A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Andi,köszi megint tanultam valamit /F5/ jó pap is holtáig tanul! A végén tényleg nem kell számitógépes iskola,igy szedtem össze az eddig is amit tudok! :D :D :D

Kép
lipót beatrix

Hát Beatrix,oké te nem hiszed hogy kigyógyulhat,de ha élete végéig tünetmentessé válik,az mi????Volt olyan cukros,akit az inzulin injekcióról hoztak vissza sunrideres termékekkel,oké valószínű azóta sem csokin él az illető,de legalább nem kell szúrnia magát.
Van egy pulzusdiagnosztikás doki,1-2 éve én 1000.-ért voltam nála.Közölte kicsit helyre kéne tenni az emésztésem(mindennap óramű pontossággal megy a székelés),meg a májam és egy picit a légzőszervem.Kaptam 3 fajta növényi bogyót.Egy idő után azt vettem észre hogy az amúgy se kevés energiám kb kétszeresére duzzadt.Semmi nem fárasztott le,nem voltam feszült és inderült.
Ez nem egy gyógyszer ami tüneti kezelést ad!!!!Ezt azért hívják kínai regenerációs filozófiának,mert nem csak gyógyszert kell szedni.
Én hiszek a kínai gyógymódokban,a feng shuiban és stb.Amit én használtam szerek,azok nekem jók voltak.És fogom is használni.
De ezt most itt hosszú lenne leírni,meghát azokat se akarom untatni akik humbugnak tartják!!!!!

sutimano76

Viki,én alapból elég idióta vagyok,ez a normál állapot,és itthon mindig ez megy.Gyerekem is ilyen hüle :lol: :lol: :lol:
Amúgy koffein,ezért hegyezek a nappaliban még mindig.

Kép
v.andi

Kriszti: délelőtt kifosztottam a pont-hu-t ... a túra fele úgy zajlott, hogy a Lilla a karjaival a nyakamba csimpaszkodva a hasamon ült, és csókolgatta az arcom , meg simizett a kezével ... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: ... 1.olyan volt mintha felvettem volna a nyakamba egy prémes boát .... 2. Lilla 12 kg ... el tudjátok képzelni ...

ott ebédeltünk, így legalább főznöm nem kellett, és oda jött az egyik barátnőm, aki jött velünk segíteni nekem: jelentem a vasalós szoba KIÜRÜLT !!!! ... Lilla az autóban aludt hazafelé kb fél órát, itthon már nem akart, apika elment vele légvárba ugrálni, mi meg csináltuk a ruhákat: Csilla vasalt, én meg pakoltam ... mindezt szinte folyamatosan 3-6 között ... kész voltam totál, mire végeztünk, de megérte? mostmár mehetek szülni, mert a férjem talál magának, és a gyereknek ruhát (tiszta volt minden, mert minden nap mosok, folyamatosan, csak nem volt szétválogatva, és vasalva, mindig csak azt vasaltam, amit felveszünk .... ) .... szóval, ezért nem jöttem, de jól esett, hogy hiányoztam ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="bex13"]A írta:bex13ndi, basszus..... nem röhöghetek hangosan, mert férjem alszik. Ez így nem ér, mert megpukkadok...

Dettó... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

nem egyszerű dolgok ezek... az ember hajlamos azt hinni, hogy a gyerekére szánt időt kiválthatja tárgyakkal... hogy megveheti a szeretetet mondjuk egy márkás pulcsival, vagy bármivel... Vagy elég csak visszamenni a dackorszakig... ha ott az ember, csak h csendben legyen a gyerek, vesz neki pl a boltban egy plüsst, vagy bármit, amiért kiveri a dilit, akkor az a csemete rájön, hogy hoppá, ez így működik, megkapom amit akarok, elég csak visítani, majd később ez már rutin lesz, s mindent követelni fog. A szülő pedig megvásárolja a nyugit és a lelki békét.

