Az Uzsokiban fogok szülni (XIV.kerület).Nincs túl közel
Bor utca...rémlik
üdv.
Edit
2004.07.05 11:29
Viszot a Pöttömöt ismerem,sőt akié az üzlet(Évi) őt is
Ugyanis Diósdon dolgoztam,dolgozom. Babócához gratulálok előre is,már nincs sok hátra,kitartás! Első gyerek? Be sz.... még egy pasi
Jól ki is fárasztott,2-szer annyit nyafizott mint alapból,pedíg az se semmi
2004.07.05 12:57
Már mióta írkálunk ide, ideje volt
Úgy eszik most, mint az őrült, félti az aranytartalékokat
2,5 éves kisfiával jól eljátszott a Gergő, kisebb vitáktól eltekintve
egész nap a kertben voltunk.
Akkor már csak kettő hiányzik? Gergő 16-nál tart.
Akkor már célegyenesben vagy
Mekkora a pocakod? Nekem most 26 hetesen 93 centi

ezért javaslom a következő tali helyszínére a kertünket
Nem is vagyok kényelmes, mi? 2004.07.07 12:46
Délután átugrunk az unokatesómékhoz,oda a csíz utcába. Majd gondolok rátok
Fog: Igen én is úgy tudom,hogy kettő hiányzik még,csak mintha azt halottam volna,hogy az később jön. Te tudsz erről valamit,vagy hülyeség?
Ez már a dac korszak? Mondjuk akkor rá ez mindíg érvényes volt. Nem értem alíg akar szótfogadni,álandóan hisztizik,a legkissebb hülyeség miatt is dühbe gurul
Lehet,hogy most megköveztek,de már odáig fajult a dolog,hogy bezártam a szobájába,és megmondtam neki,hogy csak akkor jöhet ki,ha befejezte. 20 perc után sem hagyta abba,ne ezek ztán megismerkedett megint a vízzel. Na ettől lecsillapodott. sajnáltam szegényt,de valahogy hatni kelett rá. Rögtön ellenkezik,ha valami nem úgy van ahogy azt ő kigondolta,és nem pityereg,hanem rendesen rámordít,"visszafelesel". Ha már nem lát a pipától,akkor belém csíp,vagy rámüt. Ha visszaadom,akkor ő is,és nem felejti el,mert ha kell10 perc múlva mikor azt gondolná hogy elfelejtettem odajön vigyorog,és megint megcsíp,csak övé legyen az utolsó szó
Érdekes,mert ezt csak családtagokkal csinálja. Idegenekkel,és gyerekekkel hál isten nem
megint kis önző
Csúnyán hangzik de tényleg. Mindíg csak ő,és csak vele kell foglalkozni huzza a kezem,ha csak két lépést tesz arrébb akkor is,és ordít ha nem megyek. Más gyerek egy idő után belenyugszik,de ő nem. Addíg rángat,és ordít míg nem megyek vele
stb...
A végletek emberkéje,vagy szuper kedve van,hol hirtelen vált és már ordít. 2004.07.07 14:36
Sajnos elnyalt a betonon. Persze miért is a fűben focizna vele az apja

állítólag nyugodtan el kell magyarázni, hogy ezt nem szabad. Nekem már a pocimba is harapott és a z unokatesójával is megkostólták egymást a hétvégén
Szerintem egyébként jól csinálod a dolgokat, hallgass az ösztöneidre, bár tudom néha nehéz. Én is néha ahhoz folyamodom, hogy berakom a kiságyba. Már tudja, hogy akkor le kell nyugodnia és gondolkozni a világ folyásán
Kitartás! 2004.07.08 07:13
2004.07.08 12:38
Érdekes,mert tegnap miután itt jól kikeseregtem magam,azóta csend van és nyugalom
Egyébként én is mindíg mindent elmagyarázok neki,kis emberként tekintem,már azon is gondolkoztam,hogy ez is baj,mert túl sok "szavazati jogot" engedek neki?
Mi is esküvőre megyünk a hétvégén,ráadásul vidékre,lehet,hogy talizunk? Pécs mellé,egy 300 fős lagziba,és én is borzasztóan várom
Jó szórakozást nektek
Csütörtöki tali szupi köszönjül szépen
A bölcsöde felé szeptember körül mi is megtalálhatók leszünk
szép nagy családod van
Rólunk annyit,hogy egy másfél éves tündérien akaratos Dominik nevü kisfiam van:9 Bővebb infót egy nemrégi hsz.ben írtam,és miután neked bőven van tapasztalatod,így egyben a segítségedet is kérem,mi a vééleményed a témában? /hsz: júl.7. 13ó.46p.
2004.07.08 13:06
2004.07.08 13:09
2004.07.08 14:39
2004.07.08 16:24
2004.07.13 11:33

