A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

A laptetőmre most Melinek van a legnagyobb szüksége, azt hiszem...
Drága Melánia, neked ajánlom nagy szeretettel!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Jó estét mindenkinek!

Jelentem, mi megvagyunk! Kitti cica tegnap kapott egyszerre 3 oltást. 1-1 a lábaiba és 1 a vállába. Szegénykém annyira sírt, hogy anya is elsírta magát, így apa volt bent vele. De szerencsére hamar rendbejött. Ma reggelre belázasodott, de egy kúppal sikerült levinni a lázát, úgyhogy már napközben ment a játék és a hancúrozás ezerrel.
Mi apával folyamatosan spontánkodunk, hátha megint beesik egy olyan pozitív teszt, mint a múlt hónapban. De ha nem az sem gond. :D

Folyamatosan olvaslak benneteket és nagyon drukkolok mindenkinek. A Vass dokis szitut én is sajnálom. Én nagyon kedveltem, pedig csak párszor voltam nála.

Akik eltűntek merre járnak? /Ercsikatit hiányolom az időjárásjelentéssel!/

Minden pocakosnak boldog babavárást kívánok!

Mindenkit puszilok! :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Moncsiga!

Nem lehet, hogy nálad odabent ketten laknak csak az egyik mindig elbújik a másik mögé?!??!?!?! :wink: És lehet, hogy múltkor a másik lebukott, mert belógott a képbe aminek nem kellett volna?!?!? :lol: Na jó, félre a tréfával.....szép egészséges kisbabát kívánok Nektek!!! Legyen akár kisfiú, akár kislányka! :wink: És Tesódéknak megszületett már a kislányuk? Hogy hívják? Minden rendben volt? És tényleg, Nektek vannak már neveitek? :wink:

Katám!

Azt hiszem, hogy talán Babóca mégis csak inkább Dévisz bácsit választja "szerencsehozónak"!!!! :roll: :wink: Nagyon drukkolok Nektek!!!

Sajó és Jucus!

Akkor most már nemsokára Ti is kezdtek! Drukkolok ám Nektek is nagyon!!!! :wink: Addig meg dögönyözzétek Sárit!!!! :lol: Nem árt a gyakorlat!!!! :wink: Pussz!

Miciona, Melánia, Szimbáék, Renna, Csomee, és Mindenki más, akik készülődnek vagy spontákodnak!!! ++++++++++++++++++++++ És nagyon drukkolok Nektek!!!!

Pocakosok: Julcsi, Chili, Moncsi, Melcsi,Rencsi! Nektek meg további szép várandóságot kívánok!!!!

Bocsánat, azoktól, akiket most nem említettem név szerint ill. akiket kihagytam!!! De Mindenkinek nagyon drukkolok!!! +++++++

Puszi Nektek!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok Lányok,

Moncsi, nagyon örülök, hogy Apánk mindent rendben talált. Mondtam, hogy minden rendben van a babával. Én is nagyon sokat nevettem bent, nagyon jó kedve volt. Marcival is nagyon jól van, szép nagy. :wink:
Nekünk is lányt mondott elsőre, aztán csak megmutatta a fütyijét. :wink: (Mármint Marci és nem Apánk. :lol: :lol: :lol: )

Csomee, de jó, hogy írtál. Puszi Kitti babánk. Én is biztos sírni fogok, ha Marci oltást kap. :oops: Gyere sűrűbben, és hajrá spontán. :wink:

Meli, mennek a drukkok.

Mici, én is elkezdtem télen futni, és fogytam is. Egy hónap múlva minden hormonértékem normális lett, pedig előtte nem volt az. Úgyhogy hajrá, hátha becsúszna a spontán baba. :wink:

Tigrincs, puszi nektek.

Kép
gmelcsi1

Sziasztok fiúklányok!

Moncsi, Melcsi,
Nagyon örülök, hogy minden rendben volt Apánknál, meg annak is nagyon-nagyon, hogy jó kedve volt. Remélem hétfőn mi is a huncut Apánkkal találkozunk :)

Moncsi,
Óóó pedig azt hittem, h már majdnem biztosra tudják mondani, mint Rencsinél.... Hát akkor csak reménykedünk benne mi is, hogy a baba úgy fekszik, hogy egyértelműen látszódjon, persze gondolom ez is csak akkor áll, ha kukis...

