Sziasztok!
Ismét bejelentkezek néhány hét után. Visszaolvasni alig tudtam, elnézést érte. Kicsit szégyenlem, hogy mindig ezzel takarózok, de mobil internetről írok, amíg nem lesz újra rendes netünk.
Először is boldog születésnapot minden picurkának, akinek köszöntését még nem tettem meg!!
Gratulálunk Andiéknak a pici pocaklakóhoz!
Mostmár 3 baba van útban a topiklakó anyuciknál, jól tudom?
Nagyon szép várandósságot kíánunk Nektek!!
Pici betegeskedőknek jobbulást!!
Balcsis talisokra sokat gondoltam, remélem nagyon jól éreztétek Magatokat!
Nagyon bántott, hogy nem tudtunk elmenni, ezt a szombati napot nem terveztük be.
Szilvi, ezúton itt nyilvánosan is szeretném nagyon megköszönni a kedvességed és segítőkészséged!! Rettentő jól esett, hogy a saját programotok szervezése mellett a mi ügyes-bajos dolgainkra is szakítottál időt!! Nagyon kedves vagy!! Mégegyszer köszönjük!
Most picit Pistikénkről:
Az egy éves státusz alkalmával (ami 13 hónaposan lett megcsinálva a doktornéni szabija miatt) a következő adatokat mérték:
Súly: 10200 gr
Hossz: 78 cm
Néhány hete pici fiunk megtette első bizonytalan lépéseit, és néhány napja egyenesen szalad.

Olyan gyorsan fejlődnek, hihetetlen!
Már mond elég sok szót, könnyen megérteti magát. Táncol, tapsol, integet, puszit küld, kiviszi a pelust a kukához és bele is dobja, ugyanígy tesz a szennyesruháival is.

Felismeri az állatokat, az autót, a repülőt, szól ha hallja a hangukat, valamint utánozza őket. És ezen kívül még rengeteg dolgot, ami számomra olyan furcsa és hihetetlen, hogy ilyen gyorsan fejlődik. Gondolom ezzel ti is így vagytok!
Már bölcsisek vagyunk, októbertől kezdődik a beszokatás, amitől előre félek kicsit.

A szívem szakad meg érte.

Azt mondják nem szabad aggódni, mert nagyon jól szokták magukat érezni a gyerekekkel, de azért mégis...nem velem lesz egész nap.

Miért kell ebben az országban ilyen gyorsan ehhez folyamodni?
Megvan az albérletünk is, két hét múlva költözünk, csak még előtte a hölgy rendbe hozza nekünk. Klassz helyen van, csöndes környezetben, a bölcsitől kb. 100-200 méterre. A társasház belső udvarában nagy homokozó és zöld terület van, így biztosítva lesz a tér a mazsolának.

Hát nagy vonalakban ennyi rólunk. Kicsit sok voltam, elnézést.