

Na ugye Süti... ;) Gondoltam, hogy ott lesz valahol az a fránya szám. :) Tökéletes... Lina a tiéd is jó!

Kép Kép
manósziget

Na Süti mondtam én, hogy jó lesz az!!!

Lányok annyira vizesedek, hogy már felkeléskor sem tudok bebújni a papucsomba, nagyon durva :(

Ja és hogy milyen hülye vagyok, elfelejtettem,hogy betöltöttem már a 37. hetet is, és még szedtem a Magne b6-ot, de már lejöttem a szerről, tegnap óta tiszta vagyok, de nem keményedek vagy fájok sürübben! Viszont azóta nem bírok wc-zni, szerintetek van összefüggés?

Kép
babcika

[quote="babcika"]d írta:babcikae már lejöttem a szerről, tegnap óta tiszta vagyok,

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
manósziget

[quote="babcika"]
írta:
babcika de már lejöttem a szerről, tegnap óta tiszta vagyok,

Na ne ezekhez már nincs hasizmom,vagyis rekeszizmom,fáj a nagyon röhögés!!!!!!
Kép

sutimano76

[quote="manósziget"] írta:manósziget
[quote="babcika"]d írta:babcikae már lejöttem a szerről, tegnap óta tiszta vagyok,

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép Ez kééész!!!!!

Kép
v.andi

Sziasztok!

Tisz, T-pk, Csunyi, nagyon szorítunk!!!!

(tényleg, Csunyinál ma indítanak, vagy honnan vettük, hogy ma nekik is szorítani kell :?: (bocsi, ez elég szőke nős kérdés volt :lol: :lol: :lol: ))

Soma babáról kérünk képeket :wink:

Babcika, állítólag a magnézium elősegíti/segítheti a székelést.
Szerintem még egy nap elhagyás (tisztaság/szermentes élet :lol: :lol: :lol: ) után még nem kellene, hogy ennyire érződjön a hatása,nem?

Csajok, köszi a görcsre az írottakat.

Madar, sajnálom a rossz éjszakátokat :cry: De holnap már otthon is lesztek, jajj de jó lesz nektek :)

Mabe, Molli tojt egyet a világra :lol: sikerült kimosakodni :?: :)

Andi, azért ne vidd túlzásba a takarítást :wink:

Kata, jó medencézést nektek!

Taranee, szorítunk, hogy minél hamarabb elinduljon Marcell :!:
Vendég

De van ám új szerem :oops: , Stella Artois Non Alcohol, rá vagyok kattanva, mint maci a mézre.

Kép
babcika

jó a hangulat :lol:

t-pk-nél 8-kor volt a burokrepesztés ... hol tarthatnak? :roll:

Minden mai érintettnek mennek a drukkok ++++++++++++++++ Lányok, most is itt vagyunk, várjuk ám a híreket! :)

KépKép
KépKép
madar

babcika :lol: :lol: :lol: :lol: Ezé' már megérte bekapcsolni a gépet :lol: :lol: :lol: :lol:
Most jutottam el oda, hogy ablakok becsuk, légkondi bekapcs, konyhát sikálok, szekrényeket belül, és ÖMLIK rólam a víz!! Alig várom az ebédet, azért serénykedek, hogy eltereljem a gondolataim, mert grízes tészta lesz, tutira lekvár is lesz rajta......... biztos meg is fogom enni, úgyhogy délután sétálhatok majd, hogy lemenjen a cukrom :lol: :lol: :lol: :lol:
Lina, nagyon jól hangzott a reggelid, kedves egészségedre :) :)

Kép
lili34

Hát igen, ma szerintem érzem a vesztem :D

Nekem egész éjjel csak egy testrészem izzad, vagyis kettő ..... Na úgysem találjátok ki???

