A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Kriszti,persze,hogy hozom a hírt Ritáékról.Ma nem némítom le iccakai üzemmódra a telefonom.

Akkor ma gruppen virrasztunk???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

hát csajok akko írjunk tele még vagy 20 oldalt,hogy ne unatkozzanak holnap a csajok.

sutimano76

[quote="v.andi"]
írta:
v.andi
Akkor ma gruppen virrasztunk???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Ez jóóóóóóóóóóóóóóóóó .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

[quote="sutimano76"]h írta:sutimano76át csajok akko írjunk tele még vagy 20 oldalt,hogy ne unatkozzanak holnap a csajok.

Ez még jobb..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

[quote="vikiviktor"] írta:vikiviktor
[quote="sutimano76"]h írta:sutimano76át csajok akko írjunk tele még vagy 20 oldalt,hogy ne unatkozzanak holnap a csajok.

Ez még jobb..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Simáááán!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Elfogyott az őszibarackom,savam a torkomba,hajjjj,a renniem is elfogyott. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

sutimano76

Süti,hideg tej?Általában használ.

Kép
v.andi

Kriszti... kár, hogy nem szereted a mulatós zenét... most tudnád értékelni.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Süti... hideg víz??????????????????
vikiviktor

Na akkor most itt az idő,hogy megosszam veletek abéli(hű de hülyén néz ki eza szó leírva)aggályaimat,hogy mit fogok én kezdeni drága gyermekemmel a kórházba???Oké hogy ott vannak a szülésznők meg a szoba társak,de most kicsit úgy érzem magam,mint a szűzlány az aktus előtt.Tudom agyban mit kell,de ha ott lesz,meg se merem majd fogni.itthon no problem,mert legfeljebb áthívom nővérem,na de ott???? :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll:
Pelenkázás,etetés,öltöztetés. :shock: :shock: :shock: ,jajjjjjjjjjjjjjj.
Asszem mostmár késő,nem lehet visszacsinálni.Andi mindenképp kellennél,Rita nem várt meg!!!

sutimano76

Se víz,se tej.Andi tej az őszibarackra :shock: :shock: :shock: ,az sztem felér egy beöntéssel.

sutimano76

Kriszti,ez épp idevág:

Apuka leülteti a 7 éves kisfiát:
- Gyere, beszéljük meg, hogyan születnek a gyerekek!
Mire a gyerek őrjöngeni kezd:
- Nem akarom hallani! Nem akarom hallani!
- Na de miért nem, kisfiam? - kérdezi Apuka
- Mert 4 éves koromban leültettél, és elmondtad, hogy a Télapó nem
létezik, 5 éves koromban megtudtam, hogy nincs Húsvéti nyúl ,
6 évesen elmondtad, hogy nem a Jézuska hozza a karácsonyi ajándékot!
És ha most bejelented, hogy a dugás sem létezik, nem marad semmi,
amiért érdemes élni!

Kép
v.andi

Krisztiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,mégis átmentél bulizni,vagy ilyen hosszút írsz?????????????????????????

sutimano76

[quote="sutimano76"]S írta:sutimano76e víz,se tej.Andi tej az őszibarackra :shock: :shock: :shock: ,az sztem felér egy beöntéssel.

Kép Kép Kép

No,akkor egyezkedjünk,mikor akarsz te szülni????? :wink: :lol:

Kép
v.andi

Andi, Kép
Nagyon jó, csak már Berni nyomja a rekeszizmom,és így nem nagyon megy a nevetés!!!

sutimano76

Hát sajna,mivel törp vagyok és Berni egyre inkább nem fér,így úgy döntöttem,hogy szept.5-e.Sajna nem hiszem hogy épp ésszel kibírnám 21-ig.Annyira fáj már mikor a kiscsaj nekiáll feszíteni,hogy sokszor sírni tudnék.

sutimano76

Süti,én fürdés közben hittem azt,hogy megszülök.A párom tud úgy bandzsítani,hogy az egyik szemgolyóját teljesen külön mozgatja a másiktól.Én feküdtem a kádba,neki meg nagyon kellett pislantani.Rám nézett így,és azt hittem Junior kiugrik,annyira nevettem.