De tényleg az a lényeg, hogy egészséges legyen!

Melikém, Katám,
Drukkolok a szép petécskékhez!

Miciona,
Akkor ti most mikor kezdtek? Most meg kell még csináltatni néhány vizsgálatot, és utána?

Szimbáék,
Hogy vagytok? Ti is mentek a követekező alkalommal, ugye?

Comee,
Hajrá spontánkodás!

Albika,
Merre vagy?

Minden próbálkozónak szép tüszőnövesztést, sok petikét, egészséges embriket kívánok! :)

Mi jól vagyunk, mindig azt hiszem, hogy na, már jobb, de egy jobb nap után általában rosszabb jön. Ma reggel 4x látogatott meg róka egymás után, a spájz szaga, a hűtő látványa és a férjemnek készített kávé nem volt egy főnyeremény.
De azért minden rendben, igzulunk a hétfő miatt! :oops:
vjulcsi

Sziasztok!

Csomee! Tényleg,a múltkor nem is írtam, mennyire örültem a spontán zebrádnak! A csodafaktor ugye , ahogy Apánkkal szoktuk emlegetni...
Kívánom, hogy a következő már babát is hozzon Nektek!

Tigrincs, de aranyos vagy, hogy nem felejtetted el a tesómékat! Még aug. 14.-én császárral született meg Zsófi baba. (3550g, 49cm)
Nagyon cuki kis bestia! Éjjel nem alszik, sőt ordít; viszont nappal ágyút lehet sütögetni a füle mellett, az sem zavarja, úgy alszik. A tesómék kezdenek zombi-üzemmódra váltani. :lol: Kép
Hogy vannak a lánykáid?

Melcsi, köszi, jól megnevettettél! :lol: :lol:

Julcsika, szegényem ez a róka vadászat nem jó sport!

Igazából teljesen mindegy, hogy lány vagy fiú a baba, csak inkább jó játék ez a találgatás. :lol: Élvezem...
Mondjuk a lánnyal anyagiakban jobban járnánk...a tesóméktól számtalan cuccot kaphatnánk (vissza...amit a csajoknak, Boginak meg Zsófinak vettünk). Mire a miénk megszületik, addigra már Zsófika fél éves lesz, bőven kinövi az első adag ruháit. Arról nem beszélve, mennyit kapnak ilyenkor ajándékba, ami aztán soha nincs a gyereken, mert mire sorra kerülne már nem is jó rá.
Ne féljetek, ha fiúnk lesz, azért ő sem fog meztelenül maradni! :lol: :lol:

Melinek és Katának drukkok!

Az elveszetteknek (Albi, Szimbáék, Renna) puszik!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Moncsi: Olyan jó, hogy találkoztunk és dumcsiztunk egy kicsit!

Melcsi: Téged is láttalak mikor kijöttél, ott ültem Moncsival szemben, csak olyan gyorsan kiviharzottál :D , hogy nem volt időm megszólítani. Nálatok is minden rendben van?

Chilike: Németet és német történelmet tanítok egy kéttannyelvű ált. iskolában.

Rólam: Apánknak tegnap tényleg jó kedve volt!Először kicsit rámförmedt, amikor mondtam, hogy nem szeretnénk most kezdeni, de amikor elmondtam, hogy kis anyagi gondjaink vannak, megértette. De az volt rögtön az első kérdése, hogy ugye vett lottót? Persze, hogy vettem! Nem mintha nagy esélyünk lenne, az 5 év alatt 1szer volt egy db kettesünk, de hátha. Kérdeztem tőle, kipihente-e magát egy kicsit. Hát a válasz az volt, hogy jól mondom, egy kicsit. Ja a lényeg: eltűntek a ciszták, "csak" az a két szar ( bocs) endó van ott kb. 14mm-esek. Szóval, használt a fogigátló! Most még 1 adagot kaptam, aztán szept. 18-án kenet és akkor október közepén kezdünk. Muszáj akkor kezdeni, mert ha várunk, akkor újra kell csináltatni az összes vizsgálatot, mivel tavaly novemberiek az előzők. Tehát az október lesz a mi hónapunk!!!!!!!!! Azt monta még, hogy a múltkoihoz képest, most sokkal jobban néz ki odabent a helyzet. Ennek nagyon örültem! Igazából jó is lesz, mert lesz majdnem másfél hét őszi szünet okt. végén és akkor nem hiányzok olyan sokat majd melóból.

