A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo: te kinek drukkolsz?

Én örülök :wink:

Timi: jó kis bulik lehettek....szupi képek Viktorka Pankát csalogatja a sátorba? :wink:

Gica: uh az nem semmi lehetett. Le volt zárva az M3-as? Gyerekek piros pont! Bicozni igen 3-asbna szoktunk , én viszem emmát, apája meg jön mellettünk..ez a vasárnapi program..de délelőtt jobb, akkor szinte senki sincs....van egy bicó út körbe a a város egy részén..csak sajna nincs befejezve hanem egyszer csak vége..meg hát elég kevés...de mondjuk jó csak később uncsi lesz ha mindig arra megyünk...mondjuk 1 óra lassú/normál tempóban.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, Raikkonen-nek :wink: Előtte Hakkinennek drukkoltam :roll:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Szeli tegnap szépen aludt Anyunál ebéd után. Azt veszem észre, hogy akkor nem alszik, ha van nálunk valaki, vagy itthon van az apja például, és annyira játszani akar inkább, hogy kihagyná az alvást. De ha ketten vagyunk, akkor nincs ezzel probléma! Majd kiderül.

Ma megyek a bölcsibe szülői értekezletre, ott fogjuk megbeszélni a beszoktatást, hogy ki mikor tudja vinni a gyerekét.

A film aranyos volt, átlagos romantikus vígjáték, semmi extra, kikapcsolódásnak tökéletes! :)

Szeli hajáról majd dobok képet, igazából ugyanolyan lett, mint volt, csak a kósza hajszálai meg lettek rövidítve, kicsit mindenhol meg lett igazítva. :)

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!!!

Tegnap mi jól kifáradtunk:-) lakberendeztünk apával, persze Péterke végig segitett, majd úgy kidőlt, hogy 3 órát aludt :shock:
Átrendeztük a nappalit, mert az előző nappali 3 részes ülője volt az újban, de nagyon nem illett ide, túl nagy volt. Az visszakerült az eredeti helyére, az új nappaliba pedig áthoztuk az étkezőből a pesti lakásunkból való bordó kanapét:-) most már sokkal jobban néz ki a szoba:-)

Regi persze az úgy van ám, hogy ha van ott valaki az izgatja, akkor tuti nem fog aludni, olyankor tutira kemény altatás van nálunk, mert egyébként estére már elviselhetetlen.

Timi micsoda party! Szépek vagytok!!!!

Gica nagyon jó volt a traccs, este 10re értünk haza, gyerekek nagyon jól eljáccottak az unokatesójukkal, aki 6 éves. Édes gyerek!

Vindo nálunk sem lesz maga party, csak most úgy mi szeretnénk családi körben, a többiek csak majd felköszöntik, de nem partyzok :roll:

Heni
KépKép
heni81

Robesz!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk :)

tegnap B. haját géppel levágtam :) kicsit rövid lett én hosszabbat akartam :) de legalább engedte :)

KépKép
viranka

Regi
Nem semmi milyen befőzési lázban vagy.

Köszi a Lilla hajfürt dicsiket és igen valóban jó színe van :)

Vindo
Igen már láttam a képeket, valamiért átsiklottam rajta korábban :? szépen alakultok.

Maggie
Szuper ügyes a kisfiad.
Könyvek :shock:

Irina
Gratulálok anyudnak!

Heni
Péter nem semmi, h villával eszi a vajas kenyeret :lol:

Mesi
Zsozsi sem kicsi, de azért Gegi :lol:
Édesek a Zsófi szülinapos képek.
Jó lett a haja és, hogy mennyi van!!!!

Irina
Én most vettem Vadenecum fogkrémet. Ez csökkentett fluor tartalmú és jóval olcsóbb. Mi Lilit most tanítjuk, h köpje ki :)

Na és még az én lányom magas :) Lilla csak 86 cm.

Rugó-Bercós képek is nagyon aranyosak.

Megnyugodtam, h nem csak Lilla csípés kenés mániás :) ő még azzal tetézi, h ha a lábán van zoknit kell húzni, mintha attól kevésbé viszketne :lol:

Timi
Ádinak sok puszi! Remélem már jobban van.

