A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Kukli!
Pont ugyanilyen lánca van Larának is! :D

Kép
Kép
zazzy

Na,én meg a laptető :? :roll:

Tüneményesek a főzőcskéző gyerkőcök,és mindig gyönyörködöm ezekben a kék szemekben :D Gyönyörű!Ki ne essenek! :wink:

Kép
Kép
zazzy

rövid leszek, bocsi, de most líz naon nyügi. Eszembe jutott, h vki kérdezte, h mi az lizi kezében az egyik képen pár lappal ezelőtt. Az egy fél literes flakon, benne pici víz és apró színes cukorkák

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Zazzy én üveges almával kezdtem, utána amit én adtam nem rottyantottam. Mindent amúgy botmixelek, almát, barackot, mindent. Ha pár napig evett almát, utána mutathatsz neki új ízt. Általában egyet szoktak javasolni egyszerre. Mi már barackoztunk, almáztunk, körtéztünk, volt krumpli és répa. A répa nem jött be, de már emlékszem, Botinak először alma-répa kombóban nyomtam, így holnap az lesz a menü. Szép lassan mindent amit írnak 4 hótól adhatsz neki. :wink:
Ezek a láncok nagyon szépek sztem. :wink: Reméljük hasznosak is.
Végre alszik mindenki, most már én nem vagyok álmos. :twisted:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Zazzy: Egyszerre mindig csak 1 új dolgot adjál és azt lehetőleg 3 napig. Így le tudod tesztelni, hogy bántja-e a pociját, kaki rendben van-e és estleg nincs-e allergiája valamire. Szóval csak szépen fokozatosan. Vannak fogós kaják (pl.banán), azt érdemes keverni (pl.:barack), hogy ne legyen szorulás.
Az első lépesen túl vagytok és mind a ketten jól vettétek az akadályt! Ügyesek vagytok, csak így tovább!

Peti ma Hippet kapott a lusta anyukájától. Birsalmát körtével és majdnem az egész nagy üveget befalta 10 perc alatt! :shock: :shock: :shock: 8)
Viszont picit folyik a nózija! Nem vészes, de úgy látszik, hogy megfázhatott valahol szegénykém.... :? Nyűgösebb is a szokottnál, remélem nem fog romlani.... :?

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Sziasztok!

Vagyok én is, de ez a nyár vége nagyon pörgős. Látom nagyon kajáltok, mi még mindig csak szopizunk, de jövő héttől már én is adok Máténak gyümit.

Olvasok, amennyit tudok, és írok :)

Kép

Kép
rszg

Petinek jobbulást!
Képzeljétek benéztem, és Boti csak félig az ágyban alszik. :lol: Kép
Várunk Rszg.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Moncsi Sajnálom a pároddal való gondokat. Azért szerintem csak mondogasd neki, vagy ne csinálj meg utána semmit, és majd csak rájön. Most olvasom mit írtál. Hááááát... Nem is tudom, akkor marad az állandó fejmosás.

Zazzy Milyen szemétség már, ez az etetőszék. Ilyen esetben perelni is lehetne. De kinek van rá ideje kisbaba mellett! Dühítő!

Adryn Jó, hogy végre megint a régi tök ++++++ hsz-t írtál. Nagyon szupik a képek, Nico még mindig tündéri kiskrapek. És milyen szépen tartja magát!

Zita Máténál is vigyázni kell már, mert úszik minden annyira lubickol. És napról napra kevesebb víz marad a kiskádban.
Nagyon jó üzletet kötöttél!

Katka Így tényleg nehéz lesz Petit otthagyni. De majd a bébisziterrel talán ellesz.

Tehuti Én is szoptatok a strandon. Akinek nem tetszik, ne nézze a szoptató anyukákat!

TALIKÉPEK NAGYON SZUPEREK. OLYAN ÉDESEK! IRIGY!