Kép
v.andi

Süti,akkor csak simán bemegyek hozzád látogatni.Úgyis megyek vv-re,meg nst-re,majd mindig beszököm hozzád.

Kép
v.andi

Ja és a kényelmes fekvés is nagyon vonz.
Sztem 6-7 hónap terhesség bőven elég lenne,minek kell ezt ilyen sokáig húzni.Ha megnézzük Zsófit és az ikreket!!!!
Na én meg itt közben tejelek!!!Lassan nekiállok fejni!!!

sutimano76

Az neeeeeeeeeeem jóóóóóóóóóóóó,az csak kicsi idő.Mi lesz velem a többi időben????????

sutimano76

Nekem azért az ötödike korai lenne.Barátnőm pont egy évvel korábban napra pontosan így volt terhes,mint én.Szept 14-én 2800 grammal született a kisfia.

Kép
v.andi

Én úúúúúúúúgy meglátogatnám Ritát.de ez a vezetés,ma mikor mentem be párocskámért,már annyira kényelmetlen volt,keddre már le is zsíroztam vele ,.hogy jön velem ctg-re meg uhura,mert én már nem szeretnék vezetni,ráadásul,mi van ha rámjön a szülés,szép lenne ha 10 perces fájásokkal én vezetnék be a kórházba,mi????????????

sutimano76

Nekem is nagyon sok a savam és nem használt sem a gyógyszer, se a kex, se hideg víz. Hideg tejem nincs, csak meleg... és ha tejet kéne innom, azonnal rohannék mert utálom az ízét is. :lol:
Kriszti nem féltelek ezt is megoldod és tuti tök jól!
Andi tényleg jól csináltad, reméljük nekem is sikerül majd. Mint kiderült nincs is olyan sok időnk. 8 év hamar elrepül...
Viki nekem most doki a sun raideres (tuti nem így írják), orrmosót ajánlotta. Orvos létére szkeptikus volt, de már jó ideje folyamatosan használja és nekem is kéne. Az tengeri sóoldottal való kimosás.
Süti szerintem nem vagy a félelmekkel egyedül, bár én ezektől nem félek. Alig várom, hogy foghassam....
bex13

Süti,azt gondolom,azokat a dolgokat vonzzuk be,amiktől félünk.Ne tarts attól,hogy mit hogy fogsz csinálni,mert ez belénk van kódolva.Más a saját gyerekünk,és más a másé.Szóval hidd el,menni fog.

Kép
v.andi

Andival teljesen egyetértek,tényleg szuper anyuka ő is,ugy hogy Kriszti te sem fogsz lemaradni!! :D :D :D Nálunk is sajnos mindenki bagózik,de az én fiam és Bexikém NEM! Isten tartsa meg ezt a szokásukat!! :D

Kép
lipót beatrix

Süti: Ezt örömmel olvasom,hogy már nem akarsz vezetni,én is azt szeretném ha Bex se akarna mert nagyon féltem!!! Nem azért mert nem jó vezet,de állati sok hülye van az utakon!! :D

Kép
lipót beatrix

Egyébként ez olyan érdekes,mert én imádom az Anyukámat,ha egy nap egyszer nem beszélünk,már minden bajom van,de.....az általam tapasztaltak alapján,én másképp csináltam mindent,ahogy ő.Nem azt mondom,hogy az nem volt jó,de voltak olyan dolgok,amiket én nem szerettem,és tudtam,ha egyszer gyerekem lesz,én biztos nem teszem.Jó volt a kapcsolatunk,de hiányzott az a "baráti" viszony,amitől az őszinteség működik.Ezt is másképp kellett csinálnom,mert nem akartam,hogy úgy járjak,ahogy anya velem.Szóval fontos az is,ki mit hozott otthonról.

Kép
v.andi

Oké,Bex azt én is várom,na de marha picik.......pár hónap múlva már nem olyan picik.No,mindegy nem vagyok egy p...a majd megoldom valahogy.