(Megfejtés: a tokám és a nyakam, pedig már a hajam is levágattam, komolyan, csak a fejem meg a testem között izzadok)

Én is nagyon kíváncsi lennék már mi van T-pk-ékkal? Nekem volt már indított szülésem, először olyan csudijó kis tablettákat kaptam a méhszájamhoz, oszt semmi, aztán nekem is repesztettek burkot, és megint semmi, aztán oxitocin extra mennyiségben, attól brutál egybefüggő fájások, majd végül 3 szülésznő + én megszültük Janót, és ez összesen 18 órába telt, tehát várhatunk még hírekre, akár estig is. Bár remélem nem sok olyan szerencsétlen van mint én anno !!! :(

Kép
babcika

Jó reggelt! (Na, látszik, hogy én még hol tartok)
Jól aludtam, de olyan pocsékul indult a reggel, hogy visszafeküdtem, és mindjárt újra megteszem.
Tegnap visszaküldték a gyárból a mérlegem, de egyáltalán nem örülök neki. Sokkal jobb volt sacc/kb enni.
SZóval úgy volt, hogy amikor kiderült a cukor vettünk egy gr-os mérleget. Persze várandós agy, elfelejtettem lepecsételtetni a garancia papírt, sőt a blokkot is kidobtam. Valamelyik gyerek jól túlterhelte, elromlott. Írtam a gyárba (MOMERT Zrt. - ez itt a reklám helye :) ), 2 órán belül válaszoltak, küldjem be - ingyen megjavították, sőt még a postavisszaköltséget is ők fizették.
Én meg amilyen majom vagyok, nem is örülök.
Különben is utálom a melegfront jellegű időjárást, csak sajnos a cipőket nem lehet esőben válogatni, mert kint kell.
És főzni se fogok. Nem érdekel.

Szebb napot nektek!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Tokája :lol: :lol: :lol: tényleg vesztedet érzed :lol: :lol:

Floranan, hóvagyanyám????

Kép
lili34

BAbcika ez igazán szörnyű lehetett :(

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Igazad van Anna.. én is befejezem mára a sikálást.
Mostanában (3-4 napja) elfelejtek rendesen inni!! Eddig nagyon szépen odafigyeltem, hogy meglegyen a napi másfél, két lityi. Most meg rendetlen vagyok :? :?

Kép
lili34

A 18 órát neeeeem látom!! Egyik szememen be, a másikon ki!!!!!

Kép
lili34

Az alábbi pólóban voltam boltban, csak a kislány alá oda van biggyesztve, hogy LÁNYOM LESZ:-). A pénztáros néni kért öt percet, hogy kiröhöghesse magát

http://vampiregang.com/catalog/product_ ... ts_id=1906

Kép
lili34

No,én se vagyok normális,hogy ebben a melegben takarítok.Háló,Junor szoba,egy gardrob,egy fürdő kész.Asszem most pihi.Mindenemen folyik a víz :oops:

Babcika,lejöttél az egyik cuccról,most pedig mész a másikra :lol: :lol:
Uhh,az a 18 óra azért elég hosszú :shock:

Lili,én is az ebéd miatt takarítok :D, akkor kevésbé agyalok azon,mit fogok majd enni :lol: :lol: A grízes tészta nem dobja fel a cukrod?

Kép
v.andi

Petra!

Gratulálok Soma babához!!

Bocsi, nem tűntem el, nem szültem meg. Mentettem el telefonszámokat, úgyhogy SMS-t fogok küldeni mindenképp, ha megtörténik a nagy esemény, amire egyenlőre továbbra sincs semmi jel, de ma még nem is kéne (orvosom épp nincs). Két napja Dóra úgy eltalált valamit, hogy azt hittem, ordjtok fájdalmamban, nem tudom mi volt, de mindenfelé kisugárzott. Szerencsére azóta nem csinált ilyesmit, de elég sokat mozog.
Reggel kitaláltam, hogy koszos a konyhaszekrény, le kellene mosni... Pedig nekem egyáltalán nincs fészekrakó ösztönöm, egyszerűen koszos volt. Vasalnom is kellene, de a kinti hőmérő már most 29,9 fokot, a benti 28,9 fokot mutat. Nem lesz ebből vasalás...
Ma úgy volt, hogy állatkertbe megyünk a gyerekekkel, de tegnap kiderült, hogy sürgősen tárgyalni kell menni a páromnak. Ez egyrészt jó, mert lehet, hogy újabb munka, újabb pénz, másrészt nem tudom, lesz-e még esélyünk rá a napokban. Jövő héten meg már ugye suli...