Mennem kell, Máté ébred

Kép

Kép
rszg

bocs rövid leszek mert zombisító éjszakám volt megint, most bealudt a főnök, elkészül a káposztás tésztám és megyek én is hunyni..
ht-vel kapcsolatban: enyémgyerek is evett már barackot, almát, almás-körtés-krumplit, tökös-almás-krumplit, répás-krumplit. ma almás-cukkinis-krumpli lesz :D (ebből a tökös almás volt a legkevésbé tetsző eddig.. egyébként próbáltam olívaolajjal főzni, de amint megérezte annak az ízét szájzárat kapott, úgyhogy sima repceolajat használok főzéshez egy pici kanálkával) aztán anyatejcsivel hígítok ha szükséges. :P

Kukli: :D ez nagyon édes!!! :D :D :D és mekkora szép szemei vannak Katának! :D

Tehuti: köszi! :D :D :D

KépKép
KépKép
adryn

Erpé, más is altatta már el Vikót, mikor nem voltam ott (apja, nagymamája), de hurcolni kellett kézben, fej a vállra hajtva, csak úgy ment.

Kukli, hát nem lesz egyszerű! Jövő héten itt lesz Anyukám, vigyázni a kicsire. Alexának csak egy hét a beszoktatás, pénteken már ott kell hagyni egyedül. A második héten meg kezdem Vikóval a kéthetes beszoktatást. Kíváncsi leszek, hogyan veszik/vesszük az akadályokat. Már négy éve itthon vagyok, lesz egy kis nyugalmam, de azért biztosan furcsa lesz, hogy hirtelen kiürül a lakás. :cry: :cry: :cry:

Azért nem írok (csak nagy néha), mert nem akarok betolakodó lenni. :oops: De azért keresek majd képeket, ha már említetted, Kukli.

Zsu
Kép
Kép
*juji*

Két hónapja készültek:

Kép Kép

Zsu
Kép
Kép
*juji*

Csak hoztam pár fotót, mert már ébredezik a manó

Az új etetőszékben (a teraszra kitettem ebben, míg teregettem)
Kép

Jó-jó etetőszék, de hol a kaja?
Kép

És a tegnapi pancsi folytatása ma délután a teraszon
(látszanak a hullámok) 8)
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Kukli Boti nem semmi hogy alszik :lol:

Ovi: hát érdekes hogy nálunk nincsenek ilyen szokások mint bp-en, kiváncsi lennék hogy csak a mi ovinkban vagy a városban más ovikban is így van-e :roll:

Megvolt a mai fürdés. Nagyon jó idő volt. Gyerekek vonattal mentek le én meg kocsival vittem a cuccot meg aki nem akart vonatozni. fél 10-re már ott is voltunk. De 2-kor elindultunk haza, mert már iszonyú fáradtak voltak, gondoltuk majd hazafelé alszanak a kocsiban. El is aludtak de hamar hazaértünk, pedig lassan jöttem :) Aztán Bulcsút sikerült még visszaaltatni egy kis hiszti után, Panna persze nem aludt már, és mióta hazajöttünk nyüglődik Nimród :? csak tudnám mi a baja, sehogy nem jó neki. Pedig kialudta magát, 11-től 2-ig aludt a strandon :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica: Jó lehetett... Képek vannak? ;) Kérünk ám!

Juji: Te nem vagy betolakodó! Te az RSZG tesója vagy, aki végig tudósított minket, amikor RSZG-nek nagyobb baja is volt, hogy velünk fecsegjen. Nekem nagyon jól esett, hogy kaptuk a híreket és én is nagyon izgultam Mátéért. Nem felejtettem ám el! Édesek a manóid! És tuti, hogy nagyon furcsa lesz, de hát ez az élet rendje.... :roll:

Zita: A Kos szerintem egy nagyon jó jegy (elnézést, hogy lebikáztam :oops: ) és fantasztikus felnőtt lesz belőle, csak ugye nehéz felnevelni.... 8) Édes kis sonki-bébi ez a Julcsi. És hogy szereti a vizet! :shock:

Adryn: Zombi éjszakát sajnálom, viszont olyan jól belejöttél a babakonyhába, hogy én csak lesek.... :shock: Én 3 gyerek után nem vagyok ilyen ügyes és kreatív! Mikor jön Mic? Várod? :oops:

Katka

katka22

Kukli!
Alvó Boti haláli! Hihetetlen,hogy bármilyen pózban ki tudnak dőlni! :lol:

Zita!
Annyira jó ez a szék!!!Láttam ma a brendonban,42 ezer ft :shock: Jó vásárt csináltatok! :wink:
Jó,hogy feltetted ezt a képet, akartam már annyiszor kérdezni,hogy mi a helyzet ezzel a "ne menjen víz a fülébe".Én még mindig annyira vigyázok :oops: mi még így bele se fektettük.
Meg azt is akartam még fürdéssel kapcsolatban,hogy ti milyen sűrűn mostok hajat?Mi samponnal heti egyszer,de úgy egyébként,sima vízzel???Hajunk nem sok van :lol:

Kép
Kép
zazzy

Utolsó kérdések mindenkinek szóltak :oops:

Kép
Kép
zazzy

Zita, zabálnivaló csajszid van :) nagyon édes lányka. És jó az etetőszék.

Adryn, remélhetőleg a következő éjjel jobb lesz. És mit szólt Nico a cukkinis-almás-krumplihoz?

Juji, szerintem se érezd magadat betolakodónak. Gyere és mesélj, mi van veletek! Édesek a gyerekek nagyon, jók a képek, köszi!

Vica, örülök, hogy ilyen jó élmény volt a fürdőzés. És tetszett a vonatozás a gyerekeknek?

Kukli, Botialvás :)

Ma csináltam képet az üldögélést gyakorló csajszimról, mindjárt megkeresem.

erpé

És ime a képek

Kata ülni próbál
Kép

És tegnap így aludt :)
Kép

erpé

Erpé: Nagyon ügyes Kata baba! És hozzá az a zabálnivaló mosoly a szája sarkában! Nem semmi hölgyemény! :)

Kukli: Botialvásra elfelejtettem reagálni, pedig jót derültem rajta. És Kata hatalmas szeme sem semmi.... :shock:

Reszkessetek Pasik, jönnek a Katák!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katka22 2009.08.28 20:21-kor.

Katka

katka22

sziasztok!

Mi tegnap este semmit nem aludtunk :(
Anna kb. 10szer volt fent, vagy csak sirt. Fogalmam sincs, mi lehtett vele. Szóval ma én is zombi vagyok, pedig nagyon utálom!!!

Zazzy!

Mi kb. 2 naponta sima vizzel mossuk, hetente meg samponnal!

Erpé!

Nem semmi Kata! :shock: Nagyon ügyes! szerintem az én kislányom a leglustább márciusi baba!

Ma én is elmentem bölcsit intézni. Hát Debrecenben szinte képtelenség bejutni bölcsibe, úgyhogy nem is igértek sehol semmit!
Mindenhova 3-4-szeres a túljelentkezés :?
Vendég

sziasztok

épp a cukkinis-almás-krumplis trutyi után vagyunk :D azóta már zuhiztam is :lol: :lol: na de hagyom hadd fogja a kanalat.. legalább van valami amit pakolhat nyugodtan a szájába :lol: és csak tanulja hogy kell kanalat használni.... csak ruhacserés a történet (mindkettőnknek) egyébként ízlett neki.

Katka: köszi, egyébként úgy válogatom össze az alapanyagokat hogy miből kapok vegyszermentes kertben termeltet :D Micet várom, mert legalább fogok tudni aludni :lol: viccet félretéve, igen, úgy látom jót tett neki a munka.. végre hasonlít régi önmagához :P Peti hogy van? remélem nem lett rosszabb a dáthája estére :) mi is most vagyunk túl egy enyhébb lefolyásún...