remélem nektek is legalább olyan jó volt mint nekünk. Óriásit mulattam
De ma sikerült valamit elérnem. Evés közben a maradék kifliét szétszórta,miután kiszállt a székéből megkértem hogy szedja föl. Ő pedíg mint aki meg sem halotta,szépen elvonult mellette. Szó szót követett,ő rázta a fejét,hogy nem,én meg hogy akkor mész a szobádba. Szóval be is vittem,ezt 3 szor játszottuk el,majd kivonult a konyhába és összeszedte a kifli maradványokat
Na ez már valami
2004.07.13 12:02

A lagziba már nem jött, így mulattunk fél négyig. Sokat táncoltunk, bár a végére már dagadt a lábam rendesen, mivel magassarkúban roptam. De nem zavartattam magam, felpakoltam egy székre erőt gyűjteni

13,24 kg és majdnem 90 cenyó így 20,5 hónaposan. Dokinéni megnézte, persze végig krokodilkönnyeket hullatott a fiam. Kukker még nem teljesen oké, amúgy minden rendben. Ja, és a torka picit piros, kalciumot kap rá. 
Merről jössz? A Kossuthról jobbra kell fordulni és az utolsó ház jobbra.
2004.07.14 11:25
2004.07.14 12:09
4 körül várlak Titeket, Xsaráékat is
2004.07.15 11:26
2004.07.19 13:42
Újabb tali,nálunk? 

). Szóval semmi gáz,csak dac korszak. De hozzá tette,miután erős jellem,így kössem fel a gatyám,pláne mivel ezt kb 2-2 és fél éves kora körül kellett volna elkezdenie. Nálunk kb 3 hónapja megy ez. De még meddíg?
Ja és azt is mondta,hogy valószínű bal kezes lesz,mert szinte már most mindent bal kézzel csinál,de ez jó,mert azok az emberek akik bal kezesek,azok álltalában nagyon okosak,és ez Dominál mindíg is megmutatkozott
Szóval csupa,csupa jó hír,már nagyon rám fért
2004.07.20 12:32

Homokozott, labdázott, aztán bevetette magát a játszóházba, úgyhogy kénytelen voltam befizetni egy kis időre. Amikor letelt, óriási balhét csapott, mivel épp egy babaházban üldögélt és telefonált, apa sehol, úgyhogy nekem kellett kirángatnom, még a szemembe is belekapott az ördögfióka. na mindegy, befizethettem volna még egy kis időre, csak már én is untam ott ücsörögni, és szerintem még mindig ott üldögélne
Gergő szomorú volt, hogy elmentetek
Azóta is a lufival játszik, és emlegeti, hogy Doi, Doi
Gergővel több van, lásd fentieket
Mi lesz velem októbertől???? azért majd szóljatok, ha már bedilizni láttok

2004.07.20 13:44
Az eladó arca először halálfélelemről árulkodott, utána szánakozva nézett rám és szinte láttam a gondolatait kiülni az arcára:"Minek ennek 3 gyerek, kettővel sem bír el??" Hátmég ha tudta volna, hogy itthon vár a 4...
Se előtte, se azóta nem produkáltak ilyet a gyerekek és én sem cibálom őket alvás helyett sehova!
2004.07.21 12:36

