A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Majamama hol vagy? Nem depizni! Inkább hozz képeket! A másik kisbabóval nem csináltatok közöset?
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli, na jó, de 2 hónappal a szülés után még elfogadható, ha terhesnek néz ki az alakod...
Mindegy, kellett is ez, hogy összeszedjem magam ilyen téren is (lassan én leszek a fitt-kreatív-energiabomba anyuka, el se hiszem :D).

Most meg nyomás a kresztanfolyam!
(bakker, egy perc nyugtom sincs :wink: )

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos Ha végig így pörögsz, tuti le fogsz figyni. Én nem csináltam semmit a nyáron. Na jó! Azért kajakokat, meg szörföt cipeltem (jó)párszor. Ne meg a vizibiciklik állványra emeléséről se feledkezzünk meg.

Kép

Kép
rszg

Mi ma megyünk Fehérvárra, úgyhogy nem biztos, hogy ma még leszek.
SZÉP NAPOT!

Kép

Kép
rszg

Kuklika, köszi a hiányolást, én is hozok majd képeket, barátnőztünk, unokatesóztunk, Vidor fesztiválon voltunk.

Gyerekek aranyosak, Kata baba üléspróbája, borostyánláncos Kata és a tengerparti Nico viszik a pálmát, csúcs képek!

És az a tengerparti táj gyönyörű, mami is szép rajta :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok, szép reggelt!

Én ma reggel elküldtem a fiúkat autószerelő műhelybe (alánéznek a kocsinak, valami nem müxik jól apa szerint) - Samu ment szakérteni. Már itthon is magyarázta, mi a baj. Megzabálom (by Kukli :) )

Csibb, milyen volt az éjszaka? Hogy viselte Máté a sok zsinórt? és meddig lesz ez most rajta? Szegény, remélem, nem nyüglődik nagyon...

Fitt-kreatív Nemlajos, nagyon pörögsz :D Jó kreszelést!

Kukli, nálatok is nagyon zajlik az élet. Az azért vicces (már ha az okos kérdező utána tud számolni :) ), hogy két hónapos baba mellett terhesnek látszik valaki. Ja, az egyiket megszültem, a másik még bent van. :D Vagy mégis hogyan?

Mi ma megyünk unokatesómékkal talizni, aztán apa kora délután ellép legénybúcsúba, aminek ő az egyik főszervezője. Mondtam neki ma reggel, hogy tök jó, hogy ennyit szervez, kitalál mindig valamit, meg figyel másokra, de nekem olyan jól esne, ha csak egyszer ágyba kapnám a kávét. Megkaptam :D Egy bibi volt csak: kb 3 éve cukor nélkül iszom a kávét, de sajnos ezt az apróságot nem sikerült ellesnie az elmúlt években. :? Látszik, mennyire gyakran készít nekem kávét :) Azért jólesett ám. :D
Jövő héten meg esküvő. Vidéken. Két gyerekkel. Az lesz aztán a móka :)

Megyek, mert rámborul a konyha.
Szép napot!

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Tegnap Normafán taliztunk egy csajjal csúszdánál 2 gyerekkel. Bakker 15 hós korkülönbség, és a nagy 15 hósan indult el. 9. hónapban vezette. :shock: Csak a korai újrateherbeesésről jutott eszebe.
Nem mellesleg gyerekszáj vagy gondolkozás:
Szállunk ki a kocsiból este, és Boti nem értette meg, hogy a zenét a rádióból nem tudjuk berakni a krumpli mellé a zacsiban, hogy séta közben is szóljon. :lol: :lol: :lol:
Samu édes lehetett. Olyan komolyan elő tudják adni! :lol: Apának nagy piros pont jár cukorral is. :wink:
Mi ma lakásba megyünk du. konektorokat számolni (mennyit vegyünk). :idea:
Ilda hajrá! Kresz egy jó szocializálódás! :wink: Bár pörögsz te tényleg enélkül is. Kíváncsi vagyok majd Döme és Apa hogy érzik magukat kettesben! :lol:
Lemaradtam vmiről. :oops: Most Mátéban miért vannak csövek? Gondolom, hogy a betegség miatt, de ez vmi kontorll, vagy mi? Keresem vissza de nem találom. :oops: Legyen mentségem két zsizsikkel teli manó.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Erpé
az én uram is legénybúcsúra ment tegnap este!!! viszont ott októberben lesz az esküvő, úgyhogy nem kezdek el izgulni, hogy vajon egy esküvőre megyünk-e... :roll:

Máté egész jól bírta. szerencsére már forog, úgyhogy néha nyöszörgött egyet, majd csend lett. mikor meglestem, akkor szépen aludt tovább a hátán. az éjfél körüli kelés tuti ennek tudható be, ha azt leszámítom, szuper volt az éjszaka, mert 5-kor és végül 8-kor kelt. mindjárt szedem is le róla, aztán viszem be a kórházba. 24 órás megfigyelés szokott lenni.

ja, most nézem, a te urad ma megy legénybúcsúba... :)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kukli
holtert raktak rá 24 órára. ez olyan mint egy egynapos ekg. egy kis kütyü tárolja az adatokat. és ha ez is jó eredmény lesz, akkor integetünk a ritmusszabályozó gyógyszernek! 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Maja 5 hós adatai: 6600 gramm és 64 cm

Kép
egy nagy mosoly
Kép
nem lehet elég korán kezdeni :)
Kép
mutasd a füled
Kép
Ő Kamilla unokatesóm és megosztom vele a játékom
Kép
Bence unkotesóm
Kép
Lufisok
Kép
Kamilla megnézi közelről ezt a kútat
Kép
kérem azt a telefont
Kép
meddig vásárolsz még Keresztanyu?
Kép
ez már uncsi, vágok egy szunyát
Kép
ok, én meg addig megkóstolom ezt

Kép
Jó hétvégét mindenkinek

Bea, Maja

Kép
bea1978

ja, és nem benne vannak a csövek, csak rajta! 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

akkor drukk, hogy ne kelljen neki!! nem érdemli egy picúr se, hogy szedjen ilyeneket!
Hála Istennek makk egészségesnek látszik!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bocsi Csibb. :oops: Így már értem, és így már nem is olyan ijesztő! Remélem integethetünk veletek a bogyónak! :wink:
Maja nagyon cuki, én is akarok ilyen kendőt! Szupik a képek! Mennyi gyerek! Nekem a várom kereszanyut a kedvencem. :P
Ma mennyit vagyok. Kész a salifőzelék, az oldalas sül, Boti elvan, Kata kezd nyügizni. Menek, megszerelem a kedvét.
Ha holnap fiúk ugyanazt mesélik, egy legénybucsún voltak. :lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jah jah és ezen még nincs rajta minden gyerek, Maja nagyobb társasági életet él mint én :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Csibb: Drukkolok, hogy ne kelljen többet a gyógyszer.... Ez már az utolsó, ugye? Az az ér megvastagodott vagy arra is kell szedni valamit? :?

Bea: Csudiszép lányod van! És látom nagyon jól érzi magát családi körben. :)

Nemlajos: Jó tanfolyást Neked! Szerintem sokkal könnyebb gyerekekkel, ha vezetsz is és néha tudsz autóval menni.

Erpé: Jó, hogy apa vitte Samut. Ez olyan pasis dolog....

Petiapu nagyon rendes volt ma reggel. Petivel felkelt, úgyhogy reggel még aludhattam és már rég el kellett volna mennie dolgozni, de még hagyott aludni, mert látta, hogy teljesen kivagyok.... Lányok apukájukkal vannak, Danit elvitte magával dolgozni az apuja, én meg viszem zöldkártyát hosszabbítani az autót (amit ugye most fognak eltörölni január 1-gyel, de azért nekem 2 évre hosszabítani kell :twisted: :twisted: :twisted: ).