Zsu
uzsuzs

A számomra legfontosabbat el is felejtettem! Képzeljétek, nem fetrengtem amikor megjött, fájdogált, de simán tudtam csinálni mellette, amit akartam, ilyet már 1 éve nem éreztem. Nagyon örültem neki! Lehet, hogy ez is a fogigátló műve? Mindegy minek tudható be, az a lényeg, hogy NEM FÁJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Még valami! Apánk mondta, hogy nem lenne szabad olyan pulyka és pipi husit ennem, amit nem otthon a mama tenyészt. Volt Amszterdamban egy konferencián ( tehát, nem csak pihi volt neki ez az 1 hónap ) és ott mondták, hogy amivel a baromfikat elszórják por, hormonokat tartalmaz, ami belekerül a húsba is, és növeli az endometriózist. Viszont a dietetikus meg csak csirkét és pulykát írt elő. Tehát vagy baromfit eszek és akkor nőhet az endóm, vagy sertést, marhát stb. akkor meg nem megy le az inzulinszintem. Akkor most szerintetek? Meg fogok próbálkozni még mostanában egy másik endokrinológussal, hátha kell tényleg bogyó is kellene az IR ellen. a következő sikeres lombikhoz.

Többiek, hol vagytok? Sehol senki? Pedig még az idő is SZAR. Mit csináltok?

Zsu
uzsuzs

Szia Zsu,
Én itt vagyok, sajnos dolgozom ma, de már nem sokáig :)

Szuper, hogy elmúlt a cisztád. Amúgy még július legelején volt Amszertdamban a doki, nem a szabija alatt, persze ez mellékes :) Csak ezért csinálta nekem Vass doki a beültit.

A hús dilemmához nem nagyon tudok mit hozzászólni, és a stimu alatti durva húsmennyiség után még most sem tudom magam rávenni, hogy húst egyek, heti 1-2x-nél többször... remélejük azért ez változni fog.

Drukk neked októberre, addig meg hogy javuljon az endod!!! :)

Moncsikám,
persze, h szuper eljátszadozni, találgatni, hogy vajon milyen nemű lesz a babó :) Én eddig fiút éreztem, de most valahogy átmentem lány irányba :)
Nálunk ugyanez van, mint nálatok, hogy van már egy majdnem 2 éves unokahugom, és szept. végén jön a következő, nálunk is Zsófi :) Ruhákat tényleg rengeteget lehet majd örökölni (sok ruha fiúcskára is jó lesz), csak azt sajnálom, hogy pont költségeg dolgokat (kiságy, babakocsi) nem lehet még örökölni :(
vjulcsi

Ja és Moncsikám Zsófi gyönyörű baba (bár az alvási szokásai...hmmm) :) Gratulálok tesódéknak!
vjulcsi

Sziasztok,

megjöttünk a miniszabiról. Lent voltunk anyuék telkén és mivel itthon festés volt az idő meg elromlott, így hazajöttünk egy nappal korábban a lakásba, mert valahonnan sejtettünk, hogy itthon mintha bomba robbant volna. Szóval pakolunk ezerrel csak gondoltam egy gyors bekukk :D

Melikém,

nagyon drukkolok a hétfői punkcióhoz+++++++++, jó sok tüsző lesz majd meglátod! Gyere majd este,akár egy mondat erejéig, ha túl fáradt vagy, hogy ne hagyj minket keddig tűkön ülni!! :wink: :D

Moncsikám,

de édike a kiscsiguszka!!!!! :D :D :D Na jó a tesód bébije se kutya! :wink: Akkor most lehet várni a következő uh-t, hogy kiderüljön, hogy van-e kuki a lába között..... :D

