A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Manó, egyébként Te kinek kiabálsz? :)

Még mindig fáj a derekam....

Süti, látod, mondtam én. A szülés egy olyan dolog, amit abszolut nem tudunk befolyásolni. Akkor indul meg, amikor az ideje van. S ezt nem mi döntjük el ;)

Flora,
a múltkor kérdezted a hazamenős ruhát az anyukáknak. Nos, saját tapasztalatom az, hogy rám a régi ruhák egyáltalán nem jók szülés után, még ha hasam nem is lenne, de a csípő nem megy vissza olyan mértékben, mint a várandósság előtt volt, úgyhogy kismamruciban jövök én haza, ez fix.

vicger

Tisznek megszületett Parány babája, tegnap dél körül!!!!!!!!!!!!!!!
Nagy nagy gratula Nektek Kata!!!!!!!!!!!!!!!!

http://gyermekunk.freeblog.hu/archives/2009/08/26/Harmas/#comment-9635042

vicger

Sziasztok!,Anna vagyok Szilvi lánya

Az egész így kedődött,anyunak fél 1-től fájdalmai voltak.Aztán egyre sűrűbben jöttek elő ezek a fájdalmak,és a vége az lett hogy menni kellett a kórházba.6 órakor telefonáltunk a doktornak,ő is mondta hogy irány a kórház.Fél 7-kor értünk oda.Háromnegyed 8-felé jött a szülészorvos,utána már bevitték anyut a császáros műtőbe.
És aztán világra jött a kisöcsém. :lol: Már láttam 2-szer,anya is jól van.Majd még írok és képeket is fogunk küldeni.
:lol: :D :lol: :D

Astrid:Anyu helyében én mondom hogy az a babaértesítő egyszerűen gyönyörű!!!! :lol: :lol: :lol:

Anna

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Anna, köszönjük az értesítést :) :) Gratulálok az öcsédhez :) :) :) Képeket várjuk nagyon !!!!!!!!!!!!!!!!!! Anyudat pedig sokszor sokszor pusziljuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

vicger

Tisz!! Nagy gratula, sok boldogságot!!!

floranan

Anna! Köszi, hogy írtál nekünk!! Gratulaaaa!!

floranan

TISZ,NAGY GRATULA,MINDEN JÓT NEKTEK!!!!!!!hA HAZAÉRTÉL,GYERE MESÉLJ LS KÉRÜNK KÉPET!!!!

Anna,köszi az infot,majd kérjük a képeket!!!!!

sutimano76

Taranee!! Szeretettel gratulálok Marcellhez és sok boldogságot, tejcit és jó egészséget Nektek, vidám pillanatokat!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Tisz! Nektek is gratulálok és jó egészséget, sok tejet és sok boldogságot kívánok!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Tisz,gratulálok kicsi Parányhoz.Sok boldogságot,egészséget és tejcit kívánok.

Kép
v.andi

Sok örömet mindhárom családnak a kicsikhez! :D

Az éjjel háromkor erősen gondolkodtam, hogy felkelek és bekapcsolom a gépet (most sokkal kevesebbet kellett volna olvasnom) :wink: :lol: :lol: :lol:

Hát beköltözött a nagy a kollégiumba (ezzel telt az egész napunk).

Nekem is vannak 10 perceseim 1-2 órát, de én telehold előtt nem szülök :wink: , ne is számítsatok rá!

Bocsánat, de csak egy reakcióm van: Szülés után a csípő sokkal tágabb, mint azelőtt, kb. két szám, ha nem hízott sokat valaki.

Most nagyon álmos vagyok, majd holnap jelentkezem, de ha megint ennyit írtok, akkor ... nem tudom. Jó éjt!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Taranee, Tisz
Sok szeretettel gratulálok!

Anna
Köszönjük a beszámolót és várjuk a képeket az öcsiről!

Viki
Én se tudtam beazonosítani, hogy ki Szilvi :oops:
Vendég

Szép jó estét!

Tisz gratulálunk!!

Vajon Manóval mi lehet??

Anna nagyon aranyos vagy,hogy gondoltál ránk is!!! Puszi anyukádnak!!

Én is csak onnan tudtam,hogy Szilvi= Taranee,hogy a táblázatban megnéztem,hogy kinek a neve Szilvia, és fia lesz és Marcell, és így sikerült összeraknom,mert én a nic név alapján azonosítok mindenkit.

Kép
babcika

Kivéve, Kriszti, Imola, és Anna, őket név alapján azonosítom!!!

Kriszti! derekad????

Kép
babcika

Anna,10 perces fájásokkal akarsz jövő hét péntekig várni???????Asszem azt írtam hogy szept.4-én lesz telihold!!!

Manó?????

sutimano76

Éjszakai műszak HP után kezdünk?????????

sutimano76

sutimano76

sutimano76

Szezso!

Köszi az infót!

Tisznek is nagy gratula!!!!!

Most már akárhányszor benézek, jön egy újabb baba.De jó!

Manó!

Te leszel a következő??????

Vicger!

Még nem ingáztam, talán holnap....
Kacsa meg a fagyóban végezte, eltettük inségesebb időkre....

Jó éjt, ma már nem jövök!

Kép
arvaerika

Tisz gratulálok Nektek, kívánok nektek sok tejcsit és sok örömteli percet!

Manó.... csak nem :?: :?: :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Babcika... felállás... nagyon aranyos Jancsika... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tarane lánya Anna... nagyon aranyos vagy, hogy tudósítasz, köszönjük!

Floranan... kis Csoki birodalom szuper :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jut eszembe Lili, Bibi, Boboka, Móka, többiek ti merre vagytok?????? Aranynappal mi lehet?