Sunrider,de sztem ez már annyira durva,hogy ennél egy kicsit komolyabban kéne csinálni.Mostmár nem hiszem hogy szívesen mászkálnál be a városba,de ha igen szólj,ha mást nem leszervezek neked egy beszélgetést,olyannal aki benne van ebben a sunrideres dologban.De ha most nem is akkor ha megszültünk és kicsit mozgékonyabbak leszünk,legfeljebb akkor megejtjük.Nem akarok előre nagyzolni,mert tudom ez kicsit visszás,de sztem simán kigyógyítanának az asztmádból,és azon se kell aggódnod,hogy mit szedsz,mert ezek tényleg növényi készítmények.
Allergiára is alkalmazhatók!!!

sutimano76

Na most mi van bealudtatok????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

úúúúúúúúúúúúúúúú bocsi az elöbbi beszólásért... nem frissítettem... és semmit nem láttam... :? :? :? :? :? :? :? :? bocsi....
vikiviktor

[quote="vikiviktor"]N írta:vikiviktora most mi van bealudtatok????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Nekem nem úgy tűnik!!! Kép

Kép
v.andi

Jelen, csak csobbantam egyet! :)

Most pedig visszaolvasok.... :shock: :lol:

vicger

Ki mit hozott otthonról???????Nővérem tök prüd,volt vagy 4-5 pasija a 40 év alatt,és meg egy fehérmájú q..a vagyok hozzáképest,le se írom mennyi pasival. :D :D :D :D Oké tudom,nem csak erről van szó :lol: :lol: :lol: :wink: .
Értékrendben viszont nagyon jól nevelt a nővérem.És nem csak engem,például,uncsiöcsém ha kap ruhát,hát kap,kérni nem nagyon szokott,míg a sógorom lány ......bárhova elmegy vásárolni,hátha csurran cseppen,és ő kijelenti,hogy kell egy melegítő,és nem is akármilyen....fila,nike,adidas.Uncsiöcsémnek meg tök természetes hogy az ázsiába vesznek melegítőt!!!

sutimano76

Halihó, csatlakozhatom a grupihoz ???? :oops: :shock: :shock: :shock: ... én is, én is akarok !!!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Nem a pasik száma számít 8) :lol: :lol:

Dani soha nem kér semmit.Talán most,mert most már fontos,mit visel.Soha nem kér számon semmit.Ha az ünnepekre csak 1 dolgot kap,akkor egy dolgot kap.Volt olyan ismerősöm,akinek a lánya számon kérte,hogy kitől mit kap :shock: :shock: Utáltam nagyon.Valahányszor megkérdezem mit szeretne,mindig azt mondja,nincs szüksége semmire.Persze aztán mindig kitalálunk valamit,de lekopogom imádnivaló.

Kép
v.andi

Andi, ez tényleg jó!!!! :) :) :):)
Otthonról hozott dolgok valóban nagyon befolyásolják az embert, mint szülőt. Mert meglátja a hibákat, hisz saját bőrén tapasztalta, s igyekszik máshogy tenni a dolgokat. Aztán persze mi is hibázunk, nem is keveset, de emberek vagyunk, ez természetes. Akkor van gond, ha makacsul kötjük az ebet a karóhoz, hogy tökéletesek vagyunk, pedig a csudát! :) A hibákat be kell ismerni, el kell fogadni, aztán lehet korrigálni :)

Süti
, gyomorégés: pattogatott kukorica. Tuti beválik :)

Viki
, ugyanmáááá, ne gyere itt a bálnaizmussal ;)

Bex, Bea
köszi a bizalmat így előre is :) Nem hiszem, hogy gond lesz, max együtt röhögünk Vicával :lol: :lol: :lol: :lol:

Baszki, most Adrianó CSelentánó vagy mi a fene szól a szomszédban, ráadásul tök hamisan :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

vicger

esélyem sincs visszaolvasni ....

T-pk: Szeretettel gratulálok várunk vissza !!!!

Rita: Te is fiam, Brutus ??? ... +++++++++++ :roll: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76s nem csak engem,például,uncsiöcsém ha kap ruhát,hát kap,kérni nem nagyon szokott,míg a sógorom lány ......bárhova elmegy vásárolni,hátha csurran cseppen,és ő kijelenti,hogy kell egy melegítő,és nem is akármilyen....fila,nike,adidas.Uncsiöcsémnek meg tök természetes hogy az ázsiába vesznek melegítőt!!!

