A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Mabe, Művésznő hogy viseli az éjszakákat????Kezd rendszer lenni az evések,ébrenlétek és alvásoknál?????

sutimano76

Erika,az eddigi szüléseidet befolyásolta hidegfront vagy bármi???????

sutimano76

[quote="laki papné"]T írta:laki papnéünde, a ruhák tündéri aranyosak, de azért ne kapkodd el az eladásukat, a lányok nem szoktak óriásbébik lenni (és a fejük is kisebb általában, mint a fiúké :wink: )

Floran, én semmit nem tudok a pihenőszékekről, ezért nem írtam semmit a kérdésedre :(

Andi, ha a fejedhez vágják a tükröt, akkor is ugyanazt jelenti? :P

Én csak azt tudom, amit ide írtok, semmi többet...

Anna: Lilla akkora volt, mint egy 3 hós, és a 62es méretet pikk-pakk kinőtte :shock: :shock: :shock: ...

most vettem olyan méretet, amik 3.5 kg körüli babókra jók, mert a 28 heti uhnál még 3.5 kg körüli babót jósoltak ... de ez úgy tűnik, nem fog bejönni (náluk rajta van a cimkén hogy pl newborn, 3.5 kg-ig), ezek egész biztosan nem lesznek jók Lottira sem :(((( ... újszülött méretből van olyan a Nextnek, ami 4.5kgig jó, na, ezek lesznek jók rá :)

Flora: a Fisher Pricenak vannak mindenféle csodái, amik rezegnek, meg hintáznak meg ki tudja, mit csinálnak ... nekünk egy egyszerűbb van - azt hiszem Brevi - azon csak macikák lógnak, de az a jó benne, hogy a lábrésze, és a hátrésze külön állítható, így extra kényelmes tud lenni a manónak .... ezt ajándékba kaptuk, én valószínűleg FP-t választottam volna ... :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Úgy látom ma mások lesznek velem itt az éjszakai műszakba!!!!

sutimano76

Erika, kiírás szerint is van 3 napod még! Én nem szeretném, ha már akkor esne a hó, amikor még egyben vagytok :wink: (egyébként nekem is vannak ilyen félelmeim, viszont jóslóim mostanában nincsenek - épp nem is hiányoznak annyira :roll: )

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="laki papné"]I írta:laki papnémola, ha csak egy egységgel van a vérkép akármim a határérték alatt, az nem vészes vérszegénység ugye? MErt a védőnő azt mondta, hogy nagyon vérszegény vagyok :(

Az még nem az... egyébként a megadott referencia-tartományok a normál, átlag népességre vonatkoznak... a terhesség okoz élettani változásokat...
Melyik értéked tér el?
Vendég

Tünde, én se tartottam meg sok 56-os ruhát (2 rugdalózót találtam, pedig átnéztem az összes dobozt) :wink: Nekem azt mondták és én is úgy láttam, hogy a nagyobb babák igenis jobban bírják a kinti gyűrődést, nem igaz, hogy törékenyebbek (más az, ha valami betegség miatt van megduzzadva), de egy egészséges nagy baba, erősebb, mint egy kicsi - nekem ez a tapasztalatom :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Sziasztok lányok!

Visszaolvastam , de szita az agyam kicsit, mert megilyesztettek, de erről később!!!

Scooper és Astrid gratulálunk!!

Bibi, ne aggódj ,bár könnyű mondani, egyébként nekem az a parám aimit most írtál, csak eddig nem mertem mondani, szóval ,hogy érzem a császárt, ezek szerinte akkor altatnak el!!

Pici babáink nagyon szépek egytől egyig!!

Kriszti! Hogy fognak levinni a mentősök. Ne hülyéskedj már ,hát Ati nem bír elintézni egy olyan lértás darus kocsit :lol:

Szezso!! Durva kicsit ami veled van!! szorítok

És most panaszkodok:

Vizelet eredményem:

Albumin (állítólag fehérje): halványan opaleszkál ???????? Ez mi a picsát jelent már bocs, védőnéni szerint azért van egy kis fehérje a vizeletemben ,mert van egy kis folyásom, ami valóban van, kicsi, fehéres

Glukóz: + (egy kereszt)
Doki és védőnő szerint is attól van, hogy pipi előtt megittam kb. 1 liter colat, remélem így van

Megilyedtem ezektől, hozzáértőbbek mondjanak valamit!!!!