Astrid... a kártya belülről is nagyon szép... irigy... irigy...
:lol: :lol:

Köszi Mabe... azt hittem csak én nem tom.... :? :? :? :? :? :? :? :?

Móka... csini voltál az esküvőn... :) :)

Húúúúúúúúúúú lányok olyan "késforgatást" érzek lent, hogy néha látom a csillagokat.... :? :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
vikiviktor

Itten vagyok... fájások stabilan 10 percesek... hmmm.... Kriszti, Andi majd ha action van, akkor nektek szólok, ok. De valahogy nemtom elhinni, hogy ez már az... pedig van rá esély. :)

Dobok egy tablicskut még azért. :lol:

Kép Kép
manósziget

Húúúúúúúúúúúúúúúúúú lányok... még a végén át kell írjuk "augusztusi" topikra ezt a topikot.... nagyon be indultak a kisbabók.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Manó... hány percesnél indultok? Vagyis közel a kórház?
vikiviktor

Kórház autóval kb. 5 perc... ;) Úgyhogy időnk, mint a tenger...

Kép Kép
manósziget

Akkor ok... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Manó
Drukkok mennek!!!!!
Vendég

Kép
Kép

Kép Kép
manósziget

Délután anyuéknál voltunk....

Kép
Kép
Kép

A legkisebbek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

okés Manó! :)

Babcika,
derekam még mindig fáj.... amolyan vajúdósan... aztán, hogy mi lesz belőle, azt passzolom :)

Találtam egy cikket, ezek szerint én már majdnem szülök a 1111-es méhszájammal :lol: :lol: :lol:

http://www.kismamablog.hu/szules/a-szules-megindulasanak-jelei

vicger

Mabe édes bogarak!!! és ki kicsoda? :)

Kriszti, akkor hajráááá!! Szülünk szinkron? ;) :lol:

Kép Kép
manósziget

Manó nemááááááááááááá!!!!

Mostmár megkérnék minden kolleginát,hogy bírja ki keddig ,akkor már szeptember lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asszem ma du volt két keményedésem,de rögtön mondtam Berninek,hogy még 1 hétig bent kell maradnia,bár túl lennék már a szülésen és nagyon találkoznék már vele,de inkább türelmes vagyok!!!!!

Kriszti,te is bírd ki még 2 napig!!!

sutimano76

Mabe,de édes kis csopi.Nagymaminak egy egész bölcsi jut,gondolom repes a boldogságtól!!!!!!

sutimano76

Manó
Hátul pirosban a nővérem kisfia, az ölében a hugija.
Szöszke gyerek, zöldben--bátyámék kislánya... fehérben Imola... :wink:

ÉS már az októberi topikban is születtek meg babák :wink:
Vendég

Sziasztok!

Éjszakai műszak "szolira" jelentkezik :):):)

Petra üzent: elvileg holnap mennek haza és Soma ügyesen szopizik! ... küldött mmms-t, ANDI: én is átpasszolnám hozzád, nem tudom a gépre feltenni ... nagyon édes kismanó, látnotok KELL !!! :)

Manó: hajrá!

Kriszti: te még várhatnál kicsit :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Süti, ha jönniük kell, akkor jönnek a babák. Ez egy ilyen sport! :) Ezt nem befolyásolja igazából senki. Ha idő van, akkor idő van. Egyszerű.
Te is mondhatod, hogy szeptember x.-ig nem fogsz szülni, ha Betti jönni akar, akkor jön :)

Manó, azért ez még messze van a szüléstől :) asszem :D

Mabe
:) Csúcs fotók :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon édesek a picik :) :)

vicger

Jól van csajok, várok. Csak mert Ti annyira szeretnétek. Majd szóljatok, hogy mikor, melyik nap lenne megfelelő a szülésemhez. :twisted: :lol: :lol:

vicger

Petra Somája:

Kép

Kép
v.andi

Én személyszerint keddtől bárkinek engedélyezem!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Soma 2 naposan:
Kép

Kép
v.andi

Jaj,de cuki Soma baba,sztem tiszta Petra!!!Nem???

sutimano76

Soma baba gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="sutimano76"]J írta:sutimano76aj,de cuki Soma baba,sztem tiszta Petra!!!Nem???

IGEN, szerintem is !!!!!!!!!!!! :) ... pont, ahogy Timi Dorkája is hasonlít rá :) ... Lillust első pár hétben csak "kismáténak " hívta mindenki :shock: :lol: :lol: .... döbbenet, hogy némelyik kismanó mennyire tud haponlítani már akkor a szüleire, amikor még éppen csak kibújt a pociból :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kép
A bátyám 4 gyereke+Molli
Vendég

Jaj, de husaaaa!! Tényleg nagyon hasonlít anyucira. :lol:

Kép Kép
manósziget

Süti, nagyon köszi. Ha addig történne valami, majd szerzek egy bazi nagy parafadugót :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :)

Soma baba olyan aranyos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mennyire pasis!!!! :)

Mabe,
a nagyok is nagyon szépek!!!!

vicger

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.08.30 21:08-kor.

sutimano76

KRISZTI,HA JÖNNI KELL HÁT JÖNNI KELL!!!Nem hiszem hogy egy parafadugó elég lesz!!!

MAbe,nagyon szépek a gyerekek.

sutimano76

Kép
Molli a nővéremmel és a lányával
Vendég

Máté nagyon édes, szép kisfiú!!

Soma baba is nagyon szép, cuki kisfiú!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.08.30 21:12-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Peppino,te hol láttad Marcellt?????

Ez előző oldalra raktam egy montázst!!!!

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?