A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Ááááááááááá, most beszéltem egy nagyon jó haverommal.... 6 hónapja mentek ki Új-Zélandra.... 14-18 fok van náluk!!!!!!!!!!! Én is ezt akarom! Én is!!!!!!

Kép Kép
manósziget

Holnapra esőt írnak és 21 fok "meleget". Azt hiszem sokkal jobban fogom érezni magam...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Andi, nekem a tészta valamiért nem "nyúl" a cukromhoz. Nem úgy, mint a rizs!!!! Asszem, megyek és el is hozom! Aztán jól meg is eszem :)
Anna.. de jó is lenne az a 21 fok esővel!!!!!!
Manó! Új-Zéland! Álmaim netovábbja! Ott forgatták a Gyűrűk urát! :)

Kép
lili34

Nincsen gólyahír????

Akkor alszom tovább.....

Mindenki vigyázzon magára! Hidegfront jön....
Vendég

Kriszti: gondoltam,hogy valami ilyesmi reakciót fog kiváltani belőled az álmom.De azért Atesz reakciója se semmi. :D :D
Vendég

ÉS a 300. oldalt írjuk tele :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát igen lányok a 18 óra brutál, de ha még a végén egy 120 kg.-os szülésznő fekszik a hasadon az még brutálabb, de ez nem törvényszerű, hogy így legyen, csak ha bízol egy olyan dokiban aki indít mert neki úgy van kedve, meg mert ügyeletes és máskor nincs kedve bejönni. :twisted:

Kép
babcika

Akinek takaríthatnékja van jöhet ide is!!!! :D

Tegnap nagyon kreatív voltam, nem is meséltem. Csináltam egy táblicskut a fürdő ajtóra és felsoroltam kéréseimet apucinak, hogy pl a budipapír guriga nem dísztárgy, nem a kád szélére való hanem a kukába, a kádat meg illik magunk után kimosni, mert hipp-hopp beleszárad a kosz, aztán anya lóghat a kádba fejjel lefelé, ami nagyon jó, csak félek úgy is maradok.

Lett hatása, ma reggel ki volt mosva a kád!!! De azért tábla marad!!! :D Feledékeny a drágám!!

Kép
babcika

Kérdés:porszívós orrszívóról várok véleményeket?Érdemes-e venni?Milyet?
Vendég

Hírek T-pkról:

Nem repesztettek burkot, délután derül ki, hogy mi a további program. Minden érték negatív, kivéve, a vizeletben talált fehérjét. fájások voltak, 10 percesek, úgy látszott rendeződtek, de aztán elmúlni látszanak.....
Lehet, hogy még hazaengedik Őket pár napra.

vicger

Lina!

Mi vettünk amikor szükségessé vált, brutálnak tűnik, de hasznos, nagyon szerintem. Míg Janó nem tudta fújni az orrát kb 2 éves koráig használtuk is, illetve a végén már leült a lépcsőre és ő szívta magának, én csak a porszívót kezeltem. Márka ? szerintem a legolcsóbb gyógyszertári is jó.

Kép
babcika

Húha!

Hát ez most nem tudom hogy jó hír vagy rossz, mert már úgy fel voltak rá készülve, hogy babáznak! De szorítunk továbbra is, kösz a híreket Kriszti!!

Kép
babcika

Aztaaa,T-Pk micsoda lánykáid vannak.Nem lesznek kicsik.Én azért a távolságra való tekintettel most nem engedném haza,jönnek a frontok is.De ugye nem én vagyok az orvos.Egy dolgot tehetek,nagyon nagyon drukkolok,hogy a lányok végre megszülessenek Kép Kép Kép

Lili,érdekes,a tészta nekem sem,de én a grízes tésztát kristálycukorral és anyám lekvárjával eszem,ezért meg sem merem próbálni :oops: :oops: Neked viszont jó étvágyat hozzá,majd gondolok rád :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Sziasztok!

Petra gratulálok, sok boldogságot az egész családnak!!!!

ebben a melegben nem igazán tudok reagálni semmire.

kicsi lányok mindannyian gyönyörűek!!!!

Kriszti végre együtt mindenki! Mit néztek meg a moziban? vagy a film annyira nem lényeges ?

én ma is csak takarékos üzemmódban működök, mostam egy adag ruhát a páromnak, meg elindítottam még a pindúr takaróit! már neki is minden kész, csak az ágyacskája nincs még megvetve, az a hétvégére marad, ha addig kész a festés!