Erre szoktam mondani, hogy jó, hogy nem vagyunk egyformák... :? :? :? a nővéred jól nevelte az unokaöcsédet.... :wink:
vikiviktor

Süti: Sajnos senkit sem lehet kigyógyitani az aszhmából,csak tünet mentessé lehet tenni.De nem minden esetbe,mert hiába irják hogy természetes anyag és csak növényi eredetü,az allergiások nagy többsége majd mindenre reagál! Én pl mindenre füre, fára, virágra.Bex meg 2 és fél éves korától az, amit 6 éves korára sikerült ugy rendne tenni.hogy egészen 14 éves koráig nem volt semmi probléma,akkor megint sikerült renbe hozni,de Tomika most megint kihozta.

Kép
lipót beatrix

[quote="vicger"]
írta:
vicger
Baszki, most Adrianó CSelentánó vagy mi a fene szól a szomszédban, ráadásul tök hamisan :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Adrianó CSeles csávó

lázsárdöníkántáreeeeee :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Ezek csak kiragadott dolgok.de pl a múltkor az auchanba kiborított.Illatszer osztály:kérdi tőlem és nővéremtől,hogy milyen testápolót vegyen,mondja nővérem szép a bőre végülis mindegy,erre levesz egy fiatalító garneirt a polcról,mondja nővérem ez tök fölösleges(1000.-ért),mert 19 évesen erre még nincs szükség.Mondom neki válassza babát,nekem bejön,és legalább nem kerül egy vagyonba(mondjuk én 30 éves koromig nem kentem magam csak max nyáron,amikor sokat strandoltam és kezdett picit száradni a bőröm).csak nézegeti tovább a garnierkat.Kérdezi,egy pár perc múlva tőlem most mit csináljon????Mondom Baba!!!!!Csak szorongatja a garniert.Azt várta hogy valaki rábólintson,de mivel még az apja se tette meg,így inkább nem vett semmit,hanem otthonról vitt el egy olyat,amit a nővérem a 40 éves bőrére használ(asszem feszesítőst).Jesszusom,ezzel kicsinált idegileg.

sutimano76

Szia Bibi! :) Hol a csudába csavarogtál? :)

Andi, mondom én, hogy tudsz valamit!!!!

Engem hugom cseszett le egy mámoros pillanatába, hogy miért nem világosítottam fel annak idején... Csak néztem, mint jenő ama bizonyos moziba...

vicger

[quote="v.andi"] írta:v.andi
[quote="vicger"]
írta:
vicger

Adrianó CSeles csávó

na, ezen szééééééééét röhögtem magam ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="bibiesbrumi"]H írta:bibiesbrumialihó, csatlakozhatom a grupihoz ???? :oops: :shock: :shock: :shock: ... én is, én is akarok !!!! :)

Brumi,természetesen!
Te miért nem bírsz alunni???

Kép
v.andi

Nekem meg frissítés nem működik mióta a startlapot újjították... Csomószor vissza kell lépni előző oldalra és utána vissza...
Süti ezt az orrmosót azért ajánlotta doki, mert kitisztítja az arcüreget is, nekem meg azzal volt sok gondom és most is valószínű összefüggésben van.... Da hagyjuk, mert pozitívak vagyunk és Tomi megszületik kutya bajom sem lesz ismét....
Csajok ismét kényesebb kérdés: ti hogy oldjátok meg az altáji szőrtelenítést?
bex13

Bex F5 billentyű :wink: :lol: frissít
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára v.andi 2009.08.29 23:00-kor.

Kép
v.andi

[quote="v.andi"] írta:v.andi
[quote="vicger"]
írta:
vicger

Adrianó CSeles csávó

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Üdv Bibi! :)
vikiviktor

Bex,kényes kérdésre a válaszom: az évek és a rutin....vakon :wink: Kép Kép Kép

Kép
v.andi

[quote="v.andi"]B írta:v.andiex,kényes kérdésre a válaszom: az évek és a rutin....vakon :wink: Kép Kép Kép

Jaaaj szétröhögöm magam ma Andi... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mi volt abban a zéró kólában :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Bex... vagy állíts be mást... ne a startlapot.... :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Andi, basszus..... nem röhöghetek hangosan, mert férjem alszik. Ez így nem ér, mert megpukkadok...
bex13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?