A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Andi... elmentettem a te telcsi számod is.... (ha nem baj.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ) :lol: :lol: Neked és Manónak írok majd... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: hátha Manónak pont buszozni lesz kedve Mírával.... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Süti... vasárnapra már babázni szeretnék... nem vasalni.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Lányok-lányok csak óvatosan!! Ilyenkor már nem takarítunk, sürgünk forgunk, bár én is ezt csinálom :(, segítségem csak ha szültem akkor lesz max 2 hétig.

Hétvégén itt voltak anyukámék, meg tesómék is a picivel. Anyum végre nekiállt mosogatni, erre tesóm megszólal: "Mama akarod Zsófit büfiztetni?" Hát hogyne akarná, én is akarnám, hiszen az unokája, gondoltam akkor tesóm átveszi a mosogatást, mivel én még mai napig ha ott vagyunk elmosogatok magam után mert tudom pici baba mellett sincs sok idő, és energia erre. Hát azt hiszitek elmosogatott, nem megállt anyukám mellett és bohóckodott a saját gyerekével, én meg mérgemben elmosogattam, csak szegény anyumat sajnáltam,mert azt hitte rá haragszom!

Buszozás, én is csinálom még. És még helyet sem adnak, sőtt elém tolakodnak, kivéve nyugdíjas férfiemberek, na azok engednek előre, és még leülni is. Kedvenc kérdésem a buszon ,mikor még Janó is jött velem. Leülünk, előttem vén asszony. Janónak már nincs hely, így ő felseggel a térdemre, hogy ne kelljen emelnem és úgy ül. Mondom neki,hogy " Ne dőlj nagyon hátra, mert nyomod a tesódat" erre banyek: "Van kistestvére, és hol?" ....Mindenki röhögött aki hallotta, akkor kb. 110 cm -es poci körfogatom volt.

Nekünk is ilyen kádba rakós szivacs izénk lesz, de Janót anno csak apa füriztette úgy, hogy a kád aljában volt egy textil pelu összehajtogatva, és kevés vízben. Mondjuk jó a mosdókagylós megoldás is. Régen a klinikán Janót úgy fürdették,hogy csap megnyit gyerek mint egy kis macskusz alá, és kész. Mókás volt, de bírták a gyerekek. Most nem tudom hogy megy, Mabe tudja megmondani. :)

Kép
babcika

Peppino, nekünk ilyen lesz (sima IKEA kádra teszem, talán könnyebben szárad, mint a szivacs, én attól kicsit ódzkodom):

http://www.hepinet.hu/site.php?akt=13

Lillával semmi nem volt, imádott fürdeni ,az első perctől, és nálunk hamar az esti rituálé része lett a fürcsi, nem is tudtam volna elképzelni, hogy kihagyjuk valami miatt, fél éves korától velem fürdik a nagy kádban .... de vannak babók, akik nem szeretik ennyire a vizet :shock: :shock:

fürdetővödör: egy barátnőm fürdette benne az ekcémás babáját, de nem emlékszem, miért volt az jó nekik, de pont emiatt vettek egy ilyet ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Nem tudom diétázok ehetik e... :roll: :roll: :roll: :roll: (szerintem nem... :cry: :cry: :cry: :cry: ) az előbb kértem anyukámtól, hogy csináljon nekem tojásos nokedlit.... mindjárt megveszek úgy kívánom..... :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:
vikiviktor

Ahh Viki: bácsika ... pfúúúúúúúúúj ... és gondolom a szája is büdi volt áááááááááááááááááá ...

a tojásos nokedli nem ér, no comment !!! :( ... sok reszelt sajttal és fris ecetes fejes salival ... nyam-nyam :(

Babcika: Istvánban is így fürdetnek ... és olyan sebességgel, futószalagon, hogy az ember úgy érzi magát, mintha egy manó-gyárban lenne ... mondjuk most nem fogom hagyni, hogy bemaszatolják Johnson-trutyival .... tesód igazán figyelmetlen, meg is jegyezhetnéd neki 4szemközt ...