Katka

katka22

Katka
nem, ez még ugyanaz, múltkor nem hagyatták el velünk, még ráhúztunk 3 hónapot, bár jó volt az eredmény, csak biztonsági okokból. de most már remélem, hogy elhagyhatjuk. az érszűkület sokat javult az utolsó kontrolon is, ami azt jelenti, hogy elindult a fejlődése, nem maradt úgy, tehát ki fogja nőni! de arra még szedni kell 1 éves koráig biztosan a gyógyszert. ez vérnyomáscsökkentő, hogy ne legyen túl nagy a nyomás abban az érben, nehogy szétszakadjon... szóval egy az marad még, de már ennek is nagyon örülünk. 4-ből már csak egy, így nézzük! 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

eltörlik a zöldkártyát? :shock:

Nekem egy csövi gratulált a várandósságomhoz Lizi kb 4 hós korában, amikor a tecso parkolóba jött kosarat (100-ast) kunyizni! ÁÁÁÁÁÁÁ, nem voltam ideges :twisted:

Tegnap kész lett a konyhabútorunk! 1-2 hibát felfedeztem rajta, jön majd korrigálni... De amúgy elég kúl :lol:

Annyira jó képeket csináltok!!! De hát ilyen kiváló alanyokkal nem nehéz :oops:

Dömének bódog felediket!!! Ne aggódj, idővel úgyis kiharcolja az ünneplését, pl, amikor én egy évben 2 névnapot tartattam :P Hogyan fogyizol? Nekem is naon kéne....

Szép hétvégét! És munkás apuknak jó munkát!

Ja, csibb, nagyon várom az eredményt, a holter még felnőttként is sz@r, nem hogy pici babaként, de Máté egy hős.

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Papillon lesz konyhakép?
Katka nagyon rendes Petiapu. Egy kis pihi életmentő néha. Peti akkor jobban van? Bakker nagy szemétség, hogy kifizettetik a zkártyát. Én sem tudtam, hogy megszűnik. Pedig ennek talán volt értelme. :roll:
Mindenki alszik. Megkajáltunk, kitakarítottunk, gyurmáztunk, rajzoltunk, teli vagyok energiával. :o
kuklika
Budapest VIII. kerület

sziasztok. na ilyen sem volt még . most keltem fel! és Lívia még mindig alszik!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

persze este 9 től folyamatosan

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

hoztam egy két képet én is Kép Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Maja fotók édesek! Gyönyörű kislány!

Julcsi reggel 8 óta alszik! :o Front lehet?

Ő is csak hason tud aludni. Éjjel tündér volt. 4-kor kelt először, utána visszatettem, hallottam hogy kicsit még nyöszörög, de én visszaaludtam. Fél óra múlva már hangosabban panaszkodott, nem értettem mi van, hisz most evett. Átmentem, látom hátán fekve vigyorog :lol: Átfordult, így nem tudott aludni. Nagyon megdícsértem, de mondtam neki, hogy azért még inkább aludjon kicsit. Hasrafordítottam, ő meg szófogadóan bevágta az ujjszopit és aludt tovább. Fél7-kor ment érte Apa, akkor 180 fokban elfordulva a kiságy végében virgonckodott. Szóval mi is mozgolódunk lassan, de egyelőre csak a kiságyban ilyen aktív közvetlen alvás után :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Hűű, látom Lívia nyerte az alvásversenyt :o Nem semmi!
Aranyosak a fotók!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Jah, mit akartam még. Nimród és Bulcsú fotók csúcsszuperek! Nagyon jó tesóknak tűnnek ezalapján. :)

Zazzy, szerintem ha Larának nem tetszik majd, hogy víz ment a fülébe, akkor többször nem teszitek bele, ennyi. Nem hiszem, hogy bármi baja lehet tőle, max kicsit nyafog majd. Azt az ajándék J+J fürdetőt mi is próbáltuk egyszer a fejére, rögtön ordítani kezdett. Szerintem a szagát sem bírta. Szóval ment a kukába nálunk is, és maradtunk a gyógyszertárinál...