Erpé: tiédcsaj már így tud ülni???? és hogy ül fel? négykézlábból féloldalra fordul és feltolja magát? eddig Niconak a négykézláb féloldalt egykézentámaszkodás megy. várom már én is nagyon hogy felüljön... :D és az az alvás neki is :shock: :lol:

Zazzy: én minden nap megmosom a fejecskéjét (meg azt a rengeteg hajat is ami rajtavan :D ) viszont én nem használok semmi sampont meg fürdetőt, én még mindig azzal a gyógyszertári hydrofilles krémmel fürdetem. az nagyon jó mert lemossa aminek le kell jönnie, ugyanakkor hidratál is.

Vica:
örülök hogy jól sikerült a pancsi, nyűglődést sajnálom..

Kép macit párnának használva

KépKép
KépKép
adryn

Lilla: üdv a zombik társaságában.. :P egyikünk sem azért tag mert jó buli :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

jaaaaaaaaaaaaaaaa... és majdnem elfelejtettem:
Döme úrfinak boldog féléveset!!!!! :D :D :D

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok,

Jaj, nem azért tettem fel ezt a fotót, hogy itt bárki is hasonlítgassa a saját babója ülnitudását. Ennyi idősen nem kell még ülniük! Bőven ráérnek erre még hónapokig.
Kata is csak néhány másodpercig tud így "ülni", tegnap kezdte, de most nagyon tetszik neki ez a skill. Csak aztán vérszemet kap, megpróbál felegyenesedni vagy felemelni az egyik kezét, oszt úgy eldől oldalra, h öröm nézni :)
A technika egyébként: négykézláb áll, bal lábát kinyújtja oldalra, hátracsüccsen és vigyorog ezerrel. Aztán eldől balra...

Adryn, tök jó, hogy ilyen jó étvágyú Nico! Szupi a fotó a macipárnával :)

erpé

Kata babák nagyon édesek, ügyesek! Kata tényleg jól eltanulta Lilitől ezt az üldögélést :o És alvós Boti meg Levi :lol: :lol:

Zazzy, tényleg 42ezer az új? :shock: Most vettem először használt cuccot, de asszem nagyon megérte, főleg hogy nem is látszik rajta szinte :)
Nekünk védőnő azt mondta, h nem baj ha víz megy fülébe. Ha nem tetszik neki, úgyis jelzi. Hajmosás (ugye nekünk is rengeteg van :) ) ugyanúgy van mint Niconál, sampont még nem vetettünk be, de minden nap megmossuk a gyógyszertári fürdetős vízben.

Köszönjük Julcsidicsiket :lol:
Katka, Julcsi aszcendense rák, azt gondoltam az talán enyhít a kos jegyeken, de eddig nem úgy tűnik. Ma anyukám is le volt döbbenve milyen kis erőszakosan tud csapkodni a kezével :o Pedig ő is felnevelt már egy kost öcsém személyében. Hááát, a mai napig nincs vele könnyű dolga, pedig már igencsak felnőtt - az évei számát tekintve, amúgy nemigen :D

Dömének gratula a félévhez!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sampont mi sem régóta használunk,csak amióta elkezdett nőni a haja jobban,de még mindig kevés van neki.
Fürdetőt ne is mondjátok,elkezdtük vmikor 3 hós kora után használni a vmelyik ingyen csomagban kapott j&j fürdetőt,hát úgy kiszárította a bőrét,hogy hetekig olajoztam,sudocremeztem,mire mostmár talán elmúltnak lehet nyilvánítani :evil:
Szóval mi is visszatértünk a gyógyszertári fürdetőre,szerintem nagyon sokáig nem cserélem le másra.
Most lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de ha mégis belemegy a fülébe avíz és mondjuk nem tetszik neki,akkor mi van?Fordítsuk oldalra és "öntsük ki"??? :roll: :lol:

Adryn!
Mekkora ágyatok van?Feltételezem nem 120x60-as,hogy így elfér benne Nico.Én úgy bánom,hogy akkorát vettünk,gyakorlatilag már kicsi neki :roll:

Zita!
Lara is kos,és nálunk is megy a csapkodás ezerrel :lol: És már most úgy ki tudja nyilvánítani nemtetszését,hogy ihaj!
Igen,annyi az új szék,nagyon durva!Azért írtam,hogy nagyon jó vásárt csináltatok!Nekem a színe is nagyon tetszik :D