Na, ezért nem szabad engedni a hisztinek. Ami viszont, hozzá teszem nem csecsemőkori sajátosság ;)
Nem is értem, hogy mondhat olyat egy szülő az x hetes gyerekre, hogy hisztizik.... :shock: De ez már egy másik téma megint :)

vicger

[quote="vicger"]N írta:vicgera, ezért nem szabad engedni a hisztinek. Ami viszont, hozzá teszem nem csecsemőkori sajátosság ;)
Nem is értem, hogy mondhat olyat egy szülő az x hetes gyerekre, hogy hisztizik.... :shock: De ez már egy másik téma megint :)

Egyetértek!!! és igen,ez egy másik téma Kép Kép Kép

Kép
v.andi

Oké Andi vakon.... én kistükörrel próbálkoztam és krémmel, még Balcsi előtt, de nem részletezem.... :? :? :?

Süti én hiszek sokmindenben, de pl. az aloé is horror árban van. Persze sokan jönnek, hogy az egészség többet ér, na de ha nincs miből... ezt szerintem nem kell magyaráznom. Bár amennyit én gyógyszerre költöttem az utóbbi időben....

Bibi végre előkerültél, hiányoltunk...
bex13

Süti: Szerintem félre értettél.én csak azt irtam hogy nem lehet kigyógyulni,de tünetmentessé lehet válni.Igen én is hiszek ezzekbe a dolgokba,csak azt irtad hogy növényi eredetü amire irtam hogy nem mindenkinek jó!! :D :D :D És én is azt akarom .hogy megint rendbe jöjjön a kicsim,akár milyen megoldással!! :D :D :D

Kép
lipót beatrix

Andi,nemtudszolaszul:lásátemikántáré!!!!!!!!!

Hááááááá,én apikám fent van,szóval gyerünk!!!!!

Brumi,kölcsön adnád barátnédat,én örülök ha egyáltalán felhívnak,hogy mi van velem.
Nem szeretem az oldalváltást,mert így nem tudok visszaolvasni,10 hsz volt kb amit elolvastam és fingom sincs mi volt benne,jesszus,elgurultak az agysejteim,még jó hogy a söröcske a hűtőben maradt.

Ja Kriszti,sajna nem egy mozi mellett lakok,így a pattogatott kukorica kilöve hacsak a konzervből nem lehet,mert más nincs itthon.

sutimano76

na közben Atit felébresztette a macskazene /hogy vinné el őket a kórság! /, s mire elküldöm a hsz-t, addigra rég altáji kérdések jönnek elő.... nesze neked :)

Bex,
nekem Atesz végzi eme műveletet. Önként és dalolva :oops: :lol: :lol: :lol:

Bibi,
de jóóóóóóóóóóó neked!!!! pont hu!!!! :) :):):):) A vasalásért és elpakolásért tiéd a hét hőse címe! :) :) Most akkor már Te is tik-takkolsz :)

vicger

Andi: nemtom :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ... lehet, szülni készülök ???? :lol:

Szia Viki !!! ;) .... kérdésedre: igen, kalózkodunk minden reggel, már olyan természetes, mint hogy pelut cserélünk ... és nem ,fogat továbbra sem mosunk :shock: :cry:

nagyon édes a matricával, totál elfogadta, hogy ez kell, és nincs kecmec ... meg, mintha értené, hogy ez jóóóó neki ...