Melcsikém,

Marci baba nagyon ügyi, sajnos Domika még nem ilyen profi, ő ha egyszer felébred, akkor nem alszik 1-2 órát min. és persze én sem....Bár ha ezt tartaná, akkor is ha kijön, akkor azért elégedt lennék, éjjfél és 5 között minidg alszik.
A kilók...... :oops: :oops: izé, sajnos már nem vagyok elég ügyes és nem jól kapaszkodom a pultba, mert már +6nál tartok...... :oops: sajnos visszajött a 4 és ez azon felül van. Most szigorú diéta lett az én sorsom is..... :cry: :cry: Én még mindig hányok, de azért szalad fel ennyi mert akkor ha nem eszek, Domcsi egy zabagép, ha nem kap 2 óránként, akkor küldi a rókát....igazi kis terrorista.... :lol: :lol: :lol:

Zsu,

de jó, hogy elmúlt a ciszta!!!!!!! :D :D Nekem is van....volt endom, Apánk azt mondta, hogy a terhesség helyreteszi egy időre, neked is elmúlik majd teljesen nemsokára :wink: :wink: :D

Julcsikám,

drága, már a 12.hétben vagy, ilyenkor már tilos a rókalátogatás, szólj nekik, hogy idő van visszahúzni az erdőbe! :wink: Mindjárt hétfő és ugye, hívsz ha kijöttél APánktól?

Bodzus,

köszi a sok hasznos információt! nagyon hiányzol ám nekünk!!!!

Katám,

nagyon szorítok, hogy ez most már tényleg a ti időtök legyen és visszatérj hozzánk egy zebrával!!+++++++

Hát ez nem sikerült túl rövidre, bár még tudnám folytatni, Domiapu viszont már egy jó ideje egyedül pakol megyek segíteni........

Kép
rencsi79

rencsikém
Rólam elfelejtkeztél, hmmm, pedig már hiányoltalak. :wink:
Én 13 hetes vagyok(13+3 nap) és 5 kilónál tartok a doki szerint, sztem ennél többet hiztam, de ő csak az első mérlegeléstől számitja a 6. héttől, ha jól emlékszem és sajna én már előtte is kaptam magamra néhány kilót, szóval...tudod én megpróbálok détázni :P , habár te igy is olyan kis karcsú vagy :wink:
Vigyázz ne szivd be a festékszagot!

julcsi
Hát az nem biztos, hogy a baba úgy fordul, hogy kiderül, hogy kukis vagy punis. Nekem már 2x is kiderülhetett volna és még egyik babát se tudom :roll: , persze nekem nem számit , tényleg csak a kiváncsiság miatt, jó játék :lol:

miciona
Ha tudsz tényleg kicsit fogyj, én most csak olyan "durr bele Balázs " módjára csináltam ezt a lombikot, ott a dokinál rákszűrésnél jutott eszembe, hogy hopsz nemsoká meg kell jönnie, oké, mondom akkor kezdjünk most, és igy összehoztunk 2 babát, :lol: :lol: szóval csak azt szeretném kihozni ebből, hogy 67 kiló voltam , és azt a 7-et nem ártott volna ledobni, mert most arra kedtem hizni és hát tudod, most nagyon kell figyelnem, szóval jobb ezt inkább megelőzni, ha lehet :wink:
chilike1

uzsuzs
akkor hajrá október!akkor nyár eleji baba lesz :wink:
Sztem a húsi témára válaszolva, ha tudsz próbálj meg tanyasi vagy házi csirkét vagy esetleg biót, igaz sokkal drágább, de valamennyivel azért jobb is mégha nem is annyival, mint ahogy irják

csomee
jó, hogy itt vagy, hajrá babák, ha igy , ha úgy , mindegy, csak jöjjön, ha meg nem , akkor is legalább volt egy jó estétek, addig amig a baba várat magára :lol: :lol:

moncsika
köszi a reggeli segitséget!
Látszik, hogy szőke vagyok :lol: :lol:

Na most kicsit magamról/magunkról:

Szóval voltam én is apánknál, jó kedve volt, nagyon szeretem, tűrelmes volt, az uh is nagy élmény volt, mostmár teljesen baba formája van a babáknak, mindenük látszik, nagyon virgoncok voltak, hintáztak, rugdostak, forgolódtak, szóval minden a legnagyobb rendben volt :lol: :lol:
A nemük nem derült k, mert hanyat feküdtek, de mindegy.
Ma mégiscsak rászántam magam a kombinált tesztre, itt az uh jó volt, de nekem apánknál jobb volt. Eleve nem volt szines, én azt hittem az lesz-moncsi neked, hogyhogy szines a kép?-mindent megmért precizen az orvos, tényleg nagyon alaposan megvizsgálták a babákat, de én úgy vártam volna, hogy részletezik, hogy ez vagy az van, de nem nagyon kommentálták a látottakat, rutinszerűen csinálták , de ami a lényeg mondta az orvos, hogy minden a legnagyobb rendben, tökéletes minden.
Aztán a biólogus csajszival már kicsit részletesebben elbeszélgettem, sajnálom, de nekem mindig rengeteg kérdésem van :lol: , szóval abszolút negativ az eredmény a Down-ra 1:19.053 az esély, ami azt mondta nagyon jó, a többi kromószómának is teljesen jó lett az eredménye :lol: :lol: :lol:
Szóval ők abszolút nem javasolták a magzatviz vizsgálatot.
DE:
Mostmeg azon filózok, hogy ez nem -e túl hihetetlen eredmény, nagyon örülök, hogy ilyen jó lett, de hogy lehet ekkora elrérés, hogy moncsinak azt hiszem 1:750-lett nekem meg ennél sokkal "Jobb"???!!! Már bocsi moncsi, tudod , hogy értem, már kezdek olyan lenni, mint te :lol:
A másik , hogy egy baátnőm most szült, és ő magától kérte, hogy csinálják meg nála a magz. viz.vizsg. szóval ő azt mondja semmiség.
Na szóval most nem tudom, mi legyen, feleslegesen kokáztatni se szeretnék, de én mindig szeretek a tutira menni-az meg a magz.viz. lenne.
Szerintetek?
Megirhatnátok, kinek milyen lett az értéke.
köszike :lol:
chilike1

Chilikém,
nem felejtkeztem el rólad, csak nekem mostnaban ritkán válaszolsz.... :cry: :cry: :cry: :cry: pl. még mindig adós vagy ám apánk válaszaival, amikor rengeteg kérdésed volt,én meg csak várok és várok..... :cry: :cry: :cry:
Már szerencsére nincs festékszag, azért is menekültünk el a telekre,hogy nehogy ártson Domikának! Nevekkel hogy álltok, mikor mész legközelebb?

Kép
rencsi79

Chilikém,
írtam privit.

Kép
rencsi79

ne haragudj rencsikém, ha nem válaszoltam volna, mindjárt utánna nézek a dolognak, csak mostanában olyan vagyok, mint egy kamaszlány: mindent elfelejtek, szétszórt vagyok, ma Pl. nem tudtam megmondani mikor volt a leszivás, pedig kellet a kombinált teszthez, még szerencse , hogy moncsikámat elértem :lol:
pedig egyébként ne tudd meg milyen preciz vagyok, még a csekkjem is hónap szerint össze vannak rakva, több évre visszamenőleg, komolyan, mostmeg... :roll: :lol:

Figyljetek
Közben utánna olvastam a témának, mármint az eredményeknek és rájöttem, hogy túlspiráztam kicsit a témát. Ez egy tökéletes eredmény, mondta a biológus csaj is, szóval nem gondolkzom annyit tovább ezen, bocsika :D Csak hát néha nem hiszem el, hogy ennyire tökéletes vagyok, és persze a gyermekeim is azok lesznek, pedig igaz.... :lol: :lol: :lol:
chilike1

SOS!!!! Csajok.

Kép
Kép
melánia

Képzeljétek bajba vagyok.Nem írt fel apánk Cetroidet és most nézem hogy mára meg holnapra beírt a papíromra eggyet.Nem is volt róla szó.Most mit csináljak????
Éjjfélkor van a tüszőrepi.Nem tudom most hogy nem-e tévedésből írta a kezelőlapra.