Na, most ébredt fel Julcsi, majdnem 4 órát nyomott :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sztem elloptátok az álommanóinkat! :twisted: :twisted: :twisted: Kata max. 1 órát aludt.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Lilla!
Szerintem krumplit bármivel lehet,ami adott korban már adható,én legalábbis egy babaszakácskönyvben szinte mindenféle variációt láttam,és mindenhol írták a krumplit sűrítésre.max.ha nem ízlik valamelyik variáció,azt hanyagoljátok :wink:
Nem vagyok ám okos egyáltalán a témában :oops: ,fura is,hogy én adok tanácsot. :lol: Én még azt is csináltam,hogy megnéztem a bébiételes listákat(volt az ingyenes csomagokban kecskemétis,hippes)hogy ott milyen variációk vannak,és majd olyasmit kotyvasztok én is :wink:

na nem tudok többet,vissza kell altatnom larát,nyomta egy büfi a pocakját...majd visszajövök! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Csibb: De az már csak egy vérnyomáscsökkentő.... Szóval tényleg nagyon nagy utat tettek meg és remélem, hogy örökre elfelejthetitek. Szorítok érte!

Vica: Olyan édesek a fiaid! Zabálni való, mind a kettő! :P

ŐŐŐőőő.... Rosszul írtam. Nem eltörlik a zöldkártyát, hanem valahogy egyben lesz a műszaki vizsgával.... Vagy valami ilyesmi.... Én is csak azért tudom, mert Petiapu magyarázta, de persze csak fél füllel figyeltem... :oops: De túl vagyok rajta. Utálok ilyeneket intézni.... :evil:

Petit is nyomja ez az idő, pedig őt olyan nagyon nem szokta... Ő is jobban alszik most napközben, mint szokott... Miért is nem jött ez a front éjszaka.... :wink:

Katka

katka22

Maja baba nagyon szép!

Bulcsú és Nimród sorozat is szuper!

Livi is aranyos!

Katka
köszi! meg mindenkinek! :)

visszavittük a holtert, srácok most alszanak, utána ha az idő megkönyörülne rajtunk, mehetnénk a barátnőm kertjébe ugrálóvárazni. ilyen óriási ugrálóvár, amit be kell dugni, és felfújódik. de ha esik, vagy orkánerejű szél van, akkor nem fogják felfújni... :? viszont azt mesélte, hogy lehet bérelni is ilyet, és nem is olyan vészes az ára. (mert ez egy másik lányé, csak átviszi hozzá). olyan 10 ezer körüli összeg. szóval majd ha már ugrálnak a gyerkők, lehet, hogy csinálok egy ugrálóváras partit a kertben! 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Ugrálóparti :lol: :lol: :lol: Máténak én is drukkolok. Márciusban még az április topikban is mindenki értetek aggódott. Szerencse, hogy lassan túl lesztek rajta teljesen.

Nem akarok idegesíteni senkit :lol:, de Julcsi fél órája újra alszik, alig másfél órát bírt fent lenni :o Tisztára mint újszülött korában :D

Remélem lassan hazaér apa, szombati munkanap, grrr :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

zita : Lívia is ugye délbe felkelt, és most már vagy fél órája megint alszik. szerintem az idő miatt. vagyis tuti hogy az idő miatt :D:D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

húúú de ideges vagyok. anyukámat felhivtam meséltem neki hogy mennyit aludt a gyerek.

erre hogy hát reméli nincs valami baja. mert mindig annyit alszik ugye általában éjjel 11-12 órákat simán. és ebből ő azt szűri le hogy valami baja van. Mindig felidegesit valamivel. valami történik és akkor már baja van a gyereknek.

a kecsketejet is olyan erőszakosan akarta. még a mai napig azt hiszi hogy járok kecsketejért és adok a gyereknek. hát szerintem ez még marha korai lenne de annyira erőszakosan elintézte a tudtom nélkül hogy hova kell járnom. persze este hétre kellett volna menni. gyalog kb egy óra alatt járom meg oda vissza. és szerinte bontsam fel a rendszert hogy hatkor fürdés aztán evés és alvás. hát ez nem megy ilyen egyszerűen. a másik meg hogy egy hathónapos gyereknek még nem kell kecsketej.és egyszerűen hiába mondok neki akármit mert ha nem azt cisnálom amit mond akkor megsértődik meg ilyenek. na mindegy jobb ha úgy tudja hogy azt kap mert legalább nincs rinyálás.

jaj de felidegesitettem most magam ezen !

