A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Szezso naaaaaaaaaaaaaaaaagy gratula Nektek!

Madar biztos jól láttad? :lol: :lol: :lol:

Inga, kinek hogy.

Ctg, flow rendben, legközelebb vasárnap kell mennem. Strepto eredmény még nincs, jövő hétre lesz meg elvileg.

Jelentem én HP szintileg elértem a maximumot a négyzeten. Vagy bőgnék, vagy robbannék mindenen. Elegem van. mindenből és mindenkiből. Úgyhogy most el is vonulok.

vicger

Madar, csodaszép lányaid vannak! :)

vicger

[quote="laki papné"]S írta:laki papnézadán mindenütt akkora ablakok vannak???

Én a lazacot nagyon szeretem :wink: és legolcsóbban az Ikeában lehet hozzájutni (most is inkább azt ennék, mint babfőzeléket sült szalonnával :cry: )

Ha hazaér a férjem, akkor kb. 4-ig nem jövök, mert neki kell a gép. Addig is csak lazán! :wink:

(Engem a ruhás zsákokkal lehet őrületbe kergetni, bár most a spenóttól is tuti beájulnék...)

Anna: mi is egy olyan részen lakunk, ahol a telkek régen hobbitelkek voltak ... szinte minden portán óriási fenyőfák vannak, össze-vissza, nálunk is a terasztra is belóg egy :) ... vétek lenne eltakarni !!! :) ... tiszta zöld minden, majdnem olyan, mintha egy erdőben laknánk, az utca végén kezdődik is az erdő, vagyis a Gödöllői tájvédelmi körzet :)

Ruhás zsákok :roll: :roll:

Én is nagyon-nagyon szeretem a lazacot !!!!!! ... mindenféle formában ;) ... és tegnapelőtt mi is tejfölös szárazbablevest sok zöldséggel, és pulykacombot főztem bele :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

és a békésen alvó Veronika

Kép

Na jó, leállítom magam.

KépKép
KépKép
madar

[quote="madar"] írta:madars a békésen alvó Veronika

Kép

Na jó, leállítom magam.

" ... még-még-még-ennyi-nem-elég... " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Vicger:köszi az ingát. :D

Viki,Szezso:Gratulálok a babákhoz,sok-sok boldogságot kívánok!
Vendég

Madar,eszedbe ne jusson leállítani magad :wink: :lol:

Brumi,aztaaa,ilyne sok spenót?mi is bírjuk nagyon.Szegénykém,most még akkor azt is el kell tenni.

Kriszti,Vasárnap már tuti nem kell menned :wink:

Most értünk haza.Megvettük a hordozót,hogy legalább az meg legyen.Babakocsi még várat magára kicsit.A kórházas táskákba is meg van már minden,csak össze kéne rakni,de basszus nekem nincs ennyi táskám :roll: :oops: .

Kép
v.andi

Andi: nem vettél még babakocsit. "Húúúúú, de laza .... " :wink: :D

KépKép
KépKép
madar

[quote="madar"][ írta:madarb]Süti: Apa holnap utazik el és kedden jön haza. Egyedül leszek a lányokkal. Illetve, ez így pontosan nem igaz. Lesz segítségem, csak hát apa hiányozni fog. :( Viszont esténként többet leszek itt. Meg a szakdolgozattal is foglalkozni kellene végre. :oops:

Bibi: tejszínnel még nem csináltam paradicsomlevest. ???? Hogyan kell? Kipróbálnám, Julcsi is nagy paradicsomleveses, és ez egy kis változatosságot hozna bele.
Jaj, spenót! Nyam-nyam... azt én is imádom ... De azt megtisztítani nem kis meló ... tudom, időnként én is nekidurálom magam, veszek egy csomót a piacon, megtisztítom, előkészítem és lefagyasztom. És milyen finom tud lenni.

Lili: mindjárt a kezedben tarthatod Fruzsit a kis hurkáival. :) :wink: Jó pletykálást és finom gyrost. :)

Így kell (legalább is én így csinálom :):):

olivaolajon vöröshagymát fokhagymával megpárolni üvegesre, sózni borsozni, friss kakukkfű, bazsalikom bele ... erre megy a kockákra vágott paradicsom és annyi víz, hogy félig lepje el ... forrás után 10 percig főzni .... akkor fehér kenyér szeletet apróra tépkedni és bele (én most nem tettem), és méz kellene bele (én most édesítővel) .... levenni a tűzről, hagyni picit hülni, összeturmixolni, recept szerint le lehet szűrni, én nem szoktam, turmixolás után mi szeretjük az állagát .... ezt vissza az edénybe, tejszínnel összerottyintani, utána fűszerezni, és én még reszelt parmezánt teszek bele :) ... és ha forrón tálalod, akkor mozzarella golyókkal is finom, de bármilyen sajttal jó, akár trapista kockákkal is :) .... és persze lehet bele tenni kukoricát, vagy zellerkockákat, ki mivel szereti ... mi a sajtos verzióra szavazunk :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Sziasztok!