Panndi
Nagyon édesek a gyerekek.

Móni
Olvasom a cumi leszokásos mizériátokat...jajjjj lehet egyszer ez vár rám is.

Vindo
Gratulálok nagyon ügyes voltál!!!!

Viranka
Aztaa micsoda torta lett abból a marcipánból :)

Miléna
Sajnálom, h megint rátok jár a rúd. Remélem Zéti és párod is hamarosan jobban lesznek. (bár allergia sajna októberig lesz nem?)

Irina
Boldog házassági évfordulót. :)
Ami a deviza hitelt illeti, meg nem kell tőle félni csak addig kell felvenni még válság van és mélyponton van a dolog. Attól már nem lehet rosszabb.

Gica
Fúúú ügyesek voltak a gyerkőcök.

Timi26
Szülinapi képek nagyon jók. Jajj remélem más testrészét már nem csapja szét VikDan.

Boldog szülinapot Ildike, Rania, Míra, VikDani, Robesz!

2 aranyos Lilla mondat a napokból: Apuci légyszíves gyere be!
És tüsszentettem utána: anyuci egészségedre! (persze mindez némi pöszeséggel)

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Hali
csak egy gyors bejelentkezé!

Vindo: hajrá Kimi!!!!

Szorítsatok..f11-re megyek egy állás interjúra...ez is ingatlanos..de nagyobb meg ahyogy utánna jártam jobbnak tűnik....remélem összejön..már teljesen beindultam.. :lol: .A másik helyről ahol először voltam még nem szoltak h mikor lesz megint tanfolyam.. :( .....

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Robesz sok boldog születésnapot

Timi jók a képek :lol:

Viranka majd kérünk szépen képet :)

Vindo mi újság?

HP tegnap elment. Megkaptam, hogy cica túl anyás, előállt azzal a dumával, hogy Ő elviszi 3-4 napra. Lehet megsértődött kissé, mert közöltem vele, hogy felejtse el ezt a lehetőséget de nagyon gyorsan. Mikor jött mondtam neki 2 dolgot amit ne emlegessen cicus előtt. A túrórudit és a cumit. 5 percen belül mindkettőt szóba hozta aztán meg ki volt akadva, hogy miért hagyom sírni a gyereket a cumiért. Majd ő elmegy és vesz neki :evil: A fia állította le.
A leszokás egész jól megy. Szokta még keresni de egyre rövidebb ideig és egyre ritkábban. Nyűgösnek azért még nyűgös de már nincsenek órákig tartó hisztik. Igaza volt a pszichológusnak! Az első 2 nap a katasztrófa utána már kezelhetőbb sokkal.
Új, imádnivaló szokása van. Édesanyának hív, apát meg Édesapának :lol: Senki se mondta neki.

:arrow: kilógott zokniban

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk drukk++++++++++++++++++++

Én is Ferrári drukker vagyok 8) :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: ez tényleg egy igazi HP!

Ügesek vagytok a cumival...pikk pakk el fogja felejteni...!!!

Ma apa vitte Emmát bicóval zenebölcsizni... :lol: :lol: remélem ügyesek lesznek.

Robesz boldog születésnapot!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó reggelt!

Mi ma megjártuk galog a kb 15 percre lévő postát, beugrottunk a boltba is útközben, szedtünk diót, faleveleket, röpke 1 és 3/4 óra alatt végeztünk is :lol:

Azt mondta egy néni, hogy milyen szép két fiam van :shock:
Mindkét lány teljesen rózsaszínben volt, Zsófin hajcsat is volt! :roll:

Móni: HP :twisted:

Bea, mennek a drukkok!

Szülinapi képek szuperek :)
Vendég

Panndi: jó kis séta lehetett. :lol:

Két fiad? hova teszik az emberek a szemüket..hát annyira csajok!!!! és ráadásul rózsaszínben, hajcsattal iunak nézni?? eszem meg áll. :evil: :evil: :(

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk mi volt????

Panndi szerintem vak volt a nénike, tutira otthon hagyta a szemüvegét! Nagyon csajosak a csajok!!!!