Hát igen, gondolom 4 gyerkőccel nem újdonság az ilyen szitu. Csak most valahogy érzékenyen érintenek az ilyenek, biztos a hormonok miatt nincs elég türelmem

Én nagynak érzem, de állítólag nem az
2004.07.21 16:22
2004.07.22 11:41
Velencén hol van játszóház? Emlékszel,hogy meglepődtem,amikor Domi úgy bújt bele Gergőbe? Úgy látszik ez most egy új szokása. Tegnap a strandon ugyan azt csinállta másik 2 kislánnyal is. Olyan édes volt
Hiába húzgálltam el,ő visszarohant és bújt hol ehez,hol ahoz. Kérdeztem az anyucikat,hogy nem zavarja-e őket? De azt mondták,dehogy is,és milyen édes,még ők sem láttak ekkora gyereket így szeretgetni,egy másik gyerkőcöt.
Nem engedte,hogy etessem,majd ő ügyeskedik,és lám tényleg
Na jó nem mondom kellett utána takarítanom,de nem is volt vészes
Kár hogy ennyire sokan vannak,mint a heringek a dobozban.
Szép kismami
Velem is ezt csinálta az anyukám. Be is vállt nála. Először persze rögtön elszartam az első adandó alkalomnál,aztán sírtam,mert nem kaptam többet. Na de másnap! Már okosabb voltam körbenéztem,és csak utána döntöttem. Az az érdekes,hogy ez a mai napíg egy berögződött jó szokás. Most is először körbenézek,aztán vacilálok,és végül döntök,amit aztán még sosem bántam meg. pl: ruhavásárlás. Egyetlen hátrány: kicsit sokat vacilálok 8 szor körbenézek,megnézem,hogy biztos legyek benne. De viszont így, nem, eggyel több felesleges cuccom van. Azthiszem
Tudom,hogy nálunk anyu azért vezette ezt be,mert én hihetetlenül gyorsan elköltöttem a pénzem,minden baromságra.
Biztosan írtad már,de mekkorák is a nagyok?
2004.07.22 22:48
2004.07.23 12:10
Gergő kint flangál pucéran a kertben, pancsol, néha én is beszállok
Persze végigordította, de itthon is ez volt, mikor mi nyírtuk, csak a végeredmény volt gáz.
Szerdán elvittem a játszótérre, tegnap és ma meg csak sétálni, a vonatokat kellett vele megnézni.
És milyen halmazállapotú volt az ebéd
Nálunk még csak a sűrűbb főzelékekkel boldogul, levessel nem. Bár nem is nagyon próbáltam mostanában. 2004.07.23 12:38
Kegyetlen vérszegény vagyok és a vasam is olyan alacsony,hogy a nővérke el se akarta hinni.Hétfőn megyek a dokihoz,akkor majd kiderűl mit kell szednem.A baj csak az,hogy az összes vaskészítményre allergiás vagyok,rögtön hányok..Egyszer,nem is terhesen már volt ilyen vérképem,akkor naponta kellett bejárnom vénás szurira...Na ezt nem akarom..Tudtok valamit arról,hogy voltaképpen árt-e a vérszegénység??
Viszont mostanában sokat keménykedik a pocakom..
Remélem nincs gond.Mindenesetre már nagyon várom,mi lesz a dokinál..Én még semmit sem szedtem be terhesség alatt.Amúgy sem vagyok megbízható gyógyszerszedő..Mindig elfelejtem bevenni..
2004.07.23 12:50