Egyébként vérnyomim: 105/82 pulzus:117 ( a pulzus magas)

Holnap megyek nst-re és olléééééééé, megvan a dokim, hazajött,holnap találkozunk!!! Jöhet Blanka!!

Lehet hamarosan szülök, mert a fiam furcsán viselkedik, 2 percenként puszilgat, ez nem jellemző rá!!!

Kép
babcika

Imola, én is így tudtam.
Vörösvértest 3,69 (3,80-5,80), hemoglobin 11,2 (12-15) és hematokrit 32,5% (35-45)

és a két + keton a vizeletben

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="sutimano76"]M írta:sutimano76abe, Művésznő hogy viseli az éjszakákat????Kezd rendszer lenni az evések,ébrenlétek és alvásoknál?????

Művésznő nagyon jól viseli az éjszakákat :oops: :wink:
Szülei kevésbé :cry:
Pedig már nincs éjszaka pelenkacsere (csak ha nagyon muszály), éppen csak világosban szoptatok (annyira, hogy megtaláljam a száját).
Egy olyan kb. rendszeres pontja van a napnak, a fürdés (7-8 között)
Vendég

Imola, majd kialakul. Mire megszoknátok a nem-alvást, lehet, hogy át is alussza az éjszakát :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna
Ez nagyon jó vérkép! :lol:
Ketonra meg már sokan írtuk... enni, inni kell!
Azért a kicsi babák is bírják a gyűrődést... szülők gyűrését meg főleg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Akkor miért mondta ez a nő, hogy vérszegény vagyok, nem tudom :roll: Kezdek rá kiakadni :evil:
(azt írtam az előbb, hogy várszegény :lol: :lol: :lol: )

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="babcika"]S írta:babcikaziasztok lányok!

Visszaolvastam , de szita az agyam kicsit, mert megilyesztettek, de erről később!!!

Scooper és Astrid gratulálunk!!

Bibi, ne aggódj ,bár könnyű mondani, egyébként nekem az a parám aimit most írtál, csak eddig nem mertem mondani, szóval ,hogy érzem a császárt, ezek szerinte akkor altatnak el!!

Pici babáink nagyon szépek egytől egyig!!

Kriszti! Hogy fognak levinni a mentősök. Ne hülyéskedj már ,hát Ati nem bír elintézni egy olyan lértás darus kocsit :lol:

Szezso!! Durva kicsit ami veled van!! szorítok

És most panaszkodok:

Vizelet eredményem:

Albumin (állítólag fehérje): halványan opaleszkál ???????? Ez mi a picsát jelent már bocs, védőnéni szerint azért van egy kis fehérje a vizeletemben ,mert van egy kis folyásom, ami valóban van, kicsi, fehéres

Glukóz: + (egy kereszt)
Doki és védőnő szerint is attól van, hogy pipi előtt megittam kb. 1 liter colat, remélem így van

Megilyedtem ezektől, hozzáértőbbek mondjanak valamit!!!!

Egyébként vérnyomim: 105/82 pulzus:117 ( a pulzus magas)

Holnap megyek nst-re és olléééééééé, megvan a dokim, hazajött,holnap találkozunk!!! Jöhet Blanka!!

Lehet hamarosan szülök, mert a fiam furcsán viselkedik, 2 percenként puszilgat, ez nem jellemző rá!!!

BABCIKA: ha ébren vagy közben, VALAMIT érzel, nyomást, húzást, feszítést ... de én azt éreztem, ahogy szikével a hasamba vágott ...

de ha programozott császár van, akkor a gerincnek nem abba a részébe adják az érzéstelenítőt, mint az EDA-t, azt úgy nevezik, hogy spinális érzéstelenítés, és azzal nem is tudsz lábra állni, az EDAval igen ....

