A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Scooper-nek nagy gratula a kis Noncsi érkezéséhez!!

spickey

Bocsi, hogy bepofátlankodom, hátha érdekel valakit eladó pólya
1 belső + 3 huzat / 3000,- Ft
Tesco-ban csak 1 db huzatot láttam 3ezerért, úgyhogy szerintem jutányos az ár, de ha valakit érdekel és az ár lenne a kérdés, azért nyugodtan jelentkezzetek :)
És nekünk nagy szolgálatot tett, amíg a baba pici volt, főleg hogy a kezét is le lehet kötni (bármilyen rosszul hangzik, kórházban is ezt csinálják, meg öreganyáink is), hogy ne karmolássza össze magát - a kesztyű nekünk nem jött be. De még azt is adok hozzá egy párat, ha valakinek kell
htunde@mailbox.hu

Kép
Kép
csibe21

ÓÓ Kriszti, de jó is lenne holnap már babázni :) :) Neked úgy látom nagyobb az esélyed!! Pláne, ha beleszámítom a puccingmasint :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha említette is Süti micsi ma, azt már elfelejtettük :oops: :oops:

Kép
lili34

Kriszti:Sütinek ma van ctg meg UH,utána biztos jön.
Vendég

Kriszti, (már írtam egyszer :lol: ), hogy Süti beugrik ma Ritáékhoz is a kórházba mert úgyis arra járt vagy ctg-re ment vagy valami ilyesmi :roll: Na ezt szépen megfogalmaztam.

Bár lehet, hogy hasznos lesz az sms, majdcsak nem tartották még bent, még nincs 5.-e :)

Kata, használd is ki ezt a pár napot, pihizz amennyit csak tudsz.

Na, apát is sikerült a hegemmel beparáztatnom, úgyhogy valószínű, hogy elmegyünk majd egy másik dokinak is megmutatjuk, hogy tényleg annyi e az a mm :roll:
Meg jövő héten azért kiharcolom a dokimtól megint a hegnézést.

Kriszti, nyugi, Luca bizti kíváncsi lesz a szép rendre :) azért pihizz is egy kicsit (bár valaki írta régebben, hogy a veszekedés indíthatja be a szülést, nem akarod nagyanyóst kiosztani?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Vikiékről semmi hír?

Jajj csajok, el is felejtettem írni, két napja azt álmodtam, hogy Csunyeszka meg a férje fejbe dobott egy visszapillantó tükörrel :shock:
Honnan jönnek ezek a hülyeségek???
Vendég

Helyes, Kata, vágd is ki! :twisted:
(Az enyim az előbb telefonált, hogy inkább mégis holnap reggel menjek. Ő 7-től 9-ig itt lesz! Szuper :roll: nekem meg iskolába mennek a gyerekeim...)

Én se tudom, mi van Sütivel, (sőt azt sem, hogy a többiekkel mi van) :(

Én most átadom magam a boldog várakozásnak :)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Süti dokinál,ctg,és a férjével jönnek-mennek.

Vikinek írtam sms-t,de még nem válaszolt.

Én még dolgoz kicsit...

Kép
v.andi

Visszapillantó tükör :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jesszusatyaég :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
lili34

Boboka, nem semmi álmaid vannak! :lol: :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Sziasztok!

Köszi a drukkot, úgy látszik hatott! :-D

Szerencsére nem csökkent a trombocitaszámom :-D igaz, nem is nőtt :roll: de legalább nem kell gyógyszer. Császár előtt közvetlenül még azért lesz egy vérkép, hogy akkor mi a szitu vele.

Viszont ez a fehérje és vérnyomás dolog aggaszt...beugrottam a dokimhoz, és kapásból produkáltam nála egy 158/96-ot :shock:
Azt mondta menjek haza, méregessem, ha sorozatban 140 felett van, akkor menjek be a kórházba...dél óta 5 mérésből 4 140 felett van :roll: nem tudom, mi lesz ebből...amúgy kimondottan alacsony vérnyomású vagyok, még terhesség idején is volt, hogy 100/60-at mértünk itthon... :roll:

Anna: a KÉT héttel ezelőtti vizeletedben volt keton?! Azóta nem nézték?
Nekem is volt már egyszer 2+ cukor és 3+ keton, aztán cukrom meg rendben, és azóta sem volt egyik sem. Másrészt nemcsak éhezés, szomjazás is okozhatja.