Na, mire megírtam elszállt minden, kezdem előlröl kicsit lerövidítve :lol:

Viki, Szezso, nagyon gratulálok nektek, jó egészséget kívánok :!: :)

Madar, köszönjük a szép képeket, Julcsi tényleg nagyon nőcis, de hát így is kell :) Veronika is gyönyörűséges :)
És nagyon szép helyen voltatok tegnap :wink: Én is akarok így csobbanni :lol: :lol: (bár akkor nem sok víz maradna a medencében a csobbanásom után :oops: :lol: )

Andi, köszi a vérvételes infót. Igen, nekem is nagy labor féleség lesz, jó sok mindent írt rá a dokim.

Süti, ne is csinálj ma semmit
:wink: Olyan szép nap ez a semmittevésre :lol:
Nekem is megy a mosógép, de az el dolgozgat magában, úgyhogy csak szép lightosan mindent.

Bibi, spenót, aranyos a szomszéd, csak ne kellene vele annyit dolgozni :roll:
Én inkább sóska párti vagyok 8)

Kriszti, örülök, hogy minden rendben van veletek, nyugi, Luca ügyes kiscsaj, tudja Ő, hogy mikor akar jönni :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.02 12:20-kor.
Vendég

[quote="v.andi"]M írta:v.andiadar,eszedbe ne jusson leállítani magad :wink: :lol:

Brumi,aztaaa,ilyne sok spenót?mi is bírjuk nagyon.Szegénykém,most még akkor azt is el kell tenni.

Kriszti,Vasárnap már tuti nem kell menned :wink:

Most értünk haza.Megvettük a hordozót,hogy legalább az meg legyen.Babakocsi még várat magára kicsit.A kórházas táskákba is meg van már minden,csak össze kéne rakni,de basszus nekem nincs ennyi táskám :roll: :oops: .

Andi: Igen, ezt muszáj lesz, nagyon bántana, ha nem csinálnám meg ... én főzeléknek tudnám megenni akár minden nap , a férjem és Bibike pedig a spenótos tésztát imádja ... :)

hordiról dobsz képet ? :) ... még nem mondtam: nagyon tetsz Barni szobája, néztem én is a friss képeket :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bibi, már mentettem is a receptedet, nagyon jól hangzik :)
Vendég

Boboka: azt nem mondhattam neki, hogy köszi, de hozd vissza konyhakészen :):):) ... pedig legszívesebben ....

Kép

Kép
bibiesbrumi

:lol:
Vendég

[quote="boboka"]B írta:bobokaibi, már mentettem is a receptedet, nagyon jól hangzik :)

kaldeneker gyuri receptje ;)

http://www.kaldeneker.hu/?katid=42&receptkat=1

Kép

Kép
bibiesbrumi

Brumi,a spenótos tészta nagyon jól hangzik. Kép Meg is kívántam :lol:

A hordozó az ABC design babakocsi hordozója:
http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?VIS ... 0437842686

Boboka,telefonon is meg tudják mondani,mennyi lesz a vv.Az afp ha ott vetettem volna le,asszem 1500 lett volna.Nem vészes,de én is átszoktam a kórházra,az ingyen volt.

Kép
v.andi

[quote="v.andi"]B írta:v.andirumi,a spenótos tészta nagyon jól hangzik. Kép Meg is kívántam :lol:

A hordozó az ABC design babakocsi hordozója:
http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?VIS ... 0437842686

Boboka,telefonon is meg tudják mondani,mennyi lesz a vv.Az afp ha ott vetettem volna le,asszem 1500 lett volna.Nem vészes,de én is átszoktam a kórházra,az ingyen volt.