Lili: én nem diétázok, és meg is kívántam a grízes tésztát, csak gríz nincs itthon, mert egymás után 2x jártam úgy, hogy már lakók voltak benne mikor megvettem, pedig nem volt lejárva sem. Pedig úgy szeretem a tejbegrízt is :( :( :( lehet eszek csak sima lekváros tésztát, az is finom!

KépKép
Kép
s.vera

t-pk nem azt írta a múltkor, hogy ha lehet bent maradna pénteken, mert a párja jövő héten éjszaka is dolgozik, vagy én emlékszem rosszul. ezért lett volna jó, ha ma megszületnek a csajok!

KépKép
Kép
s.vera

Én két szelet görögdinnyét ettem (fejnyi volt az egész), egy féltenyérnyi szendvicset és egy őszibarackot. A gyerekeknek meg kiadtam, hogy csináljanak majonézes kukoricát párizsival. Ők is tisztára meg vannak veszve, legalább egy kiabál vagy bőg reggel óta mindig :roll:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

t-pk: hmmmm, én sem tudom, örülni kell-e most. Szerintem már Ők is rákészültek .... csak a babók nem ???? Pedig az Ő szavuk dönt. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Egész nap szét akar szakadni a csípőm. Lehet, hogy azért is vagyok ilyen nyűgös.
A kicsike meg folyton nyomja ki a sarkát, mintha vígasztalni akarna...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

HellóHalló!

T-pk! mennek a drukkok arra a megoldásra, amit Te/Ti szeretnétek!!:D:D

nekem se volt sajna a legjobb az iccakám:(
aztán reggel fogmosópoharas megoldással hajat mostam... nagy élmény volt..:shock:
és ma gyüminapom van, h kimenjen a kezemből a vizecske! remélem utána már nem fog fájni!

Dorka, Süti írta a piros fényt.. mi is úgy rendeztük be a GubacsLAkot, h van egy lámpa, ami előtt piros szűrő van..
persze nem tudtuk még kipróbálni, de majd elmesélem ha aktuális lesz..:D
Télleg milyen volt megtudni, h kislánykád lett?! mert ugye nem tudtátok, vagy azért a vége felé megmutatta már magát?

Éljen a 300. oldal!:D:D:D

egy kérdés.. szerintetek milyen a vödörben fürdetés a kiskád helyett??
hmm?!

Kép

Kép
móka:)

Elmentem a közeli közértbe vásárolni uncsiöcsémmel,és valszeg a melegtől,de hazafelé,olyan rosszul lettem,hogyha nem ülök,tán lerogytam volna,no,mindegy ettem gyorsan kenyeret tejcsit,meg piskótatallért,azóta a "hűvös" ventilátoros szobában pihegek,mindjárt ledöntök egy kis vizet is.és mielőtt neki állok a bolognainak,pihegek kicsit.
A qrva upc,először felméri,hogy be tudják-e hozni a kábelt hozzánk,mert hűha ezen a telken már van egy(a nővéreméknél)Akkor most én vagyok szőke vagy csaj volt az?????Ha egy telken már van egy kábel,akkor a másik miért okozna gondot????????Ha nem lenne már bent,akkor gond nélkül ,műszaki felmérés nélkül be tudnák hozni?????Ez nekem magas!!!!Miért kell ehhez műszaki kollega,ja és az 2-3 hét!!!!!!!!!!!!!!!Szóval talán Bernivel együtt lesz netem,addig meg szenvedhetek!!!!! :twisted: :twisted:

sutimano76

T-pk,remélem minden úgy alakul,ahogy nektek jó.
Igen Vera jól emlékszel,tényleg ezt írta.De majd elválik,én lehet inkább bent maradnék a helyében.

Móka,sztem vicces,én az egyik topicon láttam egy ilen vödröt,hát szerencsétlen baba úgy nézett ki mint egy csirke egy tálban.Ha megoldható hogy Apa minden este ott legyen és segítsen,akkor inkább a kádra szavazok.Mi akkorát örököltünk,hogy kéne bele csúszásgátló,de addig nem veszek,míg ki nem próbáltuk,apa tartja én mosdatom.Persze ha jól jön fogok venni.
Megpróbálom megkeresni a képet!!!

sutimano76

Azt a képet nem találtam,csak egy olyat amin már tud ülni a baba,de ezt képzeld el az első időkben amikor még csetlik-nyaklik szegényke!!!!!!
Kép

sutimano76

Szép napot!

Távirati stílusban jelentkezem:

Még egyben, most megyek anesztessel beszélni EDA ügyben, aztán meg a szülésznőhöz nst-re.

