A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Köszi Klári. Megpróbálok visszaolvasni, hogy nagyjából képbe legyek, és ne csak lessek itt, mint hal a szatyorban.
pillesz

pillesz: szia, üdv köztünk! boldog babavárást kívánok!

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Pillesz, szia, üdv köztünk. Tényleg Te vagy a legfiatalabb köztünk :lol: Ha visszalapozol a 110. oldalra, ott találsz egy táblázatot. Ha elküldöd nekem priviben az adataidat, szívesen beleveszlek Téged is.

Első babádat várod? Tudod már, hogy kisfiú lesz vagy kislány? Neveken gondolkoztatok?

Trudi, Veled mi újság? Hogy érzed magad? Görcsölgetsz még?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Klári, ezt a hasi izomgörcsöt én is szoktam érezni néha, ha éjjel fordulni próbálok. Főleg, ha pl sokáig aludtam a bal oldalamon, s át szeretnék fordulni a jobbra.

Sophie, gratulálok a kisfiúhoz!

Cukor: nekem is cukros lötty lesz. Eddig még nem volt részem benne, a másik két gyereknél zsemle+tej volt. Nem tudom, milyen, de a tejivásnál csak jobb lehet. :o Az nekem felér egy hányingerrel. :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

Üdv Pillesz
Azért még nem banyásodtunk el nem?

bekentem a vállam aloe verával de ugy sajnálom ilyenkor azt a szerencsétlen növényt hogy megcsonkítom kiváncsi leszek ja meg akkor iszok Ca pezsgőtablettát

Voltam a soroksárin én is sikerült is bevásárolni, és még itt sopánkodom hogy mit kellett volna megvenni, ugyhogy lehet hogy vissza esz a fene :D
Férjem meg csak a fejét csóválja hogy mi lesz később ha most igy belendülök

Móni
KépKép
reunion

Uxi, ennyire nem bírod a tejet? Képzeld, én is utáltam, de most olyan jól esik egy-egy bögre jéghideg tejet elszürcsölni. És az sem utolsó szempont, hogy az az egyetlen ital, amibe nem iszik bele a fiam, annyira utálja :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.09.02 13:18-kor.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Móni, de jó, hogy sikerült bevásárolni. Mert Neked meg duplán kell vásárolgatni, nem mindegy az ár...

Nilszi, ma mész UH-ra vagy holnap? Majd mesélj, mi volt!

És most elmegyek palacsintát sütni. Sanyi már annyi mindent megcsinált, még ebédet is főzött, hogy én pihenten tudjak palacsintát sütni :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi,
Elmúlt a tegnapi negatív hangulatod, most már a levelekből nekem úgy tűnik, remélem nem csak titkolod! :)

Nekem sajnos nem jobb a kedvem: holnap mehetek a diabetológiára, nagy eséllyes inzulinos lehetek, mert annyira durván magas volt a terheléses 2. mérése :(:(:(:(:(. Szóval sokkal rosszabb, mint amire lelkileg felkészültem :(:(:(.

Reunion:
Sztem is tök jók neveitek!

Kima:
Szupi, hogy van időpontod az új dokihoz!

Klári:
Ne aggódj a vizsgálatok miatt, minden rendben lesz!!

Sophie:
Gratula a kisfiúhoz:), kitartás a munkához!

Pillesz:
Üdv itt.

Kép
cat__

Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasok!

Voltam tegnap dokinál, 90%,hogy nincs baj a sok magzatvíz miatt, de a 10%ba benne van, hogy vagy fejlődési rendellenesség vagy terhességi diabetes! Így nekem előre hozta az orvos a 24.heti terheléses cukrot azt megcsináljuk a héten és 11-én kell mennem egy átfogó részletes UH-ra, hogy kizárják a rendellenességet! Azt mondta a párom, hogy 4D-s genetikára megyünk és mindent megnézetünk! Addig pedig tartanom kell, hogy nem eszek olyanokat amitől felmehet a cukrom! Valószínű, hogy Levike nyomja a hasnyálmirigyemet és nem termelek elég inzulint!
Hát ennyi! Sajnos! :cry:

KépKép
ldetti

A táblázathoz: Csilla a becsületes nevem, 1987.02.21. Budapesti vagyok, János kórházban fogok szülni és a lányom neve Petra Panka ( apa nem enged a Pankából) ja és kb. 2010.01.03. a szülés várható időpontja , de kételkedem.
A hízásra visszatérve én állítólag 10 kg híztam, amit nem hiszek el, ugyanis sehol nincs rajtam egy kicsi plussz sem, csak a hasam nőtt! Kb. max. 3-4 kg lehet a gyerek a tartozékaival együtt, de akkor hol a maradék 6-7???? Mert még rám jönnek a régi gatyáim!
pillesz

Szia Cat!
Megkérdezhetem mennyi volt a cukrod terheléses után?
Nagyon sajnállak tudom mit érzel! Akkor együtt diétázunk!

Reunion nagyon szép neveket választottatok, de jó, hogy már te is vásárolgatsz! Miket sikerült venni? :D
És engem is összevissza csípett a szúnyog és nekem is a fenistilt ajánlották a gyógyszertárba! Azt lehet használni!

Hékás nyami palacsinta! De én diétázom! :cry:
Figyu segítenél? A blogba raktam fel egy pocakfotót de elcsesztem, nem jelenik meg csak a nevemnél!

Klári ilyen görcsölést én is szoktam érezni hirtelen mozdulatoknál, vagy mikor sokáig görnyedek!

Lányok én is fent vagyok az Anyuci.hu-n :D

KépKép
ldetti

LDETTI:
5,1 volt az első
12,3 volt a 2. mérés

Kép
cat__

Pillesz, üdv a csapatban.

Kati, nagyon sajnálom. Hogy érted, hogy inzulinos lehetsz, terhességi cukorbetegségnél lehet olyan, hogy nem elég a szigorú diéta? Holnap hányra mész? Majd mindenképp jelentkezz, mi volt. Elhiszem, hogy nem vagy feldobódva, de ne keseredj el, meg fogsz tudni csinálni mindent, amit kell. Drukkolok a holnapi naphoz, majd hívlak!

Ldetti, ne keseredj el nagyon, hiszen 90%, hogy minden teljesen rendben, és még a fennmaradó 10%-ból feltehőleg a terhességi diabetes az esélyesebb, hiszen az eddig vizsgálatok alapján fejlődési rendellenességről nincs szó. Tudom, hogy a diéta sem a legjobb, de néhány hónapot ki lehet bírni, ha úgy alakul. Fel a fejjel!

Ági

Kép
ági33

Ági:

Van sajnos, igen :(. 10-re megyek, de azt mondták, vastag könyvet vigyek, mert ezren lesznek.

Ráadásul van még egy félelmem, de ezt le sem merem írni.

Kép
cat__

Húha Cat azta az jó sok 2-nak de az első méréskor jó volt! Majd jelentkezz holnap ha tudsz, én is kiváncsi vagyok mit mondtak neked a diabetológián! Drukkolok!

Szia Ági köszönöm szépen a megnyugtatást, hát nagyon remélem, hogy inkább diabetes mint rendellenesség gyűlölöm ezt a szót és nagyon félek tőle!
A diétát azt persze, hogy kibírom bármit a babámért csak a másik dolog ne legyen! :cry:

Ági szép a pocid a blogba! :D

KépKép
ldetti

Cat mitől félsz? Ne izgulj minden rendben lesz!!!!

KépKép
ldetti

Reunion: miket szereztél be? Ugye milyen jó nézegetni meg rakosgatni azokat a picike ruhácskákat?

Cat: kitartás, reméljük nem lesz semmi gáz!

Ldetti: ha a gyerek nyomja a hasnyálmirigyedet, akkor idővel arréb mehet onnan, nem?

Pillesz: üdv itt nálunk. Hát az nem semmi, hogy rádjönnek még a gatyáid és nem tudod hova ment a 10kg...Mondjuk a gatyáim rám is rámjönnek még, de a cipzárakat már nem nagyon tudom felhúzni, és a gombokat meg pláne nem begombolni. Férjem szerint a melleim legalább 1-1 kilóval nehezebbek :shock: Lehet, hogy neked is oda mentek a kilók :lol:

Mindjárt elalszom, ma a ligetben ebédeltem babgulyást és nutellás palacsintát (jó diétás :wink: )

Kép
szerencsemák

Köszi a drukkokat, majd jelentkezem, ha hazaértem!