Kata: 132-es vérnyomi nem gáz, 140 felett kell rá figyelni...

Na, mindjárt jobban visszaolvasok...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vagyok ám én is, de csak most jutottam géphez.

Astridnak és Scoopernak sok sikert a babákhoz!

Ki lesz a 13.?

Most még fodrászhoz megyek, aztán megint fotóshoz, aztán szeretnék este szülni menni....

Kép
arvaerika

Boboka, bocsi :) tudod, kismamaagy :oops:
Süti is meg van, most kötik a kábelt a júpíszísek, majd jön utána :)
Paparazzi volt Ritánál, íme a fotó:
Kép
Máté a minipasi ;) Olyan gyönyörűűűűűűűű! :)

vicger

Szezso, engem is aggasztana, remélhetőleg a doki tudja mit csinál....
Boboka, mér pont visszapillantóval? :shock: 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
Anna, boldog várakozást! :) :) :):):):):):)

Erika, háááááát, ha nem kell senkinek sem, akkor én elfogadom a 13. helyet :oops: :oops: persze csak nagyduzzzogva :lol:

Nálunk most könyvkötőüzem alakult 8) wazzze, olyan nehezek voltak a könyvek, ma kapták meg őket, majd megszakadtam én is alattuk, mire hazaértünk....

vicger

Boboka: ez az álom :lol: nagyon vicces :lol: és Csunyeszka még terhes volt az álmodban, vagy már megszült? :-D
Mikor mentek megnézetni a másik dokival a hegedet?

Lili: ....és milyen alap dolgok működnek árammal, amire csak az áramszünetkor döbbentél rá? :-D

Kata: ez a védőnő tényleg gáz :evil: enyém igaz KINCS :lol: de tényleg...

Kriszti: én a szőnyegsuvickolásért, meg a többiért megszavazom neked a 13. helyet :-) amúgy Neked az ingával melyik nap is jött ki?
az legyen a mentősök gondja, hogy visznek le :-) nálunk rosszabbul járnának, mert mi 5.emeleten lakunk lift nélkül :-D

Madar: :-D családi idill :-D megható :oops:

Bex: látom, Te is fáradhatatlanul pörögsz :-)

Peppino: jó a cikk, nagyon témába vág :-)

Lehet hülye vagyok, de most az jutott eszembe, hogy a tudatalattim addig nem nyugszik, amíg be nem fektetem magam a kórházba :roll: az elmúlt 1 hétben volt egy csomó bajom, ami nem volt hozzá elég, erre jön ez a magas vérnyomás meg fehérje :roll:
még azért is érdekes a dolog, mert amúgy meg tök jól érzem magam, a bajaimat "csak" leletek igazolják :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Boboka! Te is tudsz álmodni, jól van, nem vagyok egyedül!! :lol: :lol: :lol: Már láttad Csunyeszkát igazából is? Vagy csak úgy tudtad, hogy róla álmodsz??

Mátébaba gyönyörűű!! :D

Az új védőnőm végül nem jött!! De nem is bánom! Csak legalább szólt volna ide telefonon...

Peppino
Kép

Kép
peppino

Sziasztok!!Megvagyok 2 in 1.

Kicsit hosszú volt a nap,de olvasok és rettegjetek,mert már van net,úgyhogy nem szabadultok!!!!

sutimano76

Köszönjük a paparazzinak Mátéképet :) Szépséges pasas :) :)
Szezso, sajnálom a vérnyomit, biztos az is rátesz, hogy idegesít is...
Áram... nos fogggalmam sincs, mi összefüggés van a melegvíz és az áram között nálunk, de megdőlt az elmélet, hogy a közeli szemétégető 50%, óriás csöveken (távhő) a másik fele... Amíg áram nem, meleg víz sem. Aztán ott van még a mikro(?!) az elektromos tűzhely(?!) a wc+fürdő villany(?!)!!!!! Ja, és a tévéről meg a kaputelefonról ne is beszéljünk!!!!!!! Tudjátok hányan kimentek és ott is ragadtak, mert kulcsot nem vittek???? Ez az áram dolog nem tudatosul, csak ilyenkor. Mikor a távirányítóban merül az elem, te meg nyomod, mint süket a csengőt, pedig attól nem lesz jobb:-)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszti, gyerünk már :) :) Hajráhajrá - és itt nem a könyvkötésre gondolok!!!!

