Sziasztok csajok,
köszi az együttérzést.
Egész nap nyomi hangulatom van és csak bőgök.A cég vesz újat, de azt nekünk kell kifizetni, mert a mi hibánkból tűnt el, hiába van felfeszítve a zár, stb.És mindjárt jövő héten ki kell fizetni, ha igaz, mert a férjemnek ez a munkaeszköze.
Softverekkel sacc 200ezer HUF!Hiper-szuper babakocsink már tuti nem lesz...Még jó, hogy a kelengye nagy része már megvan, de azok csak apróságok.
Fleur, tegnap vettünk még konyhai csapot, függönyanyagot a gyerekszobába, meg amiket a csajokkal shoppingoltunk, a nem kellett nekik!
Remélem, találtok vmi jó kis megoldást Lillusnak és sajnálom, hogy a bölcsi nem jött össze.
Zsuzsi, Móni, Reni, Szilvi, jó volt élőben is talizni, olyan érzés volt beszélgetni, mintha ezer éve ismernénk már egymást,nem?
CD-ket én is köszönöm, Reni és Móni, jövő héten meghallgatom/-juk őket és már becsomagoltam Edinának a kis csomit, holnap reggel fel is adom a postán
Zsuzsi, na akkor elindult a vásárlási dömping, hurrá.
Képeket ígértél...Ja az hálózsák volt, linket átküldtem.
Enikő, örülök, hogy Anna jobban van és így te is megnyugodtál kicsit, gondolom.Te mikor mész legközelebb vizsgálatokra amúgy?
Edina, jó hogy megint tudsz ide jönni, mégha csak picit is!Örülök, hogy nálad is belelkesült api a bébicucc vásárlásba.Nekem csak a hasam körül húzódik a bőr, amikor újra és újra nyúlásnak indul, remélem neked is ettől lesz csak.Örülök, hogy a nődokinál minden ok volt!Csomag holnap megy, majd szólj, ha odaért.
Laktoherb tea, nekem is ezt mondta a barátnőm, tuti veszek majd.
Nekünk is aventes kézi mellszívónk van, majd még aventes lezárható poharakat kell venni, a tejci állítólag fél évig eláll a fagyóban, igaz ez?
Szilvi, igen, sok fordot törnek fel vagy visznek el, a férjem cégese is ford focus
Cumi dolog:Én tegnap vettem 2őt a brendonban, ami kuponnal volt akciós.Jó lenne, ha babóka nem szokna rá, viszont ha majd fáj pl valamilye, vagy ettől nyugszik csak meg, fene tudja...
De ez is egy plusz dolog lesz, amiről majd keservesen le kelll szoktatni.
pusz,
Kata