Móni én még ilyen hpvel nem találkoztam :evil:

Heni
KépKép
heni81

Panndi!
:shock: :shock: :twisted: ez a néni tényleg hülye :wink:
gyorsak voltatok :)
bár amit Eszter mesélt az sem volt semmi :) megkérdezték tőle az Álmos fiú vagy lány név :shock: mert még nem hallotta ezt a nevet :evil: :roll: elég elkeserítő...

Móni!
anyósod :evil: :evil: :evil: még jó h. Zé leállította :)
képet nem tudok rakni,nem találom a kártyaolvasót :(

:arrow:

KépKép
viranka

Heni: végülis jó volt..tetszene is..hv-n vagy hétfőn szólank vissza, lesz még egy forduló..aztán ....1 hét pesti képzés.. :cry: :cry: ..de valószínű Emma és István is jönnek.....már csak vmi kedvező szállás kellene vmi panzó szerű..most a 3 kerületben. :(

Csak még az t enm tudom h a bölcsis beszoktatás hogy fog menni..beszokik aztán 1 hét kimarad?
??????????????????????????ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
miért minden csak pesten??????????????????????

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni!
Hű, nagyon ügyesek vagytok a cumiról való leszokásban. Én kicsit várok még vele, a párhuzamos hisztihez még edzem magam. Meg aztán bízom benne, hátha maguktól mégis lemondanak róla. Nálunk csak az ágyban lehet cumizni, ez viszont azzal jár, h sokszor mennek be napközben is az ágyukba.

Kaqk!
Ha megkapod az állást, ingatlanközvetítő leszel, jól értem?
Szorítok, h minden úgy legyen, ahogy szeretnéd.
Reméljük nem zavar be a bölcsibe a képzés.

Panndi!
Jó séta lehetett!
Nénike :shock:

Viranka!
Akkor most Bálint haja nyári tüsi frizura?

Fleur!
De édes Lilla!
Hogy viseled a növekvő pocakot?

Heni!
Örülök, h jó volt a traccs!
Hát igen, a gyerkőcök nagyon bele tudják vetni magukat a rendezkedésbe. Péterke is nagyon élvezhetta, ha így kidőlt utánna. :)
Péterke időközben szobatiszta lett?
Mi még ugyanott tartunk. Sokszor a bilibe megy minden, de azért még nem megbízhatók. Éjszaka pedig kell a pelus, mert mindig jön pisi.

Gyerkőceim új szokása, ha meglátnak egy nénit, bácsit,aki feléjük közelít fejhangon kiabálják, h "nem, nem". Kicsit ciki, de megértem őket, már unják, h mindig meg kell állni nekik.

Pusz
Gica

Aztán mostanában megy az aszfaltkrétázás is. Mindig kell sétához vinni magunkkal. Tele van rajzolva a környék...

Sz

Kép
gica1

Timi!
Jók a partyképek!
Látom Vikdan egy kis örökmozgó, azért sebesül ilyen sokszor.

Gica

Kép
gica1

Bocsánat, most látom, h az hosszú hozzászólásom vége kicsit kuszára sikerült. :oops:

Kép
gica1

Halihó!

Robesznek boldog szülinapot!!!

11-kor volt megbeszélésem a főnökömmel, végülis minden rendben. Minél előbb kezdenem kell, így holnaptól GyES-en és szabin vagyok, 14-én pedig kezdem a munkát, egyenlőre egy műszakos nappalos munkarendben. Fizetésemelés nuku :evil: , de azért a "próbaidő" leteltével erre még visszatérek :roll: . Pankával továbbra sem tudom, mit csinálok, mert P-t is visszaveszik, amint lesz hely, de időpontot még nem tudnak. lehet, hogy 1 hónap. Addig bölcsibe nem szoktathatom, úgyhogy lehet, hogy 1 hónap csana. Legkésőbb szerdán kiderül, addig futok még egy kört a bölcsiben és a csanában is. Jobban szeretném a bölcsit :roll: ...Bencének ma már suli van, igaz, még csak csendes nap, de reggel újra rohantunk 8) .
Mindenkinek szurkolok állásügyben!!!!

Vindo, este hulla fáradtan Raikkonen-t és Hakkinenn-t összeolvastam Heinekenn-nek :lol: ...hirtelen nem tudtam mire vélni :oops: ...Nekem a Forma 1 nem jön be, én focista feleség vagyok 8) . Jaj, és nagy gratula a nyelvvizsgához!!!