Kép
lili34

Süti :) Már azt hittük, hogy hogy, aztán mégse?! :lol:

Kép
lili34

Szétültem a seggem konkrétan, de a könyvek szépen bekötve díszelegnek :lol: Gergőé mondjuk max 2 hónapig... 8)
Hú azért csajok, nem gondoltam volna h a pingvin járást lehet fokozni, de lehet! olyan amplitudóval lengek ki, hogy ihajjjjjjjjjjjjjj

szezso, inga szerint ma szülünk. 8)

Lili
, igyekszem igyekszem :lol: :lol: :lol: Azért ez az áramnélküliség így kaputelefonilag, s bejutásilag elég gáz... :? :)

Bibi merre jársz???????????????

Tök buli, most már akárki eltűnik fél napra, simán benne van, hogy szülőszobán van 2percesekkel :D :D :D :D :D

vicger

Én mindig vasalni akartam áramszünet idején :wink: :lol:

Én egyáltalán nem tudom, mit néznek, mit se, a CTG-s leleteken az van, hogy min. 5 komponenst néztek, de hogy az hogyan jön ki két kémcsőből azt nem tudom. Az előző ilyen "részletes" vizsgálat a 24. héten volt, nem foglalkoznak itt semmivel. Nem tudom, hogy a többi cukros egyáltalán diétázik-e én azt is csak a magam feje meg az internet szerint kezdtem el, de a kutya nem ellenőrzi, hogy mi van velünk, és ha valaki bekerül a kórházba, azon a kaján végképp nem lehet diétázni, még a cukrosnak nevezetten se. Ma nagyon kiakadtam a kórházra és holnapután mehetek megint. Begurulok, aztán felmegyek Budára nyaralni, ők meg kerestethetnek a rendőrséggel, vagy akivel akarnak...

Én péntek előtt nem szeretnék szülni (hülyeség, de félek a teleholdtól), inkább utána. Addig legfeljebb csak főzök egy kicsit, mosok, porszívózok, csavargok...

Szezso, akkor most visszamész a kórházba?
És te, Erika, úgyis érzed magad, mint aki este szül? Vagy csak szeretnél már túl lenni?

Kriszti, én annyira örülök, hogy még Attila is bekötötte a könyveit... Én már gyerekkoromban is utáltam.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Kriszti:mivel mi nem vagyunk házasok,így nincs karikagyűrűm,aranyláncom meg abszolúte nuku ezért ingáznál nekem is?Tudom,hogy így nem az igazi,de hátha bejön. :D
Vendég

Anna, na ennek kórházasdinak így aztán végképp semmi értelme! Holnap miért is kell megint menned?
Én szeretek könyvet kötni :) Igaz füzetet jobban :D

Holnap nekem is ctg délelőtt... jó lenne kihagyni ?:D

vicger

Holnapután. CTG, mert hogy már a 40. hét és mostantól két naponta kell menni.

Én nem is tudom, hogy szeretném-e tudni, hogy mikor szülök. Azt talán jó lenne, hogy nem húzzuk még el egy hónapig...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Véletlenül nem tudja valaki, hogy hol lehetne utánanézni, hogy mikor jön a következő melegfront?

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Scooper
Kép
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a vizsgálatról, kicsit el vagyok keseredve:

Babókám súlya most cca 3850 gr (ugye +- 10%) ... és még van elvileg majdnem 2 hetünk ... tehát 4 kg körül lesz, de inkább kicsit több ... méhszáj totál zárt, fej magasan fent ...