Andi: kell hozzá fokhagyma, só, bors, olivaolaj, tejszín, mascarpone, parmezán, szerecsendió, és a tészta főzővizéből pici .... valami isteni ...csak nem nekünk, és nem most ... :cry: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Húúúú,ez istenien hangzik.Na,ha majd vége ennek a diétának,csinálok én is.Parmezán elhagyható?Férjecske nem szereti

Kép
v.andi

Madár! Csodaszépek a gyermekeid! :D Kis Veronika cukorfalatot meg fotózd csak nyugodtan továbbra is, és rakd fel mindet ide! Tényleg, a sebed még fáj?? Gondolom nem nagyon emelhetsz miatta..

Bibi! Köszönjük a receptet!!

Most mentem el a vérvétel + vizelet leletemért.
A WBC-FVS szám és a Monocyta egy nagyon kicsit több a véremben, de a leletkiadó csaj azt mondta, tökéletes a lelet..

A pocakom sokszor úgy érzem, hogy le akar szakadni... na azért remélem nem szúr ki velem és nem csinál ilyet!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.09.02 12:57-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

jajj madar le ne állítsd magad:)))) csomószor csak végigpörgetni van időm az oldalt és mindig úgy örülök a képeknek
és különösen szép babák vannak itt a fórumon :))

névnapi köszöntőket köszönjük:))) a rokonok meg a nagyik nagypapik tök aranyosak tudnak lenni amikor rájönnek, hogy a most született unokának máris névnapja van:)))) Én apum meg lassan teljesen összeszakad mert elkapott valami vírusos nyavaját és nem láthatja kicsilányt......

olyan szép babaszobáitok vannak:) én sajna nem végeztem a festéssel de macik helyett van benne egy kicsicsomag (=babó) :)) így is elégedett vagyok...a macik meg majd jönnek idővel
és most elfogult leszek:)))))))))))) de úúúgy várom a fórumos kis csokibabánkat :))))

ééés valakinek irtó édes collie szerű vagy az is kutyusai vannak :)

nekünk ma pisit kell gyűjteni mert kicsit sárga még a kicsilány és biztos ami biztos alapon - remélem sikerül

nna és akkor kaptok babamamis fotót:

Kép
Kép

KépKép
dorkamartini

[quote="v.andi"]H írta:v.andiúúúú,ez istenien hangzik.Na,ha majd vége ennek a diétának,csinálok én is.Parmezán elhagyható?Férjecske nem szereti

a parmezán sűríti be igazán a szószt a tejszínnel együtt: de én csináltam már fokhagymás kecskesajt krémmel, és márványsajttal is, amikor nem volt itthon parmezánom ... el lehet hagyni a parmit, de kell bele vmi, aminek kicsit pikánsabb íze van :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Dorina is gyönyörű!! :wink: :wink: És Neked hogy van a sebed Dorka???

Boldog Névnapot Dorina!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.09.02 12:57-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Dorka: nagyon boldog névnapot a picilánynak :) ... nagyon cukorfalat, én is babázni akarok :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Már lefolytam a kanapéról,,vége az első felvonásnak.......csak gyorsan bekukkoltam,hátha lett még egy babának,de nem.....megyek folyok tovább.

Kriszti,ctg,flow :lol:

Brumi,strepto +,és akkor most mi lesz???

Andi,remélem a szombat lesz a mi napunk!!!!!!
Hordozóról kérünk képet!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madar,hát bár lehetnék Julcsi helyébe.Vagy akár a tiedbe,Veronika tényleg nagyon jó kislány!!!!Te meg nem semmi,hogy már így jössz mész.De a szakdolira hogyan tudsz koncentrálni,oké hogy kell,mert lassan határidős,na de én a lánykában gyönyörködnék.

sutimano76

háát őszinte leszek....... szerintem nekem a szülés volt annyira húzós, hogy úgy tűnik megkíméltek a föntiek és lényegében a vérzéstől eltekintve mintha postán kaptam volna dorkát.:)) Persze ehhez hozzátartozik az első napok derékszögben való közlekedése:)))) de mióta itthon vagyunk semmi problémám nincs. Használok rá homeos sebgyógyítót meg aloe krémmel kenem (a mellbimbót is minden szopi után) és nagyon szép sztem....