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi
ne hagyd magad! Anyukád még mindig gyerekként kezel, úgy tűnik, pedig te már ANYA vagy!!! és el tudod dönteni, hogy mi a jó a gyerekednek! nehéz lehet...

Zita
hát jól is jött az a sok pozitív energia, amit innen kaptunk! :wink:
igen, nagyon úgy tűnik, hogy ez egy sikersztori!!! :wink:
kopp-kopp-kopp

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

hát elég nehéz kezelni anyukámat. én minden jó tanácsnak örülök de ne várja el mindenki hogy azt is fogom csinálni. márpedig ő pont olyan aki ezt elvárja és nem is tanácsot ad hanem megmondja hogy mit csináljak.
sokkal másabban hangzana ha azt mondaná hogy én régen így csináltam... vagy én a helyedben ezt csinálnám..
mert ha mindenkinek megfogadnám a tanácsát nem is tudom mi lenne.

és ezzel a baja van a gyereknek a sírba visz néha . annyira látszik rajta hogy egy kiegyensúlyozott vidám baba szerintem nem lehet baj de ilyenkor mégis elbizonytalanít és megijeszt.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Jesszus, Moncsi, anyukád tényleg visszakiskorúsított :shock:
Lehet, hogy egy ajtócsapkodást megérne a dolog, hátha rájönne, felnőttél. Mert amíg ráhagyod, elhiszi, hogy jól teszi, ha beleszól...

Bea, köszönöm a csomagot, megjött, de még nem bontottam ki :oops:

Nem olyan régen értem haza a tanfolyásról, jó volt, a holnapi műszaki lesz még érdekes, már ma is csak kapkodtam a fejem, hogy motorfék, meg mittoménmi...
Gyorstalpaló, úgyhogy nem nagyon magyaráznak.
A kresszel nem lesz baj, azt ismerem, de a műszaki :shock:

Máténak drukk a jó eredményért! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

annyiszor próbáltam már megbeszélni vele de ha már egy kicsit is felemelem a hangomat ő megsértődik és hazamegy. aztán amikor megbeszéljük ezt közli hogy dehát nem jöttél utánam. hát talán azért mert nem fogok utána rohangálni mint egy gyerek után.
normálisan meg egyszerűen nem megy. mert megbeszéljük, aztán ugyanazt csinálja, közli hogy jó akkor ő innentől kezdve nem szól bele, és másnap ugyanúgy kezdi :? :?

ja máténak megy a drukk++++

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok,
nemrég értünk haza, Samu hazafele elaludt a kocsiban és még alszik. Ajaj, mikor lesz itt esti elalvás?
Margitszigeten ugyan 2x kissé megáztunk, de voltunk a vadasparkban, meg egy nagyot játszóztunk. Tök jó volt. Aztán kicsit besegítetteünk apának a legénybúcsú egy pontján (meglepetés kalandtúra van a vőlegénynek a városban, élete főbb eseményeinek helyszíneit kell végigjárnia vicces-rejtélyes útmutatások alapján).

Zöldkártya: nálunk is épp a héten készült el. És igen, összevonják a műszakival jövő évtől.

Nemlajos, a műszaki vizsgára kérd meg az uradat, h készítsen fel. Kicaplattok a kocsihoz és megmutat mindent. Én anno a páromat kértem meg erre, jókat röhögtünk.

Moncsi, ne hagyd magadat elbizonytalanítani. Livibaba egy tündéri kislány, egészséges, szép, és szerencsére tök jó alvókája van. Örülj neki! Persze nehéz a szülők ilyen-olyan tanácsaitól megfelelő távolságot tartani. Lehet, hogy egyértelműbben kellene tudatni anyukáddal, hogy most már ne kezeljen ennyire gyerekként.

Csibb, és mikor lesz eredmény? Drukk, hogy elhagyhassátok ezt a gyógyszert. Ugrálóváras parti nagyon jól hangzik!

Vica, Nimródnak milyen szép kék szeme van! És Bulcsúnak is gyönyörű barna! Szépek, no!

