Hát, zombiságban benevezek a második helyre..... Mi keltünk éjfél és 2 között 2-szer. Utána 2-kor szopi. Aztán 5-ig kelés 2-szer. 1/4 6-kor szopi, utána már csak mellettem aludt vissza 6-kor és még 40 percet szundított, ami alatt 3-szor kellett cumit adnom.... Csak azért a második helyre tartok igényt, mert Petiapu 7-kor átvette és 1/2 9-ig aludhattam...., de nem sikerült kipihenni magam...
Bea: Édesanyád tényleg nagy segítség lehet. Nekem meghalt már 10 éve anyukám és semmilyen segítségem nem volt ilyen, kivéve az anyósomat, aki mindent jobban tudott és ha véletlenül azt mondtam, hogy hát ezt nem tudom, hogy csináljam, akkor kioktatott, hogy bezzeg ő mindent ösztönösen tudott!
De az viszont hatalmas hátrány, hogy nincs melletted, egy szerető pasi. Szerintem a barátnőd azért van kiakadva, mert a párja biztos nem segít illetve elég gyakori ilyenkor a párkapcsolati válság.... Ne vedd magadra, ezek a megjegyzések a saját kapcsolatának szólnak és nem neked!
Majaapunak igen furcsa elképzelései vannak egy nő meghódításáról és ne engedd, hogy pocskondiázzon Téged mint anyát, amikor nem segít semmit. Egyszerűen mondd meg neki, hogy a következő ilyen beszólásnál röpül a lánya életőbél és ezt tartsd is be. Nyugi majd megtanulja, hogy tőled függ a lánya láthatása. (Időnként az exemet nekem is emlékeztetnem kell bizonyos határokra.....)
Zazzy: Reszelt alma szerintem korai nagyon. Le kell mixelni az almát, inkább úgy add! kérjél kölcsön botmixert vagy vegyetek, de a reszelt alma darabos.....
És ahogy Csibb is írta, vigyázzatok a darabos kajákkal és nem árt tudni, hogy az alma vezeti a fulladási statisztikákat. Nagyobb korukban is figyelni kell rájuk, hogy almával a szájukban ne rogangáljanak, mert VESZÉLYES! (Az almával az a baj, hogy megakad és ahhoz darabos, hogy víz vagy ilyesmi levigye, de ahhoz meg omlósabb, hogy megfogják és úgy vegyél ki, szóval tényleg veszélyes....)
Peti most már 2-szer eszik naponta gyümölcsöt. Vacsorára is kap, mert kiesik a szeme, amikor vacsizunk és igen jóízűen megeszi.
Sőt evett Milupa babakekszet is. (Ez szétomlik a szájukban). Nagyon oda van érte, fogja a kezébe is csócsálja.
Én meg résen vagyok, hogy ha nagyobb darab bekerülne a szájába azt kipiszkáljam....