Móni, nagyon ügyes vagy és kitartó, így kell ezt csinálni, még ha én nem is biztos, hogy tudnám :oops: , de ez a HP nem normális :shock: ! Én szeretem anyósomat, de neki is vannak olyan dolgai, hogy ha valamire nemet mondok, megfogja a gyereket, és "gyere, majd a mama ad" :? . Ezt nem csípem egyedül benne...

Timi26, ezen a sátras kommenten jót röhögtem :lol: . Jó Abonyban, ugye? Kisoroszlánt nem simiztetek? El kellene menni még szeptemberben nekünk is, megígértem Bencének :roll: .

Mennem kell, gyorsan igénylem a GyES-t, nehogy nagyon csússzanak vele...Közben a mellem is begyulladt, tenyérnyi égő vörös folt, borogatom, masszírozom a csomót, de már Panka sem tud segíteni rajtam :? ...már más sem hiányzott... :evil:
dettyk

Halihó!

Bocsi a kis szünetért, csak szimplán zajlik az élet. Szombaton Dávid meccseit néztük meg. Jól sikerült a torna, másodikok lettek.
Tegnap rengeteg házimunka, könyvet fedtünk, stb. Közben meg apa egyfolytában dolgozik itthon is az órarenden.

Ma folytattuk a beszokatást. 9-től f12-ig volt a bölcsiben Bercó és ma ráfeküdhetett a kiságyra is. Holnap sajnos csak 12 után tudok érte menni. Eddig minden rendben.
Bilizés azóta egyszer volt. Tegnap este belepisilt. Ma meg miután bekakilt, akkor kérte a bilit. :lol: Mindegy, én ennek is örülök, legalább már van valami.

Amíg Bercó bölcsiben volt, Gergővel rohangáltunk egyet. Neki du-n lesz az évnyitója. Aztán holnaptól mindenki munkába áll. :lol:

Most ennyi, majd igyekszem még jönni.
dmaggie

Dettyk ez szuper :lol:
Besimul minden szépen lassan.
Miért ne vennék fel a bölcsibe? Mert a párod nem dolgozik?
Tőle is kérnek munkáltatói igazolást?

Kaqk
http://www.iranymagyarorszag.hu/dunapar ... m/I311777/
ezt találtam legolcsóbbnak. A többi helyen 10000 felett van 1 szoba /nap
Panndi
Gica nem volt kusza :D én kibigoztam :wink: :lol:

Panndi ne foglalkozz velük.
Legközelebb kérd meg őket, hogy vegyenek fel szemüveget mert akkor látják, hogy 2 gyönyörű lányod van :wink: :lol:

:arrow: ébredt :roll: alig aludt :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szelit szeptember 14-től viszem beszoktatni a bölcsibe, 2 hét a beszoktatás! Remélem, szeretni fogja!!! És napocska lett a jele! :D
Először megijedtem, mert nem voltunk rajta a listán, de aztán kiderült, hogy csak adminisztrációs hiba... A másik listán ott volt a neve, csak a csoportbeosztásoknál nem. Kor szerint osztották be a gyerekeket, úgyhogy olyanokkal lesz egy csoportban, ahol 1-2 hónap a különbség köztük! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi ez szuper :lol: :lol:
Biztos szeretni fogja :lol:
Csak a babát ne akarja elvenni tőle senki :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi, ez tényleg jó :D !

Móni, bizony, amíg apának nincs munkáltatói addig szóba sem állnak velünk :? ...
dettyk

Kicsit irígyellek titeket mert mentek vissza dolgozni :roll: Viszont elképzelni sem tudom, hogy Grétike ne legyen velem 3 éves koráig.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Megvan a forgalmi vizsgám 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Most értem épp haza. Majd igyekszek vissza is olvasni.
Boldog vagyok :mrgreen:

Kép
vindolanda

Vindo, hurrrrrráááááá :D ! Így kell ezt csinálni!! Én forgalmin buktam egyszer :oops: 8) .
dettyk

Vindo :lol: :lol: :lol: :lol:
ügyes vagy nagyon :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo mondtam én!!!!! Gratulálok!!!!