Olvasgattam vissza, de reagálni nincs esélyem, pár dolog megfogott, de ez most nem lesz név szerinti reagálás, bocsi :):):
Valaki írta, hogy a "kapcsolat felszínességére utal", ha a célozgatásra nem reagálnak emberek:
Én azért ez nem így gondolom, főleg férfiak esetében nem, ez sokszor a nők hibája egy kapcsolatban, hogy azt gondolják, hogy ugyanolyanok vagyunk. De a nők emoncionálisabbak, egymás érzelmei iránt is sokszor, a férfiak nem, nem mindig tudják az ilyen célozgatásokat, érzelmi dolgokat levenni, nem is ez a feladatuk, szerepük. Szerintem egy jó kapcsolatban nem kell célozgatni, ki lehet mondani és ki is kell mondani dolgokat.
Persze jó lenne, ha időnként kitalálnák, hogy mit szeretnénk, de ha nem, még mindig jobb kimondani (vagy új alakítani a körülményeket, hogy egyértelmű legyen :D), mint azon őrlődni, mérgelődni, hogy de miért nem érti már.
Család esetében én inkább azt érzem problémának, hogy maguktól nem ajánlanak fel dolgokat, mert normálisan ez viszont elvárható. Nekünk nincs közelben a családunk, de már 3 ismerős családtól kaptunk felajánlásokat a szülés idejére és utánra, hogy segítenek (és komolyan is gondolják), és nem csak a gyerekőrzésben, hanem pl. bevásárlásban, takarításban. Persze kérni nekünk kell majd (bár lehet, hogy lesz, aki magától is fog jönni), de legalább nem az van, mint sokszor manapság, hogy adok (segítek), ha te is adsz. Szóval nem vár el viszonzást.

Valaki kérdezte a magzati adatos lapot:
Méretek:
http://babymed.com/Tools/Ultrasound/thi ... fault.aspx
Súlybecslés:
http://babymed.com/Tools/Ultrasound/fet ... fault.aspx

Ez jól jöhet mindenkinek:
http://velvet.hu/poronty/2009/08/27/gye ... tasok_2.0/

Én most egész terhesség alatt nem tudom elképzelni, hogy
1. bent van egy gyerek, aki kijön (pedig már kijött 4 :D)
2. milyen is lesz, még egyenlőre annyira elválik a pocigyerek lét és a kinti baba, hogy tényleg magam csodálkozom, hogy aki bent mocorog, az egy kinti szopizós, sirdogáló csomagocska lesz
3. és most már az is: hogy fér el? :D

A babák még mindig nagyon szépek! :):)

Astrid

Kép
astrid

Sziasztok! :)

T-pk még nem jelentkezett, lehet dobok rá egy nagyon drukkol az egész topik-os üzit. :)

Astrid
?????????????????????????? Nekem nagyon gyanús!!!

Erika????

Mabe
, eccerűen zabálni való a kicsi lánykád!!!!Csodagyönyörűséges! :)

Lina, álom: jézusatyúristen miket nem álmodsz Te Nő!!!! :lol: :lol: :lol: meséltem Atesznek, megbeszéltük, hogy max én sorba rakom a lurkókat a kiságyban keresztbe, ő meg elmegy kocsmázni :D :D :D

Anna, kissé destruktív vagy ;) Hagyj a csudába mindent, ilyen szar időben élni is éppen elég...

Babcika: örülök, hogy tiszta vagy :lol: :lol: :lol: :lol:

nst meg volt, szép reaktív görbe, fájás semmi :lol: :lol: :lol: :lol:
kegyetlen meleg van bakker....

lábam dagad, engem is utolért, s mellé jött még egy igazán kellemetlen jelenség a farkaséhség! 8)

délután megyünk moziba :lol: :lol: :lol:

Mióta megjöttek a nagytesók, Ati szinte nem is foglalkozik velünk 8) Simán el tudtunk menni nst-re, egy nyikk sem volt! Ennek én úúúúúúúúúúúúúúúgy örülök ám!!! :) 8)

vicger

Szia Kriszti, örülök, hogy Atinak ez volt a nagy baja, és pikkpakk rendbe is jött :wink: :D :D :D

Astrid, jó, hogy jelentkeztél :)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?