Amikor beszéltetek a fazonról ki hogyan oldja meg.. itt mosolyogtam csendben....:))))))))) mert én meg azon morfondíroztam, hogy akkor most leborotváljam és csak a seben hagyjak egy 1 centis szőrös csíkot? vagy legyek tiszta prémes ami sose voltam....naaagy dilemmák:)))) aztán a szőrös csíkot elvetettem:)))) írtó furán nézne ki..asszem attól még én is megijednék:)

KépKép
dorkamartini

Dorka,nagyon szépek vagytok!!!!!!!!Képet még még még!

sutimano76

Dorka, kicsi lányod annyira tökéletes, kérünk még sok sok képet :wink:

Madar, Mabe, többiek, tőletek is :wink:
Vendég

eszembe jutott, hogy dorka ma millen rugiban szuszog és bementem lefotózni..
nnnna kinek küldöm?:)))) Kép
Kép

KépKép
dorkamartini

ééés akkor ilyenkor bírja ki az ember, hogy ne puszilgassa meg egye meg:)))) és hagyja aludni:)))

KépKép
dorkamartini

Hát igen Dorka,vettem az adást,és teljesen megértelek a "hogyan hagyjam aludni" témában,ezen már én is gondolkodtam,hogy hogyan fogom majd vissza magam.de hát te már végre a karodba tartod,én még csak álmodozok,de szombaton!!!

sutimano76

Dorinának nagyon boldog névnapot kívánok :!:

Most néztem a pic-en a táblázatot, azt honnan tudjuk, hogy Vikinek császárral született a picikéje?
Ugye nem tudta előre?
Vendég

Peppino,nekem is tegnap óta olyan érzésem van mintha le akarna szakadni,Kíváncsi vagyok ez előjele lehet-e valaminek,vagy csak mi pici lányok,már nagyon a határainkon vagyunk,mind hasnővekedés,mid súlytartás szempontjából.Ezért is örülnék már a szombatnak!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Nekem úgy jött az üzi,hogy császárral született Dóra,de a táblicskut nem én írtam!!

sutimano76

Boldog Dorina napot!!!!

Nekem nincs időm szülni...... :cry: Mindig úgy vagyok , hogy jaj, csak még ez legyen elintézve, aztán meg az, de persze mindig jön újabb és újabb feladat. Ráadásul-mivel úgy riogattak, hogy előbb szülök-párom már 2 hete itthon dekkol, jövő héttől mennie kell dolgozni. Mi lesz így velem, bele sem merek gondolni...Lehet , ez is frusztál????

Kép
arvaerika

Erika sztem szülj meg gyorsan míg párod otthon van,és az elintéznivalók meg megvárnak,azt majd megcsinálod!!!!!

sutimano76

Ez tuti így van Süti! Határainkon vagyunk... Neked hány kg-ra becsülték Bernit?? És van előjele annak, hogy szombaton szülsz?? Vagy csak nagyon szeretnél... :) Egyébként lehet, hogy nálad bejön az önszuggesszió és tényleg úgy lesz... :wink:

Peppino
Kép

Kép
peppino

[quote="boboka"][ írta:bobokacolor=red]Dorinának nagyon boldog névnapot kívánok :!:[/color]

Most néztem a pic-en a táblázatot, azt honnan tudjuk, hogy Vikinek császárral született a picikéje?
Ugye nem tudta előre?

Jelentem a táblicskut én frissítettem,és sms-eztem Vikivel.

Dorka,tökéletesen megértelek,hogy nehezen tudod magad visszafogni.Olyan kis formás a lánykád.

Kép
v.andi

Peppino ,nincs,de Ritánál se épp volt,sőt!!!Tehát bármi lehet.Berni 3400gr-ra becsülte a gép!!!!Uncsiöcsém 3800gr és 60 cm született,de nővérem 15 centivel magasabb mint én!!!!Szóval ő jól bírta.Meghát doki is jön megy,szombaton meg tuti itthon lesz!!!Vasárnap megy finnbe és csakszerdán jön haza.Poci meg annyira húzódik,hogy én addig nem bírom ki!!!!!

sutimano76

légyszi drukkoljatok,hogy holnap jó legyen a ctg gép,és ne rontsam el,ez nem lehet igaz hogy csak nálam szarakodik,mi van velem?????ufo vagyok vagy miaszösz???

sutimano76

Süti, drukk a holnapi ctg-hez :wink:

Andi, köszi az infót.
Vendég

Dorina szépséges!!!!!!!!!!!!!!! Értem a hogyhagyjamaludni kérdést!!!