én plusz adag EDA-t kaptam a vágás előtt, de valószínűleg alapból nem volt rendben a gerincembe beszúrva, mert nekem 2szer szúrtak, először nem jó helyre ... és a paraván mögül nem láthattam, mikor vág !!! de ha nem lettem volna lekötözve, biztos kirugom a kezéből a szikét, akkorát rándult a lábam azon az oldalon, ahonnan vágni kezdett ... az anesztes orvos mondta: nem érezheti ... doki megint vágott, én megint kiabáltam, hogy érzem a vágást, és a doki akkor mondta, hogy azonnal altassanak el ... utána már semmire nem emlékszem, kaptam valami maszkot az orromra, ami döbbenetes gyorsan kikapcsolt :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Megyek pótvacsorázni! Jó éjt! :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Babcika
Vizeletben fehérje :arrow: semmi köze nincs a hüvelyi folyáshoz!
A vizeletben a glukóz meg elég magas vércukorértéknél jelenik meg, ha az tartósabban fennáll!!!!
Vendég

Bibi
Maszk :arrow: szívtál egy kis gázt :wink:
Szipózni akartál :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Anna
Jó étvágyat! Szép álmokat!
Vendég

Süti, köszi, megnézem őket!
Sok gyerek nem szereti, hogy először használtat ajánlsz?

Kata, védőnő monnyon le!!

Anna, nagyon szép vagy!!! Megnéztem a képet!! Andi, most esett le, h neked is vonatos babaszobád van :D A bútorok is nagyon tetszenek!!!!

Boboka, hú, mi is van a babareceptekkel?? Mit hova kell írni??
Nekem azt mondta védőnő, előre váltsam ki, h meglegyen, mire jön a babó.

Mabe, csak hogy ki mit ajánl, mert kapok egyet ajándékba valszeg… de kiválaszthatom :) Kép ééédes :)

Kata, Bibi, köszi az ötleteket!

Babcika, doki, juhéé :D
Poci-puszi, kíváncsi vagyok!

floranan

Derűs estét "Istennők"!

Molli még mindig tudja,hogy kell pózba vágnia magát :lol: Bírom a képeit nagyon.Nem csodálom Imola,hogy dagad a melled!

Süti,én itt leszek,mert férjecske dolgozik,és én barom,megint zero kolát ittam a sült husihoz :oops: :lol:

Boboka,mindenképpen úgy írjátok be a dátumot,hogy a születési dátum utáni legyen a kiváltás dátuma.Nem lehet a baba születése előtti dátum a recepten.

Kép
v.andi

[quote="mabe86"]B írta:mabe86ibi

Imola: nem tudom mit szívtam, de ritka jó anyag lehetett, mert rögtön kifeküdtem tőle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...

ezt már akartam kérdezni: te láttál már ilyet, amit én most leírtam ? ... :shock: én akkor, ott annyira meglepődtem, mert azt gondoltam: NEM érezhetem ... és mégis ... vagy csak az X óra fájdalom után halucináltam ??? ... szerinted mi lehetett ??? az első EDA adag fél 10 körül ment le, az kitartott 11ig ... akkor kaptam még egyet, az már csak éjfélig, és át is jött a fájdalom rajta, csak tompább volt ... erre kaptam 4 magasságában, a császár előtt a 3. adagot, ugyan oda, ahová az előzőket ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bibi, vágás :cry:

Mabe, de jó, h felvetetted, napok óta meg akarom kérdezni a tapasztaltabbakat:

Ugye van a fürcsi, ami hagyományosan este van (nem számolom a napközbeni balesetek miatti kis mosakodást).
Nálunk Apa hétköznap szinte mindig kb 5 és 9-10 között nincs itthon az edzések miatt... én szeretném, ha néha ő is jelen lenne fürcsinél, vagy fürdetne, nem lustaságból, hanem az élmény miatt, neki és a babónak. Szóval a fürcsinek mindig este kell lennie? Nem lehet mondjuk kora délután vagy reggel? Azt is minden nap ugyanúgy, a rutin miatt?

Akiknek hasonló időben dolgozik a párjuk esetleg, mit csinálnak?

floranan

Bibi, hát én is erre gondoltam!!! Nem a nyomkodásra. Nekem amikor a mellműtétem volt elfelejtettek kábító injekciót adni a másodiknál, és láttam,hogy lekennek betadinnal, veszi a szikét, és már rajtam volt a szívmonitor is és hallottam hogy kezdek pánikolni és hogy emelkedik a pulzusom és gyorsan elaltattak, mert nagyon pánikoltam. Az elsőnél meg korán ébresztettek fel, és éreztem ahogy kiveszik a intubálás után a cuccot!!!

