Sziasztok!
Ugy látom, hogy a tegnapi hozzászólásomat "elfújta a szél". Pedig elküldtem.

Na mindegy, most újra leirom!
Dia: szerintem biztos, hogy a BABA MOCOROG

! Ez a buborékozás jellemzö az elsö megérzésekre! Most már csak figyelni kell, egyre többet fogod érezni. Szerintem elég lesz a 2 Mozart tallér

, nehogy nagyon rákapj a csokira!
Györesz! Gyomorégés

FUJJJJJJ! Jól kitolt Veled a gyomrod! Magasabban van a fejed éjszaka? Egy kicsit póckold fel! Meg azt hiszem a bal (vagy jobb?) oldalon kell feküdni, mert a gyomorszáj az ellenkezö irányba "kanyarodik". De ezt most ki kell kisérletezned, mert nem tudom melyik a megfelelö oldal. Bocs!
Olyan jó volt tegnap (is), mert rengeteget mocorgott a babánk, ebéd után kezdte, és vagy 3ig aktív volt

. Erre én eldöltem a széken

és babáztam! Mint akinek semmi dolga. (nem is volt ennél fontosabb!)
Tegnap voltam tanácsadáson, megmértek és tényleg nem hiztam

, max fél kilót. (a kezdetektöl!) De azt megjegyezte a védönö, hogy igyak több folyadékot! Azt én is láttam, hogy egy kicsit sötétebb a pisim (bocs), mint szokott, de nem tudtam mitöl van. Na mindegy majd iszogatok. Erre jön a saját védönöm (mig vártam a dokira) és közli, hogy óvatosan bánjak a dinnyével, mert sok benne a víz!

Na most légy okos, Domokos!!! Persze ö a vizes bokám miatt mondhatta ezt, de én ugy döntöttem, hogy nem hagyom ki a dinnyét! Ráadásul jó vizelethajtó és vesetisztitó! Szóval éljen a dinnye!!! Alig várom, hogy olcsóbb legyen és jól belakhassak belöle! Most cseresznyét csemegézek! Napok óta alig ettem gyümit, igy a hétvégén is megszenvedtem a nagydologgal

! Azóta meg semmi. Már elöre félek, hogy ez lesz a következö "keresztem".
Sasha: sajnos igaza van Diának, mert egy felszálló fertözés nagy züröket okozhat. Persze nem minden kismama szed össze ilyet (hál Istennek!), csak vannak rá fogékonyabbak. Neked szerencséd volt, meg az is lehet, hogy tiszta volt a viz. Ugy gondolom, majd ott a helyszinen eldöntöm, de valószínübb, hogy csak tusolok, mert árnyékban napozgatok

!
Marica