Erpé!
Nagyon ügyes Kata!Én ahhoz képest,hogy Lara az utolsó a sorban :D meg vagyok vele elégedve.Hátról hasra már régóta megfordul,jó ideje olyan lendülettel,hogy néha maga is meglepődik :lol: és tegnap először sikerült hasról hátra is,de ezt azóta nem csinálta,de tökjó volt mert pont kameráztam,és egyszercsak megfordult,volt örömködés,jól jött ki :D
Meg baromi erős,mondom,ha hagynánk simán megtartaná magát a lábán, húzza magát állandóan felfelé, sokszor már fekve is megemeli a fejét,egy ideje nyomkodja felfelé a fenekét,húzza alá a térdét,majdcsak lesz négykézlábazás is,szóval nem aggódom :D Egyébként ahogy elnézem a képeken Katádat,tök hasonló "kaliberűek",de ezt már beszéltük is.

Rossz éjszakákat sajnálom, én nem is merem mondani,hogy kezdek fáradni a 2 éjszakai szopitól és a fél6-6 os reggeli keléstől :roll: Jó dolgom volt eddig,na :lol: Csak abban bízom,hogy rosszabb nem lesz :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: ez nagy ágy mert ifjúsági ággyá alakítható :D én is örülök hogy nem kicsit vettem, mert anyósék víkendházában olyan kisméretű van, és olyan picinek tűnt.. szerintem az már nem sokáig lesz használható :roll: pedig eleinte még gondolkodtam hogy jó döntés volt e ez a nagy ágy.. de szeretem most már :D

KépKép
KépKép
adryn

Na, kicsit bejelentkezek én is.
Nagyjából én is zombi vagyok (Adryn :lol: ), de nem Márti miatt, hanem azért, mert a fordítást akkor tudom csinálni, amikor ő alszik. Tehát kb. este 9-12 között. Most mondjuk már elaludt 20 perce és még mindig nem fogtam neki... :D És akkor persze ezek után jön a hajnali két kelés és 1/4 - 1/2 7 körül már ébredünk. Én még próbálok ellenállni a felkelésnek ilyenkor, de egy idő után muszáj legalább beszélgetni Mártival, mert különben reklamál. :) Ha meg beszélgetünk, vigyorog ezerrel, nagyon aranyos. :)

Haj: mi kezdettől fogva kb. hetente egyszer mossuk a haját (mert hát ugye van :D). Fürdetni a gyógyszertárival fürdetjük, hajmosáshoz a johnsonst használjuk, de csak azért mert az van. Nem érzékeny rá, de ennél sűrűbben nem szeretném használni.

Képek gyönyörűek, vagyis nem a képek, hanem a babák. :D

Masut
masut

mi is gyógyszertárival fürfejtük és heti egyszer van hajmosás babe samponnal.

édi-bédi babócák!!!!! tutik a fotók! kata baba nem semmi az üléssel. :shock: kis ügyike :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

hol van az éccakai csapat??? Nemlajos? csak nem "szülinapi" buli van? :lol:

KépKép
KépKép
adryn

ohohohóóóóóóó, hogy megérezted a közelségemet :wink:
Most sikerült visszaolvasnom.
Ma reggel (hajanli ébresztő után, de már belenyugodtam :roll: ) bementünk a suliba (na jó, 10-kor indultunk 8) ), ott töltöttük a fél napot, természetesen Döme bűbáj volt, ezután is mindig elviszem itthonról, ha nem bírok vele...
Mondjuk a rossz egyedül az volt, mikor egy "tapintatos" kollégám megkérdezte, hogy hányadik hónapban is vagyok? És még az értetlen arcom láttán is megerősítette: jön a második, nem?... :evil:
Úgyhogy én most már odafigyelek kissé a súlyomra (egyébként azt válaszoltam: nem, dehogy, csak kövér maradtam :D).