Jövő héten kedden kell mennem újabb vizsgálatra: ha akkor is így állunk, akkor köv. hét elejére kijelölik a műtét időpontját ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Ezt találtam Anna:

A következő öt nap (szeptember 3-7) jellemzése

Csütörtökön még napos idővel indul a nap, majd a Dunántúlon erősen megnövekszik a felhőzet, és záporok, zivatarok kialakulásra kell számítani. A legmagasabb hőmérséklet még a nyarat idézi. Pénteken fokozatosan megközelíti térségünket egy markáns hidegfront, amely szombaton át is vonul felettünk. Útját többfelé eső, záporeső, zivatar és megerősödő északnyugati szél kíséri. Vasárnap és hétfőn már szárazabb és hűvös léghullámos érkeznek a Kárpátok térségébe. A jövő hét első napjaiban erős éjszakai lehűlésre és mérsékelt nappali felmelegedésre számíthatunk.

Kilátások az 5 napot követő időszakra

A következő napokban várhatóan anticiklon épül ki Európa középső tájai felett, ami biztosítja a napos, kellemes szeptemberi időjárást.

Bibikém, ne keseregj, bárcsak én is tudnék már valami biztosat! Mi baj ezzel? A műtét?

Kép
lili34

Hahó!

Olyan semmilyen napom van, net előtt sincs nagyon kedvem ülni....

Boboka, ez az álom hihihi :lol: :lol: :lol:

Brumi, ne aggódj, tudom, h nem ezt vártad, de így is minden rendben lesz, és a lényeg, hogy Te és a Babó is rendben legyen!

Vicger, könyvkötő és hazacipelő hős vagy!!!

Bocsesz, ennyire telik most...

floranan

Ez szeptember 1:

Orvosmeteorológiai jelentés:

Melegfront jellegű hatás kezdődik a légkörben. Előfordulhat fejfájás, migrén, álmatlanság.

Kép
lili34

Tünde, a mérete miatt kellene a császár?

Köszönöm Lili, de sehol nem találok melegfrontot...
Talán egyszerűen nem kell tudnom.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="lili34"]E írta:lili34zt találtam Anna:

A következő öt nap (szeptember 3-7) jellemzése

Csütörtökön még napos idővel indul a nap, majd a Dunántúlon erősen megnövekszik a felhőzet, és záporok, zivatarok kialakulásra kell számítani. A legmagasabb hőmérséklet még a nyarat idézi. Pénteken fokozatosan megközelíti térségünket egy markáns hidegfront, amely szombaton át is vonul felettünk. Útját többfelé eső, záporeső, zivatar és megerősödő északnyugati szél kíséri. Vasárnap és hétfőn már szárazabb és hűvös léghullámos érkeznek a Kárpátok térségébe. A jövő hét első napjaiban erős éjszakai lehűlésre és mérsékelt nappali felmelegedésre számíthatunk.

Kilátások az 5 napot követő időszakra

A következő napokban várhatóan anticiklon épül ki Európa középső tájai felett, ami biztosítja a napos, kellemes szeptemberi időjárást.

Bibikém, ne keseregj, bárcsak én is tudnék már valami biztosat! Mi baj ezzel? A műtét?

Oooopppááá, pénteken hidegfront és telihold együtt?? Na, szép lesz!!!!
:shock:
17-e előtt nem szülünk, megbeszéltük, de...

floranan

Lili: köszi a vigasztalást ... hogy mi a baj ezzel ??? ...

hogy most még tudom, hogy meg tudnám szülni, de mondjuk másfél hét múlva már akkora lesz a drágám, hogy sokkal jobban meg fogok vele szenvedni, és nem is a fájdalomtól félek, hanem a szülés közbeni komplikációtól (ismeritek a sztorimat Lillával ... ) ... viszont a 40 hét előtt itt ilyen előzményekkel nem császároznak ... szóval: félek a műtéttől, de attól is, hogy túl nagyra nőve majd egyszer csak megindul kifelé, és közben gond lesz (mert mi már így indulunk neki a dolognak, hogy vélhetően nem lesz komplikáció mentes ... )

Kép

Kép
bibiesbrumi

Hát a fejem az fáj, meg kedvetlen is vagyok, de más tünetem nincs...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="laki papné"]T írta:laki papnéünde, a mérete miatt kellene a császár?

Köszönöm Lili, de sehol nem találok melegfrontot...
Talán egyszerűen nem kell tudnom.