Süti: ha komolyan megfőzöl a tesódnak is, kikapsz ... nem fognak komolyan venni, hogy segítsenek egy ilyen akció után: óóóó, hát nincs itt olyan nagy baj, még ránk is főzött .....

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bibi... ez a háló nagyon tecccc... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Babcika.... a Dorkamartinis sztorin még ma is mosolygok... egy csomószor eszembe jut :!: :!: :!: :!: :!: :!: Nagyon jó fej vagy :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jaaaaaaaaaaaaaaa és tényleg kíváncsi leszek, hogy Blankát hányszor fogod le Jancsikázni.... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Enyim anyu a mai napig rengetegszer fordítva mondja a nevünket... még jóhogy csak ketten vagyunk.... :wink: :wink: :wink: :wink: :) ja és a nevünk hangzása teljesen más.... :wink: :wink: :wink: :wink: (Reni-Viki)...

Kisbabás képeket rég kaptunk.... :cry: :cry: :cry: :cry: hol vagytok elveszett anyucik... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

Bibi... bácsika nem engem köpködött... :wink: :wink: :wink: :wink: ez a kiváltság Peppinonak jutott... :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Süti... én se főznék nekik... főleg, hogy inkább te szorulnál segítségre... :wink: :wink: :wink: :wink:

Hol vagytok :?: :?: :?: :?: :?: Hűsöltök :?: :?: :?: :?: Vagy annyit takarítotok, hogy már szültök :?: :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Hehe velem lesz tele a 301. oldal.... :P :P :P :P :P :P :P :P
vikiviktor

Brumi,már készen is van,mondtam neki hogy még jó hogy én kértem,de hát ez van az áldott jó szívem :roll: :wink:

sutimano76

Scooperral mi van :?: :?: :?: :?: :?: :?:

És T-pk :?: :?: :?: :?: :?:

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉsssssssssssss Kriszti, te már szülöd a 3-as ikreket :?: :?: :?: :?: :?:
Andi :?: :?: :?: :?: :?: :?: Kata :?: :?: :?: :?: :?: :?: Floranan :?: :?: :?: :?: :?: Rita :?: :?: :?: :?: Töööööööööööööööööööbbbbbbbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Nem ér gyertek már..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
vikiviktor

Sziasztok!

Peppino ilyem fürdető szivacsot a tescóban láttam 1600-1700 körül.
Süti nekem is ilyen töredező körmeim voltak mindig. Amit a műköröm teljesen tönkretett. Akkor elkezdtem nagymamim receptjét. Köröm felületét megreszeljük és friss citrommal bedörzsöljük. Ezt csináltam többször. A másik ami bevállt, hogy soha nem vágom, csak reszelem. És azóta sokkal kevesebbet reped be, törik le. Igaz időnként kivagyok amikor már nagyon hosszú és azt kell lereszelni. :lol: Nekem ez hozta rendbe.

Na mostmár megkérdezem én is tőletek: mi az a keményedés? Mert én sem érzem keményedni, aztán elernyedni ahogy régebben írtátok.... Nálam időnként kőkemény, de mint a beton, ilyenkor nem is érztem gyerek hol van, csak körbe kemény. És ezt sem érzem mikor történik, csak egyszercsak kényelmetlen, nyom, akkor megfogom és érzem mi van. Ez persze egyre sűrűbben. Van, hogy szine egész nap kemény. Ez mi szerintetek???