Azt mondták ereszkedett a pocak!! És ez még a gyros előtt volt, úgyhogy gyorsan csináltam egy fotót!! Hátha ez az uccsó :lol: :lol: :lol: Meg is mutizom! Fagyit is ettem, vaníliás és narancsos csokis, fruktózos volt, nem cukros! Éreztem, hogy köret nélkül (csak sali) kell ennem a gyros tálat! Szétdurranok :lol: :lol:

Egyik ismerősnek is pozitív lett a screpto, kapott vmi gyogyit, semmi kül nem volt. Nem is láttam, hogy bibi írta volna :? Szelektív a látásom?! Biztos a babaképekre fókuszálok :lol: :lol:

Andi, nekem is csak egy bőröndöm van - de az jóóóó nagy :) Kép

Kép
lili34

Süti! Tutti, nem te rontottad el a gépet!! De durkolok nagyon , hogy a holnapi jól sikerüljön!! :wink: :wink: Mostmár kiváncsi vagyok nagyon a szombatra... :lol: :lol:

Lili! Nagyon csini vagy! Hú, most hogy írtad a fagyit, megyek és eszem egyet!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.09.02 14:02-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Kinéztem a kilencedikét szülni, még a múlt hónapban, de pont akkorra kaptam időpontot az okmányirodába - lejárt a személyim.
Nekem is szurkoljatok holnap, első ctg, ráadásul jön Apa is :)

Kép
lili34

Lili,te még ctg szűz vagy?????? :shock: Hát minden jót holnapra.

Sajnos Peppino,valami olyan töltésem van amit nem bírnak az elektromos eszközök,mert az a ctg gép üzemelt az előttem lévő kismaminál,az utánam lévőnél is akkor??????A távirányító is néha érdekes dolgokat művel a kezemben.....a múltkor ki akartam kapcsolni(piros gomb)és ahelyett hogy kikapcs.,elkezdett felhangosodni!!! :shock: :shock: :shock:
Kicsit messze van egymástól a kettő, nem?????
Kép

sutimano76

Lili,te lenni magas,lehet ezért látják pocit lentre,én nem érteni hozzá.De nekem is mindenki azt mondja ,hogy ereszkedik a pocim,a doki meg tegnap az uh-n azt hogy babó feje még nagyon fent!!! :shock: :wink:

sutimano76

Süti! Miért nem csináltak utána még egy ctg-t neked??
Egyébként a távirányítóval nekem is szokott bajom lenni, úgyhogy lehet, hogy a hiba mégiscsak a készülék(ek)ben van... Én át szoktam kapcsolni, erre mindig kiírja: A felvétel folyamatban. Pedig tök máshol van a felvevő gomb és a csatornaváltó gomb... Úgyhogy ha ezek alapján nézzük, mégsem vagy ufo... :wink: :wink: :D :D :D :D

Lili!! CTG-hez drukkolok nagyon!!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Viki, Szezso

Gratulálok!

Kép
Vendég

Lili!

Te is jól lent hordod!

Sütikém!

Sajna nem várós feladatok jöbbek(kaja, gyerekrendezés, ovibavivés).Ezek nem várnak meg, a többit én is le*arom

De azért fel a fejjel, majd csak megoldódnak valahogy.... :lol:

Este én is megyek nst-re, meg vizsgálatra. Akkor eldől a sorsom, mert dokim 6-tól szabin lesz.

Bocs,ha már nem is reagálok a többiekre, de mindenki babája olyan gyönyörűűűűűűűűűűű! Én is akarok!!!!!!!!!

Én is HP lettem? :shock:

Kép
arvaerika

Hihi... mostanában mennyi laptető jut nekem... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Peppino,minek csinált volna,ha eccer a gép nem akarja,probálkoztunk de nem jött össze,hallottuk szépen a szívhangot,de nem számolt,a gyerek meg unta gondolom,hogy folyton piszkálják.Holnap 9-re megyek,remélem akkor még kipihent lesz a gép,és berni kap csokit,és minden összejön!!!

Ja,hogy olyan teendők Erika,hát a kaja témát valahogy meg kéne oldanod.Asszem ahogy én ma érzem magam belehallnék,ha oviba kéne vinnem vagy hoznom egy gyerkőcöt.!!!!!Minden elismerésem.
Ha hazamész este,akkor mindenképp írd meg mi volt veled,ha meg nem engednek haza dobj egy sms-t.
Ugye most már te és Anna vagytok a sorosak.Bár elég sokan beelőztek!!!!!

Mabe akkor felváltva,mert én is ezen gondolokodtam(laptető),csak lusta voltam vissza nézni!!!!

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?