Mabe!! Holnap rákérdezek saját dokira, és csináltatok ott is egy vizelet -vérnyomást!!!

Kép
babcika

Lina, 3. hétre innen számítva, a hét elején.
Kata, jövő hét kedd .
;)

Mabe: Művésznőnek hódolatom ;) :):):):):)

Erika, passzolom a kérdést, fogalmam sincs mit óhajt a kisasszony :)
Pedig aztán ma minden affelé terelt, hogy szülni menjek.. Vicám segítőkészen felmosott az előtérben, a konyhában, az erkélyen a wcben, csak éppen nem csavarta ki rendesen a felmosófát, s majdnem dobtam egy spárgát. :? :? :? de semmi :)
aztán megcsináltam mindent, ami elmaradt még, szekrénysuvick, szőnyegpuceválás, erkélyajtó puccen, s semmi. Annyi talán, hogy most h leültem a tv elé egy kicsit, majdnem kijött Luca a hasfalamon, nagyon brutál volt, tiszta Alien, de gyanítom feladta a küzdelmet, s belenyugodott, hogy még marad. Vagy nem t'om

Andi
:) de én már befejeztem, x+6hétig én semmit többet :D :D :D

Kosaras emelő, darus kocsi: háááááááááááááááááát nagy poén lenne piros nínós autóval menni szülni :D :D :D hjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaj , ha tudnátok milyen fess az Uram egyenruciban!!!!!! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: Hoppá, nem is lesz jó, a nővérek majd ráugranak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Flora, horribilis árai vannak ezeknek a pihi székeknek! Ezért a használt, gondolom én... Egyébként tényleg nagyon nagyon jók!!!!!!!!!!

Anna, jó étvágyat :)

Andi, zérós kóla :D :D :D

vicger

[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi

Imola: nem tudom mit szívtam, de ritka jó anyag lehetett, mert rögtön kifeküdtem tőle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...

ezt már akartam kérdezni: te láttál már ilyet, amit én most leírtam ? ... :shock: én akkor, ott annyira meglepődtem, mert azt gondoltam: NEM érezhetem ... és mégis ... vagy csak az X óra fájdalom után halucináltam ??? ... szerinted mi lehetett ??? az első EDA adag fél 10 körül ment le, az kitartott 11ig ... akkor kaptam még egyet, az már csak éjfélig, és át is jött a fájdalom rajta, csak tompább volt ... erre kaptam 4 magasságában, a császár előtt a 3. adagot, ugyan oda, ahová az előzőket ...

Előfordulhat... volt már ilyen EDA, spinál után... :cry:
Nem lehet kiszámítani, hogy a gyógyszer adott pillanatban hogyan hat a szervezetre...
Anyagcsere pillanatnyi állapota, a máj-, vese-működése, a keringés nagyban befolyásolja... életkor, nem, testsúly, stb. mellett...
Vendég

[quote="vicger"] írta:vicgerhjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaj , ha tudnátok milyen fess az Uram egyenruciban!!!!!! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: Hoppá, nem is lesz jó, a nővérek majd ráugranak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ÖÖÖÖ,csak nekünk,csak most...kép????? :lol: :lol:

Kép
v.andi

Flora
Fürdés szerintem, főleg az első időben a család kedve szerint lehet.
Vendég

[quote="babcika"]B írta:babcikaibi, hát én is erre gondoltam!!! Nem a nyomkodásra. Nekem amikor a mellműtétem volt elfelejtettek kábító injekciót adni a másodiknál, és láttam,hogy lekennek betadinnal, veszi a szikét, és már rajtam volt a szívmonitor is és hallottam hogy kezdek pánikolni és hogy emelkedik a pulzusom és gyorsan elaltattak, mert nagyon pánikoltam. Az elsőnél meg korán ébresztettek fel, és éreztem ahogy kiveszik a intubálás után a cuccot!!!

Mabe!! Holnap rákérdezek saját dokira, és csináltatok ott is egy vizelet -vérnyomást!!!