csak a levételnél van kis gond: nagyon tapad, és ha meghúzza a bőrét, néha bevérzik :shock: .... így levétel előtt próbálom babaolajos kézzel körbekenni, de nem nagyon hagyja, hogy a szeme körül maszatoljak sokáig, közli: anaaaaaaaaa, elnomiiiiiiii, szejeeelti ... ( = anya, elromlott, szereld meg :) ...mármint a matrica, és vegyem le gyorsan ... néha azt is hozzáteszi: eléggo (= elég volt :) éééés a bónusz: rötttön szejeeeeti (rögtön szereld meg :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Allergia:enyim gyerek allergiás,apától örökölte a hajlamot.Én abban hiszek,hogy minden betegség lelki eredetű.Lehet kinevettek,de elolvastattam vele az allergia lelki eredetét.Taknyos és egyben asztmatikus,ha allergiás éppen.Elfelejtettem neki pakolni a fújókáját a táborba,izgultam is nagyon.Szóval,elolvasta,és lekopogom,azóta semmi baja.Érdekes ez a könyv.Nekünk már 3 ízben segített.

Kép
v.andi

Süti neked adom nagyanyósom, tuti napi kétszer megnéz, hogy mi van Veled! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bex,
ültess aloét, s nem kerül vagyonba! :) Nekünk van itthon, elég sok oldalhajtása van, nem tudom pl a postázást mennyire bírja...
Gyertek el érte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

[quote="vicger"][ írta:vicgerb]Süti neked adom nagyanyósom, tuti napi kétszer megnéz, hogy mi van Veled! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bex,
ültess aloét, s nem kerül vagyonba! :) Nekünk van itthon, elég sok oldalhajtása van, nem tudom pl a postázást mennyire bírja...

Még szerencse,hogy nekem lehet hangosan nevetnem :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

[quote="bibiesbrumi"]
írta:
bibiesbrumi
csak a levételnél van kis gond: nagyon tapad, és ha meghúzza a bőrét, néha bevérzik :shock: .... így levétel előtt próbálom babaolajos kézzel körbekenni, de nem nagyon hagyja, hogy a szeme körül maszatoljak sokáig, közli: anaaaaaaaaa, elnomiiiiiiii, szejeeelti ... ( = anya, elromlott, szereld meg :) ...mármint a matrica, és vegyem le gyorsan ... néha azt is hozzáteszi: eléggo (= elég volt :) éééés a bónusz: rötttön szejeeeeti (rögtön szereld meg :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaaaj olyan édes lehet.... ezek a beszédek... húúúúúúúúú papám, hogy fogom én ezt majd megérteni :?: :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
vikiviktor

Viki,ezt csak Te fogod érteni :wink: :lol:

Kép
v.andi

[quote="bex13"]O írta:bex13ké Andi vakon.... én kistükörrel próbálkoztam és krémmel, még Balcsi előtt, de nem részletezem.... :? :? :?

Süti én hiszek sokmindenben, de pl. az aloé is horror árban van. Persze sokan jönnek, hogy az egészség többet ér, na de ha nincs miből... ezt szerintem nem kell magyaráznom. Bár amennyit én gyógyszerre költöttem az utóbbi időben....

Bibi végre előkerültél, hiányoltunk...

Bex: köszi ;) ...

én ma indulás előtt zuhanyoztam, és már nem bírtam elviselni, hogy magamat szúrom: nekiestem magamnak a borotvával, tükör NÉLKÜL :shock: :shock: ... jobb oldal még csak-csak, elég jó lett ... de a jobb kezemmel NEM ÉRTEM ÁT A HASAM, és nem fértem a bal oldalamhoz .. na, ez a vég: azt bal kézzel kapirgáltam meg ... jövök ki nagy büszkén a fürdőből, mutatom a férjemnek a MŰVET (akkor még nem néztem meg tükörrel) ... erre közli röhögve: szivem, nagyon szép lettél, csak kicsit balra dől (mármint a csík középen, amit sikerült meghagynom ... ) ... na, most azon imádkozom, hogy keddig kinőjön annyira, hogy igazítani lehessen rajta ... így nem mehetek dokihoz !!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ... ellenben sima lett, és visszajött a komfortérzetem, ezért megérte :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Andi,neked akkor szerencséd volt.csak akkor azt magyarázza el nekem valaki,hogy az én kicsi lányomnak 2és fél éves korába milyen lelki eredetü problémája volt,és nekem miért 30 évesen jött ki az aszhmám!! :D :D :D Nekem gyerekkoromtól csak csalánkiütéseim voltak!