Kép
cat__

ldetti:
attól félek, hogy mivel nálam örökölhető a cukorbetegség, nem múlik el :(.

Kép
cat__

Sziaszok!
Visszaolvasok, amíg Lilim alszik.. :)
Nem sok időm van rá már sztem, látom volt termés!

Kép
buborka.

Sziasztok,

kissé elvesztünk, de a héten annyi intézni valónk volt, MArci elkezdte megint az ovit, szerencsére nagyon örültek egymásnak a kölykök, élvezik az új termet, egy új óvónénit is kaptak, délután alig akarnak hazajönni, így Lilivel mi is játszunk még kicsit az udvaron, mert ha szerencsénk lesz, akkor felveszik októbertől a kicsikhez, mert már nagyon készülne! :D:D

Pillesz üdv itt, szép neveket választottatok, gratula a csajszihoz!

Cat, Idetti,
sajnálom a magas cukrokat, de remélem diétával sikerül kordában tartani. Nem néztek HGAC-t? ez az utolsó 3 havi cukorérték a vérből, nekem MArcinál egyszer a terhesség előtt egy hónappal 7,1 lett (akkor ezzel magyarázták a két elhalt terhességemet, mert más okot nem találtak), rögtön 175 grammos szénhidrát diétára fogtak és onnantól hetente volt szúrás tej zsömle reggeli, újabb szúrás és kontroll, de soha többet nem ment fel és jó volt minden ellenőrző értékem is. Ki lehetett bírni, én is rengeteg húst ettem, meg zöldséget, meg tejterméket, most is igyekszem ezekhez tartani magam, talán ezért sem jöttek még fel a kilók rám! Szóval kitartás, nem biztos, hogy inzulinos a dolog!! Várjuk majd az infókat holnap!!!

Hékás, Clara
gratula a vásárlásokhoz, kérünk képeket a szerzeményekről!

Hésák,
palacsintát is kérek, a lányom nagy kedvence 5 kakaósat is be tud nyomni egyszerre 3 évesen! :D:D:D

REunion,
nagyon szép lány neveket találtatok, gondolom boldog vagy a két csajjal!!! :D

Kima,
örülök, hogy van új doki, remélem szimpi lesz és megnyugodhatsz kicsit!

Kistarcsások voltatok a kórházban? hogy tetszett? benyomások? mesélek ha valamire kíváncsiak vagytok, ja és ha tudok rá válaszolni! :D Én először a 3. szülőszobában szültem, Lilit a kettesben, most az egyesre pályázok a szülőkerékre, már megbeszéltük a szülésznőmmel!:D:D:D Már ha lesz hely, ja és mind a két gyerek után ugyanabban az alapítványi ágyban feküdtem! :D

Icu
gyerekszoba is készül már vagy most még a többit rendezgetitek? mikorra lesz eredményed?

Alvás,
nekünk majdnem kerek az ágyunk, még szerencse, mer reggel mindenki itt köt ki egy kis lustálkodásra és olyankor még 4 emberke is elfér, remélem kis kukacos is élvezni fogja a közös birkózásokat! :D Nevünk még nincs, apa még nem ért rá velem és ezzel foglalkozni! Hétvégén még gyorsan bográcsoltunk, szalonnát sütöttünk a kertben, mert ki tudja meddig tart a nyár!

Bogyra,
spirál fotós dolog tetszett, nekem is az volt Lili születése után és bevált, márciusban elszedettem és utána egy ciklus múlva jött is hármaska, szóval tényleg működött!

Apás szülés:
nálunk mind a kétszer bent volt és jó volt, hogy velem volt, bár a második kicsit necces volt, mert ő Zágrábból indult amikor hajnalban ébresztettem, és amikor beértünk azt mondták, hogy nem várja meg a csaj az apját, de rendes volt és belassított, így az utolsó egy órára már velünk volt, és megint ő vágta el a zsinórt is, de szerencsére nincs semmi "zakkanása" a történtektől, jó volt együtt megélni azokat a pillanatokat és hát az ő első közös fotóik is nagyon szép emlékek a szülőszobáról.