Teljesség igénye nélkül: Andi fészekrakás.... :lol: :lol: bár ablakot tényleg nem most kellett volna. Sütinek igaza van, akkor is koszos lesz.
T-pk, nagyon sajnálom, bár biztos ennek is oka van!
Tara jó korán keltél.
Anna, szerintem is pihenned kéne, minden megvár sajnos. És valószínű Bibinek van igaza, az idegességtől megy fel a cukrod is.
Bibi elhiszem, hogy megérte a játszóház. Édes lehet amikor teli szájjal vigyorog.
Viki az öreglány... nem is tudom, hogy reagáltam volna. Mert a döbbenettől nem biztos, hogy be tudtam volna szólni neki. De tuti okozott volna rossz napokat.
Manó, nagyon édi volt Míra picinek is.
Madar, sajnálom az éjszakádat.
Erika pocakkitolás! :lol: :lol: tök jól megoldod!
Astrid, jó, hogy jöttél végre, ne tűnj el.
Móka a fürdés nem lehet semmi! :shock:
Lili a pénztáros csaj jó lehetett. Húú, most megkívántam a grízes tésztát.
Babcika annyira jót röhögtem a táblán! :lol: :lol:
Dorka, vagy Timi? Melyiket szeretnéd? Tegnap este bömböltem mikor olvastalak. Én is így leszek. Már évekkel ezelőtt barátnőm kislánya felett is órákig tudtam állni és figyelni. Hát még a sajátommal! :wink:
Kriszta, tök jó! Végre!!!!!!!!!! Mozi mi? Te hogy bírod ki pisilés nélkül és kényelmetlenül ülve?
Bocsi most másra nem emléxem, és remélem nem dob le, mielőtt elküldeném...
bex13

Bibi!! Köszi a hálós linket!!

Viki!! Öreglány... borzalmas, h. milyen emberek vannak!! Kép

Tojásos nokedli!! Hammmm

Peppino
Kép

Kép
peppino

Sziasztok!

Viki, köszi a hiányolást. Sajnos nem szülünk még. :oops:

Ma voltunk NST-n, minden tökéletes, fajásgörbém (végre egy olyan gépre kerültem amin működött ez is) olyan, mnt az Alföld. De azzal nyugtatom magam, hogy ez nem jelent semmit, még szülhetek jövő héten.

Remélem holnap dokinál közelebbit tudunk meg, azaz jó lenne, ha tovább rövidültem és nyíltam volna. Mit nem adnék Kriszti 1111-es értékéért.

Mivel dokim már nincs jövő keddtől, így kedden megyek NSTre és megpróbálkozom megismerkedni a helyettesével, ő akkor lesz biztosan bent.

NST után egy kis bevásárlás. Andrisnak vettünk szuper pólókat leértékelve 1190 helyett 350-ért. Tudom ajánlani ezt a boltot, ha valakinek van a közelében. Jó akciók vannak.

http://www.kik-textilien.com/hu/

Elolvastalak benneteket, de reagálni nem fogok tudni mind a 4 oldalra. :wink:

Andi: Gyönyörűségesek a rugik. Hányasakat vettél ilyen hosszúujjú plüssökből?

Anna: sajnálom, hogy ilyen nyűgös vagy. Remélem babó születése után jobban alakulnak majd a dolgok, és ráncba tudod szedni a kölköket.

Kép

Kép
hgrita

Én megkérdeztem volna,hogy hányadik gyereke az anyjának, oszt ha első akkor megmondtam volna neki,hogy de kár hogy a családi hagyományuk nem korábban kezdődött!! Bocsi, de totál felhúztam magam a vén p.csán!

Kép
babcika

Tünde, az a baj, hogy uborka nincs itthon, a tejféléket, tojást meg a húst pedig alapból nem bírja a gyomrom (na, azt se tudom, hogy ez a gyerek mit fog enni az anyatej után, mert nekem most semmi se jó). A zöldségeket meg a gyümölcsöt, amin egyébként élek, csak mérve lehet enni (még ha sacc/kb eszem is).

Viki, én első gyerek vagyok és élek, az első 4 gyerekem is lány, az unokatesóim és -hugaim között is van egy csomó első lány :wink:
Hogy lehetett ilyen az az öregasszony :?: :shock: :evil: :evil: :evil: valami elképesztő... Én lehet hogy válaszoltam volna neki valami olyasmit, hogy végülis mindenki meghal előbb-utóbb, aki él... :roll: Ez akkoris és mindenképpen nagy gonoszság volt tőle.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Viki: Az öreglány :twisted: . Milyen jókat beszélgethet a családjával. :roll:

Lili: Nagyon vagány a pólód!

