melania
Gratula a bébikhez és megy a drukk az ikreknek.
Én is ikres kismami vagyok és tök szupi, kivánom, hogy te is átéld ezt az élményt mondjuk a köv. uh.-ál apánknál.
Látod ebben is hasonlitunk én is 2 puszit kaptam és én is nagyon szeretem apánkat, úgyhogy hajrá kislány , jó úton jársz!!!!
rencsikém
nem felejtettelek el szivem, csak még nem volt időm válaszolni neked, de igyekszem
figyeljetek csak lenne 2 kérdésem: (Szimba légyszi

)
Szóval múltkor apánk bejelölte a kiskönyvembe, hogy mik hiányoznak, ma visszamentem a körzetimhez , odaadtam neki a múltkori vérvételes papiromat és beirt egy csomó mindent, hogy kész van, amiről én nem is tudtam(lehet, hogy ő nem irta be múltkor véletlenül, de én még azt sem tudtam, hogy megcsináltatta ezeket a vizsgálatokat, úgy hogy én nem is szóltam neki, -baromi rendes tőle, de azért szeretnék meggyőződni róla, hogy tuti azokat irta-e be amik hiányoznak)
Szóval a kiskönyvbe van olyan , hogy Toxoplasma a vérképes papiron ilyen nincs csak olyan van, hogy KOROKOZÓ KIMUTATÁS RPR negativ, akkor ez lehet az?
Kiskönyvbe kéri még a WA(ezt is beirta, hogy negativ, meg a HBsAG(ez is negativ)-úgy tudom ezt csinálják a 4-es tesztnél is, de ezeket abszolút nem látom, hogy igy fel lenne tüntetve a vérvételes papiron, lehet másképp hivják, nem?
Holnap lehet megkérdezem a laborba, hogy hogy is van ez....(ha ma nem okosit ki valaki
előre is köszike