Grízes tészta: imádom. de most nem merek, helyette ettem fini csülkös babgulyást egy fél fokhagymás lángosssal :wink:

Most betárazom magam két csomag rágóval, mégiscsak emberek közé megyek... :lol:

T-pk: azt hittem, már újabb baba született, de ha lehet, persze, húzzák még odabent egy kicsit.

Ma eddig csak 6-an hihetetlenkedtek a pocimon, de taktikát változtattam, direkt ki is nyomom, hogy még nagyobbnak látsszódjon. Volt egy család, akik elmentek mellettem, szó szerint tátott szájjal bámultak, a gyerekek meg hosszan néztek utánam, gondolom, faggatták anyukájukat, vajon milyen űrlényt láttak???? :lol:

Kép
arvaerika

Süti, nézd nekünk ilyen szivacsbetétünk volt/van a kiskádhoz. Ezt mindjárt az elejétől lehet használni és még akkor sem kell aggódni, ha nem esett le a köldökcsonkja, mert nem ér bele a pocója és fincsi puha is neki alulról. Így simán 1 emberes a fürcsi.
Míra itt még nincs 2 hetes...

Kép

Kép Kép
manósziget

Az enyémek szerették a vödröt, sokkal jobban, mint a kiskádat, bár az is igaz, hogy abban már inkább csak akkor fürdetjük őket, amikor már tudják tartani a fejüket (addig nagykádazunk). Kevesebb víz is kell bele, és nem ijed meg, amikor beletesszük. Ilyen vödrünk van, mint a képen, csak fehér. A kiskádnál sokszor megijedtek, pedig a hőmérséklet jó volt.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Hogy jártam: épp mondtam, hogy az egy rúgással megúsztam a múltkor Dórától, erre nekiálltam újra takarítani (a radiátor is koszos volt :D:D, ne kérdezzétek, miért most zavar), és megint úgy mozgolódott, hogy azt hittem, szétszakadok. És nem ám fent, hanem lent a hólyagom környékén szórakozik. Lefekvés... Erre meg elaludtam. :D
Most meg fő a töltött paprika.

Babci!

Én ezért nem szeretnék indítást. És ezért is hagytam ott az orvosomat. El tudom képzelni, mi lett volna a végeredménye egy zárt méhszáj melletti indításnak...
A tábla tök jó, csak az a gond, hogy nálunk, akiknek szólna, még nem tudnak olvasni. Pedig a "húzd le a WC-t, moss kezet, rakodd el magad után a kádból a játékokat" mindennapos, többszöri aktualitással rendelkezne...

Fürcsi: hát én lehet, hogy eleinte a mosdóban fogom fürcsiztetni. A kád nagyon körülményes (egy kád-zuhanyzó kombink van körben zuhanypanellel, ami nagyon jó, mert nem pacsálnak ki a gyerekek), kiskád meg nem fér el, de nem is lehetne vizet tenni bele (épp a nagykádunk miatt). Később meg veszek a nagykádba olyan beletehető betétet, amire rá lehet fektetni.

Astrid

Kép
astrid

Süti: én már nem lepődök meg semmin. Meséltem a UPC-s történetemet. :evil:
Aggódom, ne járkáljunk máááá, ilyen melegbe a közeli közértbe. Nem rá ér?

Anna: pihenj le, ha tudsz. Annyira együttérzek Veletek. Tudom, az utolsó napokban mennyire szenvedtem már én is a melegtől, meg mindentől.

Erika: jó fej vagy. :)

Csak jelentem, hogy az idióta kérdések áradata nem szűnik meg a szüléssel, csak a számuk csökken. Csak néhány, amire számíthattok:
- Várjátok már, hogy hazamenjetek? Áááááááá, már hogy várnánk, sokkal jobb itt, mint otthon, ahol együtt lehetünk.
- Milyen anyának lenni? Kérdezi az is, aki tudja, hogy nem Veronika az első.
És akkor vannak standard kérdések, amikhez megint lehet előre pólót gyártatni. :lol:

KépKép
KépKép
madar

Oké Manó csak nekünk békebeli óriás kiskádunk van.

Anna,bizti jó,de nekem akkor is furi!!!!

sutimano76

[quote="manósziget"]S írta:manószigetüti, nézd nekünk ilyen szivacsbetétünk volt/van a kiskádhoz. Ezt mindjárt az elejétől lehet használni és még akkor sem kell aggódni, ha nem esett le a köldökcsonkja, mert nem ér bele a pocója és fincsi puha is neki alulról. Így simán 1 emberes a fürcsi.
Míra itt még nincs 2 hetes...