Aztán haza bkv-ztam (egyre lazább vagyok, biztos, hogy valaki elcserélt!) és itthon folytattam a pörgést szokás szerint.
Holnap-holnapután kresztanfolyam, hétfőn jön anyu, kedden jelnyelv, szerdán megy anyu (ez is egy program :D), csütörtökön meg találkozom egy hiteltanácsadóval, hátha kihúz a szarból... :roll:

No, reagálások, már amire emlékszem:
bölcsi - eszembe sincs beadni Dömét, pusztán elméleti (még) az érdeklődés, mint a jövőben hasznos tudnivaló.

nyűgösködőket sajnálom :(

Fényképek tutik, nagyon aranyosak a gyerkőcök (itt is ülők :shock: )

Hajmosás nálunk is, mint Adrynéknál, semmi sampon, minden nap a fürdővizével megmosom.
Már egy ideje belefektetjük Dömét a vízbe, halál jól elvan, még egyszer sem kellett kimenteni :wink:
De kb. olyan 2-3 hós kora óta eléri a víz a fülét (akkoriban kezdte dörzsölni azt elalvás előtt, hát anyám meg a Zuram majdnem elhitette velem, hogy fülfájós a gyerek, közben meg csak fáradt), egyelőre ettől sem lett baja :roll:

Más most nem jut eszembe.
Hja, juji, nem vagy betolakodó :D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

és a szülinaaaaaaaaaaaap?????????????????????????????????????????????????????????????????????????, :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Hja, és köszönöm a köszöntéseket a félidős fiam nevében is :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ja, és bóóóódogot Dömének, miután fél éves lett!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

ööö... olvastam a jókívánságodat, és odaszóltam a Zuramnak, hogy tudtad, hogy ma fél éves a fiad? Ő meg kis szünet után azt mondta, igen.

Én ugyan dicsekedtem a suliban, hogy ma van a nagy nap, de valahogy nem jutott eszembe, hogy partizzak (sajna nem vagyunk ünneplős család, se én, se a Zuram, én spec éveken keresztük direkt dolgoztam MINDEN ünnepen - nem is sejtitek, milyen sok van egy évben -, mert az jobban fizetett, szóval nagyon össze kell magam szednem, hogy ne járjunk ugyanígy fél év múlva...) :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

én is ittvagyok és boldog 1/2 ik szülinapot kívánok Döme babának :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

hja, tudom!!!
Azt akartam megkérdezni, hogy miért pároltok, főztök almát, barackot, ilyeneket? (a répát-krumplit értem)
Ezeket is kell?
Mert én a barackot simán pempősítve adtam, vasárnap meg az almát akarom, nehogy bajt csináljak vele, hogy egyből nyersen adom... :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na, alakul a csapat :wink:
köszönöm!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hát a gyümölcsöket én sem szoktam főzni. és nem értem mért kéne :shock: :shock:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

én is itt.
az éjszakám ma sem lesz a legjobb... ugye Mátén a holter, nyomja szegény mellkasát hason, háton meg nem tud aludni, úgyhogy keleget sűrűn. most már majdnem egy órája nem sírt. de nincsenek illúzióim... :roll:

megvolt az ismerkedős nap az oviban, nagyon szupi volt, szimpik voltak a gyerekek is, kiderült, hogy az egyik kisfiú sorstárs Mátéval :? (őt is ott műtötték, de nem ugyanaz a baja) és ez úgy derült ki, hogy apa behozta Mátét a csoportba, és hát ugye lógtak belőle a zsinórok, úgyhogy kaptuk a riadt szemeket a szülőktől, majd az egyik anyuka odajött hozzám, és mesélte, hogy szintén zenészek...

képek tutik, az az etetőszék nagyon menő!