Kép
Kép
melánia

Chili! A Ti eredményetek tökéletes! Az enyém nem valami fényes... Eleve1:380-ról indultam a korom miatt, amit a PAPP-A alacsony értékem (0,39 MoM) nem nagyon tolt meg, és az 1,9-es tarkóredő érték is több, mint nektek. Nekem arra az értékre (1:798) sikerült feltornáznom, amiről te alapból indultál.
Emiatt nem neked kell aggódnod, hanem nekem. Mégis reménykedem, hogy nem lesz nálunk sem baj! Elmegyek a négyes szűrésre, aztán majd meglátjuk, kell-e az amnio.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

moncsika
jaj, de jó, hogy itt vagy most irtam privit
már nekem is nagyobb a tarkóredő, mint amit apánk mért 2,1 és 1,8 és a "kisebb" babáé a agyobb érték( egyik baba 69,3 a másik 75mm szóval csak egy kicsit nagyobb), szóval rákérdeztem erre is, azt mondták, hogy ötvenvalahányas babának is lehet kettő feletti tarkóredője, szóval csak az a lényeg, hogy határértéken belül legyen.
Irtam prvit, olvasd el.
a kisbabáim pontos kora 13 hét+ 3 naposak Ma!
Az Istenke Éltesse Őket Sokáig!!! :lol:
Meg persze a tiédet is és rencsikéjét meg melcsiét meg jlcsiét meg puppyét, meg mindenkiét akit most elfelejtettem leirni :lol: :lol: :lol:
Te babód mennyi idős?
chilike1

Melikém,

hűha...lövésem sincs sajnos :cry: :cry: :cry: , írok privit.

Kép
rencsi79

Senki???

Kép
Kép
melánia

melania
Hát ez car ügy! :roll:
Én a helyedben bemennék a Délibe(ha pesti vagy) és megmutatnám a gyógyszeres papiromat. Ott nagyon rendesek, nekem mindig segitettek mindenben.
Hallottam már olyanról, hogy kiadták a gyógyszert és utólag kellett bevinni a receptet. Persze ez nem publikus, de ilyen fontos ügynél, mindenképp egy próbát megér.
Ha nem pesti vagy, sztem ugorj el az ügyeletre ott nálatok, biztos felirja az ottani doki.Egyébként is úgy tudom, hogy azt orvos adhatja be-az első alkalommal.-
Na sok szerencsét, pusza
chilike1

Meli írtam privit már rég! Nem vetted észre?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Rencsi:ÍÍÍRRRJJJ!

Kép
Kép
melánia

Moncsi:csak az adatlapodat kaptam meg.

Kép
Kép
melánia

írtam

Kép
rencsi79

Kedden az Istenhegyiben 12+2-nek tippelték a babát (67,5mm), pénteken Apánk 13+3-nak (68,7mm)...erről ennyit!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Nekem mutatja az elküldöttek között...
Ezt írtam: .
Menj el a Déli patikába, és könyörögj ki két Cetrotide-t. Ígérd meg, hogy hétfőn viszel receptet is hozzá.
Hátha megszánnak...
Vagy, ha van Apánknak mobil száma nálad, kérd meg, hogy beszéljen a patikussal...
Jobb tippem nincs.

Pussz!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Meli,
szerintem kell az a Cetrotide!!!
A délibe adnak a gyógyszeres papirra.
miciona

Eddig háromból hárman a Délire szavaztunk... Melike! Indulj! Sok sikert!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Meli,
ha tudsz, jelezz vissza, hogy sikerült-e elintézni !!
miciona

És az nem baj ha később kapom meg mint 8óra??? A Déli hol van és meddig van nyitva????

Kép
Kép
melánia

Valakinek megvan apánk száma????

Kép
Kép
melánia

De minek a Cetro mikor repesztünk ma???

Kép
Kép
melánia

Melikém,

pont ezt írtam én is neked priviben.