Móka: Fürdés, hajmosás :lol: :roll: :oops: Azért érdekes, hogy nálatok még nem végeztek a felújítással. Nálunk a szomszéd négyemeletes körfolyosós ház teljes gázvezetékcseréjét 9 nap alatt megcsinálták. Nálunk tegnapelőtt kezdődött full felújítás az alagsorban. De tulaj szerint csak néhány napig tart amíg szétfúrják-bontják a falat. Mire hazaérünk, remélem már nyugi lesz.

Madar: jobb éjszakát mára! De biztos jobb lesz, most hogy Julcsi is veletek lesz. :lol:

Kép

Kép
hgrita

JA, és tegnap délután egyáltalán nem idegeskedtem: aludtam a strandon! 8) és akkor lett olyan magas!

Bex, az a keményedés a jóslófájás. Nem kell vele különösebben foglalkozni :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna... tudom én, hogy élnek első szülött lányok... tesóm is az... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: és egy csomóan.... sajna akkor abban a szituban nem bírtam semmit mondani... olyan volt mint egy pofon csapás... :? :? :? :?

Bakker megettem két nagy tányér tojásos nokedlit paradicsommal.... isteni volt... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mindjárt kirepedek.... :? :?
jaaaaaaaaaaaaaaaa sokan mondják, hogy alig bírnak enni, mert nincs hely a gyomruknak.... az enyim gyomor úgy néz ki, hogy feneketlen lett.... :roll: :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8) 8) 8) 8)
vikiviktor

Sziasztok lányok!

Vagyok, még egyben!!
De nagyon kész vagyok a melegtől! Ez tényleg a finish, már semmi sem jó.... csak pihigek egy fotelban... lábam dagad folyamatosan, most ettem egy csomó dinnyét. Plusz délelőtt megjártam az OEP-et, leadtuk a Tgyást, közli a nő, h nem jó, mert a netről letöltött űrlap esetében minden oldalát le kell pecsételni és aláírni... de azért beveszi, csak majd írnak, h nem jó :shock: ügyesek, mi? És rendes volt a könyvelő, eleve elkísért, és mondta, h ő beviszi hétfőn... és lehet, h azért nem jött még táppénzem sem, rákérdez majd erre is.

Kaptunk egy kiskádat kölcsön!! Az a fajta, amelyik domború belül, amelyikbe bele lehet ültetni... mint egy futurisztikus műanyag fotel :D szeretik azt a babók?? Az volt az első benyomásom, hogy nem biztos, hogy mindeg ugyanolyan pózban szeretnek fürcsizni a babák, nem? Ez lehet, hülye kérdés...

T-pk, ok, nyugodtan írj, várom az üzit!!! (Ezt sztem nem látod már...)

A babónak a falrajzok gyönyörűek!!!! El vagyok ájulva, holnap képet is kaptok, csak még pár részlet hátravan, és a véglegeset küldöm majd!

Megyek vissza feküdni, sorry csajok.... este, ha hüvibb lesz, próbálok még írni... átfutottam nagyjából mindent azért, az egyetemen kifejlesztettem, hogy villámgyorsan átfutok oldalakat :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára floranan 2009.08.28 16:04-kor.

floranan

Vagyok ám én is, olvasó üzemmódban ... teljesen leállt az agyműködésem ebben az iszonyat melegben ... :oops: képtelen vagyok írni, reagálni ....

Nekem nemcsak a fürdetőháló teccc, hanem a bene lévő kis sumobirkózó ... :lol: :lol: :lol:

Apa most hívott, mindjár indulnak Julcsival :) :D

KépKép
KépKép
madar

Én is itt,de elfáradtam,így pihenek.Nem vagyok kész,holnap befejezem azt a 3 ablakot.Agyműködésem nekem sem sok,bár én szőke vagyok.