Kép

Manó!
Ilyet hol lehet kapni?? És mennyibe kerül kb?

Erika!! Nagggyon tetszett, hogy direkt kinyomod a pocakod!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, engem meg mindig megtalálnak a buszon az idős nénik, bácsik, mellém ülnek, és kihasználják, hogy vééééégre szólhatnak valakihez!! És kérdezősködnek, utána elmesélik az ő gyerekszületéssel kapcsolatos élményeiket, több generációs gyerekekre vonatkozó történeteiket, úgyhogy SOSE HAGYNAK UNATKOZNI!!!! :cry: :cry: :cry: Ma még a bácsi többször le is köpött beszéde közben... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.08.28 13:20-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Sajna ,Madar,nem várhatott,mert húsi nélkül nincs bolognai,de a holnapi attrakcióhoz is megvettem mindent!!!
Upc :evil:

Hüle kérdések,Ebben én azt szeretem hogy meg lehet botránkoztatni a válasszal az embert.
Próbáljátok ki:
Kérdés:- és várod már a terhesség végét?
Válasz:- NEM.

Kérdés:-Várjátok már, hogy hazamenjetek?
Válasz: NEM.

Stb. a többit most nem részletezem legyetek kreatívak és röhögjetek jókat a pofákon amit vágnak!!!Kb így:ők: :shock: - és mi: :lol:

Erika,nem semmi vagy de így kell ezt csinálni,neked is azt kell ilyenkor mondani,hogy 6-os ikreket vársz,rögtön nem fogják nagynak látni a pocód!!!!!!

sutimano76

Peppino,telefontrükk,bocsi és úgy csinálni mintha valakivel beszélnél vagy sms-znél!!!!!

sutimano76

HÚ tényleg!!! Süti, te tudsz valamit!!!!!! :D :D :D :D :D

Peppino
Kép

Kép
peppino

Peppino, te hova buszozgatsz még ekkora pocakkal? (Szörnyű lehetett az a szegény bácsi...)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Csajok van egy problémám.A nővéremmel iszonyú töredezős körmöket örököltünk,na de mondta hogy neki a terhesség alatt a vastól aztán hogy megnőttek,és majd hogy fog irigykedni,namármost nekem aztán úgyanúgy töredezik.Mondjuk a különbség annyi kettőnk közt hogy ő elfelejtette bevenni a vasat,így egy idő után injekcióba kapta,én meg igyekszem rendesen szedni(megjegyzem több kevesebb sikerrel).
:cry: Nekem akko még ne nő a körmöm????????? :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.08.28 13:39-kor.

sutimano76

Láttam ilyen szivacsot az auchanben, tescoban, de nem néztem az árát, nem vagyok szivacspárti. Maradok a fürdetőhálónál, gyogyitárban is láttam, ha jól emlékszem 2.500-ért. Astrid :), igazad van, kül is, azt olvastam egy kismama újságban, ha nincs nagyon meleg, hogy a kis hurkák közé gyűljön a koszocska, elég áttörölgetni, felesleges minden nap a fürcsi.
Erika :lol: :lol: Tetszik a pocakpoén!
Anna szegényke, annyira sajnállak, járna egy-egy nyugis nap így a végére!!
A grízes tészta jó volt, de már megint rohadtul éhes vagyok :lol: :lol: :lol: Azért nem mertem ám olyan sokat enni belőle :?
A fürcsisvödör pocakfájós babáknak nagyon jó, úgy tudom!!

Kép
lili34

Peppino, pfúúj, nagy volt a bácsi szórása?!?! Én már kerülöm a buszt, a múltkor mennem kellett trolival, hát fognom kellett Fruzsilakot, nehogy elhagyjam egy kanyarban!!!!
Süti, nekem erős körmeim voltak mindig, és nekem se változott semmi. Se gyengébb nem lett, se erősebb.

