uzsuzs
akkor hajrá október!akkor nyár eleji baba lesz
Sztem a húsi témára válaszolva, ha tudsz próbálj meg tanyasi vagy házi csirkét vagy esetleg biót, igaz sokkal drágább, de valamennyivel azért jobb is mégha nem is annyival, mint ahogy irják
csomee
jó, hogy itt vagy, hajrá babák, ha igy , ha úgy , mindegy, csak jöjjön, ha meg nem , akkor is legalább volt egy jó estétek, addig amig a baba várat magára
moncsika
köszi a reggeli segitséget!
Látszik, hogy szőke vagyok
Na most kicsit magamról/magunkról:
Szóval voltam én is apánknál, jó kedve volt, nagyon szeretem, tűrelmes volt, az uh is nagy élmény volt, mostmár teljesen baba formája van a babáknak, mindenük látszik, nagyon virgoncok voltak, hintáztak, rugdostak, forgolódtak, szóval minden a legnagyobb rendben volt
A nemük nem derült k, mert hanyat feküdtek, de mindegy.
Ma mégiscsak rászántam magam a kombinált tesztre, itt az uh jó volt, de nekem apánknál jobb volt. Eleve nem volt szines, én azt hittem az lesz-moncsi neked, hogyhogy szines a kép?-mindent megmért precizen az orvos, tényleg nagyon alaposan megvizsgálták a babákat, de én úgy vártam volna, hogy részletezik, hogy ez vagy az van, de nem nagyon kommentálták a látottakat, rutinszerűen csinálták , de ami a lényeg mondta az orvos, hogy minden a legnagyobb rendben, tökéletes minden.
Aztán a biólogus csajszival már kicsit részletesebben elbeszélgettem, sajnálom, de nekem mindig rengeteg kérdésem van

, szóval abszolút negativ az eredmény a Down-ra 1:19.053 az esély, ami azt mondta nagyon jó, a többi kromószómának is teljesen jó lett az eredménye
Szóval ők abszolút nem javasolták a magzatviz vizsgálatot.
DE:
Mostmeg azon filózok, hogy ez nem -e túl hihetetlen eredmény, nagyon örülök, hogy ilyen jó lett, de hogy lehet ekkora elrérés, hogy moncsinak azt hiszem 1:750-lett nekem meg ennél sokkal "Jobb"???!!! Már bocsi moncsi, tudod , hogy értem, már kezdek olyan lenni, mint te
A másik , hogy egy baátnőm most szült, és ő magától kérte, hogy csinálják meg nála a magz. viz.vizsg. szóval ő azt mondja semmiség.
Na szóval most nem tudom, mi legyen, feleslegesen kokáztatni se szeretnék, de én mindig szeretek a tutira menni-az meg a magz.viz. lenne.
Szerintetek?
Megirhatnátok, kinek milyen lett az értéke.
köszike