Na,kukorékoló leányom alszik,itt vagyok.
Katka!
Sajnálom,hogy így megvisel ez a helyzet,amiket Bea írt rólad,én is írhattam volna,ugyanezt gondolom.Ami nagyon fontos:NEM a te hibád,hogy dolgoznod kell,az élet így hozta.Ha szimpla karriervágyból mennél,és bíznád Petit másra,az más lenne,de nem így van!(megjegyzem,az olyanoknak meg nem nagyon van lelkifurijuk

)Ahogy leírtad,muszáj menned

És abban talán senki nem tud neked segíteni,hogy feldolgozd ezt a helyzetet,neked kell sajnos,bár elhiszem,hogy nagyon nehéz.Ennyit tehetünk érted(és teszünk is

)hogy megnyugtatunk,hogy igenis nagyon nagyon jó anya vagy,minden tőled telhetőt(sőt annál is többet!)megteszel,és ezt az okos nagylányaid biztosan érzik/látják,és Peti is fogja,hidd el!Amikor csak lehet,biztosan így is vele leszel!Tudni,érezni fogja,hogy szereted!
Hidd el,én annyi olyan gyereket látok az iskolában,akik mindent

megadnának azért,ha csak napi 20 percet törődne velük az édesanyjuk

Én sokat tenni nem tudok értük,mégis azt mondják,olyan jó,hogy én szeretem őket.Hihetetlen milyen kevés is elég nekik,ahhoz,hogy érezzék a szeretetet!És szomorú,hogy sok szülőnek erre a kevésre sincs ideje(vagy akarata).DE te messze nem vagy ilyen!!!A te gyerekeid tudják,hogy szereted őket,és ez nekik már biztonságot nyújt!
Mindenesetre kívánok neked sok erőt,mert biztosan nehéz lesz!Mi ittvagyunk!
Bölcsi:
Ugye nekünk esélyünk sincs,mert nincsen,így nincs is min vívódni

de így is hálát adok a sorsnak,hogy talán egyébként sem lenne muszáj.Hatalmas segítség,hogy a férjemnek olyan a munkája,hogy gyakorlatilag 4 naponként nincs itthon 1 napot(na meg amikor éjszakás,utána átalussza a fél napot,de üsse kő!

)és viszonylag jól is keres(legalábbis nálam sokkal jobban.
Én Gyöngyihez hasonlóan mindent megteszek,amit csak tudok(és hozzá hasonlóan hiányzik a mozgalmasság,az ide-oda menés,de remélem,ez nagyon meg fog változni,ha Lara nagyobb lesz picit,és pl.nem szopizik már folyton

)Kihasználom a babázás minden percét(főleg,hogy nagyon valószínű,hogy nem lesz kistesó

).Lara csak akkor alszik köztünk,ha hajnalban (3 után)kel enni.Akkor már nem teszem vissza általában,de amúgy kiságy(tőlem 30 centire

)
Nagyon örülök,hogy tetszik a gyerkőcöknek az ovi(Alexa,Samu,Fanni),anyukáknak tényleg nehezebb.
Gabka!Nálatok mi a helyzet e téren?