Kaqk hát sajna Pest a világ közepe :roll: egyébként ezek az ingatlanos melók nem tisztán jutalékosak???

Móni én sem adnám, pláne, hogy a barátnőm kislánya 2 hónapja jár, abból 1 hetet járt, 2 hetet itthon betegeskedett, majd megint pár nap és visszaesett, sőt ráadásul valami kiütéses virusos fertőzés :evil: totá kivannak, de ott muszáj dolgoznia az anyukának, bár otthonról dolgozik, eddig is úgy tette :roll:

Dettyk ez jó gyors váltás lesz :shock:

Heni
KépKép
heni81

Robesznak boldog szülinapot!

Móni!
Én is így vagyok. Most, h sokan bölcsibe mennek, anyukák pedig vissza dolgozni, kicsit furán érzem magam, de én sem tudom elképzelni, h most vigyem a gyerekeket bölcsibe. Majd jövőre ovi, bár az is furcsa lesz.

Vindo!
Gratulálok a forgalmi vizsgához! Akkor már kézben a jogsi?

Detti!
Remélem minden kialakul majd!
Jobbulást!

Gica

Kép
gica1

Na, írok gyorsan... vagyis igyekszem.

Heni, lakberendezés. Most mi is lázban vagyunk. Milyen bútor kell, lámpák kellenek stb. Karnis, függönyök :shock:

ROBESZNEK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Allergia: én nem tudom, mi van idén. Nekem eddig sosem volt augusztusban allergiám, júniusban vége lett. Most minden nap úgy kelek, hogy folyik az orrom két órán át :x

Timi, hát, Te nagy party-szervező vagy, az már egyszer biztos. Vikdant már ismerik akkor az orvosok, mikor mentek a sebeit összevarrni :wink: Szegényke.

Fleur, zokni :lol:

Móni, ügyes vagy a cumival. Hát igen, ezen előbb-utóbb át kell esni sajna.

Enyém anyós csak arról beszélt, hogy most még oké, hogy nem verem a gyereket (szóval nem csapok a fenekére-kezére), de előbb-utóbb eljön az az idő is, amikor már KELL.
Bár ő csak kicsit verte Gábort. Erre Gábor ránéz értetlenül (kapott rendesen). Jaa... Hát igen, azért adtam neki többször.
:roll: :roll: :roll:

Kaqk, képzés. Remélem, találtok szállást. Fogjátok fel úgy, mint egy kirándulást :roll: Férjed majd szabadságon lesz akkor?

Gica, igen, most már csak az adminisztráció van hátra.
Akkor ügyesen bánnak a krétával a gyerekek :wink:

Dettyk - mikor is hagytad abba a szoptatást? Hú, ez szarul hangzik.
Rugó már csak cuppog rajta esténként, de tejleadás már szerintem nincs. Azért megvárom a teljes elválasztással azt, hogy a csanába beszokjon.

Regina, napocska :D

Ja, és valami halvány lépést mi is tettünk a szobatisztaság felé. MOst már R. beismeri, ha tele a pelenkája. Kitolja a fenekét, és mutogat rá a kezével. Előre nem szól, de már legalább mutatja :roll:

MOst ennyire telt tőlem, szép napot. V.

Kép
vindolanda

VINDO!!!! HURRÁÁÁÁ GRATULAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni: köszi a linket! :lol:

Heni: De, 100% jutalék, viszont én osztom az időmet.

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo azek az anyósok :wink: mi most rácsapunk P kezére, mert verekedik :shock: rugdoskodik :shock:
nem tudja ám mit csinál, mert velem nem csinálja, azt hiszi szerintem játék :roll:

Kaqk én eddig soha nem mertem elmenni jutalékos munkába :roll: viszont megvannak persze az előnyei :roll: drukkolok neked, mert nekem teccik az ingatlanozás, csak ez miatt nem mertem soha belevágni.

Heni
KépKép
heni81

Heni: mivel szeretnénk még gyerkőcöt..ezért szerintem nem lenne fer elmenni ey céghez 3-5 hónapot olgozni és elmenni tp-re, tgyásra....stb
ezt meg terhesen...stb is tudom csinálni... gondolom én

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk de hát akkor miért nem vágtatok már bele :?: :wink: apa kapná a gyest, te táppénzen....