Viki,köszönöm,várni fogom az sms-t nagyon :wink:

Anna,nagyon magas ez az érték :shock: :shock: .Zsemlét nem is nagyon kellene enni,ha eszel,akkor max egy felet,de nem másfelet.Nem lehet,hogy valamit nem jól csinálsz?Bocsánat a kérdésért,de most,hogy én is belejöttem,soha nem vagyok "éhes",csak éppen azt nem enném,amit lehet,de ettől még tudok bőségesen enni.

Rita,0-3 hóig van méretezve a 2 rugi.Örülök,hogy még egyben vagytok,pláne az előzmények után.Megint elkerüljük egymást NST-n.Én hétfőn megyek.

Kép
v.andi

Andi, egy zsemle 30 gr. szénhidrát, ebédre nekem 50 gr-ot lehet enni. Másrészt a gyerekeim az összes szendvicsbe-valót beletették a zsömlékbe, illetve befalták, mire szóltam, hogy nekem tönkölykenyér kéne, így nem volt egyszerűen választásom...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Vetettem párommal olyan mintás pelust ,amit Andi írt,ime a minták:
Kép

Kiváncsi vagyok kimosás után ,milyen lesz??????

sutimano76

Így nagyon aranyos. Nem túl vékony az anyaga?

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

sziasztok

ha azt mondom, hogy ég a gyomrom?:)))))) pedig... megnéztem mégegyszer... tényleg ott szuszog a másik szobában.... nem maradt benn a pocóban...és nem álmodtam.....
ki érti ezt.....:)

lehet hüle a gyümilé amit iszom.....

hűűűű a babasírás tényleg agyörlő egy hang...:))) hajnali ötig meg pláne:) Dorkababa is hangot adott a véleményének éjszaka... bár csak fél négytől hatig...... :))....akkor durvának tűnt de az 5 óra után kezdem szerencsésnek érezni a csak 2 órát:))))
éééés ráadásul mindez 10-15 percenként csak.....szóval mááázlisták vagyunk.....:))

ja...nekem mindegy, hogy dorka vagy timi...:) hallgatok mindenikre

jajj csajok:)))))
nyöszörgött a kis csomag(most így hívom:)) bemegyek...:) erre úgy alszik mint a gyerekek ahogy tanulják a mesében, hogy a két kis kezét össze és be a kis fejünk alá...hááát meg kell zabálni:)))))) hogy lehet valaki ilyen édes?!:)))) akkora mint egy laptop billentyű erre beteszi a kicsi kezét a feje alá és úgy alszik:))

nnnna eeeezekért érdemes azzal a naaagy pocóval kibírni ezt a kánikulát:))) KITARTÁS csajok! Tudom, hogy a végefelé már minden nyűgi....

KépKép
dorkamartini

Anna,az én táblázatom szerint 1 zsömi 25 ch.Engem mindig becsaptak a péksütemények,magas lett a cukrom még egy féltől is.Amit Brumi írt,abban is van igazság.A stressz is emeli a cukrot sajna.Ugyan már okádom a bakonyi barna kenyértől,de eddig az vált be.Minden étkezésnél jól működik.

Dorka,hát,én is szívesebben tartanék már itt,mint a lekegben történő jobbra balra dőlésnél.Nem fotóztad le véletlenül azt a bizonyos alvási pózt? :wink:

Kép
v.andi

[quote="sutimano76"]V írta:sutimano76etettem párommal olyan mintás pelust ,amit Andi írt,ime a minták:
Kép

Kiváncsi vagyok kimosás után ,milyen lesz??????

Én már kimostam,és tök jó.Holnap még kivasalom.Egyébként nagyobb,mint a normál fehér textilpelus.