Kép
lipót beatrix

Egyetértek Andival, allergia, asztma, mind pszichoszomatikus jelenség... csak ki kell deríteni az okát, ami persze nem eccerű.

Bibi, hát részvétem a fogmosás miatt... nálunk most kicsivel jobb a helyzet, nem sír annyira, sőt saját magának is "mossa", csak ugye az nem ér semmit....
Szemragasztás: tényleg fájdalmas a leszedése.... jaj de utáltam... szinte örültem, mikor Vicám megkapta a szemcsit, és arra tudtuk ragasztani, így nem a szem körüli vékony bőr szenvedett minden este :?
Ja, Lillus a pocakodon ült??? bakker, kész szerencse, hogy nem szültél meg ott helyben...

vicger

Kriszta, Andi, akkor részletesebben: gondolom borotvával....

Viki milyen csenben megpukkadni a röhögéstől??? Bár nagyon jó alvó, időnként félek, hogy felébred. Remélem kicsi fia is rá hasonlít majd ebben!
Bibi, Csilla tényleg BARÁT!
Süti konzervből... :lol: :lol: :lol: :lol:
bex13

[quote="vicger"][ írta:vicgerb]Süti neked adom nagyanyósom, tuti napi kétszer megnéz, hogy mi van Veled! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bex,

Süti... ez felér egy lottó nyereménnyel... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bex... nekünk is van.. kb 2 napja tudtam meg, hogy mi az a fura dolog a konyha ablakban.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ennyim babó úgy csuklik, hogy mindjárt kijön a köldökömön.... :? :? :? 8) 8) 8) akkor még kórházba se kell menjünk.... 8) 8) 8) 8) 8) gyors lemosom s berakom a kiságyba... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Köszi ,Kriszti bár szívem szerint megszabadítanálak tőle,de nem lehetne hawaiira küldeni.a kéretlent én se bírom.

Andi,hát erről beszélek én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mindennek lelki oka van főként!!!!!!!!!!Mondjuk az ekcémám!!!!!!!!!!

sutimano76

Hahó, éjjeli baglyok! Megjöttem :D

Hol idejövök, hol fekszem a lábam miatt!!

Jól szórakoztam az előző oldalakon, asszem nem is igazán szólok bele, úgy teljes :D :lol: :lol:

Max ennyire:
Nekem a fazont kb 1 éve kozmetikus csinálja, 3-4 hetente. Előtte borotváltam, de meguntam.

floranan

Bibi, szerintem péntek lesz a napod :)

vicger

Kriszti: időzített atombomba vagyok ;) ... dokim visszajött, vasalás kipipálva, altáji virágoskert megmetszve ... mi kell még ??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kriszti,láttam Bex nem reagál az aloe verára.Köszi nálunk is van böven és ugy szaporodik ,hogy akár én is tudnék postázni!! :D :D :D

Kép
lipót beatrix

Bea,én azt gondolom a lelkünk elég összetett.Soha nem is gondolná az ember,hogy mi mit okoz.Hidd el,egy 2 és félévesnek is vannak lelki problémái.(ez természetesen nem neked szól,tapasztalat)

Brumi, :lol: :lol: :lol: Nyugi,a doki ennél cifrábbakat is lát szerintem.

Kép
v.andi

Jaaaaaaaaaa Sütikém... ne gyere itt az oldalugrással... te akartad, hogy 20 oldalt írjunk.... :wink: :wink: :wink: :wink: :P :P :P :P :P :P :P
vikiviktor

Bibi, Lillus édes :D

És akkor miért nem szeded le teljesen középen is? :D Vagy leszedted, csak én nem értem? :D

floranan

[quote="lipót beatrix"]A írta:lipót beatrixndi,neked akkor szerencséd volt.csak akkor azt magyarázza el nekem valaki,hogy az én kicsi lányomnak 2és fél éves korába milyen lelki eredetü problémája volt,és nekem miért 30 évesen jött ki az aszhmám!! :D :D :D Nekem gyerekkoromtól csak csalánkiütéseim voltak!