Heni
KépKép
heni81

Kaqk, remélem, sikerül az ingatlan-biznisz 8)
Ügyes leányzó vagy Te :wink:

Heni, szerencsére Rugó nem verekszik. Legalább is eddig :roll: Békés lélek, vagyis annak tűnik egyelőre.
Tényleg, nálatok a testvér-féltékenység szinte teljesen kimaradt akkor?

Amúgy ez a verés-téma úgy jött fel, hogy anyósom átment a kocsmába sörért Rugóval. És ott azt mondták neki, hogy én nagyon megengedő vagyok vele, bezzeg az apja :roll:
Ami persze nem igaz, mert G. az engedékenyebb :roll: De ez már részletkérdés :roll:

Na jó, én is elég megengedő vagyok, de G. még rátesz egy lapáttal
:roll:

Kép
vindolanda

Emma ma ezzel indított déli alvás után: Anya ez mi? és mindenre mutogat.....mikor nagyon szeretné hogy oda menjek: anya gyere légyszíves! Annyira cuki.......és olyan kis okos.....kis computer agyu..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo!
gratula :) nagyon ügyes vagy :)

:arrow: B. szórakozik a bilivel :) cipeli magával,apja meg mérges :)
itt a kopikám :)
Kép

KépKép
viranka

Sziasztok. Bejelentkezek, mert holnap lehet, nem tudok majd. Délelőtt viszem Rugót a csanába, aztán megyek Böszörménybe. Ha gond van, Gábor jön érte Debrecenből :wink:
De remélem, nem lesz baj, és csak fél öt körül megy majd érte.
Én csak este leszek.

Jók legyetek, V.

Kép
vindolanda

Jó reggelt :D !

Viranka, szerintem Bálintnak nagyon jó lett a sérója :D ...

Kaqk, Panka az emberekkel csinálja ezt: mutogat: anya, ki ez? És ha valaki reagál neki, bújik vigyorogva a hátam mögé :lol: .

Heni, Panka is elég verekedős, csapkodós. És egy nagyon "okos" rokonom célzott rá, hogy valahonnan látnia kell, magától nem lesz ilyen :shock: . Nem tudom, talán arra gondolt, hogy én verekszem az apjával (aki nem is lakik itthon), vagy verem a gyerekeket, vagy nemtom :shock: 8) . De az ilyet már meg sem hallom. Sőt, a harapásra is ezt mondta :lol: ...Ja, verés helyett végigharapdálom őket 8) ...

Vindo, kb. 1 hónapja hagytam abba a szoptatást. Valamennyi tejem van még, mert most gond nélkül jött belőle, ahogy masszíroztam :? . Már nem vagyok lázas, de még van egy fájó csomó benne, de már jobb. Remélem elmúlik.
Rugóval biztosan nem lesz semmi gond :) . És ügyeses halad ő is a szobatisztasággal. Tegnap egy kislány anyukájával beszéltem, aki három éves kora előtt nem sokkal lett szobatiszta, de akkor is csak nappali és a játék hevében bizony még neki is becsurran (bár ez később is előfordul velük még).

Panka csúcs, bár minél többet beszél, annál kevésbé értem :oops: . Sokszor hadar és összevon dolgokat, pl. "Kérek inni"-t a barátnőm úgy hallotta, hogy "Kakilni", mert hadarja :D . Ha hapcizok, addig mondja, hogy "Eségedre, anya", míg nem mondom, hogy "köszönöm", este az "ipicici lencsilány" mellé már mondókázik is"Gyerekek, gyerekek, szeretik a perecet, sóska, jó ropogósat :lol: ", persze kicsit selypítve, és 1-1 mondat "cini-cini muzsikával" fűszerezve. Kaki mindig bilibe megy, de ha pelus nélkül van az udvaron, bugyiban és nadrágban, még gyakran bepisil. Idebent bugyiban nincs már gond, akkor szalad a bilihez, és már a bugyit is le tudja húzni :roll: . Nagyon szeret építeni, pici legóból és tüske építőből. Főzőcskézik, és hozza nekem kóstolóra a "kaját" :lol: . Tegnap reggel, mikor indultunk a suliba, folyamatosan örömködött, hogy ő meg bölcsibe megy...hát nem tudom...
dettyk

Sziasztok!