Védőnő nekem a kajákat is mondta, hogy egyek sok spenótot, savanyúkáposztát, piros színű gyümölcsöket, kakaót...ezekben sok vas van. 2004.07.23 13:08
2004.07.24 19:44
Másnap húsleves,amivel egy darabig eljátszadozott(eszegette) aztán mikor megúnta akkor mutatta,hogy most már etessem én.
Domi is végigüvölti,úgyhogy most,hogy apa megemlítette,hogy fodrászhoz kéne vinni,akkor szívesen átadtam neki az elsőbséget,hogy vigye a saját fodrászához,ott is mutatkozzon be
Csak mi ha minden igaz nagyfiúsan bölcsibe megyünk
2004.07.25 17:19
A barátnőmnek (aki az egészet szervezi) 3 gyermeke van, úgyhogy tapasztalata határtalan (és lelkesedése is!!) Őszintén megvallva én még soha nem jártam a gyerekekkel ilyen megörzőben, de ezt tuti ki fogom próbálni. 2004.07.26 12:26
amúgy is utál minden rendelőt, mióta klórházban volt és általában ordít
( Ma is így volt a háziorvosomnál, a jogsim miatt kellett lemennünk. Szóval én se nagyon megyek már. Ő már keresett azóta 2* itthon, csak nem voltunk sosem itt.
))
) 2004.07.26 21:25

2004.07.27 12:17
Írány az ügyelet. Persze ne fürödjön, ne menjen napra, ne vakarja...
2004.07.28 12:37
Szóval:
Amint láttad jól érezte magát a fiam
Utána alig bírtam betuszkolni a kocsiba, mivel meglátta a játszót és hisztizett.
csak emlegetni kellett
Hitel, hurrá
Mi is nyögjük még jópár évig. Szúnyogcsípés
Gratula a szobatisztasághoz
Következő talira tessék jönni
2004.07.28 13:01
Mit jelent az,hogy 10 év,helyett, 20 évre kaptátok? Na jó azt értem,hogy 20 évig kell törleszteni. De havonta kevesebbet,de több kamat,vagy mi a szösz? És most nektek ez így is jó,vagy jobb,vagy rosszabb?
Végül is jólérezni jöttetek magatokat! Örülök,hogy ez sikerült is
Legközelebb maradjatok tovább,mert mire belerázódtak igazán,addígra mennetek kellett
2004.07.29 13:03
2004.08.03 11:46
2004.08.09 20:39
Az unokatesójával a búzaszemek között hemperegtek
Akkora élmény volt neki

Gergő még mindig sokat emlegeti Doit
Miért vagy nyűgös? 
2004.08.10 11:39
Nagyon szupi,hogy Gergőnek a "vidéki" életből is kijut.
Csak győzzétek tudni visszatartani,ha nagyobb lesz és ráérez az ízére
Majd mindíg oda fog vágyódni,és meg is tudom érteni. Anyósoméknál pipik vannak,Dominik,most azokat eteti ezerrel
Nekünk,ennyi a tanyasi élet
Meghalt,egy ismerősöm,és elég szarul érintett. A nyűgösség,valószínüleg a megérzés volt,hogy valami nem stimmel(sok dolgot megérzek) Nem tudtam mi történt,csak hogy valami rossz. És a megérzésem,már megint nem csalt,sajnos
. Tul. képp a baj az,hogy nem közeli barátom,csak ismertem,és mégis nagyon,de nagyon szarul érint,nehezen dolgozom fel
Fiatal volt,és......... érthetetlen
Ha lesz időd,és kedved,leírnád az isteni sütid receptjét?
Én is biztos ilyen lennék. A 2.-at,már kipottyantod,Gergő,már kitaposta neki az utat
2004.08.10 12:17
ilyenkor nem is nagyon lehet vigasztalót mondani. 
2004.08.10 20:41
Ha kipróbáltam jelzem! Ma csinálltam,egy joghurtos-epres válltozatot. Elfogyott
Szerintem isteni volt
2004.08.15 18:03

2004.08.16 11:31
Én sajnálom.
Egy kis Smartra fáj a fogam. Délután megyünk is kocsi nézőbe.
remélem minnél előbb sikerül venni egyet!

Na majd lelkiekben
Persze,ha így is kellünk,akkor szívesen,csak szólj! 2004.08.17 12:30
Hát igen közeleg az idő, remélem azért boldogulunk majd
Jól hangzik
Imádom a gyümis-joghurtos dolgokat. 
) 

2004.08.18 11:52

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|