Beatrix erre vannak megfelelő emberek akik az életüket tették fel ennek ma megválaszolására,mi nem fogjuk tudni megmondani,de hidd el eg 2 évesben is lehet bármit kiváltani lelkileg.

sutimano76

[quote="vicger"]B írta:vicgeribi, szerintem péntek lesz a napod :)

Basszua Kriszti: most gyorsan kerítettem egy naptárt, mert a boszi barátnőm is ezt mondta: 6-7 körül (tehát valószínűleg éjjel ... na, ha ez bejön ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .... éééééés a legfurább, hogy mielőtt megmondta volna ,megkérdezte, én érzek-e valamit ... és én csak egy dolgot tudtam mondani, bevillant: 6-a ....

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bea, kineziológus:)

Szia Flora! :) :)

mit is akartam.... ja, Bex, kérésed parancs :) Borotvával, igen, Apa letérdel, kezébe szerszám s hab, majd szépen elbíbelődik :) nagyon precíz a lelkem :)

vicger

[quote="v.andi"]
írta:
v.andi

Ugyanerre gondoltam.... te Andi ne turkálj a fejemben :!: :!: :!: :!: :!: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

[quote="floranan"]B írta:florananibi, Lillus édes :D

És akkor miért nem szeded le teljesen középen is? :D Vagy leszedted, csak én nem értem? :D

Nem, nem szedtem le, mert NEM MEHETEK ÚGY ÉLETET ADNI A PICURKÁMNAK, MINT EGY KOPASZTOTT CSIRKE :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Andi.bizos igazad van, de te is tudod milyen tehetlen az anya mikor nem tudja hogyan segitsen a gyerekének!! :D :D

Kép
lipót beatrix

[quote="vikiviktor"] írta:vikiviktor
[quote="v.andi"]
írta:
v.andi

Ugyanerre gondoltam.... te Andi ne turkálj a fejemben :!: :!: :!: :!: :!: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Nem turkálok,csak eszembe jutott egy sima SZTK-s rendelés a nyóc kerben monnyuk :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Bibi Te is.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lehet ki kéne költöznöm a szobából.......
Akkor azt a ferde csíkot szedje le férjed és kész.
Na én a borotvát nem bírom. Én párom is közölte, hogy borotvával megcsinálja, de az lenne a vég.... De a bikinivonal kínszenvedések árán gyantacsíkkal sikerült, de a többihez már nem férek sehogy....

Igen én is tudom, hogy az asthma ilyen eredetű betegség és én is erre lennék kiváncsi amit anyu írt, hogy miért. És miért akkor stb.
Nagyon szeretnék egy normális kineziológust, hogy mindenre választ kapjak. Iszonyú sok kérdésem lenne.
bex13

Jó éjszakát lányok,én már irni se tudok megyek elrakom magam!! :D :D :D

Kép
lipót beatrix

Ma nézegettünk meg egy ősrégi kismamás-szülős-babás könyvet, akkora őserdők voltak benne, kész voltunk a párommal :D

Egyszer állítólag mondta egy nőgyógyász, hogy néha jó látni egy jó szőrös eredeti mufit, mert mindenki nyírja... hát köszi :D

Azt nem tudom, mi lesz, ha két gyanta között akar kibújni a fiacskám, akkor marad Apa és a borotva :D

Ja, ma édes volt, kicsit leápolta a sarkamat, még be is krémezte utána, masszírral!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára floranan 2009.08.29 23:31-kor.

floranan

[quote="lipót beatrix"]A írta:lipót beatrixndi.bizos igazad van, de te is tudod milyen tehetlen az anya mikor nem tudja hogyan segitsen a gyerekének!! :D :D

Bea,ezzel nem értek egyet.Én ilyet nem ismerek,olyan nincs,hogy nem tudok segíteni!!!! Ez csak a saját tapasztalatom,amit,és ahogy megéltem a 15 éve alatt.