Igen: mivel Lillával a méretek miatt volt komplikáció, és ő vélhetően még nagyobb lesz ....

mármint, ha bent marad a 40. hétig akkor tutira .... mostani UH pedig ugye csak becslés, tehát simán lehet, hogy már most is kb akkora, de még az is, hogy kisebb ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Tünde, az hogy Lillával voltak bonyodalmak, nem jelenti azt, hogy vele is lesznek!!! Lazíts kérlek, a feszültség bezár, nem enged nyílni! (Ja, gondolom, te is azt gondolod, hogy könnyű mondani... :wink: )
Néha a nagy babákat könnyebb megszülni, nem a mérettől függ! :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="laki papné"]T írta:laki papnéünde, az hogy Lillával voltak bonyodalmak, nem jelenti azt, hogy vele is lesznek!!! Lazíts kérlek, a feszültség bezár, nem enged nyílni! (Ja, gondolom, te is azt gondolod, hogy könnyű mondani... :wink: )
Néha a nagy babákat könnyebb megszülni, nem a mérettől függ! :wink:

Anna: annyira köszi !!! ... csak a dokim olyan aggódó fejet vágott, nem tudom, lehet én vagyok túl érzékeny, de volt egy olyan érzésem, hogy nem mond el valamit ... és még ráadásul a strepto eredményem is pozitív ... :cry:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Babákok gyönyörűek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Madar
Julcsi meg fog nyugodni... okosan rendezitek a dolgokat! Azért majd 6 évig ő volt a középpontban... és most jött egy betolakodó :wink:

Szezso
Én már kezdem nem érteni, hogy nálad már miért nem avatkoznak közbe? :roll:
Miért kell még plusz bajokra várni?
Beszéld meg Bendegúzzal, hogy most már jobb neki kinn :wink:

Anna
Aceton az éhezéstől, szomjazástól is lehet a vizeletben!
Tessék enni!!!! És ha magasabb a cukrod, akkor olyant, ami nem emeli annyira hirtelen a vc-t! (lassú szénhidrát, fehérje, zsír... )

Bibi
UH-s súlybecslés :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Akár fél kilót is tévedhet....
Vendég

ÓÓ Bibi, így már értem :? :? :? Most már emlékszem is, hogy leírtad egyszer részletesen! Nyugodj meg, minden rendben lesz, pláne, ha kapsz időpontot a műtétre, előbbi megindulásnál is tudnak császározni nem? Bár ez lehet, hogy hülye kérdés volt :? :?

Kép
lili34

Bibi
Én több olyanról is tudok, aki 1. gyereket császárral szülte... utána 40-42. héten spontán szült 3,5-4 kilós gyereket!
Pozitívan állj a dologhoz... meg lehet minden komplikáció nélkül szülni akár 4,5-5 kilós gyereket is... :wink:
Vendég

[quote="mabe86"]B írta:mabe86abákok gyönyörűek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Madar
Julcsi meg fog nyugodni... okosan rendezitek a dolgokat! Azért majd 6 évig ő volt a középpontban... és most jött egy betolakodó :wink:

Szezso
Én már kezdem nem érteni, hogy nálad már miért nem avatkoznak közbe? :roll:
Miért kell még plusz bajokra várni?
Beszéld meg Bendegúzzal, hogy most már jobb neki kinn :wink:

Anna
Aceton az éhezéstől, szomjazástól is lehet a vizeletben!
Tessék enni!!!! És ha magasabb a cukrod, akkor olyant, ami nem emeli annyira hirtelen a vc-t! (lassú szénhidrát, fehérje, zsír... )

Bibi
UH-s súlybecslés :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Akár fél kilót is tévedhet....

Imola: köszi ;) ... de pozitív irányba is ... amúgy Lillával pontos volt ilyen terhességi korban, de a dokim is mondta ezt ... viszont azt is, hogy az utóbbi 3-4 hétben nagyon-nagyot nőtt a kis drágám ... meg is volt lepődve kicsit ...

igyekszem összekapni magam, csak olyan gááááz volt az egész: az egyik szomszédunk vitt be minket, Lilla végig üvöltötte a vizsgálatokat, a ctg alatt rajtam csimpaszkodott, egyik kezemmel őt fogtam, másikkal a tappancsot, ami folyton le akart mászni a hasamról, annyira domború a pocóm ... :roll: :lol: ... és a dugók miatt több mint két órát zötykölődtem az autóban, mindenem fááááááááááááj ---

Kép

Kép
bibiesbrumi

Lyányok!