Dettyk nem semmi csajszi Pankád :lol: :lol:
Sokszor én is nehezen értem mgh mit mond csincike :roll:
Hasonlókat játszik Gréti is. Tornyot épít állandóan a legóból :lol:

Viranka jó lett Báló frizurája :lol:

Grétim is verekedős, csapkodós gyerek ezt már többen tapasztaltátok a topikból.. A dackorszak része sajnos. Majd kinövik de addig is kezelni kell valahogy :? nem könnyű sajnos.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina Ádó teljesen beszokott?
Nincs gond? Munkahellyel mi újság? Hosszabítottak?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ágica neked mit válaszoltak az interjú után?
Jól vagy? Mész még vizsgálatokra?
Petra mikor kezdi a beszokást a bölcsibe?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo biztos minden rendben lesz Rugóval :D
Maggiékkel is nagyon jól elvolt :D

na el.
Tök égő, hogy minden részletekben jut eszembe miután elküldtem a hozzászólást

KépKép
Kép Kép
l.móni

ez komoly :shock: :shock: Móni n9es hsz-e óta csend és béke honola a topikon :shock: mi van csajok ?

Én felmentve :) Mírának oviba sznapi torta,majd babaklub :) és irány vissza ovi :)

KépKép
viranka

Sziasztok

Robesznek boldog szülinapot!

Lmóni: Sajna nem kaptam meg az állást "nem rám esett a választás" de már túl vagyok rajta eleinte olyan rossz volt. :oops:

Vizsgálatokra nem megyek már most, hogy kiderült, hogy azért dagad a lábam mert ödémás. :?

Petrust szeptember 14-én viszem először szoktatni a bölcsibe. :D

Amúgy jól vagyunk Petrus bilizik ezerrel csak éjjelre van pelus meg ha megyünk valahova mert azt még nem merem bevállalni főleg nem a játszón mert ott elfelejt szólni.De mióta nadrágpelust használunk azóta van mikor eszébe jut és szól hogy anya pispispis :Dés már húzza lefelé a nadrágját :D És akkor guggolunk le és pisilünk :D

Kép

Kép
agica1126

Gyerkőcök alszanak. Megjártuk a játszót. GYALOG!!! Nagyon rendesek voltak, viszonylag nyugodtan rá tudtam őket beszélni, h ideje hazamennünk. Persze előtte is megbeszéltük, h gyalog megyünk, és igyekezzenek szót fogadni.

Viranka!
Jó az új frizura! Nem is olyan kopasz.
Sztem biztos a bölcsisek már ezerrel készülődnek, ez érződik a topikon. Lehet, h kicsit lassabb menet lesz ezután. Emlékszem milyen pörgés volt, mikor még mindenki pocaklakó volt...

Vindo!
Biztos minden rendben lesz Rugóval! Várjuk ám a beszámolót!
Gergőnek a vonalazás megy, Zsuzsu inkáb köröket rajzol. Én meg a többit. :wink:

Ágica!
Sajnálom az állás ügyet. :(
Petra nagyon ügyes a szobatisztasággal. Csak így tovább!

Detty!
Panka édes lehet! :)

Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

Miléna! Szeli is szokta mondani, hogy pisilnie kell, csak hogy rá figyeljek... :lol:
De ilyenkor veszem a lapot, hogy foglalkozást igényel! ;)

Szeli tegnap is szépen belekakilt a wc-be! :) És ahogy potyogtak bele (bocsi), elkezdte számolni: „kettő, háo, négy, öt” :lol:
Voltunk ma védőnőnél, megírta a papírt a bölcsihez. Jövő kedden meg megyünk a dokihoz.

Már megint le vagyok maradva... :?
Szeli meg nemsokára ébred...

Kép

Kép
regcsiken14

Ilyen jól viselte Szeli a hajvágást! :)

Kép

A kész frizuráról nincs még kép... :oops:

Alszik egyébként ebéd után továbbra is! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?