Meg egy vércukrot se ártana!
Altatás után a tubust csak akkor szabad kivenni, ha eléggé éber vagy, hogy meg ne fulladj!
Vendég

Na megjött a műszakom,Floranan,nemtom,első szülő leszek,de minek 17000-ért venni hogy aztán adhasd el?????Nekem az uncsiöcsémről egy 17 éves chicco maradt,nem is adnék érte több pénzt,mert az első időkbe ugye nem ajánlák,mert nem egészséges a kicsinek,Aztán meg már ki tudja mennyire marad meg benne????Nekem ezen okokból nem ér többet,de mindenki maga döntse el mennyije van rá.Ráadásul,nekem ugye lent lesz egy járóka,ami több szintre emelhető,tehát nappal abban lesz,aztán este meg fönt,ha kicsit nagyobb lesz akkor bele lehet ültetni,játékot elé rakni,holnap összerakom és lefotózom,aztán etetni használta még a nővérem.

sutimano76

[quote="sutimano76"]N írta:sutimano76a megjött a műszakom,Floranan,nemtom,első szülő leszek,de minek 17000-ért venni hogy aztán adhasd el?????Nekem az uncsiöcsémről egy 17 éves chicco maradt,nem is adnék érte több pénzt,mert az első időkbe ugye nem ajánlák,mert nem egészséges a kicsinek,Aztán meg már ki tudja mennyire marad meg benne????Nekem ezen okokból nem ér többet,de mindenki maga döntse el mennyije van rá.Ráadásul,nekem ugye lent lesz egy járóka,ami több szintre emelhető,tehát nappal abban lesz,aztán este meg fönt,ha kicsit nagyobb lesz akkor bele lehet ültetni,játékot elé rakni,holnap összerakom és lefotózom,aztán etetni használta még a nővérem.

Értem teljesen, nem is az ár miatt kérdeztem, hanem, hogy úgy tűnt, zsákbamacska... de járókában is ugyan úgy elvannak? Abban is tud ülni és nézelődni?

floranan

Imola, köszönöm, amit az előbb írtál! Megnyugodtam. Inkább neked hiszek! :wink: :D

Flora, nyugodtan fürdethetsz reggel, vagy délben, amikor nektek megfelel. Azért szoktak este fürdetni, mert a jó meleg vízben a baba ellazul, könnyebben elalszik és az esti rutin, állandó gyakorlat, segít kialakítani a lefekvés rendjét, ami segít a szülőknek (elvileg, mert van olyan baba, aki pont a fürdetéstől ébred fel). Egy szóval: a ti gyereketek, a ti életetek, osszátok be úgy, ahogyan nektek jó, akinek meg nem tetszik, annak kívül tágasabb :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Süti
Mai pihenőszékeket lehet az első pillanattól kezdve használni :wink:
Vendég

Én valószínű hordozni fogom (az első hat hétben meg fekszünk egymás hegyén hátán), későbbre meg van egy fa kiskocsi, abban lesz :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Én imádom az altatós cuccot!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Lámpafény aztán se kép se hang!!!!!!!Csak a jó mély szunya,eddig kétszer volt!!!!!Imádtam,néha itthonra is kéne!!!
Kriszti képet akarunk,képet akarunk!!!!!!!!
Andi,zero kóla,rám sose hatott,pár évvel ezelőtt apával csak azt ittuk,reggel délben este(persze lightot),és mi úgy szunyáltunk tőle hogy csak na!!!!

sutimano76

Süti, egy akkora babának, aki még nem tud biztosan ülni, nem jó a járóka és elsősorban nem is saját maga miatt, hanem mert neked kell túl mélyre hajolni, hogy kihalászd és ez nagyon nem tesz jót a korábban már emlegetett méhtartószalagoknak és a hátnak sem.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Imola!

Értem!!! Hát vércukor nemrég volt, teljes vérképpel, az jó volt!!

Tubus, ezt nem is tudtam!!!

Kép
babcika

[quote="mabe86"] írta:mabe86
[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi

Előfordulhat... volt már ilyen EDA, spinál után... :cry:
Nem lehet kiszámítani, hogy a gyógyszer adott pillanatban hogyan hat a szervezetre...
Anyagcsere pillanatnyi állapota, a máj-, vese-működése, a keringés nagyban befolyásolja... életkor, nem, testsúly, stb. mellett...