Kép
v.andi

[quote="v.andi"] írta:v.andi
[quote="vikiviktor"] írta:vikiviktor
[quote="v.andi"]
írta:
v.andi

Nem turkálok,csak eszembe jutott egy sima SZTK-s rendelés a nyóc kerben monnyuk :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bbbbbbbbbbbbbllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeee vagy pffffffffffffúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

[quote="v.andi"]B írta:v.andiea,én azt gondolom a lelkünk elég összetett.Soha nem is gondolná az ember,hogy mi mit okoz.Hidd el,egy 2 és félévesnek is vannak lelki problémái.(ez természetesen nem neked szól,tapasztalat)

Hát persze, hogy vannak, csak arra kell gondolni, miket élünk át a terhességünk alatt, és ez hogyan hat(hat) a magzatunkra, aki akkor még szó szerint egy velünk ... és pl a születésekor, mit él át ... de erre találták ki a kinezológiát, de nem akarom itt feszegetni ezeket a dolgokat, mert nem akarok belőle vitát ... még nem szülhetek, a napom 6-7 !!!!!! :)

Ja, pesze, de nem rajtam lát ilyeneket, én szégyellem magam, ha így kell szétennem a lábam előtte ... :oops: :oops:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bibi, bejön, hidd el :) :)

Én elvileg kedden megyek. Basszus, szept elsején lesz a gyerekemnek a szülinapja... hát lehet, hogy egy jó darabig nem fog önfeledten ünnepelni a drágám....tanévkezdéskor bulizni... ezmilyenmááááá
Mondjuk épp mondtam az Apjának, hogy ennyi gyerek közül végül is simán belefér egy, aki szeret suliba járni :lol: :lol: :lol: :lol:

Bea, na akkor kérdés megoldva :)

Flora szójjjá be! :)

Ritával mizu lehet?

vicger

Viki,nem aza baj,akartam is írni,hogy már csak 19 van vissza,sőt sztem hamarosan ezt is kivégezzük,és akkor már csak 18.

némáááááááá,van egy kukkolónk.........Szólj csak bele Floranan.Az olvasás a mostani alvóknak a privilégiuma lesz!!!!!

Brumi vigyázz Krisztivel,mert Ritának is elsejét vagy másodikát ígérgetett azt már sztem az őrzöben piheg.

sutimano76

Nyugodalmas jó éjt neked is Bea! :)

Kép
v.andi

Brumi,menj már a höleségeddel.Nyugodtan tegyed csak szét,veled semmi baj nincs!Te is tudod,hogy nem erre gondoltam :)

Kép
v.andi

Látom, két párhuzamos vonalon kommunikálunk :D van a muffosok, és az allergiások-nevelők vonala :D

Miért ne lehetnél kopasz, Bibi? Kevésbé feltűnő, mint egy átló, nem? :D Mondjuk ez izlés és megszokás kérdése... én teljes fazont szoktam, mindent vagy semmit. :wink:

floranan

[quote="floranan"]M írta:florananiért ne lehetnél kopasz, Bibi? Kevésbé feltűnő, mint egy átló, nem? :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

kicsit le vagyok lassulva... bár én ugye nem ittam kólát. sem zérósat, sem fullosat :)

nyócker :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kopasztott csirke :lol: :lol: :lol: :lol: a kórházi fazon is az :lol: :lol:

egyébként tök jól megvolt az emberiség x évtizedig bozonttal, nem is értem, hogy mire volt ez az egész csupaszítás jó... függetlenül most a kovibizniszítől....

vicger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?