Kép
lili34

Astrid,Mi beszélgettünk Mabeval a célozgatásokon,namármost én célozgattam,illetve kijelentettem, nem is célozgattam,hogy mostmár tök jól jönne egy kis segítség a takarításban meg a főzésben,namármost egy böffentés annyi nem volt rá a válasz,SŐT én hülye ma főzök bolognait,és hát megcsinálom a nővéreméknek is,mert neki nincs ideje de legfőképp kedve főzni.
Asszem nem vagyok teljesen nooooooormális!!!!!!

sutimano76

Lili,erősek a körmeid, :cry: én meg irigykedek,jó???????????? :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Süti, a körömtémához én se tudok hozzászólni :(

Én még panaszkodom egy kicsit :( Azt írta valamelyikőtök, hogy két héttel szülés előtt már rendbe jön a cukor, hát az enyém nagyon nem akar. Tegnap 11,5-t mértem 2 órával ebéd után (másfél zsemlét ettem). Már alig merek enni, de így meg állandóan iszonyú éhes vagyok :cry: :cry: Lehet, hogy az a baj, hogy nem mozgok eleget, de egyszerűen nem bírok ebben a melegben... Közben meg a fél ház még mindig fel van fordítva, mert ha én nem csinálom, akkor más még úgyse. A nagy varrja a falvédőjét (holnapután költözik be), a többi olvas vagy ordítozik és annyira nincs kedvem semmihez se...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna,ne izgasd magad ezeken.Holnaptól hüvibb lesz,a takarítás megvár,a cukrot sajnálom :( .Majd a gyerekágy után rendbe vágod a lakást meg a gyerekeket is!!!!!Addig meg vonulj el egy kicsit aludni vagy olvass te is!!!!!

sutimano76

Anna: csatlakozom Süti tanácsaihoz ... úgyis megvár, aminek meg kell várnia. :wink:

Sütikém, Te meg főzz abból, ami van otthon. :)

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Vagyok ám én is, csak eddig nem sikerült írni. Még most is van kb 5-6 oldal olvasnivalóm. :roll: :roll:
Szerencsére ma beléptünk a bűvös 37-be!!! Már nagyon vártam!! Viszont egész nap én is hp (hisztis p....) vagyok. Most nem bírom a meleget, és a hasam is megy. Ma semmi sem jó, ráadásul Adri sem akart elaludni. Potom 1-1,5 órámba telt, de megéri. Nem szerettem volna a tegnapi játékot folytatni. (tegnap nem aludt, és 3 órától iszonyat hisztis volt = én pedig egyre feszültebb). Tudom, ő is nagyon megérzi a frontot.
Kicsit aggaszt, hogy csak hétfőn veszik le a kenetet. (főleg, hogy eredmény ügyileg nagy csúszás szokott lenni, és a Dokinéni szerint is hamarabb meglesz a lányka, mint 40 hét)

Most viszont megyek visszaolvasni. :)

spickey

Sziasztok!

Csak távirati stílusban: Bibikét elvittem játszóházazni (légvár, labdatenger, óriáscsúszda, és egyéb finomságok !!!) ... és még gyerekek is voltak ott pont, igaz ovis korúak, de annnnnnnnyira élvezte :) ... most ebédelt, megyünk aludni, szerintem nem kell ringatni, de engem sem ... .totál kipurcantam, de megérte !!! ... megérte látni azt a felszabadult boldog arcocskát :):):) IMÁDOM

Kép

Kép
bibiesbrumi

Madar,na abból lett volna aztán kaja pfhhhhhhhh......,no meg annyira én sem vagyok azért kreatív,már vagy 1 hónapja nem voltunk nagy bevásárolni,ígyekszem az itthoni készletet használni,na de azért az is véges.Mindegy hétvégén agyalhatok,mi lesz a kövi hét alapanyaga.A mekibe most milyen hetek vannak????? :lol: :lol: :lol:

Spickey,de jó hogy jöttél,tegnap már megint elment a net,mire meggyanúsítottalak volna egy szüléssel.

sutimano76

Peppino... én itt vettem Kváron egy kis bababoltban, olyan 2000 körüli volt.

Süti, köröm. nekem zselés épített van! ;) :lol: Ilyenkor jó egy műkörmös unokahugi a háznál. ;)

Kép Kép
manósziget

Manó,anno régen én is zselés műkörmös voltam,de aztán már nem volt annyira jó,zavart a munkában,a műkörmösöm elment svájcba,nem találtam helyette igazán jót,mostmeg a pénz nincs rá,ráadásul mikor meguntam vagy nem volt időm menni és elkezdett lepotyogni/nőni,utána a papírnál is vékonyabb lett a körmöm és iszonyúan tudott fájni egy 1 hónapig is,és utána még fél év volt míg aránylag regenerálódott.Szóval így könnyű,de nekem ez most nem megoldás!!!!!!Viszont hosszú körmöket akarok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Köszi Manó! Majd akkor bekukkantok egy bababoltba.