Úgy néz ki, Anyutól kapok egy pihenőszéket ajándékba! Tudom, h volt már róla szó, de melyiket ajánljátok nekem? Bocsi, h mindig egy fázissal később érdeklődök, mint ahogy itt szó van bármiről is :D

floranan

Bibi, simi simi...

floranan

[quote="lili34"] írta:lili34Ó Bibi, így már értem :? :? :? Most már emlékszem is, hogy leírtad egyszer részletesen! Nyugodj meg, minden rendben lesz, pláne, ha kapsz időpontot a műtétre, előbbi megindulásnál is tudnak császározni nem? Bár ez lehet, hogy hülye kérdés volt :? :?

Igen, csak abban már jobban benne van a "rizikó" : milyen stádiumban van a szülés, a baba hol van éppen, miért kell a császár ... én csak a gyerekemet féltem, nem magam !!!

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bibi
Nyugi!!!!!!!!!!!!
Valami relaxációs technikát kellene próbálnod!
Vendég

[quote="mabe86"]B írta:mabe86ibi
Én több olyanról is tudok, aki 1. gyereket császárral szülte... utána 40-42. héten spontán szült 3,5-4 kilós gyereket!
Pozitívan állj a dologhoz... meg lehet minden komplikáció nélkül szülni akár 4,5-5 kilós gyereket is... :wink:

Én is sok pozitív példát hallok: elég csak Manóra gondolni :) ...

de nálam sajnos nem fogják megvárni a 40. hét végét sem ... viszont én meg nem merem nem-odabízni-magam a dokim megítélésére: tehát én nem fogom azt mondani, ha nem indul meg, hogy várjuk ki a legvégső időpontot, és csak akkor császározzunk ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bibi
És biztos, hogy megint császár kell?????
Vendég

Bibi, drága, ne aggódj, minden rendben lesz!!!!!!!! Vigyáznak ránk és a babákra is, s minden úgy lesz, ahogyan lennie kell! Tényleg próbáld meg most elterelni a gondolataidat, s kicsit lazítani! pl nézd meg a mamma miát :wink: :wink: :wink: Lotti éppen akkora lesz, amekkorát meg tudsz majd szülni, hisz tudja ő jól, hogy Te vagy az anyukája! Beszélgess vele, hogy együtt megcsináljátok, együttműködtök, Te segítesz neki, Ő segít Neked! Mi pedig nagyon drukkolunk Nektek!!!!

Anna, erős hidegfront, meleg egyelőre nincs. De intézek egyet jövő hét végére ;)

Futok tovább, ez a nap kicsit zsúfolt lett.....

vicger

a dokim olyan fura volt: ezért is vagyok zizi ... ő ugye tudja, hogy szülni szerettem volna, és most is ... én meg tudom, hogy nem szívesen császároz ... de én most úgy vettem ki a szavaiból, hogy ez olyan majdnem biztos dolog már a mostani állapotom szerint ... nem volt túl bőbeszédű ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Szezso, ha 5-ből 4 140 felett van, menj be a kórházba szerintem+ fehérje a vizeletben gáz!! Nehogy baj legyen! Ott vigyáznak rád. (mondjuk nálunk 140-es vérnyomival + fehérjével tuti nem engedtek volna már haza).

Brumi fel a fejjel, tudom mondani könnyű.

Vicger, szóval csak nekem nem ingáztál még....na jól van!!! :roll:

Kép
kata05

[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi

a dokim olyan fura volt: ezért is vagyok zizi ... ő ugye tudja, hogy szülni szerettem volna, és most is ... én meg tudom, hogy nem szívesen császároz ... de én most úgy vettem ki a szavaiból, hogy ez olyan majdnem biztos dolog már a mostani állapotom szerint ... nem volt túl bőbeszédű ...

Kérdezz rá! Jogod van tudni a lehetőségeket!!!!!!!!
Bár, én úgy érzem, hogy te a császár felé hajlasz...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?