Kép
v.andi

Dorka! Nekem Dorka maradsz jó! Szóval igen, ezek a pillanatok mindent megérnek. Csak olyat ne csináljon senki mint én anno,hogy alig vártam aludjon aztán meg elkezdem simogatni, kinyitogatni a kis tenyerét, a lábujjacskájit piszkálgatni, aztán persze fel is ébresztettem :D

Lányok! Aki vizesedik, mit tesztek ellene, ma egész nap feküdtem, kivéve ha ide ültem, de nem férek be a papucsba reggel sem!!

Kép
babcika

Anna, szerintem a zsemlével az a baj, hogy gyors felszívódású ch-t tartalmaz(persze ha búzalisztesről beszélünk). Hiába a 30ch (Andi én is ennyiről tudok mint Anna), ha hirtelen felnyomja a cukrot. :(

Andi, Brumi a stressz is emeli a cukrot, de azért szerintem nem 11,5-re.

Dorka, már én is lennék a helyedben. Képeket kérünk ám tőled is, jó sokat!!
Be kell valljam én rohadtul félek a szüléstől, meg a kórháztól. :(

Viki, vagyok ám csak egész nap a kertben, nekem nincs gondom a meleggel(inkább mint a hideg). És babázok egész nap. :D

Scooperről tudunk valamit, és Csunyeszkáról, T-pk-ról???

Floranan, a fő szabály, bármilyen papírt adsz be az Oep-hez, MÁK-hoz, APEH-hoz minden oldalt írj alá mindig. Pihizz!!

Peppino, szolidaritok veled, én is bkv-zom. Múltkor a Blahától hazáig (kb 20-30 perc busszal) senki nem adta át a helyet.... :evil:

Kép
kata05

Viki... http://www.manosziget.hu/ Öreglány :twisted: Én már kezdek rájönni, hogy a nők vmi gusztustalan bunkók lesznek úgy 60-tól...
Amúgy hogy alakul a vérnyomid?
Vasárnap tuti nem buszozunk. ;) Jöhet az az sms! :lol:

Babcika, ma (is) nagyon formában vagy!! :lol: :lol: Tecc ez a visszaszólás az öreglánynak! :lol: :lol:

Floranan, már naon kíváncsi vagyok milyen képeket kap Ebano..

Madar... meg gondolom a fáradtság is... Próbálj meg pihizni végre!

Dorka és kéééééép... el se hisszük neked. ;) :P Egyébként az ilyen pózt én is imádtam Míránál és mikor még a futóműveit is behúzta hozzá!! Ááááá, de jó is lenne már újra ezekben gyönyörködni. Asszem én is kezdek lassan türelmetlen lenni. :oops:

Kép Kép
manósziget

Babcika, rájöttem én bármit csinálhatok a lábaimmal már, nem megy le a dagadás. Szüléssel fog nálam már csak elmúlni. Egy bajom van, a bőröm nagyon csúnya rajta a "hajlatoknál".

Kép
kata05

OEP-es szabály még, hogy amit beadsz az legyen lefénymásolva, és érkeztető bélyegzőt, vagy egy dátumot és hogy átvette tetess rá, én minden hivatalos ügyet így intézek, nem is tudnak soha lerázni!!

Kata! Nekem még a hajlataim megvannak annyira nem dagadt, csak már idegesít nagyon.

Ja-ja Manó, mondom én,hogy érzem a vesztem, csak ne holnap, mert holnap apa nincs Janó van.

Képzeljétek hülye ismerős mit mesélt a kis naiv húgomnak:

Ha mentőt hívsz, mert elfolyt a vízed akkor megkérdezik, van e otthon gyereked, és ha van nem jönnek ki. Ezt meséli nekem hugom, mondom nem azért kérdezik, hogy otthon van e a gyerek és akkor mivel nincs hova tenni nem jönnek ki, hanem azért, hogy képet lássanak rólad, mert 2. vagy 3. gyerek nyilván könnyebben születik mint első, és mérlegelnek, számolnak mit milyen gyorsan. Hát ezek nem normálisak esküszöm,húgom meg el is hitte.