Lili! Milyen az a fürdetőháló?? Van esetleg kép róla?

Anna! Néha muszály buszoznom, vásárlás miatt... :roll:

Peppino
Kép

Kép
peppino

ANNA: az idegeskedés határozottan felnyomja a cukrot !!! ... nem lehet, hogy nem a másfél zsemlétől van ??? ...

én pont ma beszéltem a diétás dokival: beolvastam neki a vérvételi eredményeket, annyit mondott ragyogó (éhgyomri 3.9, fruktozamin:197 ... semmi mást nem akart tudni !) ... azt mondta ragyogó ... én vissza kérdeztem: van valami teendőm a szülésig a diétán kívül? ... nincs, de tartsam a diétát 2-3 HÓNAPIG még utána, és akkor csinálnak egy újabb terheléses vérvételt ...

nekem kicsit fura ez a protokoll azok után, amit olvasok, hogy ti hetente jártok ellenőrzésre stb, de lehet az én esetem más ... és az is lehet, hogy tényleg jobb, hogy nincs itthon vcsz-mérő, mert így nem méricskélek folyamatosan, tartok egy állandó diétát, és nem próbálkozom ezzel - azzal, hogy mi viszi fel, illetve nem ...

én pl tésztát egyszer ettem június eleje óta, ás ma fogok, olaszos tonhalas tésztát, de kb 5 evőkanálnyit, nem többet ... krumplit 3szor ettem összvissz, rizst köretként nem eszem, csak rakott zöldségbe, de abban elenyésző a mennyiség ... pl palacsinta szóba sem jöhet, a napi max 2 szelet bakonyi barnán kívül lisztet sem látok ... nincs olyan, hogy túrórudi ... ha bűnözök, akkor annyi tröténik, hogy több őszibarackot eszem, illetve lecsúszik 1 kocka jobb keserűcsoki, meg a múltkor egy müller tejberizs ... DE MÉGSEM ÉHEZEM SOHA !!!!!!! ... koviubi, sajt, tejfölös túró, bogyómozzarella stb mindig van kéznél ... ja: és nem méricskélem a mennyiségeket !!! ... mert az is egy plusz stressz !!! ... az elején belőttem kb mennyi a 160 gr (kevés :( ) ... és ahhoz viszonyítok, de nem erről szól egész nap az életem ... és a norbi update fagyi - tippet ERIKÁNAK nagyon - nagyon köszönöm, mert az ment meg, ha rámtör az édesség utáni vágy :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Sziasztok.... vagyok én is... de csak takarékon... :? :? :? :? :? kellene vasaljak... de ebbe a dög melegbe nincs kedvem.... :? :? :? :?

Manó... körmöm dettó... :wink: :wink: :wink: :wink: Légyszi légyszi írd meg a honlapod címét.... mert a másik gépen van elmentve... és lusta vok azt bekapcs.... :wink: :wink: :wink: köszi...

Anna... pihenj már!!!! Én már gondolatban (még éjjel álmomban is...) válogatom neked a cipőcskéket.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Erika... pocikitolás.... hajrá!!! :lol: :lol: :lol:

Peppino... bácsika.... :evil: :evil: :evil:

Asszem nem is írtam még... pár hete összefutottam 3 öreglánnyal... kérdezgették a szokásos hülyeségeket... és az egyik megkérdezte mi lesz! mondom: lány... erre legyint egyet és szó szerint azt mondta, hogy "ahhhh az első lány mindig meghal" :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
mert nála így történt.. és utána szült 3 fiút....
Gondolhatjátok... majdnem összeestem... :? :? :? :? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: a másik két öreglány meg majdnem megverte ezt a hülyét.... nem is bántam volna.... ott hagytem őket a francba... :? :? :? :? persze majdnem sokkot kaptam... a vérnyomásom meg két napig ultra magas volt.... :? :? :? :?

Bocs, hogy ezt megosztottam veletek... :oops: :oops: :oops: :oops: de ezzel azt akartam mondani... hogy nem csak hülye kérdések vannak.... :? :? :? :? :? :?

Más: remélem Dórababámat megindítja a hidegfront.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ultracar éjszakám volt... folyt rólam (inkább ömlött) a víz.... és nem csak a tokámon... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :? :? :? :? :?
vikiviktor

Viki várd már meg a vasárnapot,addigra már lesz olyan hőfok amin ki lehet bírni a vasalást!!!!Nehogy ma nekiállj,mert kikapsz!!!!!!!!!!

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?