Bea, Majasorozat szuper!
Lépek, Kata hív.

erpé

Moncsi, kecsketej :twisted: :twisted: !

Julcsi, az én lányom is rekordot döntött éjjel is, nappal is, éjjel 23-tól reggel 5 ig aludt :shock: :shock: (már egy fél ötös ébredése volt, de azt betudtam egy 2napos kirándulásnak),nappal viszont megdöntötte a nemalvás rekordját, délelőtt volt egy óra, és azóta most alszik először.

Nemlajos szívesen, így becsomagolva nehéz lesz a dolog :wink: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Azon gondolkodtam délután, hogy már megint egy csomóan nem jelentkeznek....

Banloka? Marq? Pulcsi? Hol vagytok?

Moncsi: Beszéld meg anyukáddal, hogy egy felnőtt nő vagy és édesanya és már nem kell téged utasítani. Tanácsokat köszönöd, de önállóan el tudod dönteni, hogy mi a legjobb a gyerekednek..... Ha ezt nem léped meg, akkor még sokáig gyerekként fog kezelni....

Bea: Gratula a jó éjszakához! Ügyes a Maja! lesz ez jobb is!

Erpé: Margit-sziget klasz lehetett. Én is szeretem, de már évek óta nem jártam ott.... :roll:

Katka

katka22

Köszi Katka, ügyes tényleg, most meg nyomja vagy 6-tól, kíváncsi leszek milyen éjszakánk lesz,mikor fog így aludni.

Olyan szorulása van ma, tudom, hogy van akinek több napig nem kakil, de ő többször szokott egy nap, és most csak kínlódik, egy kis kemény mütyür jött csak ki, van valami ötletetek?

Anyukám is beteg szegény, napok óta fáj a gyomra, nem tud enni és lázas, orvoshoz meg nem nagyon akar menni, mert fél, hogy beutalják a kórházba.

Bea, Maja

Kép
bea1978

bea ilyen nekünk is volt régen és én a levolac szirupot vettem a gyógyszertárba...recept nélkül kapható

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Bea: Adsz már neki mást is? Ha igen, akkor nem árt egy kis baracklé... ;)

Katka

katka22

Majdnem minden nap eszik barackot, tegnap, ma is evett. A levolacról még nem hallottam, még nem volt ilyen gondunk, tornáztattam, szerintem ma már nem lesz semmi, szegény csak erőlködik egész nap, már hőmérő is volt, mert sajnáltam :oops: ahogy nyomott, de nem sikerült...
viszont még most is alszik :x

Bea, Maja

Kép
bea1978

hűűű Bea.. akkor lehet holnap hajnap 4-kor kezdődik a napod :lol: jól bealudt a kishölgy :D bárcsak Nico is ilyen ügyes nagyfiú lenne már hogy legalább 4-5-ig aludna egyfolytában 9-től...

Csibb: nagyon ügyes Máté, hogy azzal az izével is ilyen jól tudott aludni!! ügyes, nyugodt fiúcska :P

egyébként sztem enyémgyerek azért kel olyan gyakran éjszaka mert nappal neki a cicizés annyit jelent hogy 5 másodpercenként felkapja a fejét hogy nem e változott valami körülötte..... hát ki tudja így mennyit eszik... néha próbálom erőltetni hogy tartom a fejét, de akkor abbahagyja az evést és csak néz rám vigyorogva hogy most mi van... ááááááááhhh... bolond kis ördögfiókám van :D valószínűleg éjszaka pótol.. de ez csak felvetés... nemtom.. de ez mikor változik?

Nemlajos: nekem is mindig a műszaki volt a mumus anno :lol: nagyon be voltam rezelve a vizsgán.. mert ugye én mindig úgy gondolkodtam hogy ha defektet kapok is úgyis megáll egy faszi hogy segítsen.. akkor nekem minek tudni hogy kell? és télleg így van... elég felnyitni a motorháztetőt :lol: aztán az oktatóm mentett meg, valahogy véletlenül abból a 3 tételből kellett húznom amiket tudtam.. és az izzócserét sikerült :D de ma már azt sem tudnám... zárójelben megjegyzem hogy azóta egyszer önszorgalomból elkezdtem kereket cserélni céges kocsin még Krétán (pedig azonnal szóltam főnökömnek aki szalasztott értem pasikollégát, de nem voltak elég gyorsak szóval unatkoztam... )kb fél órát bénáztam míg leszedtem a rossz kereket... aztán megállt egy pasi, és 2 perc alatt feldobta a pótkereket... :lol: na.. de legalább most már tudom hogy kell tekerni a csavarleszerelő kütyüt... na most jó hülye szőkének tűnhetek.. :lol:

KépKép
KépKép
adryn

hehe, Döme is eszik már barackot, azóta nem volt kaki... Már 3 napja, azelőtt meg összesen háromszor volt, hogy egy nap kimaradt...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Adryn, dehogy. Tényleg miért kellene?
Főleg, hogy manapság már nem is tudsz izzót cserélni a kocsiban, szervíz kell hozzá (asszem :oops: ).
Na majd holnap megmondom :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

no, mára korán zárok, úgyhogy búcsúzom, jó éjt!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Adryn: Ügyes vagy, hogy lecserélted.... Nekem ennyire sem ment volna...

Katka

katka22

Moncsi nem semmi anyukád, tényleg nehéz lehet vele. :? Engem is baromira tud idegesíteni ha megmondják mit csináljak :evil: Ezen a kecsketejen azért meglepődtem :shock: de honnan is szed ilyeneket? :roll:

Bea Maja milyen ügyin csücsül a babakocsiban :D én ha beleteszem Nimródot a kocsiba kapásból hasra vágja magát, pedig egyik nap én is kicsit megemeltem neki, de nem jött be neki :?

Csibb remélem Máté elhagyhatja ezt a gyógyszert.
Én is hallottam ilyet hogy lehet bérelni ugrálóvárat, nálunk is egy tizes. Én is azon filóztam hogy Pannának kellene bérelni, most lesz a szülinapja szeptemberben és imádja az ilyen ugrálóvárakat. :)

Hát az én gyerekeim ma nem produkáltak ilyen nagy alvásokat, Panna egyáltalán nem aludt, Bulcsú is max. fél órát, bár anyuékhoz kifele elaludt az autóban, de ugye felébredt amikor megérkeztünk és ilyenkor ebéd után már nehezen alszik el :( erre vacsora előtt azt vettük észre hogy az etetőszékben elaludt :lol: szegénykém, nagyon ki volt ütve. Na és persze Nimród is elég nyügi volt megint.
Nálunk egész nap esett az eső, úgyhogy még szerencse hogy vittem a gyerekeknek gumicsizmát meg esőkabátot és kiementünk az esőbe pocsolyázni, imádják :D Kép sajna nincs, pedig nagyon jól néztek ki.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Anno engem meghúztak műszaki vizsgán, pedig imádok vezetni, meg jól is vezetek, de én is így vagyok vele, majd ha baj van valaki segít, az alapdolgokkal meg tisztában vagyok az a lényeg. Kit érdekel hogy hogyan műdödik a motor, a lényeg hogy működjön :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Adryn, Maja bepótolta a keléseket ma éjjel, visszaálltunk 3 órás evésre :lol: :lol:
Na mindegy fenn vagyunk 6-tól és zombi vagyok.

Vica
, azért vagyunk ülésben, mert már ül, és csak ha alszik, döntöm meg, van hogy párnán szopizik, lejjebb csúszik egyik karját maga alá teszi és leül a párna mellé, hogy ez mire jó neki? :lol: tényleg őt is sokszor jobban érdekli a külvilág, mint a szopi.

Nemlajos
, én olyan xarul vezettem, hogy azt mondta a vizsgabiztos, kisasszony ennyi plusz órával már repülni kellene, viszont azóta annyi km-t mentem, annyi szerelőhöz jártam, hogy mindent meghallok már, ha hiba van....ugyanis sosem volt mellettem olyan aki ezeket megtette volna, mindig arra vágytam, hogy hátha egyszer valaki szerelőhöz viszi a kocsit, vagy lehetek csak utas, egy hosszabb úton...
szerintem szuper leszel!!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?