HellóHalló!
Na bezzeg én itten!
Isten hozta a Babókat!!!
ÉLJEN ÉLJEN TISZ és TARANEE!!!!
Manó, drukk drukk, bármi is lesz!!
Floranan, szupi a szoba!
éS KÖSZI az esküvői dicséretet
cukik vagytok!
Jelentem sikerült paravánt találnunk:D
ami azért kell, h a szobában le tudjuk választani a gyerek sarkot... így mégis csak "egyedül" is tudja érezni magát a kisEmberke:) meg nekünk is olyan mintha külön lenne...
meg szivacsot vettünk a kiságyba,meg icipici apróságokat szereztünk be ..
aztán anyósékhoz ugrottunk fel..
télleg nem bírom:(, és olyan jól megúsztam a nyáron:D
story, nem olyan érdekfeszítő, de ki kell magamból írni, mert különben Apát fogom leordítani:(
///Apának a héten van a szülinapja - meg a Bátyámnak is - 3.án:D - eddig aznap szerettem volna szülni, de rájöttem, h nincs kedvem anyóstól azt hallgatni, h egy napon szültünk, éljen éljen...- no, mindegy nem ez a lényeg, hanem össze kell!!! gyűlni a köszöntésre..
én úgy terveztem, h majd akkor egy kocsmában összegyűlünk (család + barátok), s mindenki iszik amit akar, s még én is tudok beszélgetni - még utoljára:D - mindenkivel,
de ezt nem lehet, mert a családnak nincs pénze, s azt meg nem lehet, h a barátokat külön hívom.. szerintetek?!?!?!?
egy szódát vagy egy pohár sört tud venni az ember, s különben is csüt. estéről beszélünk, amikor úgy se lesz nagy buli... meg tudom, h iszonyú szar , ha nincs az embernek pénze, de akkor kitalálok vmit, h nem tudok jönni, nem pedig elvárom, h de igenis vendégeljenek meg..áááááá---
mindegy a végeredmény az lesz, h mondtam, h sajnos én nem tudom most ezt otthon vállalni, mert semmi kedvem + nincs gáz, nem tudok utána mosogatni, meg nincs kedvem készülni...
(meg kicsi különben is a lakás, meg még a barátok is jönnének, meg a szomszéd szól, h hétköznap, mert ugyi meleg van s ki kell menni a teraszra..- blablabla - meg mindenórás dömpi vagyok!!!)
ok, megbeszéltük, h egy koccintásra átugrunk anyósékhoz, s akkor szólok családilag mindenkinek (plusz 4 tesó családdal) ...
s előtte akkor bevásárolok, s viszem majd én a cuccokat , a mosogatást vállalják (mosogatógép) - a barátokat meg hagyom, majd a tejfakasztón találkoznak Apával, ha meg engem akar még vki látni, jelzi majd...
hát sajna nem jött össze a nyugodtan lazulunk , s örömködünk este...ugyanannyi munkám lesz, és végig jó pofiznom kell..
Nem akarok majd a gyerekem mögé bújni, de úgy várom, h azt mondhassam , h NEM!!!!
Ja, és tök ciki, de ANyumnak ugye szólok majd, h akkor most szülünk - elkerülhetetlen, mert sose szültem, s biztos hívni fogom, h ez az vagy nem az:D - s ha igen, indulnak Zalaegerszegről... de Anyósnak semmi kedvem beközölni, h akkor elindultunk vagy sem, de közben meg nem tilthatom meg Apának, h ne szóljon a szüleinek.. mégis csak a szülei

, olyan nehéz ez:(:(////
Bocs bocs!!!