Anyós téma,
nekem már 23 éve nincs anyukám, így ő nem téma, apukám egy angyal, anyósommal voltak súlyos gondjaink, de most mindenki vigyáz, hogy ne legyen, mert nehéz helyrehozni a dolgokat, így ő elfogadja amit a gyerekekkel csinálok, amit kérek, én meg igyekszem alkalmazkodni, de mivel 130 km van köztünk, így ez nem napi gond.

Clara,
drukkolok, hogy ne legyen semmi gondod!!! Meddig akarsz dolgozni?

Sophie,
üdv a fiús csapatban!

Na most már szaladunk MArciért, szép napot, jó pocakosodást!! Ja és már nálunk is érezte apa kintről a fiút, olyan erővel tapos! :D:D

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Cat!
Tényleg nagyon magas a második értéked. Annyira sajnálom :(

Ldetti!
Biztosan nincs semmi baj a babával. Tudod: csak pozitívan!!!!

Pillesz!
Üdv közöttünk! :D

Union!
Király neveitek vannak! Nekem nagyon tetszenek!

Klári!
Pont erről a hasi izomgörcsről írtam a korábbi oldalon, hogy nektek is van-e. Ezek szerint ez természetes.

Kima
Kép
Kép
kima75

Hékás

Köszi az érdeklődést! Megvagyok. A hasam fájdogál sokat nekem is. Meg kétszer vérezgettem is a hasbaszuri óta. Doki megnézett. Nemigazán tudja, hogy mitől van. A méhszáj 2100. Be akart fektetni a kórházba. Persze nem mentem.

Így én már beletörődtem, hogy januárig már tuti végig feküdni fogok. Egész jól bírom.

Tegnap itt volt anyukám, ő mosogatott, miközben a férjem porszívózott. Én neteztem. :oops: Mondtam az uramnak, hogy ezentúl mindig terhes akarok lenni. Erre Ő:

"Én viszont ezentúl nagyon fogok védekezni!"
:lol: :lol: :lol:

Reunion

Megnéztem a kalkulátort. Még a 11. heti súlynál járok!!!

:D

De el kell ismerni, hogy a tábla szerint 86 kilósnak kellene lennem a 40. hétre. A 156 centimmel ez több, mint durva lenne
.

Túrórudi
turorudi6

[quote="pillesz"]A írta:pillesz táblázathoz: Csilla a becsületes nevem, 1987.02.21. Budapesti vagyok, János kórházban fogok szülni....

Szia!

Jajj de jó, mégegy János kórházas! Én is ott fogok szülni megint! Ki a dokid? Pár nap van köztünk, ki tudja, még a végén együtt leszünk?
Miért kételkedsz a szülés várhatő időpontjában? Korábbi vagy későbbi baba szted?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára buborka. 2009.09.02 14:35-kor.

Kép
buborka.

Tamesz, én nem voltam tegnap a szülésfelkészítőn, de Mérnökasszony készült menni, úgyhogy tőle várhatunk beszámolót.

Akkor lenne pár kérdésem, csak ami hirtelen eszembe jut:
1.Mikortól célszerű szülésznőt fogadni, és mi annak a menete?

2. Beöntés, borotválás kötelező-e? (a beöntést nem bánom, de brotválást ha lehet kihagynám... :o )

3. lehet választani szülőszobát?

4. az alapítványi szobára előre kell jelentkezni (a kétszemélyesre gondolok)

5. Mit kell vinni a babának? teljes ruhatárat, pelenkát, popsitörlőt, takarót, vagy adnak ott valamit?

6. Adnak szülés után betétet?

7. ha minden rendben, mikor lehet hazajönni? (ugye nem kell 4 napot bent lenni?)

KépKépKépKépKép
uxi

Rudi!
Nagyon kitartó kismami vagy, hogy végig tudod feküdni a terhességet!

Tegnap annyira örültem a táblázatnak, mert azt láttam, hogy jó vagyok a "szeren". Utána elkezdem számolgatni és nem tudom mennyire reális.....: beírtam mennyivel kezdtem az előző terhességet és annyit írt ki a végére, amennyivel én akkor végeztem, DE!, akkor én tele voltam vízzel. Amikor hazajöttem 2 kiló volt rajtam pluszba......hát nem tudom, ha azt a súlyt nem mind vízben "tároltam" volna magamon.......Nem lehet, hogy ez a táblázat egy kicsit nagyvonalúan számolja a súlyt??

