Sziasztok!
Kellett nekem tegnap "dicsekedni" a 8tól 6ig alvással,a lányom tegnap úgy gondolta,nesze nektek.8kor alvás,aztán 10kor,éjfélkor,2kor,3kor

kelés.Ilyen még SOSEM volt

És nem volt éhes,3 korty volt a maximum minden alkalommal

3kor már köztünk maradt,és fél 7ig húzta.Kinyitotta a szemét,és rám mosolygott,esküszöm elszállt minden mérgem

ami éjszaka volt.Persze ettől még hulla vagyok.
Még jó,hogy ma sem kell főznöm,olyan jó meglepi volt este.Tegnapelőtt panaszkodtam anyunak,hogy milyen szörnyen állunk anyagilag,és erre még ez a vacak etetőszék is,ha nem dönthető,bőven ráért volna még

(ja és nem is tudom,írtam-e,hogy az öve sem 5pontos,ahogy írták,csak 3

)semmivel nincs szerencsénk.Hűtőnk üres,tiszta gáz.Na erre beállítottak este egy komplett "élelmiszersegéllyel"

Azt mondták,megnézték mi nélkülözhető otthon,és azt elhozták

Aaaaaaaaaaaaaaaaannyira jól esett.Sőt némi apanázst is kaptam,mert szülinapomkor ők is rosszul álltak,most hozták,úgyhogy lesz botmixer is!

Szóval ahhoz képest hogy milyen éjszaka volt,elégé fel vagyok dobódva
És bocs hogy először írtam magunkról
Csibb!
Köszi a megnyugtatást.Taurus-micsoda név!

Én egy 7000-es bosch-t néztem ki,van hozzá egy tál meg 400 W-os,meg különféle fejek,jónak tűnik,de lehet ma tovább kutakodom és lejjebb adom
Nemlajos!
Ezt én is hallottam már,hogy pont meg kell ismertetni a szervezetükkel "minél hamarabb",hogy ne legyenek rá allergiások,és abban is van valami,amit Gyöngyi mond,tuti,hogy hajlam kérdése is és csinálhatsz akármit,előjön

Tényleg legyen okos az ember
Katka!
Én is kacérkodtam már többször jósnővel,de valahogy mindig lebeszéltem róla magam,vagy megoldódott a dolog

Én is azt javaslom,amit Erpé.
Vettem egy könyvet(szeretem a pszichológia témájú könyveket)még régebben,de most kezdtem el olvasni(Moncsi történetéről jutott eszembe,mikor írta,hogy a párja nem akar segíteni)nagyon jó!
Gary Chapman:Egymásra hangolva-Öt szeretetnyelv a házasságban
Hihetetlen,hogy olyan magától értetődőnek tűnő dolgokra világít rá,és mennyivel egyszerűbb lenne az életünk,ha odafigyelnénk ilyesmire.Arról szól,hogy szerinte 5 féle "szeretetnyelv" létezik,hogy ki hogyan fejezi ki a szeretét,és miből érzi,hogy a másik szereti-e.És sajnos a legtöbb kapcsolattal az a baj,hogy mindenki úgy fejezi ki a szeretét,amit ő is elvárna,illetve jól esne neki,de a másiknak nem biztos,hogy ez kell,mert lehet,hogy neki más a szeretetnyelve.Pl.van aki a szívességekből,van aki minőségi együtt töltött időből,van aki testi érintésből stb. érzi a másik szeretetét.Tök jól leírja,hogyan ismerjük fel a saját,és a másik szeretetnyelvét,még én is meglepődtem,sőt megdöbbentem,hogy egy könyv világít rá,hogy mi is okoz nekem igazi boldogságot.Már csak az van hátra,hogy legalább a fontos részeket elolvastassam vele,vagy hajlandó legyen megbeszélni,mert bevallom őszintén,nem tudom,hogy neki mi okoz igazán örömöt(lehet,hogy jól csinálom,de lehet hogy nem,hisz még a sajátomra is most jöttem rá csak)
És van ilyen könyv gyerekekre,kamaszokra,és családi harmóniára,ja meg egyedülállóknak is!Nagyon elismert dokiról van szó.A családügyi minisztérium támogatta ezeknek a könyveknek a megjelenését!
Ha esetleg valakit érdekelne.
Bocs az offért!