Kép
babcika

Kata, én itt bent is dagadok és pihegek, ment egy gerle. Ki is durrannék, ha egész nap a kertben lettem volna :wink:

Kiválogattuk a cipőket... A dzsekiket nagyjából (még van néhány a padlón. Remélem, holnap tényleg jön egy hidegfront és be tudom fejezni a takarítást :roll:

Timi, ez a kislány annyira gyönyörű! Elképzeltem, ahogy leírtad, én biztos nem tudnék betelni vele...

Mónika, szeretnék végre Veronikáról látni egy képet, amin nincs rajta sapka... Pliiiiiiiz! :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Babcika, hány éves a húgod?

Én a hivatalos papírokat mindig tértivevénnyel küldöm be, és a visszakapott lapot csatolom a másolathoz. :wink:
Nálunk most elég vicces helyzet van mert a MÁK családügyi dolgait Veszprém helyett Tatabányán intézik. A legjobb az egészben, hogy nem tudom hányszor voltunk a költözés miatt Tb-n is meg Veszprémben is (azelőtt Tatabányához tartoztunk) teljesen fölöslegesen. És most (2 évvel később) is kevernek még összevissza a Csp-vel, gyes-sel, mindennel, ezért inkább levelezek, a posta még mindig sokkal olcsóbb - ilyen távolságoknál -, mint az útiköltség :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Babcika, ez is egy fontos hivatali szabály! :D
Hát nekem már nincsenek a lábfejemen hajlataim. Konkrétan a lábfejemet alig bírom hátrahajlítani, olyan mintha a talpam is duci lenne.

Anna, azért egy picit én is várom a hűsebbet, na nem a hideget. De egy 28 fokkal kiegyeznék.

Kép
kata05

Attila az előbb hozott be a kertből egy sárgadinnyét. Az első, amit én termeltem :D 8) :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Húgom szept 9-én tölti a 25-öt :D

Kata (bocs)! Ha már a talpad is ducis legalább nem kell olyan MBT cipőt venned több 10.000-ért, nekem már mezitláb is olyan a lábad ! Tényleg bocs, de ez jutott eszembe, mert orvosokon és aszisztenseken mostanában csak ezt a cipőt látom :D

Kép
babcika

Anna gratulálunk az első saját dinnyédhez!!!! Szép munka, nem mindenkinek sikerül ám, tapasztalatból mondom!!

Kép
babcika

Ja Kata, nem nekem NEKED!!! :lol:

Kép
babcika

Babcika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!
Amúgy 40-50 ezer között van állítólag. (de azért annyira nem is duci :D )

Anna, de gondolom te abból nem eszel, én úgy tudom tilos.

Kép
kata05

Scooper,egyben van még!!!!!!!!!!!!!!

Dorka,vonalzócserét ne feledd!!!!!!!!!
Te fényképész csajszi,kapd le ezeket a pillanatokat és mutizd meg nekünk is.

Andi írta:
[quote] írta:n is itt,de elfáradtam,így pihenek.Nem vagyok kész,holnap befejezem azt a 3 ablakot.

Khm,khm nem azt írtad hogy holnap hozzám jössz?????????
Peluson a minta nem dudorodik ki nagyon????A festék nem gáz????

Madar,fényképet AKAROK rólad is!!!!!!!!

sutimano76

Astrid!

Írtad,hogy jó a táblás ötletem, csak nálatok akinek szólna az még nem tud olvasni, hát van erre is tippem:

Nagyon sok jó kép smiley van a neten, pl: látam itt már vasalósat stb is itt. Na tehát azt bemásolod world -be és a gyerek magasságába felragasztod az aktuális helyre és csak eszébe jut, hogy húzza le.. ., mossa meg stb.

Naaaa????