Kima
Kép
Kép
kima75

Na még:

8. hogy viszonyulnak a pótlás kérdéséhez? (Kérdezés nélkül adnak-e?)

9. Ha van gátseb, kezelik-e utána?

KépKépKépKépKép
uxi

Szerintem az a baj azzal a táblázattal, hogy nem viszi figyelembe, hogy a kismamák nem egyenletesen gyarapodnak a terhesség során. Én is kevesebebt híztam, mint amit minimumként felhoz, de a végére 10-12 kilóval számol... hát, örülök, ha csak annyi lesz.

Jellemzően a második harmadban szokott megugrani a súly, az elsőre még nem annyira jellemző az az ütem, amit a táblázat hoz. Legalábbis az általam ismert kisamák többsége nem egyenletesen gyarapodott a 9 hónap során.

KépKépKépKépKép
uxi

[quote="cat__"]
írta:
cat__Nekem sajnos nem jobb a kedvem: holnap mehetek a diabetológiára, nagy eséllyes inzulinos lehetek, mert annyira durván magas volt a terheléses 2. mérése :(:(:(:(:(. Szóval sokkal rosszabb, mint amire lelkileg felkészültem :(:(:(.

Remélem nem lesz semmi gond!!!
Ha mégis, akkor benned is tartjuk a lelket!!! Holnap mesélj!

Kép
buborka.

Hú de ennék kelbimbót! :P Tisztára rákattantam. Meg mindenféle zöldségre. Mostanában a kelbimbót, a sárgarépát és a petrezselyem zöldet szoktam kívánni. Ilyen sem volt még.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Csilla üdv közöttünk! Én kb 7-8 kilo plusznál járok, de ugyanígy mint nálad a ruháimon nem érezni szerencsére! Kivéve a melltartókat!! Nagyon durva, 2 számot nőttek!

Sophie gratulálok a kisfiúhoz!

Cat, ldetti szorítok, hogy rendeben legyetek!

Én is voltam UH-on tegnap! És hát nekem is fiam lesz!! :D :D :D
Kaptam képet is a kukacról, úgyhogy 100% :lol:
Nagyon kis ficánka volt mint mindig (szerintem utálja az UH-ot mert eddig minden alkalommal így viselkedett :) ) Minden rendben van vele, a méretei a korának megfelelőek.
Szóval nagyon boldogok vagyunk!!
Egy bibi van csak, nincs a szegénynek még neve..... :oops:

Holnap esetleg jön valaki tornázni BBgo-ba 18.30-tól?

Mariann

Kép
arian78

Trudi kitartás! Nagyon izgulok érted!

Kép
arian78

Arian: Gratula Neked is a kisfiúhoz!!! :lol:

Kép
szerencsemák

buborka: nincs dokim, majd az ügyeletesnél szülök. A Jánosról csak jót hallottam, különösen a szülésznőkről.
Szerintem hamarabb ki fog bújni, mert eddig ahány uh-n voltunk annyiszor előrébb ugrottunk 4-5 napot. A jan 03. a menzesz szerinti időpont, de tegnap voltam 4d-n, és ott dec. 28. a kalkulált időpont.
Ja persze a melleim nekem is nőttek, de nekem eleve kicsik voltak, most sem az a hűű mekkora kategória.
Egyébként tényleg extra fiatal vagyok. Folyamatosan bámulnak, és kiolvasom a szemükből, hogy jajj szegény, teherbe esett, biztos nem szándékos....néha megbotránkoznak, de nem nagyon érdekel, ugyanis tervezett baba.
pillesz

Ja, a csajomnak lestoppolhatok egy férjet? :)
pillesz

Pillesz
Kiváncsi leszek majd kit fogsz ki ügyeletesnek! Általában tényleg jófejek a dokit, de van aki nem szimpi nekem, így nem vállalnám be az ügyeletet. És kihez vagy hova jársz terhesgondozásra? A kórházba?
Tök jó, hoyg ilyen fiatalon Anyuka leszel :) Én 25 évesen szültem az első gyerekemet!
Mióta vagytok együtt a pároddal?

