Sziasztok!
Mary!
Jaj, annyira sajnálom, ami veled történt! Pihenj sokat, és minden rendben lesz.
Dudu!
Köszi a tanácsot szoptatással kapcsolatban, nem haragudtam meg, én is olvastam, hogy méhösszehúzódásokat okoz, de az orvosom megnyugtatott, hogy nyugodtan szoptathatok, nem lesz baja egyik picinek sem.
Rebel!
Nekd ugyanannyi a tejmennyiség? Vagy kevesebb a terhesség miatt?
Sajnálom a barnázást, nekem is volt pár csepp úgy két hete, azóta semmi. Szorítok!
Calendula!
Gratulálok,és nagyon örülök, hogy minden rendben!
Joli!
Nem tudom nálatok, hogy van, de nálunk a terhesgondozóba csak naplósorszámért kell menni a beutalókra, amiket, az orvos és a védőnő ad. Az első ultrahang után ( amin már hallaható a szivhang is), az uh lelettel kell menni a védőnőhöz, ő elmagyaráz mindent. Védőnőhöz is orvoshoz is az elején kb. havonta kell járni, ha minden rendben.
Sajnálom a mamádat!
Kriszta!
Gratulálok, és üdv. köztünk!
Hát én egyáltalán nem tudom kontrollálni az étvágyamat, általában miután Róza elaludt (kb.este9-10 óra), akkor leszek farkaséhes, muszáj ennem, mert éhesen meg nem tudok elaludni. Én a terhesség alatt alig híztam, viszont szülés óta, a szoptatás alatt folyamatosan, úgyhogy én is túlsúllyal indulok ennek a terhességnek.
Csülike!
Gratulálok a kis dobogó szívű babához! És igen, szerintem az uh lelettel menj nyugodtan a védőnőhöz, majd ő elmondja, mit csinálj, míg az orvosod nem rendel újra.
Julduz!
Üdv. köztünk!
Atizka!
Egyébként a második baba hamarabb látszik a pocakon, mint az első!
Szisza!
Nagyon gratulálok neked is a babóhoz!
Krisztike!
Gratulálok, és sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy, kitartás.
Tiwike, Csnixi!
Üdv köztünk!!!!
Sweetlife!
Nálunk itt Salgótarjánban alapból csinálják a kombinált tesztet ( mondjuk tavalytól vezették be ezt a rendszert), úgyhogy nekem biztosan lesz, és örülök neki, mert azt mondják megbízhatóbb, mint az afp.
Csnixi!
Én most itthon vagyok gyeden a kislányommal, de mikor őt vártam, én csak a 12. hét után jelentettem be a munkahelyemen, nekem nagyon örültek, és gratuláltak.