Juji
szerintem sem vagy betolakodó!!! :wink:

Katák édik nagyon! ErpéKata nagyon ügyi, KukliKatát megzabálom a szép kis pofijával! majd Mátét ráuszítom! 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

én sem főzöm, és nem is kell szerintem!
de asszem azért csinálják, hogy ne legyen olyan savanyú, meg nem csinál savat... válogatós, hasfájós babáknak jó.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

na már megint elfelejtettem írni:
Dömének boldog felediket! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja, és Nemlajos
Fanni idén nyáron élvezte legjobban az beülős úszógumiját! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

akkor van még idő :D
Egyébként is 1-2 év van ráírva, tudtam én, hogy korai, de gondoltam, hátha... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hajmosás: Hát én gyakrabban mosom a haját :oops: általában 2-3 naponta Gabi samponnal. Olyan hamar befülled neki ebben a melegben, na meg sokszor bukik még és persze belefekszik a fejével is :D

Túl sok képet most nem csináltam, igazából csak Bulcsúról néhányat. Panna az más utakat járt az unokatesójával :D

Bulcsú még a vízben is autózik
Kép
Kép

Fiúk egymás közt:
"Tessék Nimród itt a cumid"
Kép
"Ügyes vagy"
Kép
"Fordulj el Nimród"
Kép
Most pedig rád mászok :wink:
Kép
Én nem is akartam bántani
Kép
"Semmi baj Nimród, büti-büti" :lol:
Kép
És ez tényleg így történik :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Jé, Nimródnak vajon kék marad a szeme?
(nagyon édi, de én menthetetlenül bele vagyok zúgva a barna szemű kisfiúkba, úgyhogy most nekem Bulcsú a favorit :D)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kukurikú!
Julcsi zabálnivaló a székben! :lol: Nagyon klassz etetője van.
Gyümit én csak akkor rottyantom, ha főzihez lesz, hogy kicsit átmelegedjen a többi cuccal, és ne legyen intenzívebb az íze azokénál. 8)
Boti elalvása semmi ahhoz képest, hogy nyaralásnál egy kis barátjával játszott, az bekaksizott, amikor elvitte apukája elvitte pelusozni, közben bealudt, de teljesen. :lol:
Kata bókokat bezsebeltük, köszi. Csibb én nem vagyok semmi jónak elrontója, bár látod főzni nem nagyon fog. :lol:
Dömének bódogot!
Vica a fiúk zabálnivalóak! Látom Bulcsú is kezd játszani Nimróddal. Annyira jó nézni őket!!!! :P
Mi nem mosunk hajat, a fürdetős vízzel (neogranormon) szoktam leöblíteni neki. Igaz nekünk az nem hajmosás, hanem fejmosás. Mártinál kicsit más a téma. Sztem be is rasztásodna ha nem mosnád Masut. :lol: :lol:
Csibb örülök, hogy jó volt az ovis nap. Sajnálom, hogy ennyi sorstárs van a világon :cry: Nem értem most mik ezek a csövek? :oops: Azt hittem egy másik babán volt.
Juji szépek vagytok! Édi a csaj mosolya! Mekkora mosolya! Kis nagyszájú! Majd mesélj hogy mennek a dolgok.
Nemlajos tőlem is kérdezték már mikor Katus kb. 2 hós volt, hogy 3. már útban? Az arcomról leolvasták, hogy nem! :evil: :evil: :evil:
Erpé tünemény a csajod! :P Nagyon ügyes! Tapsi-tapsi smile!!!!! Az ahogy emg alszik! Össze tudnám puszilgatni!!!!!! Nicoval együtt, aki a laza srácot nyomta! :P
Na lépek, nyúz a nagyobb! Tegnap Normafáztunk este és kicsit tüsszög. Remélem semmi nem lesz. :?
Peti barátunk hogyan van?
Cuppancs a hétvégi munkanapra!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2009.08.29 08:07-kor.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jah tegnap kifelé vittem a kenguruban Katust. Bakker csak úgy rötyögött egész úton Botit látva! Nagyon élvezte! :P Engem mondjuk zavart, hogy nem látom. :?
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jó reggelt!

Gyors kérdés: a krumplit egyedül nem is lehet adni, csak mindig valami mással? És mik lehetnek azok a mások? Én eddig őszibarackoztam, de kipróbálnék valami újat is
Vendég

Sztem adhatok barackkal. Nem szokták csak úgy, de biztos lehet, csak semmi íze nem lenne. :roll:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?