[quote]J írta:a, a csajomnak lestoppolhatok egy férjet?

Persze, mindent lehet! Ki az áldozat? :mrgreen:

Kép
buborka.

Cat, már jobban vagyok. Ma épp túlpörögtem magam, annyi mindent megcsináltam. De ma már SEMMIT nem csinálok :lol: Mondjuk szerintem sokat jelentett, hogy Marci megint átaludta az éjszakát...

Sajnálom ezt a cukor-dolgot, kitartás, már csak 4 hónap van hátra :wink:

Detti, ez a 90% nagyon jó! A 10-re ne is gondolj, csak erre, jó? :wink:

Pillesz, köszi az adatokat, beírtam a táblázatba. Úgy látom, hamarosan kikerül az újabb :lol:

Detti, melyik pocakfotóra gondolsz? A 19+6-ra? Én azt látom utoljára Tőled, és az mindenhol megjelenik.

Szcsm, jó ebéded volt ma! Én is ennék babgulyást, lehet jövő héten csinálok is :lol:

Tamesz, mindjárt fényképezgetek, megmutatom a szerzeményeinket. Mi már nem igazán veszünk ruhát, csak ha meglátunk valami kihagyhatatlan ajánlatot :wink:

Jó étvágya van a lányodnak :shock: Ennyit én szoktam enni :lol:

Trudi, sajnálom ezt a vérezgetést. De ha tudsz otthon pihenni, és ez az egyetlen tennivaló, tényleg felesleges befeküdni. Azt nézem, hogy Te nem vagy bent a táblázatunkban :shock: Nem is akarsz bekerülni???

Arian, gratula a kukacoshoz!!! Végre kiderült a neme :wink: Én holnap nem tudok menni tornázni, mert babatalira megyünk Dunakeszire, és szerintem hulla fáradtan jövünk haza...

Pillesz, stoppolhatsz férjet szerintem nyugodtan. Ahogy nézem, nagyobb tesókból is választhatsz, hogy legyen korkülönbség :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

buborka: bízom benne, hogy a Dömötörit fogom ki, bár sokaknak nem jön be a stílusa, én nagyon kedvelem. A kórházba járok gondozásra, a gondozást végző nő nagyon kedves és elmond mindent.
A párommal 3 éve vagyunk együtt. Már 7 hónapja voltunk rajta a baba ügyön és nagyon nem akart összejönni, és hozzáfogtunk rendbetenni a házat, ami abból állt, hogy meghagytunk 2 falat, a többit újra kellet húzni. A kertben, lakókocsiban laktunk, és ott sikerrel jártunk! :D
Neked ki a dokid? Lassan mennem kell cukrosvizet innom....hát nagyon nem várom.
Van esetleg blogod, hogy utánad nézhessek? :)
pillesz

pillesz

A Dömötörivel még nem hozott össze a sors engem. Tudom ki az, de ennyi :)
Nekem a Pálmai Bálint a nőgyógyim, én nagyon szeretem. Ismered?

nem semmik vagytok! Nagyon vagány gyerek lesz akkor!!! Merre laktok, melyik kerületben? És már kész vagytok a felújítással?

Rám is lassan vár a cukros lötty... :? Majd szólj, mikor mész...
Én jövöőhét pénteken megyek UHra, akkor derül ki mikor megyek iszogatni... Remélem most benn marad, bár most nem megyek el fogaskerekűzni utána :lol: :lol:

Igen, van blogom... Kicsit el vagyok maradva, de nézd meg :)
http://buzasliliana.blogspot.com/
Neked?

Kép
buborka.

Kardigán, kombidressz, rugi ilyesmi amit vettem, volt 50-es méret is de még nem tiszta teljesen hogy mi az ami tényleg kell
overallt is vettem volna de nem volt és azt mondták legközelebb novemberben lesz ilyen vásár

a boltba is benéztünk és nagyon kedvesek voltak, az áraik is elég jók és + ami még sehol nem volt, hogy törzsvásárlóként az ikrekre +10 - 12 % árengedményt adnak

nagyon jó nézegetni őket elsőre bevetettem velük a szobát, majd beraktam őket a szekrénybe az én polcomra,
mire ujra arra jártam addigra eltüntek
hát a férjem ...szerinte azok az ő polcán jobb helyen lesznek :lol:

Móni
KépKép
reunion

Na fényképezgettem a szerzeményeket. Nem mind Mincsié, Marcinak és a holnapi házigazda kislánynak is vásároltam. És ez az egész volt 9.700 ft...