Akkor inkább gyorsan megszülném 6-án :lol: :lol: ...

én komolyan sokkal jobban félek a műtéttől, mint a szüléstől, pedig a vajudást is végigéltem, tudom, milyen fájdalommal jár ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Szeretnétek mi??? :lol: :lol: :lol:
Nincs róla kép .. illetve a díszegyenről van, de nekem a gyakorlóban sokkal sokkal jobban tetszik :D :D :D Amiben a Dobson Tibi bá szokott feszíteni a kékfényben :D :D:D, na arról nincs kép....
Kép

vicger

Kriszti, remélem azért nem ütötted meg nagyon magad!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Flora, Anna!!

Szerintem képzavar van Flora szerinti járóka nem a hálós járóka, hanem az un. bébikomp. Szerintem, azért gondolom,mert anyukám is így hívja a bébikompot, hogy járóka!!!

Kép
babcika

Én sem vagyok pihenőszék párti.Nem is lesz nekünk.

Anna,a fakiskocsiról nincs kép?Annyira megfogott :oops: :roll:

Kép
v.andi

Mabe a maiak lehet hogy jók,de nekem régi van.

Floranan,járókáról tettem ide képet,ugyanolyan mint egy rácsos kiságy,csak 1m×1m.Az első időkben sztem nem kell feltétlenül ülnie!!!!!Tudod ,mit holnap igyekszem ezt azt lefotózni és elküldöm priviben.

sutimano76

Kriszti!

Én már a múltkor megskubiztam a pic-án, de így profilból tiszta GyuriGyőző, a hónaljmirigyből nem csajok???? :D

Kép
babcika

Süti,rám azért hat a kóla,mert negyedik éven nem kávézom.Alapból alacsony a vérnyomásom,100/60,és engem kicsit megébreszt.

Húúú,bébikomp????Én személy szerint hallani sem akarnék róla :oops: :twisted:

Kriszti,tényleg :oops: :oops: :oops: de mi csak a képet szerettük volna,köszi :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Okés látom teljes képzavar van járóka ügyben,
Kép
Ez egy járóka!Ennek az alját fel lehet tenni kb addig amíg a vonalat rajzoltam,így nem kell mélyre hajolni!! Kép

sutimano76

Köszi a receptes infókat.

Süti, nekünk Floranannal + Mókával azért kell rögtön a baba születése után kiváltani a receptet, mert a kórházban nem adnak semmit, sajátot kell vinni.

Erre mondta a védőnőm, hogy megszületik a baba, apa, nagyi, valaki rögtön elrohan a patikába kiváltani a recepteket és hozza be majd nekem.

Kiváltani mindenképp csak akkor akartam, csak a dátummal meg a többivel nem voltam tisztában, de akkor oda sem írok semmit, ahogy a születési dátumhoz sem, és majd nagyi nagy izgalmak közepette kitöltheti :)
A többi infót ráírtam :)

Flora, ezek szerint ahány védőnő annyi féle szokás a receptekben is :)
Névhez, lakcímhez a pici neve, a ti címetekkel, TAJ számhoz: a te taj számod úgy, hogy az első számjegy helyett mindig 8-ast írsz, és a te aláírásod alulra.

És akkor már csak a születési dátum maradt, meg a kiállítás dátuma, amit anyudnak vagy párodnak kell kitöltenie.
Szerintem, ha első nap nincs is kiváltva tuti, hogy adnak a szobatársak kölcsön.
Vendég

Imola!!

most néztem, vércukkert nem is néztek már, hát remélem ,hogy nem voltam eddig is tcukros, és elcseszte a diabetológus amikor nem fogott diétára :twisted: , de ma már nem is fagyiztam, és csak ásványvíz!!!!

Kép
babcika

[quote="babcika"]F írta:babcikalora, Anna!!

Szerintem képzavar van Flora szerinti járóka nem a hálós járóka, hanem az un. bébikomp. Szerintem, azért gondolom,mert anyukám is így hívja a bébikompot, hogy járóka!!!

Én a hálósra gondoltam!

floranan

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?