Kép
rencsi79

Azért kell a Cetro, hogy NE repedjenek meg hétfőig neked, csak érjenek tökéletesre!
A Déli pu-val szemben van a Déli patika. Nem baj, ha később kapod 8 óránál,csak kapd!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

rencsi:tudom csak több véleményt akartam hallani,bocsi.Csak ideges vagyok.Az nyugtat kicsit,hogy nem is volt szó róla.Csak éjjféli Ovitrilléról és kúpról.Csak beírta a cetro alá hogy 1.Holnapra is.

Kép
Kép
melánia

Melike! Én mindig kaptam az Ovitrelle mellett Cetro-t is.

Rencsi, Neked nincs meg Apánk száma?
Meli, írta már valaki,vagy nyomozzak?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Meli,
szinte biztos, hogy kell a Cetro, hogy nehogy hétfő reggelre eldurranjanak a tüszők. Mindenki kapta, ahogy látom a hozzászólásokat. Nézd csak meg az előző gyógyszeres lapod is.
Egy-két óra eltérés a beadásnál nem gond.
miciona

Melánia! Ugye, Ti most Pesten vagytok? Ha igen, akkor telefonáljatok a Délibe! (1) 355 - 4727, (1) 355 - 4691) Volt már hasonló élményünk, igaz, nem Dévisznél. Őszintén mondj el mindent és jó eséllyel lesz megoldás. Minket odahívtak a terápiás lappal, amin a szükséges gyógyszer ugyebár szerepel. Kifizettük a teljes összeget és megkaptuk a gyógyszert, majd utólag (3 nappal később) vittük a receptet és visszakaptuk a különbözetet. A Cetrotide-nál az anyagiak miatt nem kell aggódni, mert egyébként sem támogatott gyógyszer, tehát nem kell többet otthagynotok, mint amennyiért receptre kiadnák. Nem biztos, hogy minden ügyeletes olyan rendes, mint amilyen a mi esetünkben a nő volt, de ez a legegyszerűbb módja a szuri beszerzésének. 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szimba 2009.08.29 19:55-kor.
szimba

Lehet, hogy már útra is keltél???

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Egyik Szimba hozzászólásban talán írta a számot :shock:

Bodza lehet, aki még tudhatja. Esetleg a BMC-ben van ügyelet végső megoldásként.
miciona

Míg írtam jelentkezett Szimba is :)))
miciona

Hali Szimba! :wink: Látom, azért jó őrangyalhoz méltón jössz, ha baj van...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

[quote="chilike1"]. írta:chilike1..abszolút negativ az eredmény a Down-ra 1:19.053 az esély, ami azt mondta nagyon jó, a többi kromószómának is teljesen jó lett az eredménye :lol: :lol: :lol:
Szóval ők abszolút nem javasolták a magzatviz vizsgálatot.
...most nem tudom, mi legyen, feleslegesen kokáztatni se szeretnék...

Egyszerű matematika. A "hivatalos" vetélési arány 1%, tehát annak az esélye, hogy a babákkal baj történjen a vizsgálatok miatt: 1:100. Mivel a Down-ra az esély 1:19053, így megállapíthatjuk, hogy 190-szer nagyobb az esélye annak, hogy NAGYON megbánjátok a vizsgálatot. Nem véletlenül nem ajánlották. Ha ez számít, én sem ajánlom, sőt! 8)
szimba

Szimba, akkor is kell cetro, amikor már ma kapni fogja a tüszőrepesztőt? az nem csak addig kell, bocsi ha hülye a kérdés, de tudod mi anno nem kértünk cetrot, hanem kockáztattunk hátha nem durrannak szét.....és így is lett :D

Kép
rencsi79

Szimba Drága, én is így gondolkodom! Nekünk ugye 1:800 az esély a Down-ra, a vetélésre 1:100, tehát inkább vállalom a Down kockázatot.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Írd meg a Rencsinek Te is Szimba, mert nekem nem hisznek! :lol: :lol: Itt látszik a férfiúi- és szakmai-tekintély, amit kivívtál magadnak. :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Zsu! Én is nagyon örülök, hogy végre szóba is mertünk állni egymással!:) Annak meg külön, hogy ilyen jó híreket hoztál!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?