Ismerős kislánynak
Kép

Mincsinek ujjatlan rugi
Kép

Mincsinek rugi
Kép

Mincsinek body
Kép

Marcinak body
Kép

Marcinak melegítő
Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

van egy ismerősöm aki terhessége első 3 hónapjában 10 kg hizott és cukros lett, utána végig diétázott amúgy PÉK a férje :!: :!: :!: ami nem segíti a dolgot ugye, de megcsinálta és most semmi baja
a baba is egészséges

Móni
KépKép
reunion

Nem fogjátok elhinni mi történt!
Ma van a házassági évfordulónk (14.). No, mit kaptam a férjemtől?!?

Egy egész PÁNDI MEGGYTORTÁT !!!!!!

Hát nem imádni való egy ember?

Trudi

Ui: Ja, a torta nagyon fincsi volt!

Már háromszor próbáltunk venni, de mindig elfogyott, mire elértünk a cukiba!
turorudi6

Buborék: nagyon édes a nagylány!
Nekem nincs blogom, nem is tervezem, hogy csinálok, talán akkor, ha itthon leszek a babával.
Nekem a cukrosra jövőhéten kell időpontot kérnem, majd meglátjuk mikor megyek.
17.kerben lakok, hivatalosan vidéken, így tartozok a János kórházhoz.
Látom már sokan sokmindent vettek a babáknak.Én eddig egy halacskás bodynál tartok.Nem bírtam otthagyni.
Még valami. Kismamaruhák érdekelnének, hogy ki hol vett. Nekem az a bajom, hogy magas vagyok (180cm) és vékony. Szóval nem lesz egyszerű menet.
pillesz

Trudi, de jóóó neked. Bár én most úgy belaktam a palacsintából, hogy egy falat nem menne le a torkomon :? Igazán rendes a férjed. És nagyon boldog házassági évfordulót Nektek!

Pillesz, én vettem a C&A-ban, a 2in1-ban (II. ker), és Londonban :lol: Viszont holnap találkozom egy barátnőmmel, aki magas, vékony, és most árulja a tavalyi kismama-ruháit a tesz-veszen. Ha érdekel, megkérdezem Neked

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hú, a legjobbat nem is meséltem még. Megmozdult végre a gyerkőc, illetve végre éreztem, hogy megmozdul. Hát már épp ideje volt :D :D

Kima
Kép
Kép
kima75

hékás: köszi. sajna nem terhes nacikat is nagy nehézségek árán kaptam magamra, bele sem merek gondolni, hogy a terhesgatyákért mennyit kell majd rohangálnom.
kima: ugye milyen fantasztikus érzés!? Én legalábbis imádom. Már 1-2 rúgását apa is érezte.
pillesz

Kima, de jóóóóóó.

Ki van még olyan, aki nem érzi a pici mozgását?

Pillesz, akkor holnap megkérdezem, milyen néven rakta fel, és elküldöm este a linket. Nem csinálsz vonalzót?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Én még nem érzek semmit :cry:
Semmi buborék, semmi pillangó-szárny rebegtetés, SEMMI, de SEMMI!

Kép
akire79

Akire: nehogy kétségbe ess!! Nekem anyós volt kiakadva hogy 18 hetesen még nem éreztem semmit, Ugyanis első baba, és a placenta a mellső falon tapad, szóval még jobban leszigeteli a babát az anyától, de ezt hiába magyaráztam neki, ő teljesen pánikban volt. Most meg már nem lehet lelőni a kisasszonyt, főleg este. Úgyhogy türelem.
Hékás: még egyszer köszi. Szeretnék vonalzot csinálni, sőt, ma már képet is szerettem volna felrakni, csak nagy a mérete és nekem most sem kedvem sem türelmem ezt megcsinálni. De holnap sort kerítek rá.
pillesz

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?