Kép
babcika

Süti,nem dudorodik.A festék szerintem nem gáz,azért durva lenne,ha káros lenne a babára.Egyébként én úgy terveztem,hogy a feje alá alváshoz a tiszta fehéreket használom,ezeket meg minden másra.
Szerintem ha hétfőn megyek hozzád nagy takarítani,annak is örülni fogsz :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Igen Kata, én is azért írtam,hogy "több 10.000", de már van valami más márka is. Mondjuk én nem tudom ez télen hogy viselhető, szerintem kicsúszik alólad a lábad.

Kép
babcika

A sárgadinnye 100 grammjában 11 gramm szénhidrát van, úgyhogy igenis fogok enni 18 dekát (egyszer már kipróbáltam ( csak az nem saját volt), nem viszi fel vészesen :wink: :D

Babcika az igazat megvallva, én már le is mondtam róla, annyira nem akart fejlődni az elején :wink:

Manó, sugárzik a pozitív energiád!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Sziasztok!

Mostanáig feküdtem, be is aludtam, lábam minimálisan lejjebb ment... de úgy érzem magam, mint akin átment az úthenger :(

Köszi az OEP-es tanácsokat... a munkáltatómnak kellett volna aláírni minden oldalon, de megtanultam egy életre...

Nekem is van ALDI-s pelusom, 2 csomi is, kimostam, és annyira nem rossz, bár szerintem lehetne sűrűbb szövésű is!

Már csak 1 nap, és képek Ebano-szobarol :D sőt, Apa és a barátja is pózolt direkt nektek a fal előtt, még sztem abból is kaptok :D tudjátok, a másik két fiam :D :D :D

Dorka :D de jó lehet, olyan élvezettel olvasom, amiket írogatsz :D

floranan

Jaj, Viki elfelejtettem, teljesen kiakadtam az öregasszonyon!!!!!!!!!!!! Ez beteg!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Hú, tőlem megkapta volna, de Apától is, az biztos, ha jelen van!

floranan

Fááááááááááááájjjjjjjjjjjjjjjj a fogam naaaaaaaaaagyyyyyyon!!!!

Csak annyit kértem,hogy addig ne fájjon,míg szülünk, meg haza jövünk, de kérésem süket fülekre talált, de remélem még elmúlik!!

Kép
babcika

Most ha HP lennék, akkor megbántódnék, mert néha olyan, mintha átlátszó betüket írnék, rekació nem sok. :cry: Kivéve Andit, neki külön köszi. :lol: Így nem fogom ám fárasztani magamat és ezt vehetitek fenyegetésnek is. :wink:

Flora: Várom már a képeket, a 2 fiadról különösen. :wink: Egyébként sokat kellett várnod az OEPben vagy gyorsan ment?

Dorka: Annyira helyesen fogalmazol. Én sosem tudtam ilyen plasztikusan leírni, amit gondoltam, de amikor írsz Dorináról, mintha itt lennétek előttem. 8)

Nagyon helyesek ezek a pelusok, de nekünk Aldi írtó messze. :( Plusz Apa ma besokkalt a vásárlástól, így marad majd az egyedül kóricálásom Máté születése után. :wink:

Anna: Tegnap - azt hiszem - Móni tett fel két új képet, sapka nélkül. Az egyik van a vonalzóján. :wink:

Nekem a múltkor hasonló negatív tapasztalatom volt az APEHnél helyátadás ügyileg. Teltház volt, délután lévén, húztam sorszámot, megálltam a pult mellett, úgy hogy előtte mindenki előtt végigsétáltam. Közben leejtettem valamit, erre egy 50es nő nemhogy felvette volna a papírom, hanem hangosan utánamszólt, hogy "leejtett valamit!". Majd 5 perc várakozás után a leghátsó sorból (kb 4 sor szék van az előtérben) egy velünk korú csaj jött oda, hogy leülök-e. Mondom most már nem, remélem behívnak. (Így is lett). De a többi 40,50-es nő és férfi csak bambán bámult rám, mintha nem láttak volna várandós anyukát még. :roll:

Kép

Kép
hgrita

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?